Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ διαφορετικό το μπάσκετ που παίζει ο ΚΟυφός και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ άλλη ομάδα που θα έκανε τόσο ευτυχισμένο τον Dionte. In any case, είναι swingman, ίσως πιο πολύ 2, σαν τον Καλαμπόκη δηλαδή, και νομίζω οτι ένα πιο καθαρό τριάρι (όπως ο JR) όντως ταίριαζε καλύτερα στο ρόστερ μας έτσι όπως είχε διαμορφωθεί αρχές Σεπτέμβρη. c'est mon avis 
kostasff
Για τα κλεψίματα ίσως έχεις δίκιο. Το πρόβλημα σε εμάς είναι βαθύτερο βέβαια, ομαδικό, γι'αυτό αποφεύγω να κράξω εξίσου τον πρώτο παίχτη μας στην κατηγορία αυτή, με τον πρώτο παίχτη μας στην κατηγορία "ασιστ". Πάντως, γενικά έχεις δίκιο.
Αυτό που λες ότι κάποτε το χρήμα ήταν στη Θεσσαλονίκη και το αντίστοιχο δίπολο ήταν το ΠΑΟΚ-Άρης, τη στιγμή που υπόλοιποι ήταν στην ανυπαρξία, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές και με προβληματίζει. Τό έχω ξαναγράψει ότι αν ήταν σήμερα ο ΠΑΟΚ στη θέση του βάζελου ίσως και να μην γκρίνιαζα τόσο για την "κατάντια του ελληνικού μπάσκετ", για το "πρωτάθλημα των δύο ομάδων", για τη "φτώχεια μας" και τα "γιούρα των γαυροβάζελων". Άνθρωποι είμαστε, έχουμε αδυναμίες και πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε "να μην κάνουμε αυτό που δεν μας αρέσει να μας κάνουν" και τούμπαλιν...
(Καταρχήν δεν με ενοχλούν τόσο οι Αγγελακοπουλο-Γιαννακόπουλοι, όσο το πώς οι περιβόητοι "αρμόδιοι" του αθλήματος και οι συν (και υπέρ) αυτών ώθησαν το άθλημα στο σημερινό του χάλι.)
Τα τέλη των 80s δεν τα έζησα καλά, ήμουν πολύ μικρός, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει/δει/ακούσει καταλαβαίνω ότι όντως ήταν μια περίπου παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή με τα ονόματα των δύο πόλων να είναι απλά διαφορετικά (ΠΑΟΚ-Άρης) όπως και της πόλης (Θεσσαλονίκη). Αν και έχω μια αίσθηση ότι τότε μπορεί να σου έβγαινε η πίστη για να περάσεις από κανα τάφο του ινδου (άλλο αν περνούσες πάντα), ή από καναν Πανιώνιο κλπ, ενώ ναουαντέιζ του βάζελου του βγαίνει η πιστη με ομάδα πλην γαύρου σε περίπου 3 τυχαίες περιπτώσεις ανα 2 χρόνια... Τεσπα...
