Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
Συμφωνώ με την ανακοίνωση , χωρίς να είμαι μέλος του εν λόγο συνδέσμου, αλλά ούτος ή άλλος Revolution τέλος. Παραμύθια τέλος από την ΟΥΕΦΑ και το ΔΝΤ. Δηλαδή και να θες τώρα να πουλήσεις παραμύθια δεν μπορείς λόγο ΟΥΕΦΑ όπως και να θες να κάνεις revolution δεν μπορείς λόγο κρίσης. Λεφτά δεν υπάρχουν στον λαό. Ήρθε η ώρα των επενδυτών. Εκτός και αν το Ελληνικό πρωτάθλημα από επαγγελματικό γίνει ερασιτεχνικό.
Αλλά στην τελική και τους πολυμετοχικούς να είχαμε πάλι θα είχαμε χρέη από την στιγμή που δεν τους ελέγχει κανείς. Τουλάχιστον ο Ζαγοράκης δεν έκανε τα τεράστια ανοίγματα του Νικολαΐδη. Πρέπει να δώσει την ομάδα ο Ζαγοράκης σε ένα επενδυτή και να κάνει γήπεδο. Τώρα με την ΟΥΕΦΑ και τους ελέγχους δεν μπορεί να κλέψει χοντρά κανείς.
Αλλά στην τελική και τους πολυμετοχικούς να είχαμε πάλι θα είχαμε χρέη από την στιγμή που δεν τους ελέγχει κανείς. Τουλάχιστον ο Ζαγοράκης δεν έκανε τα τεράστια ανοίγματα του Νικολαΐδη. Πρέπει να δώσει την ομάδα ο Ζαγοράκης σε ένα επενδυτή και να κάνει γήπεδο. Τώρα με την ΟΥΕΦΑ και τους ελέγχους δεν μπορεί να κλέψει χοντρά κανείς.
Μαζί σου... +10000WestBlock4 έγραψε:μπορει η ανακοινωση να μην αρεσει σε πολλους.. αλλα παιρνει 1000000000000 μπραβο γιατι σε ολα τα ερωτηματα απαντησεισ δεν πηραμε ποτε.........
Μία ομάδα διαλυμένη που ένα μήνα πριν έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους 16 του E.L.gika έγραψε: Για το ματς με την ΑΕΚ και το ντου που έγινε, δεν θα υποστηρίξω τους συνδέσμους. Ήταν ένα λάθος κατά τη δική μου γνώμη πάντα. Που όμως έγινε ανιδιοτελώς, αν με καταλαβαίνεις... Από την αγάπη για την ομάδα και από την έλλειψη αντοχής να βλέπεις μια ομάδα διαλυμένη και μία διοίκηση εξαφανισμένη.
Μία ομάδα διαλυμένη που ένα μήνα μετά έχασε για ένα γκολ οφσάιντ την πρώτη θέση στα play-off.
Εγώ αντιθέτως θα υποστηρίξω τους συνδέσμους στο συγκεκριμένο θέμα. Διότι αυτοί που μπούκαραν στο 50' με σκοπό να διακόψουν το ματς, ΔΕΝ μπορεί να ήταν συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ. Μόνο οπαδοί της κούλας μπορεί να ήταν.
Εμπρος της γης, μπραβο ρε φιλε,μπραβο, θα γραψω και εγω μολις βρω ωρα.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Bασικά ρε φίλε,sorry κιόλας, αλλά μετά από αυτή την παράγραφο δεν μπορούσα να συνεχίσω να διαβάζω και πείστηκα ολοκληρωτικά ότι δεν έχεις ιδέα για τους συνδέσμους,την νοοτροπία τους και το πως αυτοί λειτουργούν τουλάχιστον τα τελευταία 13 χρόνια,όσα ανήκω εγώ δλδ στο συνδεσμιακό κίνημα.Besuch έγραψε:Και ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, πρώτα θα πάρουν οι 200 του Λβιβ και οι 150 του φιλικού στην Λάτσιο και μετά οι 3000 του Λονδίνου.
