Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Γλύκος
7
12%
Ετο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
23
39%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
2
3%
Ιβιτς
2
3%
Γιάννου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
3
5%
Μπαλάφας
1
2%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
5
8%
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πόποβιτς
2
3%
Αθανασιάδης
14
24%

Σύνολο ψήφων: 59

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

1-0 με λιγο αγχος αλλα οι 3ποντοι ηρθανε παλι....

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

10' ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
78' ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΕΖΑΣ
90+2' ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ
1

0
Διατητές: Μιχαήλ Βοσκάκης, Δημήτριος Γούκος, Κωνσταντίνος Ποντίκης
4ος Διατητής: Ιωάννης Δελφάκης
Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
9 Τελικές Προσπάθειες 5
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
1 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 2
14 Επεμβάσεις 22
26 Κλεψίματα 24
15 Φάουλ 13
1 Οφσάιντ 3
7 Κόρνερ 4
45 Λάθη 42
3/27 Γεμίσματα 2/16
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από theoPAOK »

Δεν περιγράφω άλλο.....!!!! :redcard:
Όσο παίζαμε χωρίς τον Πόποβιτς, το λινκ ήτανε μια χαρά..
Με το που μπήκε το πουλεν, όλα συνωμότησαν να το καταστρέψουν..

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΟΥΟΥΥΟΟΥΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σημασία έχουν οι 3 βαθμοί.Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο και μέτριο 2ο.Συνεχίζουμε.Κορυφαίος παίκτης μας ο Σάλπιγγας συνολικά και από κοντά Λίνο και Κλάους.Κουρασμένοι το 2ο ημίχρονο ο Λαζάρ και ο Ίβιτς.Για μένα την παράσταση κλέβει ο προπονητής που έχουμε.Είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω δει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χίλια χρόνια.Αυτός με διοικητική παρουσία και νέο συμβόλαιο θα μας πάρει πρωτάθλημα.Αρκεί να έχουμε υπομονή.Συνεχίζουμε γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.
:pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ίβιτς και λίνο ξεχώρησαν σε ένα ματς αγγαρεία

πάμε με ατρόμητα για τον τελικό
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

είμαι απογοητευμένος από Γιάννου και Κατσικά, μόνο αυτό κρατάω
:roll:
MVP Lino
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω βαρεθει να διαβαζω κραταμε τη νικη κτλ, λες και παο οσφπ κτλ κερδιζουν με εμφανισεις μπαρτσελονα....

ελεος μαυτη τη μιρλα με το που ανοιγει τοπικ μετα απο νικη

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με άρεσε η ομάδα στο 1ο ημίχρονο αλλά στο 2ο μπήκαμε νωθροί και δώσαμε πολύ χώρο στον νιόνιο.
3ος αγώνας σε 6 μέρες και ένα τρίποντο ακόμα. Ε, δεν είναι και λίγο ούτε και εύκολο.
Μπράβο στην ομάδα.
Από τους καινούργιους, θετικοί οι Κατσικάς και Γιάννου (νομίζω γιατί τα λινκ τον έπαιρναν ασύστολα). Και ο Ρομπέρ με άρεσε. Θέλει αγώνες στα πόδια του για να συντονιστεί και να αποκτήσει και αυτοπεποίθηση.
Ο Πόποβιτς έπαιξε πολύ λίγο αλλά δείχνει να έχει ποδοσφαιρικό θράσσος.
Κακά τα ψέματα. Με τον Γκαρσία αλλιώς απλώνεται στο γήπεδο η ομάδα.
interted

Δημοσίευση από interted »

είμαστε πλέον σε απόσταση επαφής από την κούλα, στο χέρι μας πλεόν είναι να την περάσουμε. αχχχχ κουλα :lol:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε..εμένα ο Κατσικάς με άρεσε...
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

che4 έγραψε:εγω βαρεθει να διαβαζω κραταμε τη νικη κτλ, λες και παο οσφπ κτλ κερδιζουν με εμφανισεις μπαρτσελονα....

ελεος μαυτη τη μιρλα με το που ανοιγει τοπικ μετα απο νικη

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Δεν έχει να κάνει με το πως παίζουν οι άλλοι, αλλά με το πως θέλουμε να παίζει η Π.Α.Ο.Κ.άρα.

Ένα κάλο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο δεν το είδα, τα λινκ μου μέσα....