Εγώ λέω, οκ, οι Αγγελογιαννακοτέτοιοι έχουν τον παρά. Νάις. Θα πείραζε να τους έβγαινε λίγο η πίστη να περάσουν από κανα Περιστέρι, από καμια Νέα Σμύρνη, από καμια Θεσσαλονίκη κλπ; Θα πείραζε να χάναν και κανα Κύπελλο ανα 5 χρόνια; Θα πείραζε να γίνονταν και 3 εκπλήξεις παραπάνω, να γέμιζε και κανα γηπεδάκι καμιάς μικρής ομάδας, να γύρναγε ο κόσμος στο μπάσκετ ξανά (με λόγο και όχι επειδή η ομάδα του έχει ιστορία, έχει προβλήματα και είναι κρίμα να την αφήνουμε μόνη...), να πωρωνότανε και λίγο με το σπορ, να ταυτιζότανε με κανα παιχτάκι, με καμια νίκη κλπ κλπ; Γιατί σήμερα ο άλλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ λόγο να παρακολουθήσει αυτό το πράγμα. Τι να δω δηλ; Ομάδες που αλλάζουν το ρόστερ 50 φορές μέσα στη σεζόν; Πώς ταυτιστώ και τι να θαυμάσω;
Εγώ δεν λέω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Λέω (ίσως ρομαντικά) άσχημα ήταν όταν οι γαυροβάζελοι είχαν και πάλι χρήμα πολύ, αλλά εμείς είχαμε Πέτζα, το Περιστέρι Γκούροβιτς-Γιάριτς-Κορωνιό, ο Πανιώνιος δεν-ξέρω-γω-τι; Ας το δουν σαν "προϊόν" στο κάτω-κάτω οι "αρμόδιοι". Ας το προστατέψουν μπας και γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Τι προσφέρουν στον κόσμο; Αυτοί έφτιαξαν μια μπασκετική Ελλάδα που περιμένει εδώ και 12 χρόνια το Μάιο για να δει γαύρος-βάζελος σε τελικούς Κυπέλλου, πλέι-οφ και Ευρωλίγκας. Για όνομα!
Για τα κλεψίματα ίσως έχεις δίκιο. Το πρόβλημα σε εμάς είναι βαθύτερο βέβαια, ομαδικό, γι'αυτό αποφεύγω να κράξω εξίσου τον πρώτο παίχτη μας στην κατηγορία αυτή, με τον πρώτο παίχτη μας στην κατηγορία "ασιστ". Πάντως, γενικά έχεις δίκιο.
Αυτό που λες ότι κάποτε το χρήμα ήταν στη Θεσσαλονίκη και το αντίστοιχο δίπολο ήταν το ΠΑΟΚ-Άρης, τη στιγμή που υπόλοιποι ήταν στην ανυπαρξία, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές και με προβληματίζει. Τό έχω ξαναγράψει ότι αν ήταν σήμερα ο ΠΑΟΚ στη θέση του βάζελου ίσως και να μην γκρίνιαζα τόσο για την "κατάντια του ελληνικού μπάσκετ", για το "πρωτάθλημα των δύο ομάδων", για τη "φτώχεια μας" και τα "γιούρα των γαυροβάζελων". Άνθρωποι είμαστε, έχουμε αδυναμίες και πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε "να μην κάνουμε αυτό που δεν μας αρέσει να μας κάνουν" και τούμπαλιν...
(Καταρχήν δεν με ενοχλούν τόσο οι Αγγελακοπουλο-Γιαννακόπουλοι, όσο το πώς οι περιβόητοι "αρμόδιοι" του αθλήματος και οι συν (και υπέρ) αυτών ώθησαν το άθλημα στο σημερινό του χάλι.)
Τα τέλη των 80s δεν τα έζησα καλά, ήμουν πολύ μικρός, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει/δει/ακούσει καταλαβαίνω ότι όντως ήταν μια περίπου παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή με τα ονόματα των δύο πόλων να είναι απλά διαφορετικά (ΠΑΟΚ-Άρης) όπως και της πόλης (Θεσσαλονίκη). Αν και έχω μια αίσθηση ότι τότε μπορεί να σου έβγαινε η πίστη για να περάσεις από κανα τάφο του ινδου (άλλο αν περνούσες πάντα), ή από καναν Πανιώνιο κλπ, ενώ ναουαντέιζ του βάζελου του βγαίνει η πιστη με ομάδα πλην γαύρου σε περίπου 3 τυχαίες περιπτώσεις ανα 2 χρόνια... Τεσπα...
