Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σημειωτέον ότι ο Ζαγόρ ,όσο κι αν κλαίγεστε και χτυπιέστε σαν τις κατίνες, ΔΕΝ θα φύγει αν δεν φύγει πρώτα το βάρος των 4 μυρίων από πάνω του.
Βέβαια μπορεί και να βοηθήσει η Βόλφσμπουργκ σε αυτό. Λέω εγώ τώρα...
Εαν για ορισμένους ο Ζαγοράκης έχει αποτυχει, συμπεριλαμβανομένου ότι κανένας από τους Βρύζα και υπολοίπους δεν αναλαμβάνει και με δεδομένο τις κατάστασης που υπάρχει - οικονομικά - στην πλατια μάζα του κόσμου, διαφαίνεται ΧΑΟΣ.
Ο Βρύζας είπε το αυτονόητο μπροστά στους ΑΡΔ. Να εμφανιστεί διχαστικός δηλαδή?
ΔΕΝ θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ,κι ας φύγει ο Ζαγόρ,το προσυπογράφω.
Εχεις μιλήσει μαζί του? Ξέρεις κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους στο φορουμ? Καλό ειναι να το μοιραστείς. Ο βρύζας επίσημα σε Συνεντευξη Τυπου είπε οτι αν φυγει ο Ζαγοράκης θα φύγω και εγώ. Τα υπόλοιποα σημειολογικά είναι εικασίες καφενείου.
Αυτά τα "χάος" και "καταστροφή", μόνο γέλιο προκαλούν. Η απαισιοδοξία σας είναι εμετική πλέον κι έχει κουράσει απίστευτα. Στον ΠΑΟΚ αναφερόσαστε, όχι στην Κάτω Κρανούλα.
Ρεαλισμός δεν σημαίνει απαραίτητα και απαισιοδοξία. Και τι βλέπεις δηλαδή? Να αποχωρεί ο Ζαγοράκης και διαδέχεται από ποιον? με ποιες συνθήκες και ποιο μοντέλο?
Παραφράζω λοιπόν (για πιο "εμπορικούς" λόγους):
Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ @@ , ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:[
2 εκπροσώπους (επιλεγμένους δημοκρατικά και "τεχνοκρατικά" ) από συνδέσμους κι άλλους
Επικεντρώνω εδώ και λέω, με τίποτα, για κανένα λόγο και ποτέ. Εκτός κι αν θες να το αναλύσεις λίγο αυτό.
Καμιά δουλειά δεν έχουν οργανωμένοι στη διοίκηση.
Επίσης και οι Σάχπαδες. Να είναι στο ΔΣ αλλά με κάποια λεφτά. Αν είναι όπως τώρα, μόνο για τη λεζάντα και τα γκομενάκια, ξερω γω, αντίο, λος πουλος.
dimbar έγραψε:Τα μαθήματα ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που άρχισαν να εμφανίζονται στο σάιτ καταργούν τα ΜΒΑ!
Μπλα,ειρωνία, μπλα μπλα μπλα.
Αντιπρότεινε. Μιας και προφανώς τελειώνεις GMAT σε χρόνο dt.
@eliask
Δηλαδή θα μπορούσε ο Ζήσης να πει : "Αν φύγει ο Ζαγοράκης,θα μπω εγώ πρόεδρος,μη μασάτε." Τι χρώμα ?
Ρεαλισμός φίλε μου είναι ότι δεν έχεις ξεχρεώσει ΟΥΤΕ με Ζαγοράκη.
trelogiatros έγραψε:Όπως έγραψα και αλλού αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα:
Πληθαίνουν ανησυχητικά οι φωνές που πλέον ανοιχτά όχι απλά ασκούν έντονη και κακοπροαίρετη κριτική στον Ζαγοράκη αλλά τον κράζουν ανοιχτά.
Το φοβόμουν και το δήλωσα κάπου εκεί γύρω στον δεκέμβρη-γενάρη που άρχισε το αμείλικτο και κοπροαίρετο κράξιμο στον Σάντος. Απ την στιγμή που άτομα κρίνουν χωρίς επιχειρήματα και κατανόηση είναι θέμα χρόνου να πάρει η μπάλα και τον Ζαγοράκη.
Και έτσι και έγινε. Άρχισαν ορισμένοι να βγαίνουν απ τις τρύπες τους και να κράζουν τον Θόδωρο. Το επόμενο βήμα είναι να ζητήσουν ανοιχτά να φύγει.
Και το μεθεπόμενο να συσπειρωθούν οι τενεκέδες και να φωνάζουν στην κερκίδα: "Φόρτσα ΠΑΟΚάρα εαεαε, άντε και γαμήσου πούστη Θόδωρε"...
Για να επιβεβαιώσω τον κανόνα του σούπερ 3 και της λέσχης φίλων άρη?όχι φίλε μου.Το καλύτερο θα ήταν να γραφόμασταν όλοι στον Α.Σ.Αλλά ξέχωρα απ αυτό η θέση του οπαδού είναι στην κερκίδα και όχι στη διοίκηση.
Μακάρι ένας από τους μικρομετόχους με γνώσεις σε διοίκηση επιχειρήσεων να μπει.Μακάρι κάποιος καταρτισμένος που να είναι οπαδός όχι σε σύνδεσμο γιατί επηρεάζεται όπως και να το κάνουμε.Οι σύνδεσμοι είναι στην κερκίδα.Εκεί είναι ο ρόλος τους.Να έχουν ηγετική φυσιογνωμία στην κερκίδα.Αλλά ηγετική κανονικά.Τώρα με τις προκυρήξεις να δούμε τι θα δούμε.
