ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV
Ο σταφ πίσω και ο λίνο μπροστά; Εγώ θυμάμαι κάποιες φορές που έπαιξε χαφ δεν...........
Tι να σου πώ...Απο το να δω τον Σαλπι αριστερά θα τον προτιμούσα..
Όσο για τον Ρόμπερ, δεν ξέρω, αλλα η γνώμη μου είναι πως δεν έχει ακόμα ματς και ρυθμό για να παίξει με την ξαδερφη..
Βέβαια μπορεί να βάλει τον Σταφυ εξτρέμ..Ποτέ δεν ξέρεις..
Όσο για τον Ρόμπερ, δεν ξέρω, αλλα η γνώμη μου είναι πως δεν έχει ακόμα ματς και ρυθμό για να παίξει με την ξαδερφη..
Βέβαια μπορεί να βάλει τον Σταφυ εξτρέμ..Ποτέ δεν ξέρεις..
- sourmenetes
- Moderator
Εγω πιστευω οτι αμα βαλουμε το ξανθο παιδι θα καθαρισουμε 5-0...
Χαλαρα...
Αυτο που λεει ο Αρμυ ειναι σωστο..Ο λινο ειχε παιξει επι σαντος ως χαφ αλλα δεν τραβηξε,μαλλον γιατι δεν εχει ολο το χωρο ωστε να αναπτυξει ταχυτητα..Το ζητημα ειναι οτι ο σταφυλλιδης πιστευω οτι μπορει να παιξει σαν χαφ...
Για να δουμε τι θα σκεφτει ο μπολονι..

Αυτο που λεει ο Αρμυ ειναι σωστο..Ο λινο ειχε παιξει επι σαντος ως χαφ αλλα δεν τραβηξε,μαλλον γιατι δεν εχει ολο το χωρο ωστε να αναπτυξει ταχυτητα..Το ζητημα ειναι οτι ο σταφυλλιδης πιστευω οτι μπορει να παιξει σαν χαφ...
Για να δουμε τι θα σκεφτει ο μπολονι..
Aμαν πια με αυτό το ξανθό, λυσσάξατε όλοι..αμαν πια, λιγούρια
Άντε μην βάλω τον Λεσκοτ ή τον Τέβεζ τώρα να 'ούμε...
Τώρα για τον Λίνο τι να σου πω..
Lazlo knows better...

Άντε μην βάλω τον Λεσκοτ ή τον Τέβεζ τώρα να 'ούμε...

Τώρα για τον Λίνο τι να σου πω..
Lazlo knows better...

Απλως νικηστε...Και παιδια οσοι θα πατε γηπεδο και οσοι θα ειστε εδω να φωναζετε και για εμενα που θα εχω φροντιστηριο απο τις 7 μεχρι τις 10 και δεν μπορω να λειψω...
Βεβαια ενα ακουστικο στο αυτι θα υπαρχει...

Βεβαια ενα ακουστικο στο αυτι θα υπαρχει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VagosPaok την Τρί 17 Ιαν 2012, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- trel@menos
θελω να σας δω ρε ταγαρια αμα βαλουμε κανα γκολ και εχετε ακουστικα τι θα κανετε. αμπαλαεα μεσα στην ταξη να υποθεσω?

Μονο που σκεφτομαι πως θα πεταχτω απο τη καρεκλα με πιανει ηδονη...Απλα φοβαμαι μην ξαναχτυπησω γιατι με τον αγωνα με την tottenham στο πρωτο γκολ απεκτησα και μια μελανια που ειχα για δυο εβδομαδες...
...

Δύσκολο το αμπαλαέα..Μόνος μου θα το κάνω? Με τα θρανία..???
Αν είναι εν ώρα διαλείμματος..Θα με ακούσει όλο το Πέραμα...
Αν είναι εν ώρα μαθήματος, θα σπάσω κανα δυο στυλούς όπως το ματς με την Ρουμπιν, και θα με κοιτάνε σαν χαζοί...
Βέβαια, θα έχω live streaming απο χανουμάκι φίλο μου και δεν ξέρω τι θα γίνει αν φάμε γκολ...
Θα αρχίσουμε τα μπινελίκια μέσω sms?..Θα δούμε..
Γκολ να βάλουμε και βλέπουμε...

Αν είναι εν ώρα διαλείμματος..Θα με ακούσει όλο το Πέραμα...
Αν είναι εν ώρα μαθήματος, θα σπάσω κανα δυο στυλούς όπως το ματς με την Ρουμπιν, και θα με κοιτάνε σαν χαζοί...

Βέβαια, θα έχω live streaming απο χανουμάκι φίλο μου και δεν ξέρω τι θα γίνει αν φάμε γκολ...
Θα αρχίσουμε τα μπινελίκια μέσω sms?..Θα δούμε..
Γκολ να βάλουμε και βλέπουμε...
Βλεποντας την 11αδα της ΑΕΚ δε μπορω να βρω τον τροπο με τον οποιο θα μας αποκλεισει εχοντας σαν αστερι και ηγετη της ενα... χελωνονιντζακι!
Αστραπιαια βεβαια θυμαμαι την ιδιαιτερη ικανοτητα μας στις νεκραναστασεις (και ο Χριστος ωχρια μπροστα σ αυτο το ταλεντο...) και προσγειωνομαι!
Εκτος απο Σταφυλιδη μεσα στο γηπεδο, προβλεπω και πολλες... σταφιδες στις κερκιδες!
Αστραπιαια βεβαια θυμαμαι την ιδιαιτερη ικανοτητα μας στις νεκραναστασεις (και ο Χριστος ωχρια μπροστα σ αυτο το ταλεντο...) και προσγειωνομαι!
Εκτος απο Σταφυλιδη μεσα στο γηπεδο, προβλεπω και πολλες... σταφιδες στις κερκιδες!
περαματιωτης αδελφε ?theoPAOK έγραψε: Αν είναι εν ώρα διαλείμματος..Θα με ακούσει όλο το Πέραμα...
εγω περσι με τσσκ... ηρθαν απο τις διπλα ταξεις και με κοιταζαν σα χαζο

σταφ για εξτρεμ

Ω ναι , Περαματιώτης...Ευτυχώς ή δυστυχώς..Στη φωλιά των γαύρων έπεσα
+1 για σταφ..

+1 για σταφ..