Εγώ λέω, οκ, οι Αγγελογιαννακοτέτοιοι έχουν τον παρά. Νάις. Θα πείραζε να τους έβγαινε λίγο η πίστη να περάσουν από κανα Περιστέρι, από καμια Νέα Σμύρνη, από καμια Θεσσαλονίκη κλπ; Θα πείραζε να χάναν και κανα Κύπελλο ανα 5 χρόνια; Θα πείραζε να γίνονταν και 3 εκπλήξεις παραπάνω, να γέμιζε και κανα γηπεδάκι καμιάς μικρής ομάδας, να γύρναγε ο κόσμος στο μπάσκετ ξανά (με λόγο και όχι επειδή η ομάδα του έχει ιστορία, έχει προβλήματα και είναι κρίμα να την αφήνουμε μόνη...), να πωρωνότανε και λίγο με το σπορ, να ταυτιζότανε με κανα παιχτάκι, με καμια νίκη κλπ κλπ; Γιατί σήμερα ο άλλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ λόγο να παρακολουθήσει αυτό το πράγμα. Τι να δω δηλ; Ομάδες που αλλάζουν το ρόστερ 50 φορές μέσα στη σεζόν; Πώς ταυτιστώ και τι να θαυμάσω;
Εγώ δεν λέω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Λέω (ίσως ρομαντικά) άσχημα ήταν όταν οι γαυροβάζελοι είχαν και πάλι χρήμα πολύ, αλλά εμείς είχαμε Πέτζα, το Περιστέρι Γκούροβιτς-Γιάριτς-Κορωνιό, ο Πανιώνιος δεν-ξέρω-γω-τι; Ας το δουν σαν "προϊόν" στο κάτω-κάτω οι "αρμόδιοι". Ας το προστατέψουν μπας και γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Τι προσφέρουν στον κόσμο; Αυτοί έφτιαξαν μια μπασκετική Ελλάδα που περιμένει εδώ και 12 χρόνια το Μάιο για να δει γαύρος-βάζελος σε τελικούς Κυπέλλου, πλέι-οφ και Ευρωλίγκας. Για όνομα!
θα μπορούσε να κληρωθούν οι γνωστοί δύο στον 2ο π.χ. γύρο και το μόνο που θα γινόταν θα ήταν να ξέρουμε τον κυπελλούχο νωρίτερα και να έχουμε τελικό παο-ρέθυμνο... Όχι βέβαια πως θεωρώ σωστό αυτό που γίνεται γιατί είναι μια κοροϊδία.
Το άλλο θέλω να πω είναι πως οι ομάδες διαρκώς ρίχνουν το μπάτζετ. Πως να δυσκολευτούν οι "δύο"? Φέτος βέβαια βλέπουμε κι αυτό το παράδοξο. Ίδρωσε ο γαύρος σε ρέθυμνο και αλεξάνδρειο, τον ήπιε ο λαγός στην καβάλα ενώ δυσκολεύτηκε σε ρέθυμνο και ρόδο (αν θυμάμαι καλά). Ίσως μου ξεφεύγουν κάποια παιχνίδια εχω έχουμε κι έναν γύρο ακόμα.
Το άλλο θέλω να πω είναι πως οι ομάδες διαρκώς ρίχνουν το μπάτζετ. Πως να δυσκολευτούν οι "δύο"? Φέτος βέβαια βλέπουμε κι αυτό το παράδοξο. Ίδρωσε ο γαύρος σε ρέθυμνο και αλεξάνδρειο, τον ήπιε ο λαγός στην καβάλα ενώ δυσκολεύτηκε σε ρέθυμνο και ρόδο (αν θυμάμαι καλά). Ίσως μου ξεφεύγουν κάποια παιχνίδια εχω έχουμε κι έναν γύρο ακόμα.
Iznogoud δεν διαφωνούμε. Αν διαβάσεις αυτα που έγραψα σχετικά με το ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε είναι αυτή της μείωσης του μπάτζετ. Ειδικά φέτος που όλα έχουν κριθεί (σχετικά με τον υποβιβασμό) είναι μια ευκαιρία για πιο δραστική μείωση.
Απλά μου αρέσει να αναφέρω όλες τις παραμέτρους.
