Καζούρα σε αλλόθρησκους

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από Thanix »

Φιλε μου καλο θα ηταν καποιες φορες την καζουρα να την κανουμε σωστα!
Εχεις βαλει 20 βιντεο και εχει 15 ματσαρες που αν τις καναμε εμεις θα μιλουσαμε για ιστορια και επος και ατυχια...

Καλως η κακως εχει παιξει 4-5 φορες με μαντσεστερ αλλες τοσες με πορτο αρσεναλ γιουβεντους ρεαλ λιβερπουλ...
Καλο θα ηταν να φταναμε να παιξουμε και εμεις τοσες φορες με ολες αυτες τις ομαδες και αφου τα πηγαιναμε καλυτερα να καναμε καζουρα.

Ελπιζω να καταλαβαινεις με πιο τροπο το λεω αλλα ειναι και ετσι τα πραματα...ολοι ξερουμε για τα κωλογαυριστικα κατεστημενα αλλα και καποια δεδομενα καλο θα ηταν να τα παραδεχομαστε.Ετσι κανουν οι μεγαλοι αντιπαλοι!Και επειδη θεωρω αντιπαλο τον γαυρο και οχι τον ρουλη θελω πρωτα να τον φτασω και μετα να τον σκισω!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

eorptol έγραψε:Ποιες στιγμές χαράς εννοείς φενερ και τοτεναμ ; Μα αυτές έγιναν γιατι εγκαταλείφθηκε η εξυγίανση και φέραμε μεγάλα συμβόλαια για να έχουμε να βλέπουμε και κάτι δικο μας στο YouTube αν είμασταν με τις σαρδελλες 4 χρονια όλα θα ήταν καλα ξοφλημενοι όλοι βέβαια Ευρώπη δεν θα βγαιναμε αλλα όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος θα είχαμε θετικους ισολογισμούς ...;);)

φιλε ειλικρινα κοψ'τον μπαφο
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τι εκανα παλι? 8-)
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Tι πεταγεσαι εσυ ρε? για μενα λεει... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

8-) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Γαύρος-Θράσος και 6.000 κόσμο στο τηγάνι..Πύρινος λαός λέμε,ήθελε και εκδρομή Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Thanix έγραψε:Φιλε μου καλο θα ηταν καποιες φορες την καζουρα να την κανουμε σωστα!
Εχεις βαλει 20 βιντεο και εχει 15 ματσαρες που αν τις καναμε εμεις θα μιλουσαμε για ιστορια και επος και ατυχια...

Καλως η κακως εχει παιξει 4-5 φορες με μαντσεστερ αλλες τοσες με πορτο αρσεναλ γιουβεντους ρεαλ λιβερπουλ...
Καλο θα ηταν να φταναμε να παιξουμε και εμεις τοσες φορες με ολες αυτες τις ομαδες και αφου τα πηγαιναμε καλυτερα να καναμε καζουρα.

Ελπιζω να καταλαβαινεις με πιο τροπο το λεω αλλα ειναι και ετσι τα πραματα...ολοι ξερουμε για τα κωλογαυριστικα κατεστημενα αλλα και καποια δεδομενα καλο θα ηταν να τα παραδεχομαστε.Ετσι κανουν οι μεγαλοι αντιπαλοι!Και επειδη θεωρω αντιπαλο τον γαυρο και οχι τον ρουλη θελω πρωτα να τον φτασω και μετα να τον σκισω!
Sorry man αλλά διαφωνώ από το πρώτο Φ μέχρι το τελευταίο θαυμαστικό.
Για να φτάσει ο γάβρος να παίζει με τις συγκεκριμένες ομάδες πάτησε στο δικό μας πτώμα.
Αν έβγαινε μέσα από ένα καθαρό πρωτάθλημα θα του έλεγα και μπράβο. Μέχρι τότε δεν παραδέχομαι ούτε μισό γκολ του σκατόγαβρου.

Κατά τα λοιπά, το τόπικ λέγεται "Καζούρα σε αλλόθρησκους" και όποιος θέλει μπαίνει και διαβάζει.
Δεν είναι και πολύ κομψό να κάνει ο ένας τον νταβά στα π@π@ρια του άλλου για το αν θα κάνει ή όχι καζούρα στο σκουλίκι ή τον γάβρο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Thanix έγραψε:Φιλε μου καλο θα ηταν καποιες φορες την καζουρα να την κανουμε σωστα!

http://www.youtube.com/watch?v=D9b_jqy52aQ

πολιτισμος και ευρωλιγουρα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ποιό έπος ρε φίλε, αυτοί έχασαν μέχρι και από τις καρδούλες.
Εμείς τουλάχιστον φέραμε ισοπαλία. :lol:
Πλάκα-πλάκα, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτή η ομάδα μας (αυτή ντε που στηρίχτηκε στο πλάνο της «ανάπτυξης» και όχι της «εξυγίανσης» - όποιος θέλει βάζει εισαγωγικά και στη λέξη «πλάνο» :lol: ) σε εικοσιδύο (22) ματς Ευρώπης πέρσι και φέτος έχει μόλις ΤΡΕΙΣ (3) ήττες; Αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα με τέτοιο ρεκόρ.
Thanix έγραψε:Και επειδη θεωρω αντιπαλο τον γαυρο και οχι τον ρουλη θελω πρωτα να τον φτασω και μετα να τον σκισω!
«Πρώτα να τον φτάσω»; Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, υποστηρίζεις ότι ο γάβρος είναι Νο1 και εμείς το πολύ Νο2. Και καλά εσύ, είσαι απλώς οπαδός σήμερα λες, αύριο ξε-λες. :D Φαντάζεσαι να το έλεγε αυτό κάποιο μέλος της διοίκησης, τί είχε να ακούσει; :twisted:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

EEEEEE δεν τρωγεστε με τιποτα...

