ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
εγω την αλλη φορα εκανα κοπανα απο το φροντ για να παω καισαριανη και το ματς το πηραμε στα χαρτια...(τοση γκαντεμια)..οποτε δεν εχει νοημα να κατσω σπιτι...οταν δεν τα βλεπω παμε καλυτερα...
καποιος ας στειλει pm 
εδω Ν Σμυρνη παω σε μια της γειτονιας αλλα ευτυχως δεν εχουμε πεσιματα και μλκς...

εδω Ν Σμυρνη παω σε μια της γειτονιας αλλα ευτυχως δεν εχουμε πεσιματα και μλκς...
καλα εκανες! γι αυτο λεω για pm για αυτον τον Πλατωνα, γιατι απ ότι καταλαβα ειναι στεκι δικο μας. Τα αλλα τα εγραψα ανοιχτα γιατι το ενα ειναι στεκι κυριως γαβροβαζελων ενω στο αλλο παοκ ειναι ο ιδιοκτητης αλλα αυτοι που συχναζουν ειναι της γειτονιας, ησυχοι ανθρωποι και οπαδοι του ποκ κυριως.paokmono έγραψε:ρε σεις αυτός ο Πλάτωνας Αθήνα είναι; για ρίχτε κανα pm να μαθαινουμε και ισως τα πουμε και απο κοντα!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Να βλεπεις τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αύριο θα δω το παιχνίδι από του Πλάτωνα! Περιμένω επίσης και τον Γιάννη, τον Ιάσονα, τον Josh, τον bane1980, και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!
(οι αλλόθρησκοι απαγορεύονται)
σας χαιρωμαι και σας ζηλευω....
Ειληκρινα θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι μαζι σας,στο καφε που μαζευεστε,και να γουσταρουμε ολοι μαζι την Παοκαρα
....respect για ολους εσας που ειστε μακρυα απο Σαλονικα,και αγαπατε τοσο ''δυνατα'' αυτη την ομαδα.
εγω παω με ενα φιλο συνηθως ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Στα έσβησα γιατι εγραφες ακριβώς που πας στην Αθήνα σε στέκι ΠΑΟΚτσήδων και όπως ξέρεις το φορουμ το διαβαζουν χιλιάδες άτομα και μεταξυ τους ανεγκεφαλοι αλλων ομαδων που ψαχνοντε.
Στο Ζωγράφου πέρσυ μαχαιρώσανε ΠΑΟΚτσή μέσα σε καφετέρια μετά απο πέσιμο..........!!!
Argonaut4
- sourmenetes
- Moderator
elpaoki,nikos grobari,dc και theopaok και οποιος αλλος ειναι μαθητης....
Εχουμε πει τη λυση...Τα ιδια θα λεμε????
Το τηλ.του φροντιστηριου και τα γνωστα..Εχει τοποθετηθει βομβα,απομακρυνθειτε και τα ρεστα...
Τι αγχωνεστε????
Για να σοβαρευτουμε...
Dc φερε το τηλ. του σπιτιου και θα σου πω αμα θα κανεις κοπανα...
Παιδες δεν πειραζει...Ολοι τα εχουμε περασει με αγωνες της ομαδας μας αυτα...Εχει γουστο και αυτο...Οταν θα περασουν λιγο τα χρονια θα λετε θυμασαι τοτε ρε που παιζαμε και ειχαμε φροντιστηριο???
Ολα για τον ανθρωπο ειναι..Αυτα θα τελειωσουν...Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ...
Για αυτο οτι κανετε τωρα απο θεμα διαβασματος...
Υ.Γ.Ρε λες να μεγαλωσα τοσο πολυ????
Πολυ συμβουλατορας την ειδα.....
Μικρος ειμαι και γω και ακομα διαβαζω,βεβαι για να παρω πτυχιο αλλα διαβαζω...
Το τηλ.του φροντιστηριου και τα γνωστα..Εχει τοποθετηθει βομβα,απομακρυνθειτε και τα ρεστα...