Υπάρχει βέβαια και η άποψη που λέει ότι χωρίς ανταγωνιστική ομάδα εξυγίανση δεν γίνεται γιατί αδύναμη ομάδα=>άδειο γήπεδο και μεγάλη αδιαφορία=>ελάχιστοι χορηγοί και ελάχιστα τηλεοπτικα. Άρα λίγα έξοδα αλλά και λίγα έσοδα. Μιλάω για την αρχή της σεζόν όπου και κλείνονται οι συμφωνίες.
Υ.Γ. Χαίρομαι που μεγαλώνει η παρεούλα μας...
Απλά μου αρέσει να αναφέρω όλες τις παραμέτρους.
Υπάρχει βέβαια και η άποψη που λέει ότι χωρίς ανταγωνιστική ομάδα εξυγίανση δεν γίνεται γιατί αδύναμη ομάδα=>άδειο γήπεδο και μεγάλη αδιαφορία=>ελάχιστοι χορηγοί και ελάχιστα τηλεοπτικα. Άρα λίγα έξοδα αλλά και λίγα έσοδα. Μιλάω για την αρχή της σεζόν όπου και κλείνονται οι συμφωνίες.
Υ.Γ. Χαίρομαι που μεγαλώνει η παρεούλα μας...
ξέρεις οτι δε διαφωνώ καθόλου στο ποιντ σου. απλά χρωστάμε περίπου 4, κάνουμε έσοδα το χρόνο 1 (κάνουμε και 1?kostasff έγραψε: Αν διαβάσεις αυτα που έγραψα σχετικά με το ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε είναι αυτή της μείωσης του μπάτζετ.
Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς οι Αθηναίοι να ερχόμαστε παραπάνω από μία φορές το χρόνο...denis έγραψε:Να μεγάλωνε και στο γήπεδο![]()
ουτε μισο...palok έγραψε:, κάνουμε έσοδα το χρόνο 1 (κάνουμε και 1?)
Αν θεωρήσουμε πως είναι έτσι, με ένα μπάτζετ των 500 σε 8 χρόνια καθαρίσαμε. Σκέψου πόσο γρήγορα πέρασαν τα τελευταία 8 χρόνια όπου το μόνο που έγινε ήταν θα θεριεψει το χρέος. Επίσης, θα μπορούσε όταν το χρέος έπεφτε στο 1 μυριο να πλησιάσει κάποιος επενδυτής. Δεν θα τρόμαζε όπως τώρα.palok έγραψε:ξέρεις οτι δε διαφωνώ καθόλου στο ποιντ σου. απλά χρωστάμε περίπου 4, κάνουμε έσοδα το χρόνο 1 (κάνουμε και 1?kostasff έγραψε: Αν διαβάσεις αυτα που έγραψα σχετικά με το ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε είναι αυτή της μείωσης του μπάτζετ.) για υπολόγισε πόσο μικρό μπάτζετ πρέπει να κάνεις και για πόσα χρόνια για να εξοφλήσεις. Δύσκολη εξίσωση? ...
![]()
Όλα αυτα βέβαια είναι θεωρίες αλλά όταν εχω μπάνε πρόεδρο μέσω τουλάχιστον ότι θα υπάρχει πραγματική προσπάθεια.
+φωνώ και το ξέρεις (διάβαζα σε ένα ποδοσφαιρικό ποστ οτι και η dortmund Το ίδιο έκανε, της πήρε 9 χρόνια να ξεχρεώσει 100 μύρια). όμως με μία υποσημείωση: ξεκάθαρα θα κάνουμε μπάτζετ μισό, ξεκάθαρα θα έχουμε έσοδα 1 και ξεκάθαρα σε 8 χρόνια θα μαστε καθαροί. Μην μου βγούνε σε 3-4 χρόνια και μου λένε οτι χρωστάμε πάλι 4. Γιατί πάλι 4 θα χρωστάμε και εδώ θα μαστε...

