71. Παναγιώτης Γλύκος

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Zorro4 »

Προφανώς και έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη... αλλά το ότι την ακούμπησε φάνηκε μόνο στο replay.
Η μπάλα, στην ροή του αγώνα, δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση πως την ακούμπησε... (τουλάχιστον τα γέρικα μάτια μου δεν το είδαν με την πρώτη :D )
Αλλά τι να λέμε τώρα ... οι βοηθοί χθες ήταν για κλάματα, όπως και ο διαιτητης... πάλι καλά που είδαν το χέρι του πέναλτι... :shock:
(Για να τα λέμε όλα όμως... η ξανθιά χθες έπνιξε με offside και 2 καθαρές φάσεις του Τέλη... ;) )
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

stephanos έγραψε:
Sera4 έγραψε:karelia δεν ξερω σε τι αναφερεσαι εγω μιλαω για το χθεσινο γκολ του τελη ειναι κοκκινη καρτα στο γλυκο...ειναι καθαρα εκτος περιοχης βρισκει θελημενα μπαλα με το χερι...ειναι πλεονεκτημα(γκολ) και κοκκινη...
Στον τελικό του Ch.L. το 2006, την θυμάσαι την φάση που αποβλήθηκε ο Λέμαν;
Και έχε υπόψη σου ότι ο Κούτσια δεν άφησε την μπάλα να κυλήσει (πού μυαλό για κάτι τέτοιο)...

Δεν είδαμε κάτι αξιοσημείωτο χθες από τον Γλύκο, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. Έφαγε γκολ για το οποίο δεν φέρει ευθύνη, δεν έσωσε κάτι δύσκολο, δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος.
αν και εκει ηταν πεναλτι, που δεν εχει πλεονεκτημα ;) δεν ηταν κοκκινη αλλα κιτρινη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Sera4 έγραψε:...πολυ σωστα αφησε το πλεονεκτημα ο διαιτητης...αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν τιμωρειται μετα ο παιχτης για την ενεργεια του...
Ετσι είναι. Αλλά ο Γλύκος μόλις που αγγίζει τη μπάλα και δεν μπορεί να αποσοβήσει το γκολ αφού και να μην την σούταρε εξ επαφής ο Κουτσια πάλι γκολ θα έμπαινε. Αν από την απόκρουση η μπάλα πήγαινε κόρνερ, τότε σαφώς θα είχαμε τιμωρία του παίκτη. Στην περίπτωσή μας όμως θεωρώ ότι ο διαιτητής έκρινε ότι θα ήταν πολύ αυστηρή η απόφαση για αποβολή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

lamosas έγραψε:Εγω δεν είπα οτι ο Καρνέζης είναι ΟΝΤΩΣ ο νέος Μουφόν.
Δεν το είδα το παιχνίδι. Ο "έγκυρος" δημοσιογράφος Γεωργίου όμως είπε ότι ο Καρνέζης έκανε μία μόνον καλή απόκρουση, ενώ για τις άλλες φάσεις η μπάλα πήγε επάνω του. Μην τους κανουμε και ημίθεους.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Δεν αλληλοκαταλαβαινόμαστε :P Αποστόλη...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν απαντώ σε δικό σου σχόλιο. Παίρνω αφορμή από ένα δικό σου σχόλιο για να παραθέσω την άποψη του Γεωργίου (real fm).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αστο Αποστολη απεκτησες 2ρο πουλεν μου φαινεται.Τι ακριβως ειδες χτες και μιλησες για πολυ καλη εμφανιση,δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ίσως ήταν υπερβολική ή κρίση μου ως πολύ καλού. Αλλά καλός ήταν σίγουρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ρε Δημήτρη, αλλά αυτός ο πάικτης μου βγάζει περισσότερη σιγουριά απ' ότι ο εν εργασιακή εφεδρεία Κώστας και ο επιπόλαιος Δαρείος.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ό,τι και να λέμε (εαν το ταγάρι δεν προοθούσε τη μπάλα στο πλεκτό και απλά την άφηνε να μπει) είναι γκολ και αποβολή. Είναι κανονισμός. Δεν υπάρχει αυστηρή εφαρμογή.
Για παράδειγμα στο ματς με τον Παναιτωλικό, εαν η μπάλα μετά την προσπάθεια του Αντι να την διώξει με το χέρι έμαινε γκολ, θα μετρούσε κανονικά και θα έπρεπε να δεχτεί την κόκκινη.

