Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
kos

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Δημοσίευση από kos »

ειναι απαραδεκτο στο "εμεις δεν φυγαμε ποτε" να υπαρχει ως απαντηση το "που ησασταν την περιοδο βουλινου".
την περιοδο της αποχης την εζησα μεσα στο γηπεδο και ξερω πολυ καλα οτι αυτοι που ηταν απο εξω δεν εφυγαν ποτε. ουτε η αγνοια δεν δικαιολογει τετοια λαθη.

ΥΓ. και τα λεω αυτα ενω πιστευω οτι τον βουλινο τον αδικησαμε σαν λαος. με το πεισμα του, την ξεροκεφαλια του και τα οποια λαθη του, μακαρι να ειχαμε σημερα εναν βουλινο.
electro80

Δημοσίευση από electro80 »

η αποχη ειναι σταση πολιτικη, οταν καποιες στερευουν υπαρχει και αυτη η λυση...υπαρχει και η τρομοκρατια , υπαρχει...
ΠΑΟΚ ΟΛΕ εμεις δε φυγαμε ΠΟΤΕ, δε τραγουδουν ουτε ειναι κοπυραιτ μονο των συνδεσμων...
οποιος νοιωθει οτι δε τον εκφραζει ας μη το τραγουδαει...
επισης ας μη τραγουδαει το ο ΠΑΟΚ πανω απολα...
ο ΠΑΟΚ ειναι η μονη ομαδα που δε περιλαμβανει ουτε ενα συνθημα για τη 4 ή τους συνδεσμους της....ο νοων νοειτω
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Zorro4 έγραψε:Επειδη έχω φτωχό IQ και στα 44 μου πλεον, εχω ζησει κατι λιγα και εγω με τον Π.Α.Ο.Κ.
Μπορώ να κάνω μια ερώτηση που έχω απορία;
ΤΟ "ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ" ... Για ποια περίοδο αναφέρεται;
Συμπεριλαμβάνεται και η περίοδος Βουλινού; ... ή αυτό δε μετράει;

Τι να πω.
Επιλεκτική μνήμη έχετε όλοι.
Μία απο κοινού απόφαση (αποχή) όλου του κόσμου του ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή, την εκμεταλλεύεστε όπως σας βολεύει.

Οι φίλαθλοι πάλι ,ήταν εκεί μονίμως Ζορρό ε?
Τα 150 εισιτήρια στην Τούμπα (με τον "συντοπίτη" σου Διαγόρα και με την Δόξα) ήταν οι μόνοι που αγάπησαν το σωματείο και δεν έφυγαν ποτέ. Ή αυτό δεν μετράει ?
Που ήταν οι φίλαθλοι που άλλοτε γέμιζαν την Τούμπα.
Οι 1.000 στο ματς-φιέστα για την ΑΕΚ ,θα ήταν.

http://www.blog.gr/article.php?id=66382&category_id=6

Στη διάρκεια της θητείας του ήρθε σε πρωτοφανή ρήξη με τους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα σε πολλά παιχνίδια το γήπεδο της Τούμπας να έχει ελάχιστη προσέλευση κόσμου.

http://olapaok.gr/podosfairo/erga_kai_h ... 70607.html

Στα χρόνια από το 1992 έως τις 31 Ιανουαρίου του 1996, που παραιτήθηκε οριστικά, αφήνοντας τις μετοχές του αρχικά στους βετεράνους παίκτες της ομάδας και στη συνέχεια στην "ΑΘΛΟΣ ΑΕ" του Γιώργου Μπατατούδη, σημειώθηκαν ένα σωρό γεγονότα: αποχή των οπαδών από την Τούμπα, συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για να αλλάξει η διοίκηση, σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο, όπως αυτά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στις 6 Νοεμβρίου του 1995.

Μάλλον ούτε κι αυτά θα μετράνε.

Που να ΜΗΝ ανήκες και σε σύνδεσμο ρε Ζορρό... :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

kos έγραψε:ειναι απαραδεκτο στο "εμεις δεν φυγαμε ποτε" να υπαρχει ως απαντηση το "που ησασταν την περιοδο βουλινου".
την περιοδο της αποχης την εζησα μεσα στο γηπεδο και ξερω πολυ καλα οτι αυτοι που ηταν απο εξω δεν εφυγαν ποτε. ουτε η αγνοια δεν δικαιολογει τετοια λαθη.

ΥΓ. και τα λεω αυτα ενω πιστευω οτι τον βουλινο τον αδικησαμε σαν λαος. με το πεισμα του, την ξεροκεφαλια του και τα οποια λαθη του, μακαρι να ειχαμε σημερα εναν βουλινο.
+1000
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης

rainmaker έγραψε:Καλα ασε τα σουπα μουπες. Κοφτο.
Kόφτο??
Τώρα το είδα αυτό.
Δεν έθιξα ούτε έβρισα κανέναν προσωπικά ,ούτε εσένα ούτε και κανέναν άλλο.
Κάνε με και ban επειδή λέω την άποψη μου.

