Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από thodoris31 »

ρε παιδια εγω δε μπορω να καταλαβω κατι...

γιατι εγινε εξεταση μονο σε εμας???

μονο εμεις εχουμε μαυρα χαλια??

αν εμεις φαγαμε ποινή ετήσιου αποκλεισμού συν πρόστιμο 200.000 ευρώ, η αεκ και ο παο τι θα φανε??(και οχι μονο αυτοι)

θα τους αφανισουν απο τον χαρτη οπως πρεπει ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Shaman4 έγραψε:Απαντωντας στο προηγουμενο ποστ, νομιζω ειναι ξεκαθαρο το σκεπτικο της διοικησης και κατ εμε σωστο.

Δηλαδη, οπως ειπε και ο προεδρος, στην αρχη στοχος ηταν α γινει ανταγωνιστικη η ομαδα και μετα να γινει εξυγιανση.
Αλλιως τιποτα δεν θα ητανε δυνατον, διοτι ο Ελληνας λειτουργει με τον ενθουσιασμο, και οχι με το μυαλλο.
Δεν θα κανεις σολντ ουτ, και δεν θα παρεις εσοδα, αν δεν εχεις καλη πορεια.
Πρωτα φτιαχνεις ομαδα, και μετα προσπαθεις να διαχειριστεις.

ΠΧ τωρα, με το ονομα που φτιαξαμε, μπορουμε και φερνουμε παικτες ευκολα παρ ολα τα προβληματα, αλλα και προπονητες(γεωργιαδης, μπολονι νιμανι κτλπ) ενω αν δεν ειχαμε την εικονα που ειχαμε ολα αυτα τα χρονια, δυσκολα θα κλεβαμε παικτη απο το ΠΟΚ (γεωργιαδι με αεκ) η δυσκολα θα φερναμε προπονητη σοβαρο (πχ μπλονι).

Και δεν μιλαω καν για τα εσοδα που θα ηταν μηδαμηνα με συνθημα την εξυγιανση.

Τωρα, με την αυρα που υπαρχει και διμιουργηθηκε, μπορουμε να ελπιζουμε σε ταυτοχρονη εξυγιανση και καλουτσικη ομαδα.

Το κλειδι ειναι ο κοσμος να στηριξει την ομαδα, και να παιρνει διαρκειας, ακομη και αν δεν εχουμε παικταραδες, τοτε θα πετυχουμε εξυγιανση και καλες πορειες.

Με αλλα λογια παρε διαρκειας για να παρω παικτη, και οχι παρε παικτη για να παρω διαρκειας.

Το ιδιο ισχυει για το μπασκετ.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλαβει ο Ελληνας πως και στην ζωη και στην μπαλλα, δεν μπορεις να ζεις πανω απο τα ορια σου, αρα κοκκινη καρτα σε οσους δεν συμφωνουσαν με τις πωλησεις και αποχωρησεις βιερρινια κοντρερας :redcard:

Πάμε απο ψηλά πρώτα.
1. Δεν μπορώ να καταλάβω που στηρίζεις το πρώτα ανταγωνιστικη ομάδα-μετά εξυγίανση.
Μόνο σε μένα φαίνεται αδιανόητο το παραπάνω ?
Ο πρόεδρος είπε ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ και το άλλαξε στην πορεία ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.Μάλιστα ως όριο έθεσε το τέλος της 3ετίας.

2. "ο Ελληνας λειτουργει με τον ενθουσιασμο, και οχι με το μυαλλο"

So?? Όλα καλά τότε??
Ε κλάιν μην τον μπουζουριάζετε τον Έλληνα που βίασε...από τον ενθουσιασμό του ήταν !!
...

3. Για τους παίχτες ξέχνα το,ότι ήρθε ήρθε (μεγάλου βεληνεκούς).
Για τον Γεωργιάδη συγκεκριμένα, η απόφαση ήταν φοβερά απλουστευμένη αφού η ΑΕΚ παρέπεε το καλοκαίρι και παραπέει ακόμη. Ενώ εμείς φαινόμασταν καλά με τους επενδυτές...Τότε.