Ένα... αλλιώτικο All Star Game
Σε τρεις ημέρες θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, το All Star Game! Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2(/3) στην πόλη του Βόλου με τον αγώνα των Παλαιμάχων, το Σάββατο (3/3) στην πόλη των Τρικάλων με τον αγώνα των Ελπίδων και τη διεξαγωγή του All star Basket με Καρότσι και την Κυριακή (4/3) ο κυρίως αγώνας στη Λάρισα.
Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Σεμιναρίου Προπονητών για νέους προπονητές σε συνεργασία με το ΣΕΠΚ και Σεμινάριο μπάσκετ από καταξιωμένους αθλητές σε ακαδημίες αθλητών στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.
Στην εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου, η οποία διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1) στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής και Παλαίμαχου Διεθνή Μπασκετμπολίστα κ. Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλης Οικονομίδης και ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Γιάννης Καλαμπόκης.
Το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3/2012 στην πόλη του Βόλου – Γήπεδο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
ALL STAR GAME ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/3/2012 στην πόλη των Τρικάλων – Γήπεδο Δ.Γ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ALL STAR GAME BASKET με ΚΑΡΟΤΣΙ
ALL STAR GAME ΕΛΠΙΔΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3/2012 στην πόλη της Καρδίτσας – Κλειστό Γήπεδο Καρδίτσας
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3/2012 στην Πόλη της Λάρισας – Γήπεδο ΕΑΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ALL STAR GAME GREEK STARS – REST OF THE WORLD
Να σημειώσουμε ότι το αναλυτικό πρόγραμμα των 3ήμερων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012.
http://www.superbasket.gr/permalink/153700.html
Πιθανή και η συμμετοχή Μπάνε στο All Star παλαιμάχων.
Σε τρεις ημέρες θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, το All Star Game! Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2(/3) στην πόλη του Βόλου με τον αγώνα των Παλαιμάχων, το Σάββατο (3/3) στην πόλη των Τρικάλων με τον αγώνα των Ελπίδων και τη διεξαγωγή του All star Basket με Καρότσι και την Κυριακή (4/3) ο κυρίως αγώνας στη Λάρισα.
Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Σεμιναρίου Προπονητών για νέους προπονητές σε συνεργασία με το ΣΕΠΚ και Σεμινάριο μπάσκετ από καταξιωμένους αθλητές σε ακαδημίες αθλητών στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.
Στην εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου, η οποία διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1) στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής και Παλαίμαχου Διεθνή Μπασκετμπολίστα κ. Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλης Οικονομίδης και ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Γιάννης Καλαμπόκης.
Το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3/2012 στην πόλη του Βόλου – Γήπεδο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
ALL STAR GAME ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/3/2012 στην πόλη των Τρικάλων – Γήπεδο Δ.Γ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ALL STAR GAME BASKET με ΚΑΡΟΤΣΙ
ALL STAR GAME ΕΛΠΙΔΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3/2012 στην πόλη της Καρδίτσας – Κλειστό Γήπεδο Καρδίτσας
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3/2012 στην Πόλη της Λάρισας – Γήπεδο ΕΑΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ALL STAR GAME GREEK STARS – REST OF THE WORLD
Να σημειώσουμε ότι το αναλυτικό πρόγραμμα των 3ήμερων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012.
http://www.superbasket.gr/permalink/153700.html
Πιθανή και η συμμετοχή Μπάνε στο All Star παλαιμάχων.
μα για να γινει κατι τετοιο, θα πρεπει ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να παρουμε αποφαση πως η ομαδα που θαpalok έγραψε:+φωνώ και το ξέρεις (διάβαζα σε ένα ποδοσφαιρικό ποστ οτι και η dortmund Το ίδιο έκανε, της πήρε 9 χρόνια να ξεχρεώσει 100 μύρια). όμως με μία υποσημείωση: ξεκάθαρα θα κάνουμε μπάτζετ μισό, ξεκάθαρα θα έχουμε έσοδα 1 και ξεκάθαρα σε 8 χρόνια θα μαστε καθαροί. Μην μου βγούνε σε 3-4 χρόνια και μου λένε οτι χρωστάμε πάλι 4. Γιατί πάλι 4 θα χρωστάμε και εδώ θα μαστε...![]()
κατεβαζουμε στο γηπεδο θα χαροπαλευει να κερδιζει παιχνιδια.