Τι αγχωνεστε????
Για να σοβαρευτουμε...

Dc φερε το τηλ. του σπιτιου και θα σου πω αμα θα κανεις κοπανα...

Παιδες δεν πειραζει...Ολοι τα εχουμε περασει με αγωνες της ομαδας μας αυτα...Εχει γουστο και αυτο...Οταν θα περασουν λιγο τα χρονια θα λετε θυμασαι τοτε ρε που παιζαμε και ειχαμε φροντιστηριο???
Υ.Γ.Ρε λες να μεγαλωσα τοσο πολυ????

Πολυ συμβουλατορας την ειδα.....

ειμαστε στην φαση των 8...(ειναι λιγο ασχετο με το ματς με τν ατρομητο αλλα ποτε δεν θα το ξεχασω)...
περσυ που παιζαμε με γαυρο στο τιγανι τη στιγμη που μπηκε το γκολ περνουσα απο μια καφετερια γεματο γαυρους(παλι δεν το ειδα λογω φροντ).απιστευτη στιγμη!!!οταν παιζαμε στο ναο και κερδισαμε ηταν δυο αναμειχτα συναισθηματα...χαρα που προκριθηκαμε και λυπη και κλαμα γιατι εκεινη την μερα εμαθα οτι τελος το μπασκετ για 5 μηνες λογω καταγμα κοπωσης
...το μονο που πιστευα οτι θα με εκανε καλα ηταν ο τελικος αλλα δυστυχως δεν εγινε...ΜΑΚΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!
περσυ που παιζαμε με γαυρο στο τιγανι τη στιγμη που μπηκε το γκολ περνουσα απο μια καφετερια γεματο γαυρους(παλι δεν το ειδα λογω φροντ).απιστευτη στιγμη!!!οταν παιζαμε στο ναο και κερδισαμε ηταν δυο αναμειχτα συναισθηματα...χαρα που προκριθηκαμε και λυπη και κλαμα γιατι εκεινη την μερα εμαθα οτι τελος το μπασκετ για 5 μηνες λογω καταγμα κοπωσης

ψηνομαι να στο δωσω
ξανακανω εκκληση για το στεκι του πλατωνα

ξανακανω εκκληση για το στεκι του πλατωνα

sourmenetes έγραψε:elpaoki,nikos grobari,dc και theopaok και οποιος αλλος ειναι μαθητης....
Το τηλ.του φροντιστηριου και τα γνωστα..Εχει τοποθετηθει βομβα,απομακρυνθειτε και τα ρεστα...![]()
![]()
![]()
Τι αγχωνεστε????
Για να σοβαρευτουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Dc φερε το τηλ. του σπιτιου και θα σου πω αμα θα κανεις κοπανα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Ρε λες να μεγαλωσα τοσο πολυ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ συμβουλατορας την ειδα.....![]()
![]()
![]()
Αποσταγμα σοφιας μπαρμπα σουρμενα..

- sourmenetes
- Moderator
@sour(o)mene(te) Έλα, πες την αλήθεια..Πόσο ήπιες..?
Πάντως εδώ και 18 χρόνια να ούμε, μονο Διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα ακούω..
Αλλα τι να κάνεις, 16 εβδομάδες έμειναν..
Μετά ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μετά θα μπορώ να ανεβαίνω ξανά στον ΝΑΟ...
Μετά θα πέσουν μυνήσεις σε όποιο βιβλίο τολμήσει να βρεθεί σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων απο μένα (και λίγα βάζω)..

1 πράγμα είναι όμως που δεν παλεύεται..
Η στιγμή που το κινητό αρχίζει να...δωνάει
Απο τη στιγμή που έχει χτυπήσει για πρώτη φορά..μέχρι την ώρα που θα διαβάσω το "ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ" ή το "Γ@ΜΩΩΩΩΩΩΩΩ" έχω χάσει 10 χρόνια απο τη ζωή μου..
Άσε που άμα συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα ξεμείνω απο στυλούς...
Πέρα απ την πλάκα, αν ήθελα να κάνω κοπάνα θα έκανα, αλλα δεν με παίρνει... (να κάνω κοπάνα..
)
4 μήνες είναι θα περάσουν..
2 ερωτήσεις μόνο,
Ο τελικός κυπέλλου τη μέρα γίνεται συνήθως?
Και επίσης, ο τελικός του Γιουρόπα πέφτει σαβ/κύριακο έτσι?