4. "Και δεν μιλαω καν για τα εσοδα που θα ηταν μηδαμηνα με συνθημα την εξυγιανση."

Ίσα ίσα φίλος !Τότε υπάρχει η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και τότε μόνο λειτουργεί σωστά!Τότε πήγες από τα 4.000 στα 12 και στα 19 !Με την σαρδέλα...

5. Εδώ : "Το κλειδι ειναι ο κοσμος να στηριξει την ομαδα, και να παιρνει διαρκειας, ακομη και αν δεν εχουμε παικταραδες, τοτε θα πετυχουμε εξυγιανση και καλες πορειες."
Αυτοακυρώνεσαι στο καπάκι.Δεν θα πρεπε να ήταν μηδαμινά τα έσοδα ? :oops:

6. Κόκκινη κάρτα για την πώληση των 2 καλύτερων και πολυτιμότερων (από τους 3) παικτών σου ?
Αβαβά και μόκο δηλαδή ? Γιατί ρε φίλε ?
Γιατί εφόσον τους έφερα ,τους πλήρωσα με τα διαρκείας μου,γιατί έρχεσαι και μου τους παίρνεις επειδή έκανες κακοδιαχείρηση και τρομακτικά λάθη ? Και το διορθώνεις με "κακοπώληση" (2.3 +1 ΑΝ)?
Τι σου φταίω εγώ που τα κανες σκατά σε πολλά πράγματα ?
Και γιατί δεν ζητάς την βοήθεια μου(όσο μπορώ ακόμα να δώσω γιαυτο το καταραμένο σωματείο) και πας και κάνει ξανάμανά λάθος και τον πουλάς με το κιλό ?
Που θα την βρεις την συσπείρωση του 2007 ξανά με τέτοιους χειρισμούς ?

Πολύ απλό.ΔΕΝ θα την βρεις. ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψεύτης και κωλοτούμπας.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

barlow4 έγραψε:βαλε οσους διαφωνουν με σενα στο λακκο με τα κωλοδαχτυλα.

Κλαίω αδερφέ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμενα που με ενοχλει ειναι οχι τοσο η οικονομικη κατασταση που φτασαμε αλλα η νοοτροπια μας...δλδ αν δεν ηταν ο μπαμπουλας της ουεφα...θα σφυριζαμε αδιαφορα....
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

dimbar έγραψε: Από την στιγμή που αναφέρει employees είναι οχι μόνο η Τούλα και η Κούλα αλλά και η Σούλα.

:opaokara:
Η Σούλα δεν είναι σίγουρα γιατί απλά δεν υπάρχει Σούλα :D
jyc έγραψε: Χμμ...
Εν μέρει έχεις δίκιο γιατί δεν βάζουνε μέσα όλο το διοικητικό προσωπικό στις προϋποθέσεις για να πάρεις άδεια.
Αντιγράφοντας απο το FFP της UEFA, πρέπει η κάθε ομάδα να έχει πληρωμένους τους: επαγγελματίες παίκτες, General manager, οικονομικό διευθυντή, εκπρόσωπο τύπου!!, γιατρούς, αρχισεκιουριτά, τον υπέυθυνο για τους οπαδούς, προπονητές 1ης ομάδας και ομάδας νέων.
Άμα όμως τους έχεις όλους αυτούς πληρωμένους, του πούστη θα έχεις λεφτά και για τους άλλους!
Ρε σεις δεν θα πηγαίναμε μόνοι μας να βγάλουμε τα ματάκια μας με τα χεράκια μας.Τα άκρως απαραίτητα και τίποτα άλλο.Ούτε Κούλες ούτε Σούλες.Αν και ο Ζαγοράκης σε θέματα πληρωμών των απλών εργαζομένων στην ΠΑΕ ήταν πάντα κύριος.
Η κάθε ΠΑΕ ή οποιαδήποτε ομάδα στο εξωτερικό μπορεί να έχει εκατοντάδες εργαζομένους σ'αυτήν καθαυτήν ή σε θυγατρικές.Μπορεί κάποιοι τομείς να είναι ζημιογόνοι, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει την ΟΥΕΦΑ.Την ενδιαφέρει μόνο το παιγνίδι,το show και όσοι είναι εμπλεκόμενοι μ'αυτό.
Αν κάποιος τομέας που δεν έχει άμεση σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι προβληματικός υπάρχουν και οι κατά τόπους υπηρεσίες και οργανισμοί να διευθετήσουν το θέμα.
Για αυτούς μετράει μόνο το ''The show must go on'' και τίποτα άλλο.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

