Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από vasilis.A »

για τα στημενα του θα τον ηθελα τον Λεαλ...αν και με τον Παμπλο παροντα θα τα βλεπουμε αραια και που... :) ποια ειναι η θεση του Φωτη΄:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Επιθετικός περιφερειακός.
:pano:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Mου είπε ένας φίλος ΑΕΚτσής αθλητικός δημοσιογράφος οτι την κάνουν και Λεονάρντο - Μάκος.

Ειδικά ο πρώτος δεν θα μπορούσε να βοηθήσει αριστερά;

ΥΓ. on-off topic: διαλύεται στην κυριολεξία η κούλα...πολύ θα γούσταρα κανά τρύπημα περιποιημένο και τσαμπέ μάλιστα να τσούζει πιο πολύ χωρίς σως.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΑΠο αεκ μανωλα θα θελα αλλα πως να τον παρεις...και βαργκας καλος ειναι..και ο Μακος ελευθερος καλος ειναι... Λεαλ σαν ποιοτικη αλλαγη ειναι καλος γιατι ουτε αλλγες εχουμε...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

leonardo θα ηθελα να τον παρουμε εαν μεινει ελευθερος οχι τοσο γιατι εχει συνεπεια στα παιχνιδια του αλλα γιατι μπορει να κανει το απροβλεπτο και νομιζω με την πωληση βιερινια επιθετικα δεν ειμαστε δημιουργικοι και εκρηκτικοι.

ο μανωλας για μενα δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο....ακομα και οι αεκτσηδες τον κραζουν.
ο μακος ετσι και ετσι.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

angelheart έγραψε:Sweden
Τον Avdic πριν ένα χρόνο τον έδωσαν 2,5εκ €. Γιατί να δώσουν αυτόν σε μας για 300.000 ; Αν είναι τόσο καλός (για να το λες κάτι θα είδες) γιατί να μην τον κρατήσουν ακόμη ένα χρόνο και να τον δώσουν περισσότερα ; Εκτός αν μου πεις οτι υπάρχει θέμα και ο παίκτης θέλει/πρέπει/τρελαίνεται να φύγει οπότε δεν το συζητάω...
Ύστερα υπάρχει και το πιο απλό που (πιθανώς) δεν έχεις σκεφτεί. Τον παίκτη τον ρώτησες αν θέλει να έρθει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα ; γιατί (γενικά) οι Σκανδιναβοί δεν τρελαίνονται κιόλας για Ελλάδα, εκτός από διακοπές.

Τέσπα κουβέντα να γίνεται. No money, no funny.
In thessaloniki he will play for the biggest club in europe, with the craziest fans. He will have his διακοπές in xalkidiki. Avdic played some games in the national team (men), Oscar has only played one game two days ago against Bahrain. It is time to hit now! Before his price goes up as Avdic and every Avdic.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ρε συ Μανιακέ και 'γω ήθελα να πω για το Μάκο αλλά λέω θα μου την πέσουν.Σε καλή ηλικία και διεθνής αν έρθει Φρη βουλώνεις την τρύπα του κόφτη με λίγα.Εντάξη κ#λόπαιδο και έκανε και βλαχομαγκιές πέρσι αλλά κ#λοπαίδι ψάχνουμε για κόφτη!
Υ.Γ.άσε και το γούστο να πάρουμε παίκτη από την κούλα με προσφυγή(Άκα Οκκά)το τι κλάμα θα κάνουνοι κούλες!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

From aek I want Makos, very good miedfielder. He will be added and make a very good quartet! Garcia, Lazar, Fotakis, Makos!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Ο μακος είναι κομπλεξικος αντι-ΠΑΟΚτσης.

Ο Λεονάρντο είναι καλός αλλα ασταθής.

Ο Βάργκας είναι χωμα απο φυσική κατάσταση.

Ο Γκουντιονσεν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αν βγάλεις εξω τους δανεικούς Καλα και Χοσε Καρλος οι υπόλοιποι παίκτες της κουλας δεν μπαίνουν ουτε αποστολή στον Π.Α.Ο.Κ. , με λίγα λόγια δεν αξίζει ουτε να τους τρυπήσεις!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο ένας λέει άκουσα από φίλο μου αθλητικογράφο η αεκ διαλύεται ο ένας φεύγει ο άλλος φεύγει.Επειδή στην ΕΛλάδα ζούμε αν δεν δω δεν πιστεύω τίποτα.Και κανέναν παίκτη της ένωσης δεν θέλω πλην Μανωλά που είναι αεκτσής άρρωστος.
:pano:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο μακος είναι κομπλεξικος αντι-ΠΑΟΚτσης.

Όχι αδερφέ κομπλεξικός αντι-Γκαρσία είναι γιατί τους έσπασε χοντρά τον τσαμπουκά ο Πάμπλο :lol:
Για μια δηλωσούλα που ήταν αντι-Πάμπλο τον βάζεις να πει μια συγνώμη και το λήγεις!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο μανωλας ειναι λωκοπαιδι μεν σε μας βαζω στοιχημα με παυλο και σια μεσα..θα ταν παναγιτσα..αλλα λογικα εφοσον φυγει(γιατι εχει δικιο ο Φωτης...σαν τις γατες εφταψυχοι ειναι αυτοι) εξω θα παει...

Τρομε θα ταν καλη κινηση πιστευω...φετος στην αρχη της χρονιας τουλ ειχε βελτιωθει πολυ,..τωρα εχει πεσει παλι αλλα μαλλον εχει να κανει με αλλα..

Ο λεοναρντο μου τη σπαει, δεν τον θελω .. :mrgreen:

αλλα παλι βλεπω σαν σκαουτιγκ πεταμε αετο... :opaokara: λεαλ σε λιγο μαρσελινιο....εκλεισε και ο παπ αλλου :opaokara:
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Εμένα πάλι ο μόνος που θα μου κανε από ΑΕΚ είναι ο Κωνσταντόπουλος...

Μια 3 ετία την έχει μπροστά του, Θεσσαλονικιός, πάνω από 200.000 δεν νομίζω να θέλει, τον κάνεις δίδυμο με τον Γλύκο κ στέλνεις τους άλλους 2 να μουρμουράνε αλλού...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιχτες της αεκ δε νομιζω να παρουμε...Ο λεαλ πιστευω οτι ειναι η πιο συμφερουσα λυση..Οικονιμικη σε θεση που ποναμε και τον εχει δει ο μπολονι..Ουτε μεγαλος(29 χρονων)...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Δε νομίζω ότι είναι κάτι το τρομερό ο Μάκος, θα τον έπαιρνα μόνο επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καθαρό 6άρι και μόνο αν είχε χαμηλό συμβόλαιο.Έχουμε και τον Φαντομά Στάμου στην ίδια θέση.
Τώρα Λεονάρντο κ ιστορίες είναι για γέλια, 1 παιχνίδι παίζει 10 κοιμάται..ο Γεωργιάδης είναι αρκετά καλύτερος και προσφέρει.
Βασικά κανένας της κούλας δεν θα 'παιζε 11άδα σ'εμάς, ίσως μόνο εκείνος ο Κάλα.
Ο Λεάλ δεν είναι αντιΒιερίνια αλλά είναι καλή περίπτωση για rotation.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”