οχι πως τωρα γινεται το αντιθετο, αλλα πραγματικα ειδικα φετος απο τη στιγμη που η 3η θεση δεν οδηγει
πουθενα, και η ομαδα που θα πεσει εχει ξεκαθαρισει ηδη, ποιος ο λογος να ανικατασταθουν αυτοι που
εφυγαν; για να γινει τι;
και κατι ακομα που φανταζομαι το εχετε συζητησει πολλες φορες εδω μεσα:
κανεις μπατζετ 350.000 με 400.000 το πολυ.
ειναι τοσο δυσκολο να βρεις τρια αμερικανακια των 50, 60.000;
αυτα που φερνει το μαρουσι, ο καοδ ή ο συμπολιτης ποσο κανουν;
που τους βρισκουν;
εμεις, με αυτον τον βραχνα, δεν εχουμε περιθωριο λαθους ουτε για 1.000 ευρω.
και οκ, γουσταρω ματζικ, και σουλη και μαζι τους ειμαι..
να πιασουμε επιτυχημενες και αποτυχημενες επιλογες στην 3ετια;
για καθε μονρο, υπαρχει κι ενας εϊβερι.
για καθε ντοζιερ, κι ένας γκρεϊ.
για καθε γκιντενς κι ενας αντριουσκεβιτσιους, κι ενας ραϊτ κ παει λεγοντας.
εναν πραγματικο παικταρα φερανε αυτα τα χρονια που θα ειχε θεση και στην παλια καλη ομαδα
(τον θοδωρα) κι α υτον δεν τον κρατησαν γιατι επεσαν στην παγιδα του εθνικισμου.
λες και το παλατακι σφυζει απο κοσμο, και θα χανανε ποσα εισιτηρια απο αποχες των χρυσαυγιτων.
εν κατακλεδι, νομιζω πως κι οι ιδιοι τους δεν ξερουν τι θελουν,
και η απουσια του κοσμου δεν αποτελει δικαιολογια.
το ξερανε πως το γηπεδο θα ειναι αδειο, σε αυτη την πολη ζουνε.
Κι επειδή κάτι λέγαμε για τους "δύο", που μαγκιά τους να έχουν τα φράγκα, νο πρόμπλεμ από μεριάς μου, μαγκιά τους που με τα ρόστερ που έχουν απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην είναι αυτοί που θα πάνε στους τελικούς του Κυπέλλου και των Πλέι-οφ, αλλά ρε "αρμόδιοι" θα σας πείραζε να έκανε και μια εκπληξούλα ο Ηλυσιακός;
Στα... πιτς ο Κοτσιμπός για καιρό...
Αρκετό καιρό θα κάνει να σφυρίξει ξανά ο Αλέξανδρος Κοτσιμπός, έπειτα από τα κωμικοτραγικά σφυρίγματα του στο ΣΕΦ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό. Ο Ευβοιώτης ρέφερι τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ η οποία και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για ότι συνέβη, αφού δεν έβαλε ούτε έναν διαιτητή μεγάλης εμπειρίας στην τριπλέτα με αποτέλεσμα να εκτεθεί. Ο εκπρόσωπος τυ Ηλυσιακού μίλησε για προστασία των ομάδων, καθώς ξέρουν καλά οι επιτελείς της ΚΕΔ ποιοι μπορούν και ποιοι όχι από τους «γκρι», ενώ παράπονα έκανε και ο εκπρόσωπος του Ίκαρου Σταύρος Εληνιάδης λέγοντας ότι «είμαστε μια ομάδα υγιής που το παραδέχονται όλοι και θέλουμε ίση μεταχείριση». Ο παρατηρητής διαιτησίας πάντως Νίκος Ζαβλανός μετά το σχόλιο Ελληνιάδη απάντησε ότι η διαιτησία ήταν καλή.
