ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...
erevos187

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από erevos187 »

Γιατι ρε πούστη μου να μου χαλάτε την νίκη της ομάδας μου? γιατί να μην μου αφήνετε να χαρώ το μέλλον της? γιατί είστε τόσο εγωιστές? :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

GI4NNEN4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Το σύνθημα ακουγόταν μαζικά. Εαν ενα ολόκληρο γήπεδο φώναζε στον Ζαγόρ, τότε πολύ καλά θα κάνει να φύγει.

Ε ναι αφου εβριζαν αυτοι, αρα αυτοι ειναι ολο το γηπεδο. Οι υπολοιποι τζαμπα φωναζετε, χουντα εχουμε.
Πηραμε προκριση και οι παοκαρχες μας γαμανε την ψυχολογια. Οχι ρε, δρομο εσεις! Σε βραδια προκρισης ετσι στηριζετε;;; Αντε βγαλτε καμια ανακοινωση "ενοτητας"

ΥΓ: εγω απο την τηλεοραση ακουγα θοδωρε, αν κανω λαθος και δεν ακουστηκε τιποτα τοτε συγνωμη. Αλλα δε νομιζω να εβριζαν μονο καποιοι συνδεσμοι τον κοντοε και μα αντιδρουσαν οι υπολοιποι

Διάβασε ρε συ και 1-2 πόστ παραπάνω! Θα δεις εναν νεο κόσμο να ανοίγεται μπροστά σου. Μη προσπαθείς να με κάνεις να φανώ κακός, γιατί με εκνευρίζεις.

Κι εσυ διαβασε το υστερογραφο μου και μην εκνευριζεσαι, θα γερασεις
prophecyy

Δημοσίευση από prophecyy »

εχει δκιο ρε παιδια, αντε γμησου κοντοε φωναζανε μην εισστε προκατηλημενοι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά κόψτε το τώρα.... Άντε νυχτιάτικα...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

το ζωα το ειπαμε ολοι μας ρε φιλε
και το ξαναλεω οταν και αν καποιος βρισει τον προεδρο
ουτε φιλος μας ειναι ουτε ξαδερφος ουτε διατητης ουτε εχθρος

αναθεμα αν καποιος απο αυτους που τον εχουν βρισει (οχι σημερα γιατι απο οσο ακουσα λεγανε κοντοε) αν μπορει να σταυρωσει 2-3 επιχειρηματα
αλλα και δικιο να εχεις δεν βριζεις καποιον που σε εφερε ως εδω..πας του λες κυριε σε ευχαριστουμε δωσε τα κλειδια γιατι εμεις εχουμε αυτο και εκεινο το πλανο...

βριζατε το σαλπι τοσο καιρο , τωρα σταματησαν οι περισσοτεροι και ο κοντος βγαζει ματια, παιζει για 3 παικτες, το σκορ 2-0 στο 80 εχει κανει 15 χλμ εχουμε αγωνα το σαββατο και κανει τακλιν οσα μαζι ο λινο ο εττο και ο σταφυ..

ποιος κανει σωστα τη δουλεια του οταν τον βριζουν;ουτε τα ζωα..εξ ου και ο χαρακτηρισμος λοιπον...

δεν χαρηκα σημερα την προκριση γιατι ενω κερδιζαμε ειχαμε ριψεις, γιατι υπαρχει διχονοια, γιατι οι προβοκατορες ως φαινεται εχουν δυνατοτερη φωνη και γιατι δεν ειδα και λιγο θεαμα, τραγικη η κουλα και εμεις καναμε διαχειριση του αυστηρου πεναλτυ που δοθηκε..οχι οτι δεν μας εχουν καταλογιστει εις βαρος μας αντιστοιχα..

αντε καληνυχτα γαμω τη μιζερια μου..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΟΟΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΑΑΑΝΑΣΣ!!

άντε κωλοχάνουμα σας το χρωστούσαμε το κλαρινέτο
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

sernikos έγραψε:το ζωα το ειπαμε ολοι μας ρε φιλε

αναθεμα αν καποιος απο αυτους που τον εχουν βρισει (οχι σημερα γιατι απο οσο ακουσα λεγανε κοντοε) αν μπορει να σταυρωσει 2-3 επιχειρηματα
αλλα και δικιο να εχεις δεν βριζεις καποιον που σε εφερε ως εδω..πας του λες κυριε σε ευχαριστουμε δωσε τα κλειδια γιατι εμεις εχουμε αυτο και εκεινο το πλανο...

βριζατε το σαλπι τοσο καιρο , τωρα σταματησαν οι περισσοτεροι και ο κοντος βγαζει ματια, παιζει για 3 παικτες, το σκορ 2-0 στο 80 εχει κανει 15 χλμ εχουμε αγωνα το σαββατο και κανει τακλιν οσα μαζι ο λινο ο εττο και ο σταφυ..

ποιος κανει σωστα τη δουλεια του οταν τον βριζουν;ουτε τα ζωα..εξ ου και ο χαρακτηρισμος λοιπον...

δεν χαρηκα σημερα την προκριση γιατι ενω κερδιζαμε ειχαμε ριψεις, γιατι υπαρχει διχονοια, γιατι οι προβοκατορες ως φαινεται εχουν δυνατοτερη φωνη και γιατι δεν ειδα και λιγο θεαμα, τραγικη η κουλα και εμεις καναμε διαχειριση του αυστηρου πεναλτυ που δοθηκε..οχι οτι δεν μας εχουν καταλογιστει εις βαρος μας αντιστοιχα..

Te είπες όλα. Κλείνω και εγώ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

sernikos έγραψε:το ζωα το ειπαμε ολοι μας ρε φιλε

+1926 .... Δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud

Δημοσίευση από Iznogoud »

από το γήπεδο έρχομαι. κοντοέ έβριζαν, τέλος.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Κοντοέ άκουσα κι εγώ... Τέσπα.Ρε σεις το πέναλτι ήταν μούφα?Γιατί όλοι οι ΑΡΔ στα αθλητικά σάιτ έτσι λένε...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ. ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από eorptol »

πεναλταρα ήτανε
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

αντι να χαρουν την προκριση και το βημα για τον τελικο οι αλλοι ασχολουντε με ενα μπουκαλι,τον κοντο και τις φαντασιωσεις τους οτι βριστηκε ο Πριγκιψ και μετα λενε οσους κραζουν την παε εμπαθεις και εγωιστες... Μπαμ κανει το κομπλεξ σας,ουτε καθυστερημενος δεν θα γραφε 10 λεπτα και κατα την διαρκεια του ματς τετοιες κουβεντες.Τουλαχιστον οι καυστερες εχουν και μια Α ψυχαρα κα ι καρδια...

ειναι παλι εμφανες ποιος προκαλει τον διχασμο.....just for the record.

Κατα τα αλλα παιξαμε με πολυ παθος,κορυφαιος ο Σταφ,το πεναλτι ηταν αλλα λαζαρ το παρακανει με την βουτια.
πολυ καλος και ο Γκαρσια- Μαλεζας.Αυτα.

Ακου εκει Ζωα :lol: :lol: :lol: :lol: απ το πληκτρολογιο ε ? ζωα :lol: :lol: :lol:
prophecyy

Δημοσίευση από prophecyy »

ηταν. με το αριστερο χερι τραβαει και εμποδιζει. επεσε κ ο λαζαρ σαν κεφτες
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άντε μαμήσου Κοντοέ φώναζαν..ηρεμήστε.Αν είναι δυνατόν!!!
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”