Πάντως εδώ και 18 χρόνια να ούμε, μονο Διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα ακούω..

Αλλα τι να κάνεις, 16 εβδομάδες έμειναν..
Μετά ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μετά θα μπορώ να ανεβαίνω ξανά στον ΝΑΟ...
Μετά θα πέσουν μυνήσεις σε όποιο βιβλίο τολμήσει να βρεθεί σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων απο μένα (και λίγα βάζω)..

1 πράγμα είναι όμως που δεν παλεύεται..
Η στιγμή που το κινητό αρχίζει να...δωνάει

Απο τη στιγμή που έχει χτυπήσει για πρώτη φορά..μέχρι την ώρα που θα διαβάσω το "ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ" ή το "Γ@ΜΩΩΩΩΩΩΩΩ" έχω χάσει 10 χρόνια απο τη ζωή μου..
Άσε που άμα συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα ξεμείνω απο στυλούς...

Πέρα απ την πλάκα, αν ήθελα να κάνω κοπάνα θα έκανα, αλλα δεν με παίρνει... (να κάνω κοπάνα..

4 μήνες είναι θα περάσουν..
2 ερωτήσεις μόνο,
Ο τελικός κυπέλλου τη μέρα γίνεται συνήθως?
Και επίσης, ο τελικός του Γιουρόπα πέφτει σαβ/κύριακο έτσι?

Aν πω οτί είναι από τα κρισιμότερα ματς της 10 ετίας θα είμαι υπερβολικός;
ΟΧΙ, μάγκες δε θα είμαι παίζονται 2 πράγματα:
1. Κάθοδος 30.000 ΠΑΟΚτσήδων στο ΟΑΚΑ.
2. ΤΙΤΛΟΣ, απέναντι στη πιο βρώμικη ομάδα παγκοσμίως.
ΟΧΙ, μάγκες δε θα είμαι παίζονται 2 πράγματα:
1. Κάθοδος 30.000 ΠΑΟΚτσήδων στο ΟΑΚΑ.
2. ΤΙΤΛΟΣ, απέναντι στη πιο βρώμικη ομάδα παγκοσμίως.
Άστε τις καθόδους και πιάστε την πρόκριση.Προς το παρών έχουμε ατρόμητο,ούτε ατρομητάκο ούτε γάβρο ούτε τίποτα.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ...

Σημερα δεν μας απασχολει τιποτε αλλο...απλα,ηρεμακαι κυριως ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ τους γλενταμε οπως μονο εμεις ξερουμε...στηριξη,φωνη,παθος και...ΑΜΤ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Χθες στο αεροδρομιο στην Αθήνα περνούσα απο έλεγχο την ίδια ώρα με τον ατρόμητο.
Ρωτάει κάποιος τον μήτρογλου με ποιον παίζεται και λέει αυτός με τον λεβαδειακό...
Ότι να ναι.
Ρωτάει κάποιος τον μήτρογλου με ποιον παίζεται και λέει αυτός με τον λεβαδειακό...
Ότι να ναι.
- Sick Bastard
Λοιπόν παίχται του ΠΑΟΚ, επειδή έχω φάει άσχημο στρεσάρισμα αυτές τις μέρες από παντού
χαλαρώστε σήμερα με την πρόκρισή σας. Αν παίξετε όπως πρέπει και μπορείτε, θα περάσετε, είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.
ΑΪΝΤΕ!
χαλαρώστε σήμερα με την πρόκρισή σας. Αν παίξετε όπως πρέπει και μπορείτε, θα περάσετε, είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.
ΑΪΝΤΕ!