MANIAKOS έγραψε:Εμενα που με ενοχλει ειναι οχι τοσο η οικονομικη κατασταση που φτασαμε αλλα η νοοτροπια μας...δλδ αν δεν ηταν ο μπαμπουλας της ουεφα...θα σφυριζαμε αδιαφορα....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

Διαβάζοντας το κείμενο, ρητά αναφέρει ΟΛΟ το προσωπικό (μέχρι και την γραμματειακή υποστήριξη) στα 'αρθρα 50 και 66(εμπλουτισμένο) προς το οποίο δεν πρέπει να υπάρχουν οφειλές.
Από την μικρή εμπειρία μου στον χώρο των Ελληνικών επιχειρήσεων ένα έχω να πώ, για να βρεθεί λογιστική εταιρεία να παρουσιάσει την έκθεση που ζητάνε (Ελληνική δύσκολα να υπάρχει) θα πρέπει να την πληρώσουμε όσο ένα μεσαίο συμβόλαιο παίκτη.Και βέβαια τα χρέη είναι ένα απο τα οικονομικά κριτήρια που ζητάνε υπάρχουνε κι άλλα πιο στρυφνά.
Η κάθε ΠΑΕ ή οποιαδήποτε ομάδα στο εξωτερικό μπορεί να έχει εκατοντάδες εργαζομένους σ'αυτήν καθαυτήν ή σε θυγατρικές.Μπορεί κάποιοι τομείς να είναι ζημιογόνοι, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει την ΟΥΕΦΑ.Την ενδιαφέρει μόνο το παιγνίδι,το show και όσοι είναι εμπλεκόμενοι μ'αυτό.

Αδελφέ λυπάμαι που στο χαλάω αλλά και αυτό το ζητάει!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τρί 10 Ιαν 2012, 22:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ainamkoap

Δημοσίευση από ainamkoap »

φτασατε την ομαδα να εξαρταται απο την καθε κυριακη και το καθε τριποντο , για να μπορει να επιζησει μεσω των γκαφρων απο εξοδο στο ουεφα.

το ξεπουλημα , λογω μαλακιων δικων σας, οταν εχει σφραγιδα ουεφα απο κατω λεγετε νουθεσια και πορεία πάνω στην την γραμμή ffp;

Στο ντουκου δεν περναει τιποτα... Για να φτασουμε στο σημερα , περασαν 2 χρονια και κατι ,που τον κανατε τον ΠΑΟΚ γκομενιτσα σας με ναζακια φευγω-ερχομαι, αυλες γεματα σαλια απο γλιτσες αρδ και πνευματικα αναπηρους χειροκροτητες... Και ο αλλος ανοιγε τα ταμεια λες και κλεινει ζ σε κανα μαγαζι του... bizim ΠΑΟΚ bizim ταμειο.

Ένα σημαδι ανακαμψης ειναι οτι διαβασες το πορισμα οπως ακριβως το εγραψε ο ορκωτος (εστω και μετα απο πρεσσαρισμα χοντρο απο καποιους )

Η κατασταση που περναμε τωρα ειναι αποτελεσμα του εφυσηχασμου και της λευκης επιταγης που σας δωσαμε. Αυτα πρεπει να κοπουν. Τα yes man και τα ξερει ο προεδρος μας φερανε εδω. Οποιος κανει μαλακιες πρεπει να την ακουει στερεο. Προς "νουθεσια και πορεια πανω στην γραμμη" για τους επομενους. Για να μην χρειαστει να πουλησεις τον επομενο βιειρινια για να κλεισουμε τρυπες, αλλα για να παμε μπροστα.