http://www.basketnet.gr/main/3/diaitisi ... oraki.html
και:
"Μακάρι, μάλιστα, κάποια στιγμή το ελληνικό μπάσκετ να επιτρέπει στους μικρούς να κερδίσουν τον μεγάλο, αν το αξίζουν, αφού μόνο έτσι θα ανέβει ξανά το άθλημα…", Μίροσλαβ Τόντιτς, κατά την αποχώρηση του από τον Ηλυσιακό...
http://www.superbasket.gr/permalink/153707.html
Στα... πιτς ο Κοτσιμπός για καιρό...
Αρκετό καιρό θα κάνει να σφυρίξει ξανά ο Αλέξανδρος Κοτσιμπός, έπειτα από τα κωμικοτραγικά σφυρίγματα του στο ΣΕΦ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό. Ο Ευβοιώτης ρέφερι τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ η οποία και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για ότι συνέβη, αφού δεν έβαλε ούτε έναν διαιτητή μεγάλης εμπειρίας στην τριπλέτα με αποτέλεσμα να εκτεθεί. Ο εκπρόσωπος τυ Ηλυσιακού μίλησε για προστασία των ομάδων, καθώς ξέρουν καλά οι επιτελείς της ΚΕΔ ποιοι μπορούν και ποιοι όχι από τους «γκρι», ενώ παράπονα έκανε και ο εκπρόσωπος του Ίκαρου Σταύρος Εληνιάδης λέγοντας ότι «είμαστε μια ομάδα υγιής που το παραδέχονται όλοι και θέλουμε ίση μεταχείριση». Ο παρατηρητής διαιτησίας πάντως Νίκος Ζαβλανός μετά το σχόλιο Ελληνιάδη απάντησε ότι η διαιτησία ήταν καλή.
http://www.basketnet.gr/main/3/diaitisi ... oraki.html
και:
"Μακάρι, μάλιστα, κάποια στιγμή το ελληνικό μπάσκετ να επιτρέπει στους μικρούς να κερδίσουν τον μεγάλο, αν το αξίζουν, αφού μόνο έτσι θα ανέβει ξανά το άθλημα…", Μίροσλαβ Τόντιτς, κατά την αποχώρηση του από τον Ηλυσιακό...
http://www.superbasket.gr/permalink/153707.html
ακούει ο άλλος 400 χιλιάρικα μπάτζετ και σου λέει μάγκα μου θα πέσουμε! μα πώς θα πέσεις όταν σχεδόν όλοι οι άλλοι έχουνε το ίδιο ή μικρότερο μπάτζετ από εσένα? 400 χιλιάρικα ναι, αλλά με 3 υποσημειωσούλες: 1) θα πληρώσεις τους current παίκτες τη χρονιά που παίζουν (αλλιώς δε λέγεται "φετινό" μπάτζετ) 2) το 80 % της ομάδας θα το κάνεις Σεπτέμβρη μήνα (για να πληρώνεις λιγότερους μήνεςIznogoud έγραψε:και κατι ακομα που φανταζομαι το εχετε συζητησει πολλες φορες εδω μεσα: κανεις μπατζετ 350.000 με 400.000 το πολυ.ειναι τοσο δυσκολο να βρεις τρια αμερικανακια των 50, 60.000; αυτα που φερνει το μαρουσι, ο καοδ ή ο συμπολιτης ποσο κανουν;που τους βρισκουν; εμεις, με αυτον τον βραχνα, δεν εχουμε περιθωριο λαθους ουτε για 1.000 ευρω.
κατά τα άλλα μία χαρά ξένους βρίσκεις με 50Κ δολάρια κατά τη γνώμη μου (απλά δεν θα χουνε παίξει ποτέ ευρωλίγκα. ε και?