Να σέβεσαι την άποψη του άλλου όπως οι άλλοι σέβονται την δική σου.Στους κανόνες του site το λέει ρητά.
Δεν θα σου αλλάξω τα πιστεύω ούτε κι εσύ τα δικά μου.
Επιχειρήματα,κι όχι "σούπα μούπες" και οδηγίες.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Να περιμενω κατι σε περιπτωση μη προκρισης με κουλα?το θεωρω δεδομενο ....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αφου φτασαμε σε σημειο να αμφισβητουμε και οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν αφησε ποτε μονη και απροστατευτη την ομαδα και να υποστηριζουμε οτι η οργανωμενη αποχη επι βουλινου με αγωνες εξω απο το γηπεδο σημαινει εγκαταλειψη τι να πει κανεις...πραγματικη λοβοτομη και κυριως για τη νεα γενια ΠΑΟΚτσηδων...φτασαμε σε σημειο να αμαυρωνουμε την ιστορια και τους αγωνες μας χανουμε την ΠΑΟΚτσηδικη ταυτοτητα μας...περαστικα μας...αηδιασα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera επιλεκτικα διαβαζεις...Δεν ανεφερε κανεις κατι τετοιο εξ'ολοκληρου...Αλλα οπως καποιοι παρουσιαζουν τα προβληματα και λαθη της διοικησης καποιοι αλλοι παρουσιαζουν τα προβληματα και τα λαθη των συνδεσμων...Το αμφισβητεις οτι δεν εχουν γινει λαθη και απο τις 2 πλευρες???
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Sera4 έγραψε:αφου φτασαμε σε σημειο να αμφισβητουμε και οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν αφησε ποτε μονη και απροστατευτη την ομαδα και να υποστηριζουμε οτι η οργανωμενη αποχη επι βουλινου με αγωνες εξω απο το γηπεδο σημαινει εγκαταλειψη τι να πει κανεις...πραγματικη λοβοτομη και κυριως για τη νεα γενια ΠΑΟΚτσηδων...φτασαμε σε σημειο να αμαυρωνουμε την ιστορια και τους αγωνες μας χανουμε την ΠΑΟΚτσηδικη ταυτοτητα μας...περαστικα μας...αηδιασα...

Tα'πες ολα.

Ντρεπομαι και αηδιαζω με την καταντια τους.

Να περιμενουμε τα χειροτερα οπαδικα τα επομενα χρονια..εγω εχω συμβιβαστει με την ιδεα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

kos έγραψε:ειναι απαραδεκτο στο "εμεις δεν φυγαμε ποτε" να υπαρχει ως απαντηση το "που ησασταν την περιοδο βουλινου".

Πολυ σωστά.
Δεν θα αλλάξουμε την ιστορία και το τι πραγματικά έγινε, επειδή έτσι βολεύει ορισμένους.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Γιατί τρελαίνεστε έτσι? ... Μια απορία εξέφρασα... :shock:
Άσχετα αν με κάλυψε κάποια απάντηση... εγώ ξέρω πως η έννοια του "ποτέ" δεν συμπεριλαμβάνει εξαιρέσεις, από όπου και αν προέρχονται αυτές. Αλλιώς δεν μιλάμε για το "ποτέ"... μιλάμε για το "σχεδόν ποτέ".
Εγώ δε θα μπω στη διαδικασία του ότι λείπουμε από άλλα τμήματα του Π.Α.Ο.Κ. και σε ότι αφορά την ανακοίνωση συμφώνησα σε πολλά σημεία της όπως έχω δηλώσει στην κεντρική... ( και μαυρίστηκα φυσικά :) )
Αλλά ποιός έφυγε αλήθεια?... σε ποιον το λέμε? Αν το λέμε για το Ζαγοράκη θυμάμαι πως ερχόταν στο γήπεδο και όταν είχε αποχωρήσει από Πρόεδρος... κάνω λάθος? :shock:

Αυτό που δεν μπορώ και δεν αντέχω είναι όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις μεταξύ μας... αδελφός εναντίον αδελφού.
Δυστυχώς σαν λαός ποτέ δε θα βάλουμε μυαλό... ο κάθε ένας βγάζει το δικό του Π.Α.Ο.Κ.όμετρο και προσπαθεί να καπελώσει τον άλλο. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... και το χειρότερο είναι πως ευνοεί τους αντιπάλους μας και περισσότερο τους εχθρούς μας που τρίβουν τα χέρια τους.

