ωχ. μαυρος που δηλωνει 17 χρονων?MANIAKOS έγραψε:της βεροιας ενας 17χρονος μαυρουκος που ναι εξτρεμ και εχει βαλει καμια 5αρια γκολ στη β
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
- trel@menos
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
νομιζω αυτη τη στιγμη καιγομαστε για καποιον ετοιμο. και ο λεαλ πιστευω ειναι τετοιος και θα βοηθησει. σιγουρα δεν τον θεωρω περιπτωση φιλομενο. αυτος κυριως λογω του προβληματικου του χαρακτηρα κατεληξε να παιζει σε ομαδουλα τυπου τελη. το χε δηλωσει κι ο καραγεβργιου νομιζω.

Πιτσιρικαδες με προοπτικες νομιζω οτι εχουμε,οποτε ενας 11δατος παιχτης ειναι απαραιτητος.
Νομιζω οτι στα ακρα της επιθεσης και στο κεντρο της αμυνας εχουμε θεμα δηλαδη εκει που αποχωρησαν οι δυο απο τους 5-6 καλυτερους παιχτες του ροστερ.
Νομιζω οτι στα ακρα της επιθεσης και στο κεντρο της αμυνας εχουμε θεμα δηλαδη εκει που αποχωρησαν οι δυο απο τους 5-6 καλυτερους παιχτες του ροστερ.
+1
και γω αυτο πιστευ θελουμ 1 2 παικτες με προσωπικοτητα....ο ενας ν α παρει τη θεση του ιβιτς και ενας ισως στην αμυν τ η θεση του τσιριλο-κονδορα...'η στην επιθεση,,,
απλα αυτα για καλοκαιρι πι ο πολυ ..τωρ α δε νομιζω να μπορουμε...τωρα μαλλον θα παρουμε κτ σε οτι κατσει..
ΥΓ τρελαμενε δεν παιρνω και ορκο γι α την ηλικια του

και γω αυτο πιστευ θελουμ 1 2 παικτες με προσωπικοτητα....ο ενας ν α παρει τη θεση του ιβιτς και ενας ισως στην αμυν τ η θεση του τσιριλο-κονδορα...'η στην επιθεση,,,
απλα αυτα για καλοκαιρι πι ο πολυ ..τωρ α δε νομιζω να μπορουμε...τωρα μαλλον θα παρουμε κτ σε οτι κατσει..
ΥΓ τρελαμενε δεν παιρνω και ορκο γι α την ηλικια του
Να πω και εγω τη γνωμη μου για τον λεαλ που δεν ειναι η καλυτερη.
Νομιζω οτι τα καλυτερα του παιχνιδια στην ελλαδα τα εχει κανει εναντιον του ΠΑΟΚ και αυτο ισως να μας ριξει σε παγιδα.
Ενω εχει πολυ καλα στοιχεια δειχνει να βαριεται και να επιλεγει παιχνιδια,ειναι αρκετα επιρεπης στους τραυματισμους και γενικα δεν παιζει συμφωνα με τις δυνατοτητες του.
Τα πλεονεκτηματα μας ειναι οτι ειναι συμπατριωτης του γκαρσια με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα και το κινητρο που μπορει να εχει παιζωντας στη μεγαλυτερη ομαδα της μεχρι τωρα καριερας του.
Υ.Γ Νομιζω οτι αν ερχοταν θα ηταν ιδανικο ενα συμβολαιο μεχρι το τελος της χρονιας.
Πιστευω ομως οτι δεν θα δεχτει κατι τετοιο και αν δεν εχει κλεισει ακομα νομιζω οτι ωφειλεται σε αυτο.
Νομιζω οτι τα καλυτερα του παιχνιδια στην ελλαδα τα εχει κανει εναντιον του ΠΑΟΚ και αυτο ισως να μας ριξει σε παγιδα.
Ενω εχει πολυ καλα στοιχεια δειχνει να βαριεται και να επιλεγει παιχνιδια,ειναι αρκετα επιρεπης στους τραυματισμους και γενικα δεν παιζει συμφωνα με τις δυνατοτητες του.
Τα πλεονεκτηματα μας ειναι οτι ειναι συμπατριωτης του γκαρσια με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα και το κινητρο που μπορει να εχει παιζωντας στη μεγαλυτερη ομαδα της μεχρι τωρα καριερας του.
Υ.Γ Νομιζω οτι αν ερχοταν θα ηταν ιδανικο ενα συμβολαιο μεχρι το τελος της χρονιας.
Πιστευω ομως οτι δεν θα δεχτει κατι τετοιο και αν δεν εχει κλεισει ακομα νομιζω οτι ωφειλεται σε αυτο.
Δεν ειναι μετριων δυνατοτητων το θεμα ειναι να βγαλει ολες τις δυνατοτητες που εχει γιαυτο δεν ειμαι σιγουρος.
Μέχρι τα 30 δεν έπαιξε σε ψηλό επίπεδο.Τι λες εσύ,μπορείς να δώσεις 300χιλιάρικα για αυτόν τον παίκτη???