ΔΕΚΤΟΤΑΤΟ!!!! Πρωτα λοιπον αυτοι και μετα τα εισητηρια να μοιραστουν στα διαρκειας! Αυτο λεω κι εγω. Εννοειται προτεραιοτητα σε ΑΤΟΜΑ που ηταν σε μη-εμπορικες εκδρομες!! ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΟΜΩΣ...ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ. Οχι επειδη στα 200 του Λβιβ ηταν 5 ατομα το Χ συνδεσμου να παρει ο συνδεσμος τους αναλογικα 50 η 100 η 500 εισητηρια για Ουντινε!! Οι συγκεκριμενοι 5 εχουν προτεραιοτητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ! Γιατι με αυτη τη λογικη στο Λβιβ μπορει να ηταν και 3 ατομα απο Ροδο (λεμε) οποτε αναλογικα δικαιουται και ο ΣΦ Ροδου 100 εισητηρια για Ουντινε...(αλλα οταν η κουβεντα παει σε συνδεσμους της επαρχιας εκει δεν βολευει να το παμε αναλογικα.) Το ιδιο και σε ατομα που ηταν στο (καθε) Λβιβ καποια χρονια αλλα δεν ειναι συνδεσμιτες! και αυτοι δικαιουνται να εχουν προτεραιοτητα για Ουντινε!!
Με τη δικη σου λογικη λοιπον, συμφωνουμε οτι τα εισητηρια σε καθε ματς με αυξημενη ζητηση, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ασχετως αν ειναι η οχι Συνδεσμιτες!! ΣΩΣΤΑ; Ε, ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...Προτεραιοτητα σε οσους ηταν (βεβαιωμενα) σε μη-τουριστικους αγωνες της χρονιας που διανυουμε, και απο εκει και περα μοιρασμα των υπολοιπων εισητηριων σε κατοχους διαρκειας ως δευτερο κριτηριο.
Μόνο και μόνο που αναφέρεις τις φράσεις "μη-τουριστικους αγωνες" ή "μη-εμπορικες εκδρομες" ή "μπορει να ηταν και 3 ατομα απο Ροδο (λεμε) οποτε αναλογικα δικαιουται και ο ΣΦ Ροδου 100 εισητηρια για Ουντινε" δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σου απαντήσω και δεν σε ειρωνεύομαι,σου λέω την διαπίστωση μου.
"(αλλα οταν η κουβεντα παει σε συνδεσμους της επαρχιας εκει δεν βολευει να το παμε αναλογικα.)"
Αγνοείς στοιχειώδη πράγματα για τους Συνδέσμους.
Για να σου πω ένα παράδειγμα και να καταλάβεις ,ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερουπόλεως (στην Καβάλα είναι) πήρε 80 εισιτήρια για την Πόλη (με ενεργά 60) και κεντρικός σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης(κάπου ψηλά) πήρε 30 εισιτήρια με 100 ενεργά μέλη.
Θα παρακαλέσω όλους σας ,αν δεν γνωρίζετε κάποια πράγματα να μην δημιουργείτε εντυπώσεις και προπαντώς να μη δημιουργείτε διχόνοιες και διχαστικά διλλήματα του τύπου ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ/ΟΠΑΔΟΙ.
Αλληλένδετα είναι όσο κι αν δεν το θέλετε και σας ενοχλεί.To ένα φτιάχτηκε από το άλλο και τούμπαλιν.
Οι σύνδεσμοι,τα "σούτια",η νοοτροπία και η μαγκιά που πουλούσες όπου κι αν πήγαινες (από το 80 μέχρι το 99),εντός εκτός κι επι ταυτά, σε κάνανε κάτι το διαφορετικό,σε κάνανε το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα και το φόβητρο για όλους τους οπαδούς και τις ομάδες τους.
Δεν τα πέτυχαν αυτά ούτε οι 50άρηδες της κάθε εποχής,ούτε οι γκόμενες,ούτε τα πιτσιρίκια,ούτε οι 'φίλαθλοι',ούτε οι οικογένειες.
