Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
-
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Ναι.Ο Πόποβιτς είναι νέα μεταγραφή.Του εκδόθηκε δελτίο τώρα τον Γενάρη.Όπως και ο Πέλκας.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δε ξερω αλλα αυτος ο νιμανι κατι μου λεει οτι θα γινει πουλεν μεγαλο με το σμπαθειο
χτες εβλεπα Μπετις Σεβιλλη... Ο Μπενιατ,Καστο και Ρουμπεν Καστρο ειναι ΓΑΜΑΤΟΙ για τον ΠΑΟΚ αλλα μαλλον ακριβοι... Ειδικα ο Μπενιατ για κεντρο για αντιΓκαρσια και ο Καστο φοβερος γκολκιπερ
Τον Βασιλακάκη της Ξάνθης όσο τον βλέπω τόσο μου αρέσει...ωραία πόδια, τεχνίτης, θυμίζει αρκετά τον Φωτάκη στο πιο γρήγορο και στο πιο ψηλό, 22 χρονών και ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Ζήση ακούς?
Ζήση ακούς?
Ρε παιδιά,μην γράφετε ότι να ναι.Πότε πήρες παίκτη από την Ξάνθη και θα πάρεις τώρα????Έχουμε λεφτά για να δώσουμε??Αυτόν μόνο ο γάβρος μπορεί να τον πάρει στην ελλάδα.

Το '97 αν δεν κάνω λάθος. Μάλιστα σήμερα είναι και στο Δ.Σ. σαν τεχνικός διευθυντής. Ποιος να είναι άραγε; 

Πήρες 1 ρε φίλε!!!Άσε..τότε είχαμε λεφτά(και λεφτά για πέταμα).Ο Ζήσης ήταν παικταράς αλλά είναι 1 στα τόσα χρόνια.

Φώτη λήγει το συμβόλαιό του, δε θα δώσουμε τίποτα στη Ξάνθη κ ούτε έχει λόγο ο Πανόπουλος γα το που θα υπογράψει.
Κ όσο έχει ο γάβρος τον Βαλβέρδε δε τον κόβω να πάει προς Πειραιά
Κ όσο έχει ο γάβρος τον Βαλβέρδε δε τον κόβω να πάει προς Πειραιά
μαρσελινιο ...αλλα χρειαζεται παραδακι...οποτε καλος κι ο λεαλ...κι ακομα καλυτερος ο κανενας... 

Εγω γιατι θεωρω τον Λεαλ κλασεις ανωτερο απο τον Μαρσελινιο? Οσα παιχνιδια τον εχω δει φετος εκτος απο μια ταχυτητα που τον διακρινει δεν εχω δει τιποτα περισσοτερο.Ο Λεαλ εχει πολλα απο τα στοιχεια που μας λειπουν,μονη ενσταση ειναι μια ελλειψη αγωνιστικης συνεπειας,ενα μπλαζε υφακι του στυλ για τον εργοτελη που παιζω προσπαθω οσο θελω και οποτε θελω.
- cristiano4
και εγω Λεαλ προτιμώ απλά ο μαρσελινιο ειναι μικροτερος και εχει να δωσει και στο μέλλον...αλλά για τώρα θεωρω τον Λεάλ πιο ετοιμο παιχτη για εμάς...απο οτι καταλαβαινω περιμενει η ΠΑΕ το παιχνιδι με ατρομητο και αφου πανε ολα καλά μετα να κανουμε οτι κανουμε...