MANIAKOS έγραψε:...Οι οπαδοι στην εξδρα και μονο....Κριτικη οχι απλα μπορουν να κανουν ...επιβαλλεται....αλλα μεχρι ενα οριο ολα, έντονη κριτική ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!Έτσι την ψιλιάζεται και ο ασκών εξουσία.
Εγω σαφη αποψη για το τι πρεπει να γινει στο αμεσο μελλον δεν εχω,ισως θα επιθυμουσα την παραμονη της παρουσας διοικησης, δινοντας της ενα χρονικο περιθωριο μεχρι τα μεσα της επομενης χρονιας, οταν και θα εχει γινει πλεον σαφες το καταποσο εμαθαν απο τα λαθη τους.Απο εκει και περα αναρωτιεμαι επισης και ρωτω, τι ακριβως εχει απομενει απο την αρχικη αυρα του ερχομου Ζαγορακη ετσι ωστε να τρομοκρατει η οποια διαδοχη λυση? Το γηπεδο καθε κυριακη αδειαζει και περισσοτερο και δεν αδειαζει η 4, οπου και συγκεντρωνονται ως επι το πλειστον οι επικριτες, αλλα οι υπολοιπες θυρες.Ελπιζει μηπως κανεις σε επαναληψη αριθμων διαρκειας της ταξης των 20.000? Ο κοσμος πλεον λογω οικονομικης καταστασης αλλα και εν μερη απογοητευσης, απο εδω και στο εξης θα επιβραβευει το αποτελεσμα και οχι το ονομα που αναμφισβητητα ηταν το μεγαλητερο προσον του ιδιου του Ζαγορακη.Κυνηγοντας απο τωρα και στο εξης αυτο, αδυνατω να πιστεψω οτι σε ολοκληρη παοκτσηδικη οικογενεια δεν μπορει να βρεθει μια απλα τιμια διαδοχη κατασταση,για να το επιδιωξει,αλωστε και οι καιροι δεν ευνοουν πλεον την αναδειξη απατεωνων σε θεσεις ποδοσφαιρικων παραγοντων, αλλα και ο κοσμος πλεον εχει ανεπτυγμενο ενστικτο και ακομα περισσοτερο, ευαισθησια απεναντι σε υποπτες καταστασεις.Μηπως εσεις που φοβαστε πιο πολυ, ειστε οι πρωτοι που θα γυρισουν την πλατη στην ομαδα οταν και αν αποχωρησει η παρουσα διοικηση, χωρις να δωσει την παραμικρη ευκαιρια στην οποια διαδοχη κατασταση?
Ρε φίλε διάβαζε τι γράφω.Τι οπαδοί είναι μάστιγα???Εγώ οπαδός είμαι.Αλλά μεγάλωσα,έπηξε το μυαλό μου και σκέφτομαι πιο καθαρά.Σου είπα δεν θέλω οπαδό???Δε θέλω οπαδό από σύνδεσμο.Οπαδό εκτος τον δέχομαι αν έχει και τις κατάλληλες γνώσεις.Τον λόγο τον είπα.Οπαδός σε σύνδεσμο αυτόματα έχει ρόλο στην κερκίδα.Οι συνδέσμοι έγιναν για να ακολουθούν την ιδέα που υποστηρίζουν σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει και να ηγούνται της κερκίδας στο γήπεδο της ομάδας τους.Όλα τα άλλα ξεφεύγουν από το ρόλο του οπαδού.Συνδεσμίτες οπαδοί περνάν γραμμή συνδέμσου και αυτόματα δεν σκέφτονται αυτούσια.Η ανάλυψη των καθηκόντων του προέδρου της ΠΑΕ από πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή δείχνει κατάντια γιατί υποδειλώνει ανυπαρξία παραγοντική στον ΠΑΟΚ μας.Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.Ρεαλιστικά πάντα.Ας είχαμε πληθώρα παραγόντων και δε θα μιλούσαμε τώρα για το αν κάνει η δεν κάνει ο Ζαγόρ ή ο κάθε Ζαγόρ.
joshua έγραψε:αλωστε και οι καιροι δεν ευνοουν πλεον την αναδειξη απατεωνων σε θεσεις ποδοσφαιρικων παραγοντων, αλλα και ο κοσμος πλεον εχει ανεπτυγμενο ενστικτο και ακομα περισσοτερο, ευαισθησια απεναντι σε υποπτες καταστασεις.?
σε αυτο το κομματι διαφωνω...ισα ισα οι καιροι ευνοουν τετοιους....τους βλεπουμε σε αλλες ομαδες...και ο φλωριδης ειναι προσφατος σε μας....που φαινοταν...κι ομως διχαζε ποσο καιρο...
Τι περιμένεις από κομμάτι του κόσμου ρε φίλε - οργανωμένοι και μη - που από το πρώτο λεπτό γιουχάρουν τον Κουτσιανικουλη, φωνάζουν για πισωκ@@@@α στην επόπτη και στο 1-1 σταματούν το παιχνίδι για 5 λεπτά με κροτίδες και άλλες μαλακιες?