Πιστεύω ότι στην κάπως μέτρια απόδοσή του (δεν θεωρώ ότι ήταν κακός) έπαιξαν ρόλο και τα δυο-τρία εγκληματικά και ατιμώρητα μαρκαρίσματα πάνω του, γνωστά και ως μαρκαρίσματα ψυχολογίας. Το ένα τουλάχιστον ήταν από αυτά που σε κόβουν την καριέρα αν σε πιάσουν γεμάτα.Argonaut4 έγραψε:Δεν έκανε κάτι.......που να με ενθουσιάσε....περίμενα περισσότερα!!
11. Bertrand Robert
Re: 11. Bertrand Robert
αυτό ακριβώς. Ή θα έφευγε από το ματς ο Βιειρίνια ή θα έφευγε ο Ρομπέρ για να πάει στη θέση του ο Βιειρίνια.
όσον αφορά τα μαρκαρίσματα και τις κάρτες, εγώ το βλέπω αλλιώς. Το να μείνει ο Άρης από το 50-60 με 10 παίχτες δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι. Τώρα όμως θα πάει το δρεπάνι στην ΑΕΚ και θα βγάλει κανέναν από εκεί νοκ άουτ.
όσον αφορά τα μαρκαρίσματα και τις κάρτες, εγώ το βλέπω αλλιώς. Το να μείνει ο Άρης από το 50-60 με 10 παίχτες δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι. Τώρα όμως θα πάει το δρεπάνι στην ΑΕΚ και θα βγάλει κανέναν από εκεί νοκ άουτ.
- ΑποστόληςΑ
+1MANIAKOS έγραψε:δεν ηταν κακος αλλα θυσιαστηκε για το γενικοτερο καλο.
Δεν βγήκε γιατί ήταν κακός, όπως γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι, αλλά γιατί με Ivic αντί Βιερι και Βιερι αντί Ρομπέρ η ομάδα αποδίδει καλύτερα.
στην συνεντευξη τυπου που ειχε δωσει ο ζαγορακης,οταν ρωτηθηκε για πιο λογο
αποκτηθηκε ο ρομπερ απαντησε οτι για να τον παρουμε κατι ειδαμε.
περιμενουμε να δουμε τι ειδανε για να τον παρουνε.
εγω πιστευω αυτο που ειδανε ειναι το κασε του.
αλλα ας περιμενουμε την συνεχεια.
αποκτηθηκε ο ρομπερ απαντησε οτι για να τον παρουμε κατι ειδαμε.
περιμενουμε να δουμε τι ειδανε για να τον παρουνε.
εγω πιστευω αυτο που ειδανε ειναι το κασε του.
αλλα ας περιμενουμε την συνεχεια.
- paoki_sweden
εκανε 2 καλες σεντρες επρεπε να μπει νωριτερα...αν με τετοιες απουσιες δεν παιζει....δεν πρεπει να μεινει.
You mean Lino's centres!!!Robert's centres were alright!!!!paoki_sweden έγραψε:His centres yesterday reminded me of Xaralambous centres........

Από το λίγο που έπαιξε, φάνηκε ότι έπρεπε να μπει βασικός, με Σάλπι δεξιά θα είχαμε καλύτερη ισορροπία στα άκρα. 2 σέντρες 0.75 γκολ η καθεμία.
Μπέρδεψες τις ημερομηνίες;Photis έγραψε:You mean Lino's centres!!!Robert's centres were alright!!!!paoki_sweden έγραψε:His centres yesterday reminded me of Xaralambous centres........

Αν και μέτριος παίκτης, στα ελάχιστα λεπτά που έπαιξε, έκανε δύο καλές σέντρες. Άμα εκτελούσε αυτός τα απαράδεκτα στημένα του Garcia και του Lino, κάτι μπορεί να γινόταν...
DC έγραψε:Μπέρδεψες τις ημερομηνίες;Photis έγραψε:You mean Lino's centres!!!Robert's centres were alright!!!!paoki_sweden έγραψε:His centres yesterday reminded me of Xaralambous centres........

και μονο οτι οι καλυτερες φασεις εγιναν με αυτον μεσα σε 4-5 λεπτα που επαιξε δειχνει οτι εχουμε τρελο προβλημα
Είναι αριστερό χαφ!Μέτριο;Μέτριο.Κακό;Κακό,αλλά είναι το τελευταίο ακραίο χαφ και καλά θα ήταν να παίζει σε παιχνίδια που δεν είναι και ντέρμπι!