Συνδεσμίτες τα έκαναν, για να μπορείτε να βγαίνετε όλοι εσείς οι αντιφρονούντες και να λέτε "Έχω τον πιο Γκαύλα λαό στον κόσμο" και να το πιστεύετε.Για να σας λέει ο Γαύρος φίλος σας "είστε πολύ αλάνια" κι εσείς να φουσκώνεται σαν bodybuilders από την περηφάνια.
Στην Τούμπα το σκατό όλων έφτανε στην κάλτσα.Παλιά.
Μόλις αποδυναμώθηκαν οι σύνδεσμοι το παραπάνω πήρε την κατιούσα σε επίπεδα.
Κι όσο αποδυναμώνονται τόσο περισσότερο με Εκκλησία θα μοιάζει.
Οι σύνδεσμοι είναι ο καθρέφτης της Τούμπας.
Πέφτουν αυτοί? θα πέφτει το οπαδικό επίπεδο εκεί μέσα.
Ανεβαίνουν ? Θα επανέλθει και το σκατό στην κάλτσα για τους άλλους.
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.Το παν δηλαδή.
Όπως γίνεται και με την ΠΑΕ ένα πράγμα...
Εκτός κι αν θέλετε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να αποποιηθείτε της <<ρετσινιάς>> "Η καυτή Τούμπα" ,"Ο Ναός του Ποδοσφαίρου" κτλπ και να γίνουμε Πανσερραικός με FAN (Fun) Club..
Tότε να μας το πείτε να αποχωρήσουμε και να σας αφήσουμε στην ησυχία σας.....
ΑΜ ΔΕ
Όταν λοιπόν η Νεάπολη από το 63' τρέχει σαν τον πούστη παντού και πάντα για να είστε περήφανοι όλοι σας...λίγο σεβασμό ρε τσακάλια.
Και να μετράτε τα λόγια σας.
Φιλικά πάντα...
ΥΓ. Και ΟΧΙ,δεν ανήκω στον Μπέλλο ,προς απογοήτευση σας.
Συμφωνω με το 90-95 % της ανακοινωσης.
Θα επανελθω,.
Γενικα τωρα.
Οσους δε σας αρεσει το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ να παρετε δρομο.
Φλωριες εξω, μακρια. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μοδα.
Και δεν αναφερομαι στη διαφωνια που εχουμε μεταξυ μας,στις διοικητικες, αγωνιστικες εξελιξεις, αλλα στα ατομα που εχουν συγκεκριμενες αποψεις για τους συνδεσμους. Πολυ καλα ξερετε τι εννοω και μη πιαστειτε απο λεξεις.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Όσο καλοπροαίρετος και να θέλει να έιναι κάποιος με αυτό το κείμενο, όταν διαβάζει αυτό,σταματάει να είναι καλοπροαίρετος και καταλαβαίνει τον σκοπό αυτής της ανακοίνωσης.
σκοπός της ανακοίνωσης είναι: Ζαγοράκη απέτυχες, είσαι κι εσύ σαν τους Γουμενοπαγώνηδες, αδειασέ μας την γωνιά να φέρουμε οποιονδήποτε άλλον, αποκλείεται να είναι χειρότερος από σένα.
Με τον καινούριο θα μπορέσουμε κι εμείς να κάνουμε τις δουλειές μας με τον νέο μεγαλομέτοχο, γιατί με σένα Πρόεδρο δεν έχουμε καμιά πιθανότητα για «σωστές δουλειές-συνεργασίες».
Δεν έχετε λίγη τσίπα λέω εγώ;
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...!
Ναι αλλά άμμα σε μπινελικιάσει κάποιος συνδεσμίτης που δεν έχει σχέση με τις δουλειές Άκη θα έχεις πρόβλημα.Υπονοούμενα γενικά και αοριστίες όχι εδώ.Πίσω από πληκτρολόγιο είμαστε όλοι.Κανείς δεν ξέρει κανένα.Ας διατηρούμε ένα επίπεδο γιατί όντως υπάρχουν πολλοί στο συνδεσμιακό κίνημα που είναι αγνά ΠΑΟΚτσάκια.Δεν μπορείς να γενικεύεις τέτοια πράγματα.Με μια ανακοίνωση μπορείς να συμφωνείς ή αν διαφωνείς με επιχειρήματα και όχι με αοριστολογίες σου 'πα μου πες και ξέρω γώ τι.Φώτης.
