91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Δυστυχώς την έχουμε πατήσει αγρια με τους δυο τερματοφύλακες. Για μένα η πιο ανεξήγητη έλλειψη στo roster μας. 
Είναι θέση που μπορεί να σου χαρίσει άνετα 10-15 βαθμούς στο πρωτάθλημα η πρόκριση σε επόμενο γύρο. Χωρίς να χρειάζεται να είναι κανένας Superman.
All να μην έχουμε τερματοφύλακα για τον οποιο να μπορούμε να λέμε: "Έσωσε το τρίποντο!"
Κρίμα!
Ο Κρέσιτς τουλάχιστον φρόντισε από φέτος να επαναπροσδιορίσει την έννοια "αμυντικό δίδυμο" (χάρη στη συνεργασία με τον θεό εκ μηχανής Contreras)
Τέλος πάντων: Ελαφρύ προβάδισμα για Χαλκιά - γιατί μου φαίνεται πιο σταθερός.

Είναι θέση που μπορεί να σου χαρίσει άνετα 10-15 βαθμούς στο πρωτάθλημα η πρόκριση σε επόμενο γύρο. Χωρίς να χρειάζεται να είναι κανένας Superman.
All να μην έχουμε τερματοφύλακα για τον οποιο να μπορούμε να λέμε: "Έσωσε το τρίποντο!"
Κρίμα!
Ο Κρέσιτς τουλάχιστον φρόντισε από φέτος να επαναπροσδιορίσει την έννοια "αμυντικό δίδυμο" (χάρη στη συνεργασία με τον θεό εκ μηχανής Contreras)
Τέλος πάντων: Ελαφρύ προβάδισμα για Χαλκιά - γιατί μου φαίνεται πιο σταθερός.
Ούτε κι εγώ το πίστευα.mpafos4 έγραψε:Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακος οσο υποστηριζουν καποιοι.
Μέχρι που τον είδα να παίζει...

- ΑποστόληςΑ
- efthimis_paok
Εγω ξερω παντως, πως στους Τυφλους, επικρατει ο Μονοφθαλμος, οποτε χιλιες φορες τον Δαρειο βασικο απο'τον Κωστακη. Αυτους εχουμε για την ωρα,μ'αυτους θα πορευτουμε.

- Sick Bastard
Δαρείε;
Τον είδες χθες τον Γλύκο πόσο γρήγορα έβγαινε απο την εστία του;
Τον είδες ή δεν πρόλαβες να τον δεις;

Τον είδες χθες τον Γλύκο πόσο γρήγορα έβγαινε απο την εστία του;
Τον είδες ή δεν πρόλαβες να τον δεις;
- Emprostisghsoitrelamenoi
- Emprostisghsoitrelamenoi
- cristiano4
έρχομαι να τον κατεβάσω τζαμπε με το αμαξι εγω.....μλκιες των αρδ...αλλά Βαλβέρδε ειναι αυτος...οτι πει η Βαγγελα το κανει σαν το @ουτανακι του....μακαρι σε εμας πλεον ειναι καμμενο χαρτι

- ΑποστόληςΑ
Αν μας δώσει καμιά 500άρα ο Ολυμπιακός δεν θα είναι άσχημα! Αν μας δώσει μαζί και τον Φετφα (πληρωμένο) ακόμη καλύτερα! Αν μας δώσει και... 

Αν υπαρχει θεμα με γαβρο...στο γαβρο εχουν μεγαλο προβλημα...αλλα δεν νομιζω να ισχυει...μαλλον ειναι ιδιο με το ενδιαφερον της μπαγερν του μοναχου...
 Αν υπαρχει θεμα με γαβρο...στο γαβρο εχουν μεγαλο προβλημα...αλλα δεν νομιζω να ισχυει...μαλλον ειναι ιδιο με το ενδιαφερον της μπαγερν του μοναχου...αν κανει ο Γλυκος..που για να τον ανανεωσαν αυτο θελω να πιστευω....θελουμε ενα π καλο τερματα το καλοκαιρι///Χαλκιας και Κρεσιτς αλλα οχι ...Σεβομαι το χαλκια γι α την προσφορα του αλλα αλλο δε μπορει..

συγγνώμη για την κακία
 συγγνώμη για την κακία