9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
κατωτερη η σημερινη εμφανιση απο τις τελευταιες που μας ειχε καλομαθει...επαιξε ρολο η κουραση...
Ήταν από τους καλύτερους φίλε μου..Κάνει πράγματα που δεν φαίνονται γι αυτό είναι μεγάλος παίκτης.Ευτυχώς που έχουμε τον Μπόλονι να το λέει σε κάθε συνέντευξη.

μου φάνηκε ότι έχει μια ελευθερία κινήσεων σε σχέση με τον εξ αριστερών συμπαίκτη του. Τον είδα να έρχεται στην κορυφή της επίθεσης (με τον Κλάους 1ο δοκάρι), κάλυψε τις προωθήσεις του Ετό και το κέντρο όταν Φωτάκης ή Λαζάρ προωθούνταν ή αμύνονταν.
Η καλύτερη του φάση, ήταν όταν για κάνα 2λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κλειστεί στα καρέ μας και η μπάλα δεν έφευγε με τίποτα. Όταν έφτασε η μπάλα από διώξιμο μπροστά του την τσίμπησε και κέρδισε το φάουλ (αλα Ίβιτς). Θα μπορούσε να διώξει με δύναμη ή να μείνει όρθιος και να συνεχίσει την προσπάθεια. Με το φάουλ όμως, ηρέμησε η ομάδα, βρήκαμε τις θέσεις μας και βγήκαμε από τα καρέ.
Η καλύτερη του φάση, ήταν όταν για κάνα 2λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κλειστεί στα καρέ μας και η μπάλα δεν έφευγε με τίποτα. Όταν έφτασε η μπάλα από διώξιμο μπροστά του την τσίμπησε και κέρδισε το φάουλ (αλα Ίβιτς). Θα μπορούσε να διώξει με δύναμη ή να μείνει όρθιος και να συνεχίσει την προσπάθεια. Με το φάουλ όμως, ηρέμησε η ομάδα, βρήκαμε τις θέσεις μας και βγήκαμε από τα καρέ.
- PAPA TSIBIKOS
Μακράν ο χειρότερος πάικτης μας χθες , 2 κάθετες και 2 σέντρες όλο και όλο.
Δεν γ@μείς , την Τετάρτη θα τα δώσει όλα για την πρόκρηση και την κούπα
Δεν γ@μείς , την Τετάρτη θα τα δώσει όλα για την πρόκρηση και την κούπα

- Emprostisghsoitrelamenoi
Το ότι θα έβλεπα 3 κάθετες(πάρτο βάλτο) από τον Σάλπι σε έναν (1) αγώνα ,ομολογουμένως ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.
Τι άλλο μας επιφυλάσσεις σε αυτή την χιλιετία μεγάλε ΠΑΟΚ.
Τι άλλο μας επιφυλάσσεις σε αυτή την χιλιετία μεγάλε ΠΑΟΚ.
- Vonapartis
Το σχόλιο μου δεν αφορά μόνο αυτόν αλλα και άλλους παίκτες της ομάδας.Εγω προσωπηκα θέλω επιτέλους να δω την ομάδα να παίζει με 2 κανονικά εξτρεμ,έναν κανονικό επιτελικό, ενα κανονικό αμυντικό χαφ και γενικά παίκτες που διαχειρίζονται πιο ευκολα και πιο ορθολογικά απο την ομάδα και όχι να μοιάζει πολλές φορές η ομάδα παγιδευμενη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστηκα κάποιων παικτών.
- ΑποστόληςΑ
Να μην ξεχνάμε ότι αυτός κέρδισε το πέναλτυ! Πάντως σίγουρα δεν ήταν από τους χειρότερους.
- desperando
- Επικοινωνία:
- Maximus
Ελα βρε Φωτη, αφού ξέρεις πολύ καλά το τι θα ακολουθησει... Τα "λάθη" πρεπει καποια στιγμη να διορθωνονται για να υπαρξει το περιβοητο "ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα"...