Δειξτε @@ , κοιταχτε μας στ ματια , πειτε μας αληθειες και εμεις και την δεθ θα ξανακανουμε μπουρδελο , και στο βασιλικο θεατρο θα ξαναπαμε για χαιρετουρες και την χωρα ολοκληρη θα εχουμε στο ποδι αν χρειαστει.

Τοσο καιρο μας αφαιμάζετε την γκαυλα μας . Και η γκαυλα δεν εχει να κανει με την ομαδα , εχει να κανει με το τι σου βγαινει οταν φορας το φουτερακι ΠΑΟΚ και πιανεσαι με τον διπλα για το αναποδο μεσα σε καμμια γαυρογειτονια της αθηνας ... Οσες σταλλες γκαυλας μενουν , τις κρατανε οι εκδρομες και τα ΠΑΟΚοσκηνικα.. Γιατι ο ΠΑΟΚτσης δεν ειναι φιλαθλος , είναι οπαδός ..... Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια ομάδα, ειναι κίνημα ολοκληρο.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεν έχεις άδικο αδερφέ.........αλλά χαλάρωσε με τους χαρακτηρισμούς.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Eκτός από την λέξη "μαλακίες" δεν χαρακτήρισε κάτι άλλο Αργοναύτη.Μόνο τους αρδ και τους αυλοκόλακες.

+1926 από εμένα
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

dimbar έγραψε: Αδελφέ λυπάμαι που στο χαλάω αλλά και αυτό το ζητάει!

Εμένα αδερφέ δεν μου χαλάς τίποτα :)
Δεν δουλεύω στην ΠΑΕ και ούτε έχω κανενός είδος σχέση.
Εγώ απλώς μετέφερα αυτό που γνωρίζω ή τέλος πάντως άκουσα με ακριβή διατύπωση την εξής
''Οποιοσδήποτε έχει σχέση με το αγωνιστικό''
Αυτά προσκομίσαμε τον Σεπτέμβριο και με βάση αυτά κριθήκαμε.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Eκτός από την λέξη "μαλακίες" δεν χαρακτήρισε κάτι άλλο Αργοναύτη.Μόνο τους αρδ και τους αυλοκόλακες.

+1926 από εμένα

Δεν λέω κάτι διαφορετικό...........καλό είναι να είμαστε λίγο χαλαροί. ;)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εγώ απλώς μετέφερα αυτό που γνωρίζω ή τέλος πάντως άκουσα με ακριβή διατύπωση την εξής
''Οποιοσδήποτε έχει σχέση με το αγωνιστικό''
Αυτά προσκομίσαμε τον Σεπτέμβριο και με βάση αυτά κριθήκαμε.
Ετσι νόμιζα κι εγώ αλλά διαβάζοντας το link μου έφυγε το χαμόγελο.Οτιδήποτε ακουμπάει τον σύλλογο θεωρούν οτι έχει σχέση με το αγωνιστικό ακόμα και οι συνεργασίες με παιδικές ακαδημίες και άλλα πολλά.Άστο....

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τρί 10 Ιαν 2012, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Αυτό λέω κι εγώ ! ;)

Δηλαδή dimbar μιλάμε και για αυτόν που κουρεύει το χόρτο πχ?
Ξέρουμε αν Ζήσης,Παντέλος,Μπόλονι έχουν οφειλόμενα ?

Εdit : Aυτός με το χλοοκοπτικό μπορεί να έγκειται στον ΑΣ.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Οποιοσδήποτε είναι στην κατάσταση μισθοδοσίας συν φυσικά το αγωνιστικό.Αν ο κηπουρός ειναι υπάλληλος περιλαμβάνεται κι αυτός.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”