Δυστυχώς πολλοί από εμάς είμαστε περισσότεροι οπαδοί των συνδέσμων μας παρά του ίδιου του Π.Α.Ο.Κ. και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.
Και ένα τελευταίο... συμβουλή ειδικότερα προς τους μικρότερους σε ηλικία...
Κανένας δεν βαπτίζεται "SUPERMAN" αν ανήκει σε κάποιο σύνδεσμο... φαντάζομαι με πιάνετε πως το εννοώ... ;)

ΥΓ 1
Τα ΓΗΡΑΤΙΆ καταντάνε τον άνθρωπο αδέλφια μου sera & city boy... δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια... έτσι την πάτησα και εγώ.
ΥΓ 2
Αν με ρωτήσετε σε ποιά κατηγορία Π.Α.Ο.Κ.τσή ανήκω... ΄θα έλεγα πως είμαι ΓΚΑΝΙΑΝ... αλλά τελευταία μάλλον σε μουλάρι φέρνω.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

city_boy έγραψε:
Sera4 έγραψε:αφου φτασαμε σε σημειο να αμφισβητουμε και οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν αφησε ποτε μονη και απροστατευτη την ομαδα και να υποστηριζουμε οτι η οργανωμενη αποχη επι βουλινου με αγωνες εξω απο το γηπεδο σημαινει εγκαταλειψη τι να πει κανεις...πραγματικη λοβοτομη και κυριως για τη νεα γενια ΠΑΟΚτσηδων...φτασαμε σε σημειο να αμαυρωνουμε την ιστορια και τους αγωνες μας χανουμε την ΠΑΟΚτσηδικη ταυτοτητα μας...περαστικα μας...αηδιασα...

Tα'πες ολα.

Να περιμενουμε τα χειροτερα οπαδικα τα επομενα χρονια..εγω εχω συμβιβαστει με την ιδεα.
Το "τρύπημα" στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ και στην ΠΑΟΚτσήδικη ταυτότητα, είναι πλέον δεδομένο.
Η μόδα δυστυχώς ξεπέρασε και υπερκέρασε τις άμυνες μας.
Κάθε πέρσυ και καλύτερα.Δυστυχώς.Από τα εισιτήρια μέχρι την νοοτροπία.
Ας ελπίσουμε ότι το φιλότιμο και η περηφάνια θα επανέλθει στα επιθυμητά παλαιά επίπεδα,κάποια σημάδια κάνουν την εμφάνιση τους.
Ίδωμεν !
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

city_boy έγραψε:
Sera4 έγραψε:
Ο λογος που το ποσταρα ειναι μονο και μονο για να καταδειξω πως οσο και να μιλαμε δεν θα βγαλουμε ακρη.Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε?

Και γω,ρε Sera και city boy,ντρεπομαι με καποιες συμπεριφορες συνδεσμιτων και με μια αρρωστημενη νοοτροπια που παει να επικρατησει.Εγω τη βλεπω αρρωστηνεμη,εσυ γαματη.Υπαρχει ποτε περιπτωση να συμφωνησουμε?

Βγηκε η ανακοινωση,ειπαμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.ΟΚ.Γιατι το συνεχιζουμε?
Γιατι δεν το σταματαμε ολο αυτο?....Δεν βλεπουμε πως δεν οδηγει ΠΟΥΘΕΝΑ?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ευτυχώς που άρχισα φροντιστήρια οπαδισμού διαβάζοντας κάποιους από εσάς...
μπορεί και να διασωθώ και να γίνω σωστός οπαδός.
Άσχετο βέβαια το γεγονός πως όταν εγώ έπαιζα σούτια για τον Π.Α.Ο.Κ. μερικοί από εσάς είσασταν αγέννητοι ή παίζατε με τα playmobil.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΡΝΤΑΣΑΚΙΑ ΜΟΥ... ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΊΤΕ .
Ο Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Γιατο το ξεφτιλισαμε ετσι?

βγηκατε και ειπατε κατι που αντικειμενικα ειναι λαθος.

Οταν λεμε κατι λαθος -οπως εχω κανει και εγω -λεμε σορρυ ειπα κατι ΛΑΘΟΣ.

ο γραπτος λογος διαφερει απτον προφορικο και πραματα που δεν τα εννοουμε ετσι διαβαζονται αλλιως.

Μπαφος εχω κανει πανω απο 100 ποστ που να κραζω την φαγωμαρα μας.Αλλα τοσα να λεω φτανει ρε παιδι μου!χαλαρωστε λιγο!αλλα δεν χαλαρωνετε με τιποτα..να ισοπεδωθουν ολα να μην μεινει τιποτα ρε ποyσtη μου.

Εγω το λεω και το ξαναλεω.Καποιος/καποιοι στο αποκορυφωμα του παροξυσμου και της ευφοριας του κοσμου επελεξε την φαγωμαρα.
Ας τα λουστει τωρα.Οχι τωρα,τοσο καιρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”