Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,
22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42
ΠΟΤΕ ?
Ντάξει να βγάλουμε γέλιο αδέρφια,αλλά να περιμένουμε και εμάς...
Καλή και η καζούρα αλλά δεν είμαστε κι εμείς στα καλά μας.
Η κούλα,το κάκι και το αεκ44' μας έχει κάνει τρελές κηδείες.
ΠΟΤΕ ?
Χαίρομαι που είδα το ματς και ειδικά το β μέρος.
Χαλιέμαι γιατί στο ημίχρονο είχα την έμπνευση να το παίξω ανατροπή και 2-1 υπέρ ατρομήτου.. Είναι φλασιές της στιγμής...
Για όσους δεν το είδαν έχασαν κατ εμέ τα εξής :
Ένα μέτριο γενικά ματς με λίγες φάσεις αλλά όμορφα γκολ απο πλευράς ατρομήτου.
Ένα χαβαλετζίδικο στιγμιότυπο όπου πλακώσε ο Μήτρογλου τον Τάτο επειδή δεν του έβγαλε πάσα. Λίγα λεπτά μετά, ο Μητρογλου σκόραρε και ο Τάτος τον πλησίασε για τα συγχαρητήρια και νομίζω του είπε την ατάκα : "Είσαι ..λακας στο μυαλό..." κάνοντας του και την κίνηση του τρελού.. Και μετά αγκαλιάστηκαν! Απο τα καλά του ποδοσφαίρου...
Ένα εξαιρετικό κατα τ άλλα σεντερ φορ, το Μήτρογλου ο οποίος επιμένω οτι είναι ΠΑΟΚτσάκι,ή έστω στα νιάτα του. Πέρα απ αυτό, το παιδί τον ήθελα άνετα στον ΠΑΟΚ. Σέντερ φορ με δύναμη και εξαιρετικά τελειώματα. Οχι αμπλαουμπλας. Το δεύτερο γκολ, παρότι το "έφαγε" και ο λίγο ο ΚΟΝΤΟΣ Βελλίδης, είναι άριστη έμπνευση. Όπως και η φάση που λίγο νωρίτερα είχε χάσει ο Μητρογλου, μετά απο κίνηση πιβοτ μες την περιοχή.
Όπως και να χει... το σκουλήκι είναι στάνταρ σημείο που δεν σε απογοητεύει ποτέ. Δεν το χουν οι άνθρωποι... Παρότι ο Ατρόμητος μπήκε ελεεινά στο ματς μέχρι και το 60+, ο ρούλης δεν έπαιξε μπάλα ούτε πέντε λεπτά, κι ας είχε κατοχή!
υ.γ. 1 Καλά για τον Καστίγιο ότι και να πούμε είναι λίγο... Αλλά τους αξίζει οπότε ας το χαρούμε...
υ.γ. ΠΟΤΕ !!!
Χαλιέμαι γιατί στο ημίχρονο είχα την έμπνευση να το παίξω ανατροπή και 2-1 υπέρ ατρομήτου.. Είναι φλασιές της στιγμής...
Για όσους δεν το είδαν έχασαν κατ εμέ τα εξής :
Ένα μέτριο γενικά ματς με λίγες φάσεις αλλά όμορφα γκολ απο πλευράς ατρομήτου.
Ένα χαβαλετζίδικο στιγμιότυπο όπου πλακώσε ο Μήτρογλου τον Τάτο επειδή δεν του έβγαλε πάσα. Λίγα λεπτά μετά, ο Μητρογλου σκόραρε και ο Τάτος τον πλησίασε για τα συγχαρητήρια και νομίζω του είπε την ατάκα : "Είσαι ..λακας στο μυαλό..." κάνοντας του και την κίνηση του τρελού.. Και μετά αγκαλιάστηκαν! Απο τα καλά του ποδοσφαίρου...
Ένα εξαιρετικό κατα τ άλλα σεντερ φορ, το Μήτρογλου ο οποίος επιμένω οτι είναι ΠΑΟΚτσάκι,ή έστω στα νιάτα του. Πέρα απ αυτό, το παιδί τον ήθελα άνετα στον ΠΑΟΚ. Σέντερ φορ με δύναμη και εξαιρετικά τελειώματα. Οχι αμπλαουμπλας. Το δεύτερο γκολ, παρότι το "έφαγε" και ο λίγο ο ΚΟΝΤΟΣ Βελλίδης, είναι άριστη έμπνευση. Όπως και η φάση που λίγο νωρίτερα είχε χάσει ο Μητρογλου, μετά απο κίνηση πιβοτ μες την περιοχή.
Όπως και να χει... το σκουλήκι είναι στάνταρ σημείο που δεν σε απογοητεύει ποτέ. Δεν το χουν οι άνθρωποι... Παρότι ο Ατρόμητος μπήκε ελεεινά στο ματς μέχρι και το 60+, ο ρούλης δεν έπαιξε μπάλα ούτε πέντε λεπτά, κι ας είχε κατοχή!
υ.γ. 1 Καλά για τον Καστίγιο ότι και να πούμε είναι λίγο... Αλλά τους αξίζει οπότε ας το χαρούμε...
υ.γ. ΠΟΤΕ !!!
ετσι μην αρχισουμε τα 3-0 και 5-0 να προκριθουμε αυτο μονο μετραει τα παθηματα μαθηματα....Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,
ΠΟΤΕ ?
Καραγκουνάκι παικτάκι πάντως δεν υπάρχει.
Εμεις έχουμε καμιά 10αρια σαν και αυτόν.

Εμεις έχουμε καμιά 10αρια σαν και αυτόν.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Αυτό που βγάζει ο Βελλίδης στο 1-1 απλά ΔΕΝ υπάρχει.
Ωραίος keeper.Όπως και ο Ιτάνζ.
Αλλά εγώ θέλω Σηφάκη κρητίκαρο, που πίναμε καφεδιές Ηράκλειο παρεό.Γαμώ τα παιδιά.
Και μας συμπαθεί κι αρκετά...ΟΦΑΚΙ γαρ.
Ωραίος keeper.Όπως και ο Ιτάνζ.
Αλλά εγώ θέλω Σηφάκη κρητίκαρο, που πίναμε καφεδιές Ηράκλειο παρεό.Γαμώ τα παιδιά.
Και μας συμπαθεί κι αρκετά...ΟΦΑΚΙ γαρ.
Οι ταξιδιωτικές εταιρίες, σας εύχονται ολόψυχα καλές διακοπές..
Κλείστε από τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές με μοναδικές προσφορές,
που σε ταξιδεύουν σε μαγευτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος...
Ειδικευόμαστε και σε επαρχιακά τουρνέ για παν ενδεχόμενο..
Κλείστε από τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές με μοναδικές προσφορές,
που σε ταξιδεύουν σε μαγευτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος...
Ειδικευόμαστε και σε επαρχιακά τουρνέ για παν ενδεχόμενο..
Είδα φως και μπηκα
Ας αφήσω και εγώ το κατιτίς μου για τον συμπολίτη...

..καληνύχτα και καλή όρεξη...
Ας αφήσω και εγώ το κατιτίς μου για τον συμπολίτη...

..καληνύχτα και καλή όρεξη...