Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
αν φυγει κι ο σαλπι πλει οφ δεν βλεπουμε με τιποτα.
αν και πιστευω(η μαλλον θελω να πιστευω) οτι ειναι παπας.
εντιτ: μια απορια ρε παιδια. ο βαζελος δεν εχει προβλημα με την ουεφα? πως θα παρει παικτη με συμβολαιο κοντα στο ενα μυριο?
Αν γίνει αυτο οι σαλπιγγιδης οε οε οε θα ξαναγυρισουν στο σαλπιγγιδη π@@σταρα;
Κρίση ταυτότητας θα πάθουν τα παιδιά...
Ρε την ποτανα τη ζωη πως τα φέρνει...
Θα δούμε μην βιαζόμαστε όμως...
Οτι παπαριά λέει ο κάθε ΑΡΔ την παίρνετε για δεδομένο..Τί να πω..Ορισμένοι μάλλον θέλετε διχόνοια για να ζείτε..Πώς θα πάρει ο βάζελος τον Σαλπιγγίδη????Με στραγάλια??Σ αυτούς δεν δόθηκε ειδοποίηση απ την UEFA για το FFP??Δεν στέκει αυτό το σενάριο..Τροφή για πρόβατα και για να γίνει μπουρδέλο η ομάδα πάλι.
cristiano4 έγραψε:ειπε μια λαλακια ο γκμοχ που παρουσιαζε αρχικα ως μεγιαστάνες Φλω-Ξενιαδη και αμεσως το πηραμε δεδομενο....
Και όχι μόνο αυτός.
Για να μην πούμε και για τις γνωστές πλέον φωνές στα ραδιόφωνα, ή τους γνωστούς λογαριασμούς σε ιστοσελίδες "δικές μας" που σε χρόνο dt τρέχουν να αναπαράξουν τέτοιες ειδήσεις.
Κανονικός μηχανισμός. Που όταν κάνει λάθος, (80-90% των περιπτώσεων) πολύ απλά πάνε στην επόμενη "είδηση".
ΒΤW : δεν πιστεύω (προσωπική άποψη εκφράζω) ότι ο Σάλπι θα μείνει. Απλά το βλέπω ΑΠΙΘΑΝΟ να συζητάνε τώρα μαζί του, όταν πχ στην ΑΕΚ (των επίσης απλήρωτων κτλ) είπαν "μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ".
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης διαψεύδει στο gazzetta.gr τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί συνάντησής του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και για άρνηση στην πρόταση για μείωση αποδοχών!
Πριν από λίγο, κυκλοφόρησαν στην Θεσσαλονίκη φήμες που προκάλεσαν... συναγερμό! Σύμφωνα με αυτές, άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον παίκτη και του πρότειναν μείωση αποδοχών. Όπως αναφέρουν οι φήμες ο Σαλπιγγίδης φέρεται να αρνήθηκε, λέγοντας μάλιστα στους ανθρώπους του δικέφαλου ότι «πως μου προτείνετε να κάνω μείωση όταν μου χρωστάτε τόσα πολλά χρήματα; Εξοφλείστε με πρώτα και μετά βλέπουμε». Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει ότι ήδη έχει γίνει προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ώστε ο διεθνής επιθετικός να κατηφορίσει για δεύτερη φορά στην Παιανία.
Οι φήμες αυτές προκάλεσαν αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο «Σάλπι» στο gazzetta.gr, καμία επαφή δεν έγινε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλα αυτά που λέγονται είναι απλά φήμες και τίποτα άλλο. «Ήμουν στην προπόνηση και κανείς από την ομάδα δεν με ενημέρωσε για κανένα ραντεβού. Εγώ περιμένω συνάντηση με τη διοίκηση, όπως με έχουν ενημερώσει ότι θα συμβεί. Επαναλαμβάνω, δεν έγινε κανένα ραντεβού», τόνισε χαρακτηριστικά! gazzetta
Τι ατομο και αυτο
Με οποιον μιλαει στο ραδιο λεει ....ναι...ναι ετσι...ετσι δικιο εχεις.....σωστα....α μπραβο ....
μιλαμε για τον απολυτο ....τα εχω καλα με ολους.....
....τι να μας πει και ο λατινος εξπερ του στοιχιματος......εχει κανει συλλογη στους '''κουβαδες''' το ατομο
Εντυπωσιακή είναι η πρώτη είδηση που βγαίνει από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το συμβούλιο αποφάσισε ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγπιδης θα παραμείνει στην ομάδα.
Αυτή είναι μία από τις αποφάσεις του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το οποίο συνεδρίαζε επί τέσσερις ώρες.
Προφανώς το θέμα συζητήθηκε εκτενώς (όχι μόνο αυτό) και η εξέλιξη είναι ότι οπ Θόδωρος Ζαγοράκης κάλεσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή στα γραφεία για να συζητήσουν λεπτομερώς το θέμα.
Η ΠΑΕ πάντως αποφάσισε ότι ο Σαλπιγγπίδης πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ και από εδώ και πέρα αναμένονται οι περεταίρω εξελίξεις.