ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...
Pablito

Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV

Δημοσίευση από Pablito »

tsou έγραψε:Aν πω οτί είναι από τα κρισιμότερα ματς της 10 ετίας θα είμαι υπερβολικός;

ΟΧΙ, μάγκες δε θα είμαι παίζονται 2 πράγματα:
1. Κάθοδος 30.000 ΠΑΟΚτσήδων στο ΟΑΚΑ.
2. ΤΙΤΛΟΣ, απέναντι στη πιο βρώμικη ομάδα παγκοσμίως.

Φιλε εχω την εντυπωση οτι αν παιξουμε στο τελικο..το πολυ να δωσουν απο 15000-18000 εισητηρια στον καθενα..

Οσο για το σημερινο ..ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Kαι θα αφήσουν άδειες 35.000 θέσεις ? Δυσκολάκι. Είναι και τα εισητήρια από τα έσοδα για την ΕΠΟ.
Άσε που επεισόδια σε ολυμπιακος - ΠΑΟΚ γίνονται κι όταν έχει 30 άτομα.
Όσες κενές θέσεις και να υπάρξουν, πάντα θα υπάρχει η θρυλική τάφρος του ΟΑΚΑ .Εκτός κι αν την μπαζώσουν για τις ανάγκες. :shock:

Στο θέμα μας.
Άγιε Μπόλονι σε εκλιπαρώ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ. Δεν βλέπεται και δεν βοηθά ποτέ τον μικρό.
Αν είναι να κάνεις αλχημία απο εκείνη την πλευρά ,κάνε το αντίστροφο με Σταφ μπροστά και λίνο στα μετόπισθεν.
Κατά τα άλλα θα γούσταρα Ιβιτς σήμερα αρχική και έξω τον Φωτάκη. Ο Ατρόμητος θα έρθει να κλειστεί (σε αντίθεση με το πρωτάθλημα)και ο Βλάνταν θα χρειαστεί πολύ περισσότερο,ειδικά αν κυνηγήσουμε το γρήγορο γκολ.
Ο Φωτάκης μπορει να βοηθήσει (και εφόσον το σκορ είναι υπέρ μας) με τα τρεξίματα του στο δεύτερο ημιχρόνιο.
Ακόμη , θα προτιμούσα για το σημερινό τον Τσιρίλο αντί Κατσικά ή Μπαλάφα. ΕΜΠΕΙ .Όπως και να το κάνουμε σε τέτοια ματς χρειάζεται.

Αλλά θα επιμείνω. ΟΧΙ ΛΙΝΟ . Ξεχνάει να περάσει την γραμμή του κέντρου. Προς τα πίσω όμως. Κι ο Σκόνδρας δεν αστειεύεται . :lol:

ΠΑΟΚάρα γ@μα τους το μ@υνί της μάνας τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η καφετέρια του Πλάτωνα δεν είναι μόνον ΠΑΟΚτσήδικη. Μαζεύονται κάθε φορά οπαδοί από όλες τις ομάδες που δείχνει εκείνη την ώρα η τηλεόραση. Απλά η μία τηλεόραση δείχνει OTE TV και η άλλη δείχνει NOVA. Έτσι καθώς βλέπαμε τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, εκεί κοντά στο 75΄, ακούστηκαν οι φωνές των Παναθηναϊκών που πανηγύριζαν στην άλλη τηλεόραση το δικό τους γκολ, κόντρα στη Δόξα (στο 89΄)!
Πλάκα έχει! Πάντως όσο καιρό πάω δεν έχω τύχει σε κάποιο επεισόδιο!

Διάβασα ότι σήμερα ο Μπόλονι θα βάλει τον Λίνο αριστερό μπακ και τον Ρομπέρ αριστερό χαφ. Ορθολογιστικότερο σχήμα, σε σχέση με Σταφ και Λίνο και μια καλή ευκαιρία να δούμε τι ψάρια πιάνει ο Ρομπέρ!
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

Ελπίζω να πιάσει καμιά τσιπούρα! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φοβάμαι οι άλλοι μην πιάσουν σαρδέλες... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Σε περίπτωση ισοπαλίας πάει παράταση, ή επαναληπτικός;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παραταση...ελπιζω να μη χρειαστει βεβαια γιατι ο καιρος ειναι χαλια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ασε τα σάπια Χαραλάμπη (Μάξιμε)! Δεν ξεχνώ ότι μου χρωστάς και ένα εισιτήριο από τον αγώνα με Ατρόμητο στο Περιστέρι (Οκτώβρης 2010 πρέπει να ήταν). Θα έρθεις στου Πλάτωνα;;

Αν έρθει ισοπαλία έχει παράταση και Penalties
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω λογικά Αποστολη θα έρθω.
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

Καλό θα ήταν να τελειώσουμε το ματς γρήγορα, μην έχουμε παράταση, πόσο μάλλον πέναλντι που δεν είναι και το φόρτε μας.Μπαίνουμε γερά και το τελειώνουμε όπως με την Τότεναμ. :pano:
sportp2p

Δημοσίευση από sportp2p »

PAOK Saloniki - Atromitos Athens - LIVE : http://www.sportp2p.com
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ο αγώνας απαιτεί σοβαρότητα από όλους. πρώτα από ολα από τους παίχτες και μετά από εμάς.πρέπει να ασχοληθούμε με το σημερινό ματς και μόνο με αυτό.ελπίζω να μην εχει τον κόσμο που είχε την κυριακή.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ασε τα σάπια Χαραλάμπη (Μάξιμε)! Δεν ξεχνώ ότι μου χρωστάς και ένα εισιτήριο από τον αγώνα με Ατρόμητο στο Περιστέρι (Οκτώβρης 2010 πρέπει να ήταν). Θα έρθεις στου Πλάτωνα;;

Και εγω δεν ξεχνώ Αποστόλη μου, έχεις δίκιο... Έχω πυρετό εδώ και 3 μέρες. Δεν πάω πουθενά. Ίντερνετ, παντοφλίτσες, κουβέρτα, φασκομηλάκι...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

3 ωριτσες εμειναν...παικτες της ΠΑΟΑΡΑΣ μας,οποιοι κι αν παιξετε σημερα,ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.και σας παρακαλω,οχι ΠΑΡΑΤΑΣΗ,οχι αλλο δραματικο φιναλε.ειμστε σε κρισιμη ηλικια,εχουμε και παιδια να θρεψουμε...ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Maximus έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ασε τα σάπια Χαραλάμπη (Μάξιμε)! Δεν ξεχνώ ότι μου χρωστάς και ένα εισιτήριο από τον αγώνα με Ατρόμητο στο Περιστέρι (Οκτώβρης 2010 πρέπει να ήταν). Θα έρθεις στου Πλάτωνα;;

Και εγω δεν ξεχνώ Αποστόλη μου, έχεις δίκιο... Έχω πυρετό εδώ και 3 μέρες. Δεν πάω πουθενά. Ίντερνετ, παντοφλίτσες, κουβέρτα, φασκομηλάκι...
Ρε, πλάκα με κάνεις; Όποτε σε λέω να έρθεις στου Πλάτωνα επικαλείσαι πυρετό! Μήπως ψήνεσαι για άλλα πράγματα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”