Έχουμε αγώνα την τετάρτη. FORZA Π.Α.Ο.Κ.άρα
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Η κούραση εμφανής σε πολλούς παίκτες. Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια μας έχουν διαλύσει. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο πάντως που ακόμα κι όταν δεν είναι στη μέρα της η ομάδα κερδίσει τα παιχνίδια που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ο κατσικας κι εμενα μ αρεσε. δεν μπορω να κατανοησω αυτους που δεν τους αρεσε. τουλαχιστον ηταν καλυτερος απο τον μαλεζα που εκανε μια απο τις χειροτερες φετινες εμφανισεις του με πολλα αβισαστα λαθη.
γενικα πολυ καλη εμφανιση στο πρωτο ημιχρονο που επρεπε να βαλουμε αλλο ενα για να φυγει το αγχος. στο δευτερο μετριοι αλλα δεν μας απειλησαν κιολας οι αλλοι.
προσωπικα θα ψηφιζα εμ βι πι τον γλυκο που ηταν σταθεροτατος και καθαρισε οτι πετουσε και γενικα προσεδιδε μια σιγουρια πισω. επιτελους μια πειστικη εμφανιση.
3η νικη μεσα σε 6 μερες και αυτη ειναι η ουσια.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Μπραβο στην ομαδα για τη νικη.
Επειδη απο τους "μεγαλους" ξερω πανω κατω τι θα περιμενω (καλος Ιβιτς σημερα παρεπιπτοντως) θα μεινω στους μικρους που επαιξαν..:
Ο Γλυκος μου αρεσει ολο και περισσοτερο αν και δεν χρειαστηκε ακομα να κανει καμμια σπουδαια αποκρουση. βεβαια αυτο μπορει να σημαινει οτι ειναι λοκοφαρδος μπορει ομως και να σημαινει οτι εχει αντιληψη των φασεων και προλαμβανει καταστασεις. θα φανει...συνεχιζω παντως να εχω ενα ερωτηματικο σε σχεση με το υψος του αλλα πλεον δεν εχω τν φοβο που ειχα οταν τον εβλεπα βασικο.
Ο Κατσικας εχει πολυ καλες τοποθετησεις, φαινεται να βρισκει χημεια με Μαλεζα αλλα πρεπει να δουλεψει στις μεταβιβασεις του κ τα διωξιματα του που ειναι στα τυφλα. Με την εμπειρια μπορει να βελτιωθει πολυ. Προσωπικα πιστευω πολυ σ'αυτο τον παιχτη.(υγ3 Μην αρχισουμε τη γκρινια ειδικα απεναντι σε νεους κ απειρους...μονο κακο τους κανουμε. Μια χαρα ειναι ο Κατσικας για την ηλικια του! Αλλοι στην ηλικια του κ χωρις εμπειριες δε βλεπονται.)
Ο Γιαννου δειχνει να ξερει μπαλα. Ο Μπολονι τον ξαναβαζει στη θεση του επιτελικου αρα προφανως καταληγει οτι αυτη η θεση του ταιριαζει περισσοτερο απο επιθετικος (που μαλλον δεν ειναι). Ας μην αρχιζουμε να τον κραζουμε ψαχνοντας για νεα "θυματα"....χρονο θελει να δειξει αν μπορει.
Ο Ποποβιτς ξερει σιγουρα πολλα κιλα μπαλα. Φανηκε αυτο στις 3 πρωτες επαφες που ειχε. Αυτο ομως δεν σε κανει αυτοματα μεγαλο ποδοσφαιριστη. Θελει δουλεια απο πλευρας του, και θελει και προσπαθεια απο μας να μην τον καψουμε...συγκρισεις με Βιερινια ειναι αστειες και ατοπες για ενα 16,5 χρονων ΠΑΙΔΙ! Θα παρει και αλλες ευκαιριες στη συνεχεια αλλα πιστευω η φετεινη χρονια θα ειναι απλα ενα βαπτισμα απο μεριας Μπολονι (και για αυτον και για τους υπολοιπους απο τη φουρνια των 16χρονων). ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Ας μην περιμενουμε να δουμε κανεναν ηγετη και τον φορτωσουμε αγχος.

υγ1 Το σημαντικο ματς ειναι πλεον την τεταρτη! Ματς σταθμος για φετος! ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ..ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!

υγ2 Πολυ πεσμενο το ελληνικο πρωταθλημα πλεον. Ο Ομο ξεχωρισε σ'αυτον τον Πανιωνιο. Οργωνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Σάβ 21 Ιαν 2012, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

αρκετα καλο α ημιχρονο,μετριοτατο β.μβπ ο Λαζαρ,εβγαλε 3 φοβερες καθετες μπαλιες κι ετρεξε αρκετα.πολυ καλος οσο ειχε δυναμεις ο λινο.παμε παρακατω...να περασει ο επομενος...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Γλύκος έκανε μία ακόμη καλή εμφάνιση. Αυτή τη φορά ήταν αλάνθαστος στις εξόδους του, εκτός κι αν έχασα καμία λόγω internet.
Τα ακραία μας μπακ έχουν ωριμάσει αμυντικά ή μου φαίνεται; Έχω πολύ καιρό να δω γκέλες από Λίνο και Εττό. Ο πρώτος ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ. ο Εττό έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια, επιθετικά.
Ο Μαλεζάς μα τον Κατσικά πήγαν καλά. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του μικρού.
Στο κέντρο Ο Λάζαρ ήταν εμφανώς κουρασμένος. Μάλλον αυτός έπρεπε να είχε αντικατασταθεί νωρίτερα και όχι ο Ivic. Πάλι καλά που ο Φωτάκης έτρεχε ασταμάτητα. Μέτριος ο Ρομπερ, καλούτσικος ο Σαλπι, που χρειάζεται ξεκούραση. Ο Αθανασιάδης πέτυχε το γκολ και είχε ένα εξαιρετικό δευτερόλεπτο στο β΄ μέρος! Η συγκομιδή είναι πάλι θετική, αντίθετα από την εικόνα που βγάζει στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα.
Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Λεάλ. μακάρι να βρίσκαμε και έναν παίκτη σαν τον προπέρσινο Ivic...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”