Ωραία το πας Άσιμε αλλά μ'αυτό το κομμάτι κατευθείαν αυτοαναιρείσαι.Τα έσοδα βάση ισολογισμών είναι πάνω από 80 εκατ.ευρώ. και η τρύπα δυστυχώς δεν είναι μόνο 3 αλλά 9 εκατ. Εκεί ψάξου να δεις τι πήγε στραβά...Asimos έγραψε: Απο εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι λογιστής, ούτε γνωρίζω ακριβώς τα περί λογιστικής ΠΑΕ, μου φαίνεται αδιανόητο πως με έσοδα τετραετίας 70+ εκατομμύρια ευρώ να μην μπορούν να καλύψουν μια τρύπα της τάξης των τριών και να σερνόμαστε σε επιτροπές και αθλητικά ΔΝΤ. Δηλαδή τόσο οριακά ήμασταν γαμώ τη τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια για να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό εσόδων - εξόδων;
Αυτό που πέτυχε το ΑΠΟΕΛ *(Πρώτη ομάδα σε όμιλο Champions League ,σε όμιλο φωτιά Πόρτο-Ζενίθ-Σαχτάρ) δεν το έχει πετύχει φυσικά ποτέ ο ΠΑΟΚ,δεν ξέρω αν θα το πετύχει ποτέ και δεν θυμάμαι να το έχει πετύχει ποτέ ελληνική ομάδα.Ο ΠΑΟΚ βασικά δεν έχει μπει ποτέ ομίλους του CL.niks έγραψε: υγ.ότι πετυχε ο ΑΠΟΕΛ,το πετυχαμε και εμείς,εις διπλούν (2 προκρίσεις,η φετινή πρώτοι & αήττητοι, και σε 22 ματς μόλις 3 ήττες)
Το να συγκρίνεις ομίλους του EUROPA LEAGE με ομίλους CHAMPIONS LEAGUE είναι σαν να συγκρίνεις μία FERRARI με ένα SEAT.Και τα δύο είναι αυτοκίνητα (Ευρώπη) αλλά δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
*Το ΑΠΟΕΛ έχει 3 φορές μικρότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ.