Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από palok »

NANTERRE ρε παπάρες όχι NANTES. έλεος!!!!

PS: ρε σκουντή πάρτους κανα τηλέφωνο. τι ειν τούτοι
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Κοίταξτε μπορεί και ο Σούλης με υλικό κι μπάτζετ Ομπράντοβιτς ή Μεσσίνα να τα πήγαινε χάλια. Σε αυτόν τον ΠΑΟΚ και με τους ημιερασιτέχνες μπασκετμπολίστες εκτός εξαιρέσεων Καλαμπόκη, Ντικούδη(έχουν ένα επίπεδο), τα καταφέρνει γιατί έχει και μικρή πίεση.Ο Ράιτ δεν κάνει με τίποτα πραγματικά ο άνθρωπος απορώ αν θέλει να πίξει και όλας είναι πολύ νοχελικός. Ο Γκίντενς είναι του ύψους ή του βάθους. Ο Άλεξιτς πάλι δε ξέρω τί είναι, αν και δε μου γεμίζει το μάτι.Γενικά ο Μπάνε έφερνε τραυματίες και όταν ήταν προπονητής. ¨εχει μια τσιγκουνιά και μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους. Καλά κάνει θα μηδενήσει τα χρέη
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αλίμονο, δουλειά του παοκτση είναι η γκρίνια. Αν υπάρχει όμως χρονος, ρίξτε μια μάτια στα σχόλια της περσινής χρονιάς, στο ίδιο χρονικό σημείο. Θα πέσει πολύ γέλιο.
Θωμά και βέβαια όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε στο τέλος (ή οπότε τέλος πάντων) αλλά παίζει μεγάλο ρολο για μένα, ποιοι έκαναν υπομονή και εμπιστευόταν σούλη & σια και ποιοι τους αμφισβητούσαν. Γιατί οι υποδείξεις (πάρε τον τάδε, διώξε τον άλλον, παίξε έτσι, παίξε αλλιώς κλπ) σημαίνει πως νομίζουμε πως βλέπουμε κάτι που αυτός δεν βλέπει ή δεν ξέρει. Αυτό είναι το τρομακτικό. Όσοι με ξέρουν προσωπικα, ξέρουν τι τρέλα εχω με το γρήγορο μπάσκετ και πόσο απεχθανομαι το τσουκου-τσουκου αλλά δεν γκρινιαζω ούτε διαμαρτύρομαι γιατί είμαι σίγουρος πως ο σούλης ξέρει απείρως περισσότερα από μένα. Τι να πω εγώ στον Σούλη? Πως να παίξει!!! Ιεροσυλία.
Στο άλλο θέμα, δεν λέω πως παίζει για την σωτηρία αλλά συμφώνησα με τα περισσότερα από αυτα που έγραψε ο φίλος.
Υ.Γ. Αν και δεν παρακολουθώ, θυμάμαι πως και ο Σάντος άκουσε ουκ ολίγα για τον τρόπο παιχνιδιού αλλά νομίζω πως δικαιώθηκε (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Είναι συχνό το φαινόμενο να νομίζουμε πως ξέρουμε ή βλέπουμε κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρει ο καταξιωμένος προπονητής (έπεσα πολλές φορές σ'αυτό το σφάλμα).
Υ.Γ.2 Ο Σούλης είπε πως το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ικαρο ήταν το καλύτερο της ομάδας. Αυτό δείχνει πως του αρέσει αυτό το μπάσκετ.
Υ.Γ. Για τα ονόματα που διάβασα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα χρεών αλλά ο Σούλης δεν θα έπαιρνε εύκολα απείθαρχους παίκτες τύπου γκαγκα (ή ουάσιγκτον που λατρεύω) οι οποίοι μπορούν να σου διαλύσουν το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έχω πολλές απαντήσεις σε αυτά που λές αλλά anyway, δεν θα τα χαλάσουμε. Το μόνο που θέλω να πώ είναι 1) οτι προφανώς και έχω εμπιστοσύνη στον coach (διαφορετικά 2.5 χρόνια τώρα θα είχα ρίξει κανα άλλο όνομα στο τραπέζι ;)) και 2) καταλαβαίνω απόλυτα (άσχετα αν δεν το χω ζήσει από κοντά δυστυχώς) πόσο δύσκολο είναι να καταφέρεις να περάσεις ως coach αυτά που που έχεις στο μυαλό σου σε μία νέα ομάδα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν τελικά φύγει ο Rashad, από ελεύθερους (στο eurobasket.com) καλούς αλλά προβληματικούς βλέπω τον Chester Mason και τον Crittenton ενώ προσωπικά θα πήγαινα στη σίγουρη λύση του jason Rowe... :o :shock:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ναι ναι κάντε κάτι να φύγει ο ρασάντ...ο Ρόου καλύτερος, διεισδυτικός και με καλή τρίπλα.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Με μεγαλη αγωνια θελω να δω ποια ειναι η ομαδα που εκανε προταση στον Ρασαντ Ραιτ :!: :!: :!:
Με το καλο να μας αδειασει τη γωνια και λυπαμαι που οι φοβοι του καλοκαιριου επιβεβαιωνονται για τον Ραιτ...
Μια περιπτωση που βλεπω διαθεσιμη ειναι του Jamison Brewer με θητεια στο ΝΒΑ και τελευταια στη Γερμανια αλλα ΔΕΝ σκοραρει καθολου ομως ειναι μετρ της αμυνας και των ασσιστ!(Μεσο ορο καριερας 5 ασσιστ) :!:
100% παιχτης ομαδας...