Ποιος μιλησε για 300? και που διαβασες εσυ οτι θελει 300?
Νομιζω οτι το ποσο που συζητανε ειναι αρκετα πιο κατω.
Νομιζω οτι το ποσο που συζητανε ειναι αρκετα πιο κατω.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Απο που προκυπτει αυτο ρε συ εχουμε καποιο ρεπορταζ?
Εγω διαβασα οτι συζητανε για 90 χιλιαρικα μεχρι το τελος της σεζον και οτι με τον εργοτελη θα πατσισουμε απο τα αλησβερισια με τον κουτσιαμικρουλη.
Το οτι σημερα ηταν εκτος αποστολης αν δεν κανω λαθος του εργοτελη μαθαμε το λογο?
Εγω διαβασα οτι συζητανε για 90 χιλιαρικα μεχρι το τελος της σεζον και οτι με τον εργοτελη θα πατσισουμε απο τα αλησβερισια με τον κουτσιαμικρουλη.
Το οτι σημερα ηταν εκτος αποστολης αν δεν κανω λαθος του εργοτελη μαθαμε το λογο?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Παντως αν οντως το κοστος του φτασει τα 400 τοτε πιστευω οτι κανουν μεγαλη μαλακια.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αστα να πανε και ειναι κ ρισκο πρεπει να μας βγει δεν εχουμε περιθωρια για μλκιες
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Επειδη εχει ο καιρος γυρισματα,και τα αποτελεσματα ισως και να κρυβουν σε εναν βαθμο της αδυναμιες μας,
καλο ειναι να μην μεινουν στα λογια οι υπευθυνοι.
Αν με το καλο περασουμε τον ατρομητο,τοτε πρεπει να κανουν οτι μπορουν για να παει ο ΠΑΟΚ στο Ο.Α.Κ.Α οσο ποιο
ενισχυμενος γινεται.
Υ.Γ.....α ρε π@υστη μου....να μην εχουμε εναν παραγοντα με αρχιδ@α να κρατηση Βιερινια Κοντρερας,και να παρει
αλλους 2 παικταραδες......να τους γ@μησω ολους.....γ@μω την ανεχεια μου γ@μω.....
καλο ειναι να μην μεινουν στα λογια οι υπευθυνοι.
Αν με το καλο περασουμε τον ατρομητο,τοτε πρεπει να κανουν οτι μπορουν για να παει ο ΠΑΟΚ στο Ο.Α.Κ.Α οσο ποιο
ενισχυμενος γινεται.
Υ.Γ.....α ρε π@υστη μου....να μην εχουμε εναν παραγοντα με αρχιδ@α να κρατηση Βιερινια Κοντρερας,και να παρει
αλλους 2 παικταραδες......να τους γ@μησω ολους.....γ@μω την ανεχεια μου γ@μω.....