Συμπέρασμα:Σύνδεσμος Νεάπολης έγραψε: "...Και αν κάποιοι ακόμα μαγεμένοι αρχίσουν να ρωτάνε για λύσεις,εμείς τους απαντάμε, πόσο χειρότερα να τα κάνει κάποιος άλλος??
...."
σκοπός της ανακοίνωσης είναι: Ζαγοράκη απέτυχες, είσαι κι εσύ σαν τους Γουμενοπαγώνηδες, αδειασέ μας την γωνιά να φέρουμε οποιονδήποτε άλλον, αποκλείεται να είναι χειρότερος από σένα.
Με τον καινούριο θα μπορέσουμε κι εμείς να κάνουμε τις δουλειές μας με τον νέο μεγαλομέτοχο, γιατί με σένα Πρόεδρο δεν έχουμε καμιά πιθανότητα για «σωστές δουλειές-συνεργασίες».
Δεν έχετε λίγη τσίπα λέω εγώ;
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...!
Ναι αλλά άμμα σε μπινελικιάσει κάποιος συνδεσμίτης που δεν έχει σχέση με τις δουλειές Άκη θα έχεις πρόβλημα.Υπονοούμενα γενικά και αοριστίες όχι εδώ.Πίσω από πληκτρολόγιο είμαστε όλοι.Κανείς δεν ξέρει κανένα.Ας διατηρούμε ένα επίπεδο γιατί όντως υπάρχουν πολλοί στο συνδεσμιακό κίνημα που είναι αγνά ΠΑΟΚτσάκια.Δεν μπορείς να γενικεύεις τέτοια πράγματα.Με μια ανακοίνωση μπορείς να συμφωνείς ή αν διαφωνείς με επιχειρήματα και όχι με αοριστολογίες σου 'πα μου πες και ξέρω γώ τι.Φώτης.
ειναι απλα τα πραγματα ας προτεινουν διαδοχη λυση ,ο βρυζας δεν ειναι καλο παιδακι και δεν κανει οτι πουνε τι προτεινουν και αφου γουμενος ζαγορακης ειναι ενα και το αυτο φερτε εναν οποιον ναναι πεστε ονοματα ομως
απλα ειναι τα πραγματα .....αρε ζαγορακη ποσο χαζος εισαι και εσυ οταν σε παρακαλουσαμε και αυτοι που σε βριζουν τωρα ηρθες και τι κερδισες ? απαξιωση και τον καθε περαστικο απο τα γραφεια της τουμπας να μπαινει να σε βριζει και να απαιτει οτι ωρα γουσταρει να κατεβεις στα γραφεια να απολογηθεις .....
απλα ειναι τα πραγματα .....αρε ζαγορακη ποσο χαζος εισαι και εσυ οταν σε παρακαλουσαμε και αυτοι που σε βριζουν τωρα ηρθες και τι κερδισες ? απαξιωση και τον καθε περαστικο απο τα γραφεια της τουμπας να μπαινει να σε βριζει και να απαιτει οτι ωρα γουσταρει να κατεβεις στα γραφεια να απολογηθεις .....
ο αλλος ξεχωριζει τους οπαδους του ΠΑΟΚ στους μαχιμους τους καλους αυτους που δε κανουν ποτε λαθη δεν παραδεχονται τιποτε ακομη και οταν τρωμε χοντρα προστιμα ακομη και οταν καταστρεφουμε μια πολη (μαζυ με τους αεκτσηδες ) και ενα αθλημα το χαντ μπωλ και στα προβατα τα οποια τα καλουν να συνεισφερουν οταν ερχετε το αυγο στο λοκο τους χιλαδες που δεν γουσταρουν μανουρες θελουν να βοηθουν την ομαδα τους και δεν να την πληγωνουν ....τυχαιο ειναι οτι οταν υπηρχε η συντονιστικη δεν γινοταν μανουρες και οταν διαλυθηκε αρχισανε τα ντραβαλα ?