Of topic, για το χτεσινό παιχνίδι κανένα πέναλντι εκτός από αυτό που δίνει δεν υπάρχει.
Επίσης δυο ακύρα οφσαιντ, ένα για μας, ένα για τον Εργοτέλη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ίσως ήταν υπερβολική ή κρίση μου ως πολύ καλού. Αλλά καλός ήταν σίγουρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ρε Δημήτρη, αλλά αυτός ο πάικτης μου βγάζει περισσότερη σιγουριά απ' ότι ο εν εργασιακή εφεδρεία Κώστας και ο επιπόλαιος Δαρείος.
Εμενα μου βγαζει ακριβως το αντιθετο...Το παλικαρι τρεμει κατω απο το τερμα στα στημενα.Δεν υπαρχει περιπτωση να κανει ποτε εξοδο ψηλα για να πιασει μπαλλα,διωξιμο με τη γροθια και πολυ ειναι.Προσον σιγουρα η ταχυτητα στα ποδια αλλα και αυτη απλα επειδη ειναι κοντος .Για να μην το αδικω εντελως, δεν εχω πληρη αποψη οσον αφορα τα ρεφλεξ του κατω απο το τερμα,καθως εχει μεγαλο κοκκαλακι.Ακομα και χτες οι παικτες της ξανθης ειχαν 3-4 ευκαιριες για σουτ απο πολυ καλες θεσεις και καμια δεν βρηκε τερμα, εκτος απο μια που και αυτη κοντραρε στα ποδια αμυντικου.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Zorro4 έγραψε:Προφανώς και έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη... αλλά το ότι την ακούμπησε φάνηκε μόνο στο replay.
Η μπάλα, στην ροή του αγώνα, δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση πως την ακούμπησε... (τουλάχιστον τα γέρικα μάτια μου δεν το είδαν με την πρώτη :D )
Αλλά τι να λέμε τώρα ... οι βοηθοί χθες ήταν για κλάματα, όπως και ο διαιτητης... πάλι καλά που είδαν το χέρι του πέναλτι... :shock:
(Για να τα λέμε όλα όμως... η ξανθιά χθες έπνιξε με offside και 2 καθαρές φάσεις του Τέλη... ;) )
εκει μπροστα στην 4 που ηταν ας εκανε αλλιως. ηταν και "φορτωμενα" τα παιδια.. ηταν και γυναικα.. ;)
ε, δεν το ριψοκινδυνευεις. :D
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

lamosas έγραψε:Ό,τι και να λέμε (εαν το ταγάρι δεν προοθούσε τη μπάλα στο πλεκτό και απλά την άφηνε να μπει) είναι γκολ και αποβολή. Είναι κανονισμός. Δεν υπάρχει αυστηρή εφαρμογή.
Για παράδειγμα στο ματς με τον Παναιτωλικό, εαν η μπάλα μετά την προσπάθεια του Αντι να την διώξει με το χέρι έμαινε γκολ, θα μετρούσε κανονικά και θα έπρεπε να δεχτεί την κόκκινη.

Of topic, για το χτεσινό παιχνίδι κανένα πέναλντι εκτός από αυτό που δίνει δεν υπάρχει.
Επίσης δυο ακύρα οφσαιντ, ένα για μας, ένα για τον Εργοτέλη.
Δεν υπάρχει πλεονέκτημα και κόκκινη. Πλεονέκτημα και κίτρινη ναι. Αν ένας αμυντικός κόψει τη μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι και αυτή μπει γκολ, ο διαιτητής δίνει πέναλτυ και κόκκινη ή μετράει απλώς το γκολ χωρίς κάρτα. Είναι ανάλογη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Τότε κάνω λάθος εγώ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

joshua έγραψε: Ακομα και χτες οι παικτες της ξανθης ειχαν 3-4 ευκαιριες για σουτ απο πολυ καλες θεσεις και καμια δεν βρηκε τερμα, εκτος απο μια που και αυτη κοντραρε στα ποδια αμυντικου.
Αν προσέξεις όμως όλες αυτές οι αστοχίες ήταν προσπάθειες των παιχτών του Τέλη να κρεμάσουν τον Γλύκο που είχε θέση στη γραμμή της μικρής περιοχής. Νομίζω δηλαδή ότι με τη γρήγορη κίνησή του "αναγκάζει" τον αντίπαλο να σουτάρει βιαστικά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το κάνει με σύστημα ή κατά τύχη.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

paprica έγραψε:
Δεν υπάρχει πλεονέκτημα και κόκκινη. Πλεονέκτημα και κίτρινη ναι. Αν ένας αμυντικός κόψει τη μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι και αυτή μπει γκολ, ο διαιτητής δίνει πέναλτυ και κόκκινη ή μετράει απλώς το γκολ χωρίς κάρτα. Είναι ανάλογη περίπτωση.
Αυτό ξέρω κι εγώ. Κίτρινη νομίζω πως ήταν το σωστό να δώσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”