http://www.youtube.com/watch?v=prfcAnXGurc

Απ'την αλλη εχω και προταση σε combo και καλο σουτερ γνωριμο στην Ελλαδα!Αλλα περισσοτερο δυαρι(Να μου πεις ο Ραιτ εμοιαζε με ασσο :D )
David Huertas (περσι στο Μαρουσι σε 7 παιχνιδια 11π και 3 ασσιστ)

Οσο για ψηλο μακαρι να ειναι ο Κοβιλ,μάρεσει πολυ και γενικα δε βρισκεις!
Υγ.Το Μαρουσι φερνει αμερικανο 5αρι με αγγλικο διαβατηριο!!!Σε μας δεν εκανε για ρεζερβα???
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... rousi.html
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Καλύτερα από όλους τους ξένους να φέρναμε το Δεμερτζή. Σκιζόταν ο παλίκαρος
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

κάτι ξέρεις για τον Ράιτ και δεν μας λες; αν φεύγει έχουμε χαρές!
ποιοί ήταν οι φόβοι του καλοκαιριού; για την αγωνιστική του κατάσταση;

κάτι Σωτήρης Νικολαίδης, Χατζηβρέττας κλπ. ελεύθεροι παίκτες μας λένε κάτι;
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Στην προετοιμασια στο Λιτοχωρο ο Σταυροπουλος εμοιαζε περισσοτερο για μπασκετμπολιστας απ'τον Ραιτ :!:
Ειπαμε οτι θελει χρονο να επανερθει απο τον τραυματισμο του αλλα ο χρονος πλεον εχει τελειωσει...
Εχει προταση καλη :!: :!: :!: και θελει να φυγει...
Καλιο αργα παρα ποτε να διορθωσεις τα λαθη(ραιτ-αντριουσκεβιτσιους)...
Ηδη το κενο στο τρια καλυφθηκε (Αλεξιτς)...
Δυστυχως ομως ο στοχος ειναι να υπαρχει η ομαδα και του χρονου αλλα και οι διασυρμοι απο ομαδες νεοφωτιστες δεν χωνευονται...
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Λες να έχουμε και κανα καλό μπάι άουτ :mrgreen: :mrgreen: ?
Άβαταρ μέλους
kostasff

δες κάτω:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Δευ 09 Ιαν 2012, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

kormi έγραψε: Δυστυχως ομως ο στοχος ειναι να υπαρχει η ομαδα και του χρονου αλλα και οι διασυρμοι απο ομαδες νεοφωτιστες δεν χωνευονται...
Αυτό.
Υ.Γ. Τον ράιτ δεν το λες λάθος. Θεωρητικά μπορούσε αλλά δεν επανήλθε ποτέ. Λάθος είναι να πάρεις κάποιον παίκτη που δεν το έχει και να του κάνεις το υψηλότερο συμβόλαιο...
Η εμμονή του σούλη στο να μην αλλάζει εύκολα τους παίκτες έχει να κάνει στο ότι δεν αντιδρά όπως ο κλασικός ελληνας παραγοντας στο θέμα προπονητή (αλλαγή σαν τα πουκάμισα). Κάτι έχει δει, κάτι ξέρει και περιμένει να το πάρει. Σίγουρα δεν του βγαίνει πάντα και μερικές φορές μένει στο περίμενε.
Σκεφτείτε όμως να άλλαζε πέρυσι τον ντοζιερ όταν εμείς τον βλέπαμε ανεμικο και λίγο?
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

ευτυχώς να λέμε υπάρχει ομάδα να τον πάρει...
να πα΄ρουμε κι εμείς κάναν παίκτη της προκοπής.
κληρονομήσαμε και κάκωση στον αρ.καρπό του JR που δεν παίζει με γαύρο και βλέπουμε... ελπίζω ο Αλεξιτς να μπορεί να βγάλει ολόκληρο ματς...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kostasff έγραψε:Σκεφτείτε όμως να άλλαζε πέρυσι τον ντοζιερ όταν εμείς τον βλέπαμε ανεμικο και λίγο?
ΕΜΕΙΣ τον βλέπαμε ή ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ? :o :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”