δεν νομιζω....συνεχιστε ετσι τον δρομο της αυτοκαταστροφης (του ΠΑΟΚ) με αυτα που κανετε καιτε τον διαδοχο του οταν ερθει που μπορει να ειναι και δικια σας επιλογης.....
δεν νομιζω....συνεχιστε ετσι τον δρομο της αυτοκαταστροφης (του ΠΑΟΚ) με αυτα που κανετε καιτε τον διαδοχο του οταν ερθει που μπορει να ειναι και δικια σας επιλογης.....
Λοιπόν έχω σβήσει κάτι ποσταρίσματα γιατί πηγαίνατε ομαδικώς για φούντο.
\\
Λίγη ηρεμία και έξυπνη επιχειρηματολογία ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ και τα συναφή δεν βλάπτει.

Λίγη ηρεμία και έξυπνη επιχειρηματολογία ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ και τα συναφή δεν βλάπτει.

δεν υπαρχει λογος για διχονοια .ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, για αυτον τρεχουμε,ποναμε,δακρυζουμε...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Emprostisghsoitrelamenoi
Φίλε μου η απάντησή σου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αλλά (και συγνώμη κιόλας) ο άνθρωπος ΔΕΝ είπε αυτά στα οποία απαντάς. Έκατσα και τα διάβασα με προσοχή όλα. Γεμάτες με ΟΡΘΟΤΑΤΗ και λογικότατη επιχειρηματολογία είναι και η δική σου θέση αλλά και η θέση του Gika.
Πολύ επιγραμματικά, αυτό που λέει είναι οτι εφόσον μπαίνουμε στη λογική να λέμε "πλήρωσα => ΑΠΑΙΤΩ", τότε και εγώ που δεν είμαι σε κάποιον σύνδεσμο, απαιτώ ΚΑΙ εγώ τα ίδια. Εισιτήρια θέλουν "αυτοί" ; εισιτήρια και "εγώ".
Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ανακοίνωσης δεν είναι οι ΑΠΟΨΕΙΣ των παιδιών. ΚΑΛΑ κάνουν και τις έχουν και ακόμη καλύτερα που τις εκφράζουν/δημοσιοποιούν. Το πρόβλημα είναι η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ της ιστορίας και των συμβάντων, έτσι ώστε η άποψή τους να φαίνεται ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ. Για αυτό την χαρακτήρισα και ως ανακοίνωση "δημιουργίας εντυπώσεων". Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ένας σύνδεσμος οπαδών να προσπαθεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να φαίνεται η άποψή του σωστότερη από όσο είναι. Αν ήταν πολιτικοί, θα έλεγα οτι "ψαρεύουν ψήφους" και δεν θα με απασχολούσε. Αλλά είναι (συν)οπαδοί (μας).
ΥΓ : Τέλος (για να μη ξεχνιόμαστε) το όρο νεοπαοκτσήδες (με μικρά γράμματα και 2 γραμμές πιο κάτω να γράφει "εμείς οι οι καθαρόαιμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ") σε ανακοίνωση της Νεάπολης τον πρωτοδιάβασα. Δυστυχώς.
ΥΓ2 : Στις 17 Μαρτίου του 2011
Φίλε μου η απάντησή σου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αλλά (και συγνώμη κιόλας) ο άνθρωπος ΔΕΝ είπε αυτά στα οποία απαντάς. Έκατσα και τα διάβασα με προσοχή όλα. Γεμάτες με ΟΡΘΟΤΑΤΗ και λογικότατη επιχειρηματολογία είναι και η δική σου θέση αλλά και η θέση του Gika.