Αυτο τουλαχιστον συγκαταλεγεται στην καζουρα???

http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... oliti.html

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

city_boy έγραψε:
eorptol έγραψε:Ποιες στιγμές χαράς εννοείς φενερ και τοτεναμ ; Μα αυτές έγιναν γιατι εγκαταλείφθηκε η εξυγίανση και φέραμε μεγάλα συμβόλαια για να έχουμε να βλέπουμε και κάτι δικο μας στο YouTube αν είμασταν με τις σαρδελλες 4 χρονια όλα θα ήταν καλα ξοφλημενοι όλοι βέβαια Ευρώπη δεν θα βγαιναμε αλλα όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος θα είχαμε θετικους ισολογισμούς ...;);)

φιλε ειλικρινα κοψ'τον μπαφο

Καραμελίτοζζζ :roll:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

free4 έγραψε:Ομο Ομο Ομο παρτε τον πουτσ@ του και δρόμο!!!

Πάντως αυτό που έχω να δηλώσω ότι ο τελευταίος παίκτης που βάρεσε πέναλτι ήταν ΟΜΟρφάντρας, έτσι??

Οσον αφορά την καλύτερη διαφήμιση????

[youtube]AI7LySAsnz0&feature=youtu.be[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

DC έγραψε:

Sorry man αλλά διαφωνώ από το πρώτο Φ μέχρι το τελευταίο θαυμαστικό.
Για να φτάσει ο γάβρος να παίζει με τις συγκεκριμένες ομάδες πάτησε στο δικό μας πτώμα.
Αν έβγαινε μέσα από ένα καθαρό πρωτάθλημα θα του έλεγα και μπράβο. Μέχρι τότε δεν παραδέχομαι ούτε μισό γκολ του σκατόγαβρου.

Κατά τα λοιπά, το τόπικ λέγεται "Καζούρα σε αλλόθρησκους" και όποιος θέλει μπαίνει και διαβάζει.
Δεν είναι και πολύ κομψό να κάνει ο ένας τον νταβά στα π@π@ρια του άλλου για το αν θα κάνει ή όχι καζούρα στο σκουλίκι ή τον γάβρο.
Δεν εχω κανενα προβλημα φιλε με το να διαφωνεις ισα ισα απλα μαλλον δν καταλαβες το τι θελω να πω με το post μου...
Σε ολα αυτα τα χρονια της παντοκρατοριας του gayrou εμενα μου στερηθηκε το πρωταθλημα μια φορα και αυτο απο τον ΒΑΟ απο εκει και περα επαιζα χρονιες με βοκολους και σκαρμουτσους γιανιτσανακηδες και αμαφουλε και τοτε οι σφαγες που μου εκαναν και οντως υπηρχαν μου εκοβαν το να βγω 3ος πχ γιατι ομαδα με τα ΛΑΜΟΓΙΑ γουμενοπαγωνηδες δεν ειχα ποτε...
Μια φορα που ειχα ομαδα προπερσι και επρεπε να παρω το πρωταθλημα μου το εκοψαν με γκολ offside απο κορνερ σε πανιωνιο, offside σε ατρομητο ,σπαναθα κτλ κτλ...
Οποτε ναι μεν λεω οτι αδικα επαιζε εκει ο γαυρος αλλα και εγω σαν ομαδα δν μπορουσα να παιξω τσου λου εκτος ισως 2 περιπτωσεων που την μια επεσα στα καλωδια τα φαξ και τις παναγιες και την αλλη δν με αφησαν να βγω 2ος που πηγαινε τοτε απευθειας τσου λου!

Πρωτα κοιταω την ομαδα μου και μετα κανω καζουρα που φυσικα κανω και εγω και πολυ μαλιστα...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μα ακόμα και όταν έπαιζα εγώ με τον Βόκολο (που δεν ήταν μόνο ο Βόκολος αλλά είχαμε εκείνα τα χρόνια και ΓουΧου και Φρατζέσκο και Τουρσουνίδη παλαιότερα κλπ), ο γάβρος είχε έναν Τζοβάνι και από κει και πέρα το χάος. Ένας περιοδεύων θίασος ήταν που έπαιρνε αποτελέσματα με την σφυρίχτρα και με τις αβάντες των θυγατρικών.
Και μην ξεχνάς ότι και τον Βόκολο, τον παπαπέτρου, τον ψυχομάνη και τον καζναφέρη έστελνε να τον καθαρίσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”