ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 MVP-Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
3
3%
Σταφυλίδης
59
52%
Έττο
1
1%
Τσιρίλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
1
1%
Γκαρσία
9
8%
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπαλάφας
1
1%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
31
27%
Λίνο
5
4%
Αθανασιάδης
4
4%
Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 114

Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 MVP-Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από Vonapartis »

Μπόλονι σε παρακαλώ αρχοντά μου μην ξανακάνεις fair-play με τέτοιες παρθενίτσες ομαδούλες. Επρεπε να είχαν φύγει με μία 7άρα στο κεφάλι και να έχουν ζαλούρα μέχρι το καλοκαίρι. Δεν μπορεί τέτοιου χαμηλού επιπέδου σύνολα να μην γονατίζουν στον γίγαντα ΠΑΟΚ από το πρώτο 20λεπτο. Τώρα άνοιξε ο δρόμος.
Άβαταρ μέλους
karl

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από karl »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:[OFF TOPIK αλλά , κατά την ταπεινή μου άποψη το μεγαλήτερο λάθος που γίνεται στο
ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι τα μπαναρίσματα.Αφήστε τους να εκτίθονται.
Διαφωνώ: Χωρίς διαγραφές κειμενων και αλλα πειθαρχικά θα φτάσουμε γρήγορα στο σημείω να γίνεται εδώ μέσα της ιερόδουλης και να μας πιάσει η αηδία. Κάπως πρέπει να προστατευτεί αυτός ο χώρος. Έστω και έτσι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κανετε εδω κ μηνες πολλοι το ιδιο λαθος. Αμα νομιζετε οτι ενα φορουμ ειναι υποχρεωμενο να ναι δημοκρατικο αλλαξτε πλευρο. Οποιος δε γουσταρει ανοιγει ενα δικο του μαζευει κ τους φιλους του κ ολα καλα. Σε καθε τοπικ ασχολειστε με το τι κανει ενα μοντ. Οτι θελει κανει. Δεν δινει αναφορα ουτε σε μενα ουτε σε σενα. Σαρεσει; Καλως. Δε σαρεσει; Εχει 300 αλλα φορουμ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ένας "μικρός" διαιτητής με ακόμα πιο "μικρούς" βοηθούς εξετέλεσαν εντεταλμένη υπηρεσία, ακολουθώντας στο ακέραιο τις κατευθύνσεις του εντολέα τους. Τις Απόκριες τις έφερες νωρίς Κύρο. Συνέχισε να προκαλείς... Η ΑΕΚ περνάει δύσκολες στιγμές αλλά πάντα να θυμάσαι ότι παραμένει ΑΕΚ και σύντομα, τόσο εσύ όσο και τα αποπαίδια σου, θα την βρείτε μπροστά σας πιο δυνατή από ποτέ. Η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για εσένα. Το ΚΥΡΟΣ, τυχαίο όνομα σου. ΦΤΟΥ ΣΑΣ "ΒΙΑΣΤΕΣ" του ποδοσφαίρου».

Και θα παραθέσω σχόλιο του γνωστου VAGGT.

VAGGT: ΑΠ: «Ποιος έχασε το Κύρος του για να το βρεις εσύ;»
Ρε καραγκιοζη μιλας εσύ που πήρες το κυπελλο περσυ με το στανιο απο καποιον ατρομητο;
Αυτους τους προεδρους επρεπε να κοιταζουν καποιοι απο τους οπαδους μας για να καταλαβουν την αξια του Ζαγορακη...
Αντε ξυπνηστε...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Argonaut4 έγραψε:Τον ξέχασα εγω.......σορρυ......αλλα θα τον ψηφίζατε? :lol: :lol: :lol: :lol:

Αμα το πειράξω τώρα θα χαθούν οι παλιές ψήφοι ....κρίμα. :nairepaok:

:D Ok άσε με να το σκεφτώ - ίσως να αλλάξω γνώμη και να στραφώ από Robert σε ...?
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Η ανακοίνωση της κούλας αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ένας "μικρός" διαιτητής με ακόμα πιο "μικρούς" βοηθούς εξετέλεσαν εντεταλμένη υπηρεσία, ακολουθώντας στο ακέραιο τις κατευθύνσεις του εντολέα τους. Τις Απόκριες τις έφερες νωρίς Κύρο. Συνέχισε να προκαλείς... Η ΑΕΚ περνάει δύσκολες στιγμές αλλά πάντα να θυμάσαι ότι παραμένει ΑΕΚ και σύντομα, τόσο εσύ όσο και τα αποπαίδια σου, θα την βρείτε μπροστά σας πιο δυνατή από ποτέ. Η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για εσένα. Το ΚΥΡΟΣ, τυχαίο όνομα σου. ΦΤΟΥ ΣΑΣ "ΒΙΑΣΤΕΣ" του ποδοσφαίρου».
Έτσι. Και οι μπάλες μέσα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

elpaoki έγραψε:
theoPAOK έγραψε:

@elpaoki ποιο σχολείο μωρε..Εγώ για βόλτα πάω... Και εγώ αύριο γράφω κείμενα και δεν έχω διαβάσει τίποτα....
Αλλα δεν πειράζει...Έχω ένα απο τα ωραιότερα θρανία εβερ... :lol: :lol:
να φανταστω ζωγραφισμενο με την ΠΑΟΑΚΑΡΑ???εγω στο σχολειο παω σαν τουριστρια ειδικα φετος ολη η ταξη το εχουμε χεσει...εγω εκανα περσυ και το λαθος να παρω πληροφορικη και φετος πηρα αναγκαστικα αοθ αν και δεν το δινω πανελληνιες και αυριο γραφω σε αυτο...μονο το σκονακι θα με σωσει..παλι καλα που κερδισε ο ΠΑΟΚ και θα κανω καζουρα και στα γαυρακια και σε ενα χανουμι που αυτος παιζει και στην κ17 του γαυρου..

Nα μην το φανταστείς, να είσαι σίγουρη..... ;)
Όλα τα συνθήματα είναι γραμμένα πάνω...
Και βοηθάει και στα σκονάκια...Δεν τα ξεχωρίζει ο καθηγητής..
Έτσι έγραψα σε Ιστορία 19 και σε Κοινωνιολογία 18..Αν και δεν ήξερα την τύφλα μου.. :D
Τέσπα, εσύ θα κάνεις καζούρα..Εγώ να δω..
Θα φάω ξύλο αύριο δεν παίζει :lol:
Είχα υποσχεθεί να πάω με το Κασκολ της ΠΑΟΚαρας άμα κερδίσουμε..
Τελευταία φορά που φώναξα σύνθημα κατα της ΑΕΚ...με έκαναν ντου 6-7 άτομα... Για πλάκα βέβαια τότε..
Και το κακό είναι πως το άλλο το ΠΑΟΚι είναι στην 1η και το βρήκαν μικρό και το βαράνε όλοι... :(
Οπότε πρέπει να τα βγάλω πέρα μόνος μου... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Στείλτε κάνα λεωφορείο ΠΑΟΚια να με συνοδέψει σχολείο ρε παιδιά.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Πόσο πονάει όταν η κούλα βογγάει. Γιατί μόνο μια μικρή και ασήμαντη ομαδούλα βγάζει τέτοιες παιδικές ανακοινώσεις.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καποτε θα ξαναγινει αεκ, οταν θα γινει βυζας μεγαρων κ θα ανεβει στα σαλονια θα παρουν τα ονειρα εκδικηση. Προς το παρον καλοφαγωτα..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από Equalizer »

Kranatos έγραψε: Συγνώμη ρε τσάκαλε αλλά θα τον τιμωρήσεις επειδή θεωρεις ΕΣΥ τις απόψεις του απαράδεκτες?
Δηλαδή υπάρχει κανονισμός του φόρουμ που να λέει πως αν κάποιος διαχειριστής δεν συμφωνεί με τα σχόλια κάποιου ή τον θεωρεί άμυαλο του τα διαγράφει και τον διώχνει?
Και στην τελική η θέση σου στο φόρουμ εκτός από το να τηρείς την τάξη είναι και να παραδειγματίζεις τους υπόλοιπους με τη συμπεριφορά σου.
Κρατιόμαστε με τα χίλια ζόρια ώρες ώρες να μη μπούμε σε καυγά και να μην απαντήσουμε σε προκλήσεις και έρχεσαι εσύ εν ψυχρώ και διαγράφεις αναρτήσεις σε συνδιασμό με μπαν επειδή διαφωνείς με τις απόψεις του άλλου.
Ε πες μου ρε φίλε εγώ πώς να συνεχίσω να κρατάω επίπεδο μετά?

