J.R. Giddens

Άβαταρ μέλους
denis

Re: J.R. Giddens

Δημοσίευση από denis »

Να μην σας αγχώσω αλλά μόλις έγραψε στο Twiter Packing up my things .. I love and hate moving ... Grrr (https://twitter.com/#!/JGidd4)
Ας ελπίσουμε πως μαζεύει τα πράγματα του γιατί έμενε μαζί με τον Ράιτ και είναι μεγάλο για να μείνει μόνος.
Με πρόλαβες
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

:o :shock:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

denis έγραψε: Ας ελπίσουμε πως μαζεύει τα πράγματα του γιατί έμενε μαζί με τον Ράιτ και είναι μεγάλο για να μείνει μόνος.
Δεν μπορείς να τον φιλοξενήσεις ρε deni? Θα γλυτώσει τα ενοίκια ο Μπάνε και ίσως τα σπρώξει για κανένα μαυράκι....!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Αν παίζει και όπως το ματς με τον Ίκαρο θα του μαγειρεύω κιόλας και θα βγαίνω για κυνήγι να του φέρνω γυναίκες(δεν ξέρω αλλά τον κόβω να σπάει κόκαλα) :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Να του βάλεις και σως για να γλιστράει..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Περιμένω πώς και πώς να επανέλθεις στο 100% μπας και δούμε καμιά καλή ενέργεια εκτός απ'τους ηρωισμούς του Δήμου και του Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γκίντενς ο επόμενος…

25 Ιαν 2012 11:29, Από PAOK24
Γκίντενς ο επόμενος…

Θα είναι ο Τζέι Αρ Γκίντενς ο επόμενος παίκτης του ΠΑΟΚ που θα φύγει από την ομάδα; Είναι πολύ πιθανό, καθώς από την μία είναι ο τραυματισμός του, από την άλλη η αδυναμία της ΚΑΕ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις απέναντί του, γεγονός που τον οδήγησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε αποχή από την χθεσινή προπόνηση.

Και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πλέον από την ομάδα είναι πιο πιθανό από ποτέ. Στον ΠΑΟΚ μάλιστα έχουν ήδη κάνει μία έρευνα αγοράς, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και να μην μείνει η ομάδα χωρίς παίκτη, εάν φύγει και ο Γκίντενς. Αυτή ωστόσο θα είναι και η τελευταία αλλαγή της ομάδας, εάν και εφόσον γίνει. Άλλη κίνηση δεν έχει δικαίωμα να κάνει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Γκίντενς με δηλώσεις του στον εφημερίδα «ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ», αναφέρθηκε στο πρόβλημα του τραυματισμού του. «Είναι πολύ άδικο αυτό που μου συμβαίνει. Πάνω στο σημείο που έβρισκα τον ρυθμό μου, τραυματίστηκε και αυτή την στιγμή είμαι μπασκετμπολίστας με ένα χέρι. Κι έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω. Αν μπορούσα θα έπαιζα καλύτερα, αλλά έτσι όπως είμαι δεν μπορώ. Οι γιατροί μου είπαν ότι θα χρειαστώ ένα δεκαήμερο για να είμαι έτοιμος, οπότε από τότε και μετά ελπίζω ότι θα μπορώ να παίξω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου, αλλά μέχρι τότε θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Κιαι θα προσπαθήσω να παίξω και στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό», είπε ο Γκίντενς, αλλά όλα αυτά πριν την χθεσινή απογευματινή προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχε. Κι από εκείνη την ώρα και μετά έχουν γίνει αρκετά…

24

για γελια ειμαστε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να φύγει ο γκιντενς δεν με χαλάει πολυ εδώ που φτάσαμε.Πιο πολυ με χαλάει που δεν θα Έχω δικαίωμα απόκτησης Επιπλέον αμερικανού μετα την ενδεχόμενη αντικατάσταση του.
Άβαταρ μέλους
kostasff

MANIAKOS, πες μας κανένα καλό νέο....... :mrgreen:
joshua έγραψε:Πιο πολυ με χαλάει που δεν θα Έχω δικαίωμα απόκτησης Επιπλέον αμερικανού
Και νόμιζα πως μόνο ο θωμάς είναι τόσο αισιόδοξος.... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

joshua έγραψε:Το να φύγει ο γκιντενς δεν με χαλάει πολυ εδώ που φτάσαμε.Πιο πολυ με χαλάει που δεν θα Έχω δικαίωμα απόκτησης Επιπλέον αμερικανού μετα την ενδεχόμενη αντικατάσταση του.
κι εμένα :oops:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αν και θα γινω γραφικος σαν τα ζαγοροχωρια εμενα πιο πολυ με ενοχλει που σε μια τετοια χρονια δεν εχουμε ουτε εναν ταλαντουχο νεαρο να ριξουμε μεσα..σε χρονια που αγωνιστικα δεν εχεις τπτ να χασεις...ηταν-ειναι ευκαιρια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

κοροϊδία στα περιπου 2000 ατομα που αγορασαν διαρκειας, και μετα εσεις μιλατε γιατι δεν παει ο κοσμος στο γήπεδο. κοροιδεψανε τον κοσμο με παικτες τυπου μαγκετι και στο τελος θα φωναξουν εμενα να παω να παιξω
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εδώ έχεις ένα δίκιο. Όχι για τον μαγκετι για τον οποίο ξέραμε ότι οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες (μάλλον ανύπαρκτες) αλλά για τις υπόλοιπες αλλαγές
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

...και αν φύγει ο παίκτης που ήταν MVP τον τελευταίο μήνα, ε ναι ρε ηλίθιος αισθάνομαι και κορόιδο...
γιατί ΟΚ ρε φίλε το παίρνουμε από Αύγουστο το διαρκείας, και πριν πάρεις παίκτες...
αλλά έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να μπορώ να βρω λίγη χαρά στα εντός, και τώρα πας να μου διώξεις τον μόνο τρελό και παθιασμένο παίκτη; αυτόν που παίζει σκυλίσια άμυνα και πηδάει στο θεό και κάνει και κάνα τρελό κάρφωμα;
για ποιόν δηλαδή να πάμε, όταν δεν έχεις τον Γκάγκα, δεν έχεις τον Μούλα, δεν έχεις τον Μονρό, ποιός θα με τρελάνει εμένα στην κερκίδα;
δεν φτάνουν τόσες περικοπές; τώρα να στερηθούμε και θέση μαύρου; πόσο πιο κάτω να την πάτε την ομάδα δηλαδη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”