Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
παιδια 2 ειναι οι περιπτωσεις η θα γινει μεταγραφη η δε θα γινει ενα απο τα 2 μαλλον
- sourmenetes
- Moderator
Μεγαλη κουβεντα ειπες...
Παντως ο λεαλ πιστευω ειναι stand by και περιμενει..Και δεν πιστευω οτι ουτε καν θα παιξουν ρολο εκεινα τα λεφτα που αξιωνει ο τελης μιας και δε θα τα παρει...

Παντως ο λεαλ πιστευω ειναι stand by και περιμενει..Και δεν πιστευω οτι ουτε καν θα παιξουν ρολο εκεινα τα λεφτα που αξιωνει ο τελης μιας και δε θα τα παρει...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Μεταγραφές δύσκολα πριν την Πέμπτη. Έως απίθανο.
Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.
PARASANDALOS έγραψε:παιδια 2 ειναι οι περιπτωσεις η θα γινει μεταγραφη η δε θα γινει ενα απο τα 2 μαλλον
Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο με Σηφακα μου φαινεται τρελη μουφα. Τον θεωρω μεγαλο τερματοφυλακα, σιγουρα τον καλυτερο Ελληνα αυτη τη στιγμη, θα τον ηθελα πολυ αλλα δεν το βλεπω. Το μονο που θα με εκανε να ελπιζω (περισσοτερο για το καλοκαιρι και οχι για τωρα καθως δε νομιζω να εχουμε την πολυτελεια να πληρωνουμε 4 τερματοφυλακες..εκτος κ αν εχει βρεθει κανα λαχειο κ σπρωχτει ο Κροατης!!) ειναι οτι ο παιχτης δε θα χαλιοταν να εμενε Θεσσαλονικη.
ληγει και το συμβολαιο του πιτμπουλ της σετουμπαλ σε 6μηνες που τον αναφερανε στα δημοσιευματα το καλοκαιρι
- sourmenetes
- Moderator
Τερματας υπαρχει και ο γιακουμης για του χρονου που ηρθε με τις καλυτερες υποδειξεις...
καλο ειναι μεχρι το καλοκαιρι να μεινει ο σηφακας στον αρη...μηπως τον τσιμπησουμε το καλοκαιρι ειναι ευκαιρια πιστευω...εκτος και αν ο γλυκος βγει τοσο πολυ που θα ναι βασικος του χρονου,,
Slidar τι μπινελίκια άκουσες βραδιάτικα δεν λέγεται... Νυσταγμένος, εκνευρισμένος και ψόφιος από την δουλειά είπα να δω τα posts της μέρας και μιας που έχω συνηθίσει να κάνω αδιακρίτως κλικ σε όλα τα λινκς εδώ μέσα...
Μιας που μπήκα στον κόπο να γράψω κάτι, θα πω πως από την ΑΕΚ δεν θέλω να πάρουμε κανένα παίχτη από αυτούς που θα φύγουν με προσφυγή. Δε με νοιάζει τι κάνανε οι δικές τους διοικήσεις στο παρελθόν.
Προσφυγές.. προσφυγιά.. σκατά...
Μιας που μπήκα στον κόπο να γράψω κάτι, θα πω πως από την ΑΕΚ δεν θέλω να πάρουμε κανένα παίχτη από αυτούς που θα φύγουν με προσφυγή. Δε με νοιάζει τι κάνανε οι δικές τους διοικήσεις στο παρελθόν.
Προσφυγές.. προσφυγιά.. σκατά...

τεινω να συμφωνησω μαζι σου Τρελοκαλογερε! Κανεναν παιχτη απο τον "χαρταετο"!
αν παρεις παικτη απο τν αεκ,εκτος του οτι γινεσαι ενα με αυτο που απεχθανεται ολοκληρωτικα η ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση,τους κανεις κ χαρη.αν διαβασατε ο καραμπελας εκανε προσφυγη για να μεινει ελευθερος επειδη του χρωστανε κ οι απιθανοι ζητησαν προταση απο αλλη ομαδα για τον αφησουν ελευθερο.
αλλα κ ποιον να επαιρνες,υποθετικα;τον λεοναρντο;οχι να κατσει εκει τωρα να μαθει να βγαζει γλωσσα.προσφυγη κ τα λεφτα σε καμια 10ετια
αλλα κ ποιον να επαιρνες,υποθετικα;τον λεοναρντο;οχι να κατσει εκει τωρα να μαθει να βγαζει γλωσσα.προσφυγη κ τα λεφτα σε καμια 10ετια
- nyxteridas
Έτσι όπως πάνε τα πράματα, με φαίνεται ότι το συγκεκριμένο τόπικ θα πρέπει να μετακομίσει στην κατηγορία Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό
Ποιος Λεαλ ρε παιδιά θα πάρεις παίχτη αργό και βαρύ που δεν μαρκάρει και δεν σκοράρει και σου κάνει και λιγες ασιστς και έχει ιστορικό με τραυματισμούς είναι και 30χρονών να τον βάλεις πάνω στην γραμμή και πάνω στον ασβέστη? Αποκλείεται.
Δεν νομίζω να υπάρχει καν Λεαλ απλά είναι η γνωστή μέθοδος Βρύζα που ενώ μιλάει με άλλους βγάζει στην δημοσιότητα άλλους για να παραπλανήσει τα ΑΡΔ. Είναι έγκλημα ο Λεάλ στην γραμμή και λίγος για τον ΠΑΟΚ. Όχι πως ο Λεοναρντο είναι κανένας παικταράς. @@μέντολες είναι. Απλά ο Λεονάρντο θα σου κάνει και 6-7 γκολ την χρόνιά και άλλες τόσες ασσιστς και μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς ο παίκτης στην γραμμή. Ο ΠΑΟΚ στην γραμμή φέτος έχει ταχύτητα, αν πάρεις τον Λεαλ γυρνάς σε εποχές Σορλέν στην γραμμή με την διαφορά ότι ο Σορλέν ήταν καλύτερος αμυντικά.
Αν είναι να έχω δύο τεχνικούς διευθυντές για να παίρνω τον Λεάλ στην γραμμή … χρειάζομαι τότε τουλάχιστον άλλους 4 τεχνικούς διευθυντές για να δω xtrem παίχτη εκεί…
Δεν νομίζω να υπάρχει καν Λεαλ απλά είναι η γνωστή μέθοδος Βρύζα που ενώ μιλάει με άλλους βγάζει στην δημοσιότητα άλλους για να παραπλανήσει τα ΑΡΔ. Είναι έγκλημα ο Λεάλ στην γραμμή και λίγος για τον ΠΑΟΚ. Όχι πως ο Λεοναρντο είναι κανένας παικταράς. @@μέντολες είναι. Απλά ο Λεονάρντο θα σου κάνει και 6-7 γκολ την χρόνιά και άλλες τόσες ασσιστς και μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς ο παίκτης στην γραμμή. Ο ΠΑΟΚ στην γραμμή φέτος έχει ταχύτητα, αν πάρεις τον Λεαλ γυρνάς σε εποχές Σορλέν στην γραμμή με την διαφορά ότι ο Σορλέν ήταν καλύτερος αμυντικά.
Αν είναι να έχω δύο τεχνικούς διευθυντές για να παίρνω τον Λεάλ στην γραμμή … χρειάζομαι τότε τουλάχιστον άλλους 4 τεχνικούς διευθυντές για να δω xtrem παίχτη εκεί…