Πολύ επιγραμματικά, αυτό που λέει είναι οτι εφόσον μπαίνουμε στη λογική να λέμε "πλήρωσα => ΑΠΑΙΤΩ", τότε και εγώ που δεν είμαι σε κάποιον σύνδεσμο, απαιτώ ΚΑΙ εγώ τα ίδια. Εισιτήρια θέλουν "αυτοί" ; εισιτήρια και "εγώ".
Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ανακοίνωσης δεν είναι οι ΑΠΟΨΕΙΣ των παιδιών. ΚΑΛΑ κάνουν και τις έχουν και ακόμη καλύτερα που τις εκφράζουν/δημοσιοποιούν. Το πρόβλημα είναι η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ της ιστορίας και των συμβάντων, έτσι ώστε η άποψή τους να φαίνεται ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ. Για αυτό την χαρακτήρισα και ως ανακοίνωση "δημιουργίας εντυπώσεων". Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ένας σύνδεσμος οπαδών να προσπαθεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να φαίνεται η άποψή του σωστότερη από όσο είναι. Αν ήταν πολιτικοί, θα έλεγα οτι "ψαρεύουν ψήφους" και δεν θα με απασχολούσε. Αλλά είναι (συν)οπαδοί (μας).
ΥΓ : Τέλος (για να μη ξεχνιόμαστε) το όρο νεοπαοκτσήδες (με μικρά γράμματα και 2 γραμμές πιο κάτω να γράφει "εμείς οι οι καθαρόαιμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ") σε ανακοίνωση της Νεάπολης τον πρωτοδιάβασα. Δυστυχώς.
ΥΓ2 : Στις 17 Μαρτίου του 2011
δυο πραγματα αξιζει να σημειωσει καποιος για το διαστημα μετα την ανακοινωση της νεαπολης.
1) υπαρχουν σαφεστατες αιχμες για την τιμιοτητα της διοικησης (κεφαλια στο μελι)
2) οι αιχμες για την τιμιοτητα παραμενουν για δευτερο 24ωρο αναπαντητες
1) υπαρχουν σαφεστατες αιχμες για την τιμιοτητα της διοικησης (κεφαλια στο μελι)
2) οι αιχμες για την τιμιοτητα παραμενουν για δευτερο 24ωρο αναπαντητες
- sourmenetes
- Moderator
Η αχαριστία τους προκαλεί εμετό. Εύχομαι κανείς σας να μην χρειαστεί ποτέ του να συναναστραφέι με τέτοιου είδους ανθρώπους.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Κανένας γιατρός εδώ ?
Το 166.
Μια χαρτοπετσέτα και λίγο νερό ρε παιδιά.
Ο Οlorin δεν αισθάνεται καλά .
Λίγο χειροκρότημα στον Ζαγόραρο για να συνέλθει.Πάμε όλοι χέριααα!!
Να συνέλθει αυτός κι όλοι αυτοί που έχουν την ατυχία να συναναστρέφονται με τέτοιου "είδους" ανθρώπους.
Το 166.
Μια χαρτοπετσέτα και λίγο νερό ρε παιδιά.
Ο Οlorin δεν αισθάνεται καλά .

Λίγο χειροκρότημα στον Ζαγόραρο για να συνέλθει.Πάμε όλοι χέριααα!!
Να συνέλθει αυτός κι όλοι αυτοί που έχουν την ατυχία να συναναστρέφονται με τέτοιου "είδους" ανθρώπους.
Μηπως,απο τους συντακτες της επιστολης?.......Γιατι εαν καποιος δεν παρουσιαζει στοιχεια για μια κατηγορια,λεγεται συκοφαντης.sourmenetes έγραψε:Απο ποιον να απαντηθουν???
Και φυσικα,βρισκουν και τα κανουν............επρεπε να ειμαι εγω στη θεση του Ζαγορακη........θα τους κυνηγουσα μεχρι να πατησουν μαυρο χιονι.
Aλλα τι λεμε τωρα.......ακουσα τον εκπροσωπο του συνδεσμου να μιλαει με τον Δουκα................εαν ημουν συνδεσιτης της Νεαπολης θα ενοιωθα μεγαλη πικρα για τον εκπροσωπο μου.............