1. Δεν έρχομαι εν ψυχρώ. Μια ώρα πλακωνόντουσαν.
2.Δεν θα σου πω εγώ πως να κρατάς επίπεδο. Όλοι το αποδεχθήκαμε με τους όρους λειτουργίας του φόρουμ.
3.Ακριβώς επειδή είναι να παραδειγματίζω, άτομο που επειδή νόμισε οτι κάποιος έβρισε τους συνδέσμους (που δεν έγινε ετσι) και θεώρησε εαυτόν εκπρόσωπο των θιγμένων (που δεν είναι) και απάντησε λέγοντας οτι έλα μωρέ μια φωτοβολίδα έπεσε (που ΔΕΝ έπεσε μια), πρώτα θα του διαγράψω τα ποστ. Και αν συνεχίσει να προκαλεί λέγοντας και παραμύθια, θα τον μπανάρω. Στην τελική λίγες ώρες θα λείπει δεν τον εξόρισα.
4. Δεν ξέρω πως κρατιέστε και γιατί. Το αποτέλεσμα μόνο ήρεμο δεν είναι. Να κρατιέστε καλύτερα.
5. Θέση μου στο φορουμ δεν είναι μόνο να παρακαλάω να μη γράφονται ναζιστικές, κακοπροαίρετες και προκλητικές. Είναι και να τις κόβω. Φαντάζομαι εμπίπτει στα όρια συμπεριφοράς του μοντ, ε;
6. Μην γράφεις οφ τοπικ. Τα παράπονα με pm. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αχχχ κούλα!! φαπ φαπ φαπ φαπ

αν δε βγει ο μικρός (σε ηλικία) mvp, τότε είτε είμαστε άμπαλοι είτε γίνεται καζούρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 18 Ιαν 2012, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Argonaut4 έγραψε:Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα ακόλουθα:
Για αυτο εισαι μικρη ομαδα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ο Κύρος είναι ο βιαστής του ποδοσφαίρου και ο ΠΑΟΚ ο βιαστής της κούλας. Fair enough !

O βιασμός της κούλας , Μέρος 2ο
:pano:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

theoPAOK έγραψε:
elpaoki έγραψε:
theoPAOK έγραψε:

@elpaoki ποιο σχολείο μωρε..Εγώ για βόλτα πάω... Και εγώ αύριο γράφω κείμενα και δεν έχω διαβάσει τίποτα....
Αλλα δεν πειράζει...Έχω ένα απο τα ωραιότερα θρανία εβερ... :lol: :lol:
να φανταστω ζωγραφισμενο με την ΠΑΟΑΚΑΡΑ???εγω στο σχολειο παω σαν τουριστρια ειδικα φετος ολη η ταξη το εχουμε χεσει...εγω εκανα περσυ και το λαθος να παρω πληροφορικη και φετος πηρα αναγκαστικα αοθ αν και δεν το δινω πανελληνιες και αυριο γραφω σε αυτο...μονο το σκονακι θα με σωσει..παλι καλα που κερδισε ο ΠΑΟΚ και θα κανω καζουρα και στα γαυρακια και σε ενα χανουμι που αυτος παιζει και στην κ17 του γαυρου..

Nα μην το φανταστείς, να είσαι σίγουρη..... ;)
Όλα τα συνθήματα είναι γραμμένα πάνω...
Και βοηθάει και στα σκονάκια...Δεν τα ξεχωρίζει ο καθηγητής..
Έτσι έγραψα σε Ιστορία 19 και σε Κοινωνιολογία 18..Αν και δεν ήξερα την τύφλα μου.. :D
Τέσπα, εσύ θα κάνεις καζούρα..Εγώ να δω..
Θα φάω ξύλο αύριο δεν παίζει :lol:
Είχα υποσχεθεί να πάω με το Κασκολ της ΠΑΟΚαρας άμα κερδίσουμε..
Τελευταία φορά που φώναξα σύνθημα κατα της ΑΕΚ...με έκαναν ντου 6-7 άτομα... Για πλάκα βέβαια τότε..
Και το κακό είναι πως το άλλο το ΠΑΟΚι είναι στην 1η και το βρήκαν μικρό και το βαράνε όλοι... :(
Οπότε πρέπει να τα βγάλω πέρα μόνος μου... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Στείλτε κάνα λεωφορείο ΠΑΟΚια να με συνοδέψει σχολείο ρε παιδιά.. :lol: :lol: :lol:
γαματο!!μια χαρα.εγω να παρει γραφω αλλα οχι πολλα γιατι εχουμε ενα φανατικο γαυρο που καθεται απο πισω μου ειναι και τερας και αυτος γραφει πανω σε αυτα βλακειες..αλλα και οπου γραφω μετα ή τα σβηνει η καθαριστρια ή φευγουν με τον καιρο...εσυ εστω μπορεις να φωναζεις εγω επειδη ειμαι κοριτσι δεν μου δινουν και πολυ σημασια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”