Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

obanebane έγραψε:Για τον λεαλ συμφωνω απολυτα σε οσα γραφεις εχω γραψει και τη γνωμη μου αλλωστε,οσο για τον λεοναρντο δεν ειναι κωλοπαιδι το αντιθετο απλα ειναι κοπριτης οπως και η πλειοψηφια των βραζιλιανων.

Κορινθιε,ποια η διαφορα του κολωπαιδι,απο το κοπριτης; :mrgreen:
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Που 'σαι ρε Σικαμπάλα?... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

επισης οσον αφορα τον λεοναρντο και το ποσο αυτο μπορει να ειναι ακομα ενας αρνητικος παραγοντας δεν θα εχει δικαίωμα συμμετοχης στο γιουροπα
fuzer23

Δημοσίευση από fuzer23 »

obanebane έγραψε:Για τον λεαλ συμφωνω απολυτα σε οσα γραφεις εχω γραψει και τη γνωμη μου αλλωστε,οσο για τον λεοναρντο δεν ειναι κωλοπαιδι το αντιθετο απλα ειναι κοπριτης οπως και η πλειοψηφια των βραζιλιανων.

Το ένα είναι χαρακτηρισμός για σκυλιά και το άλλο είναι χαρακτηρισμός για ανθρώπους. Η ουσία είναι ίδια! :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:
giapas έγραψε:Τζος, αν 100.000 έχουμε τι θες να γίνει?
Να αρχίσουμε πάλι τις απλωτές και να τρέχουμε μετά ?

Αν θέλει, ας έρθει να παίξει μπάλα και μετά ας απαιτήσει περισσότερα. Από τα αζήτητα στην ομάδα του και θέλει και 3 κατοστάρικα?

Δε νομίζω Τάκη
Με εχετε παρει με κακο ματι.Δεν σχολιασα το ποσο που δινουμε αλλα την απαιτηση ευρεσης παικτη που να εχει εγγυηση καλης αποδοσης του Φωτη.Στα ποσα που δινουμε οποιος παικτης και αν αποκτηθει θα αποτελει στοιχημα γι'αυτο και εγω θα προτιμουσα καποιον οσο το δυνατον γνωστο ειτε του προπονητη ειτε μεσω ελληνικου πρωταθληματος.

Υ.Γ Σχετικά με τα ποσά που φαιρεται ότι δίνουμε να θυμίσω βέβαια ότι ψάχνουμε για αντιβιερινια και όχι αντιμπαλαφα, την ίδια στιγμη που το καλοκαίρι όταν δίναμε 200000 για τον ρομπερ, καποια παπαγαλάκια έλεγαν ότι έλα μωρά τι σας πειράζει,τσάμπα τον περνουμε για να παίξει 10 παιχνίδια.Τοοοοοοση απλα και μετα απορουσαμε πως φτάσαμε εδώ.
Σε έχω πάρει από κακό μάτι , αλλά στο συγκεκριμένο συμφωνούμε απόλυτα.
Πλέον πρέπει να μετράμε και το 1 ευρώ...χαιλικια στου στυλ που περιγράφεις ( Ρομπερ, τάχα μου φτηνή επιλογή) τελειώσανε.. Ας ψάξουν με 2-2,5 κατοστάρικα να κάνουν τη καλύτερη δυνατή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:

Κοπριτης λεγοντας εννοω τεμπελης, δεν νομιζω οτι οποιος ειναι τεμπελης ειναι και κωλοπαιδο. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ποιός Λεονάρντο μωρέ..αυτός ούτε να χτενίζεται δε ξέρει
Το μόνο πράγμα που τον θυμάμαι να κάνει 3 χρόνια στη κούλα είναι το γκολ στην Άντερλεχτ, κατά τα άλλα ανύπαρκτος.
Λόγω έλλειψης scouting έχουμε βαφτίσει παικατράδες όλα τα μέτρια παλτά της S.League
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω φίλε μου.
:pano:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Ψαξτε παντου...φερτε παικτακια ταλαντουχα...τις γνωριμιες σας μεσα...αμπντουν,λεαλ,λεοναρντο και τα @@ του καραμπελα...τα ιδια και τα ιδια ονοματα...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Είδα ότι ο Αλέφαντος σήμερα πρωτοανέφερε τον Βασιλακάκη..όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό...

Τώρα δώστε του συμβόλαιο Ζήση ΤΩΡΑ!!Αν μιλάει ο παρλαπίπας κάθε βδομάδα γι αυτόν στο τέλος θα ζητάει τα μαλλιοκέφαλά του!Αυτός είναι το πουλέν της Ξάνθης κ όχι ο Βλαχοδήμος!
Καραγκούνη από Ατρόμητο και Μαρκαντώνη από Ραπίντ και με ελάχιστο κόστος έχουμε νεότατο κορμό με αρχ@δια!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι τρελλοι αυτοι οι ρωμαιοι....Οταν ειχαμε οικονομικη ανεση και φερναμε λεοναρντους και λεαλ οσοι διαμαρτυρομασταν μας ελεγαν γκρινιαριδες και μιρλες.Τωρα που η οικονομικη ανεχεια μας σπρωχνει δικαιολογημενα και αναγκαστικα σε τετοιες λυσεις, καθως παικτες απο προηγμενα πρωταθληματα ειναι πλεον απλησιαστοι, γκρινιαζουν αυτοι που πριν τα εβλεπαν ολα καλα. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

προτιμω ν αγοραζω κατευθειαν απο τον παραγωγο και οχι απο το συγχρονο δουλεμπορο-αντιπαοκτζη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι γνωστο αλωστε οτι εχουμε ανεπτυγμενο δικτυο σκαουτινγκ σε Βραζιλια,Αργεντινη αλλα και Αφρικη.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Αργεντινή και Βραζιλία δε ξέρω, αλλά αυτόν που έχουμε για Αφρική δε τον λες και scouter..στους Γιατρούς χωρίς σύνορα είναι απλά του 'παμε αν σταμπάρει κανένα μαυράκι που κλωτσάει καλά στη ζούγκλα να δώσει σήμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”