15. Pablo Andrés Contreras Fica
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
μολις σε ειδα να αποχαιρετας ενα ριγος με επιασε, τεραστια προσωπικοτητα, φευγεις με ψηλα το κεφαλι οπως εκανες παντα, ταπεινος, σηνιδειτοποιημενος αλλα και συγχρονος περηφανος... Σε ευχαριστω απο τα βαδη της καρδιας μου για οσα μας χαρισες...
Με το ζορι κρατηθηκα να μην δακρυσω στον αποχαιρετισμο Βιερι και Κονδορα!
Οτι και να πεις γι'αυτους τους παιχταραδες ειναι λιγο!
Σας ευχαριστουμε ρε παλικαρια για οτι προσφερατε,να 'στε παντα καλα!
Ανεβασατε τον ΠΑΟΚ επιπεδο,τον ξανακατε πρωταγωνιστη οπως του αρμονιζει να ειναι μας προσφερατε σπουδαιες ευρωπαικες βραδιες!
Εγω προσωπικα στην ομαδα δεν εχω δει καλυτερο ποδοσφαιριστη
απο τον Παμπλο Κοντρερας (οχι οτι ο Βιερι παει πισω)
!
Ποιος θα σωζει την μπαλα στην γραμμη,ποιος θα ανεβαζει την μπαλα απο την αμυνα σαν 10αρι,ποιος θα βαζει γκολαρες λες και ειναι επιθετικος,ποιος θα ηγειται τις αμυνας μετα απο σενα?
Ποιος,ποιος ποιος...
Κριμα,κριμα,που εφυγε! Τουλαχιστον αφου πωληθηκε ο Βιερι θα μπορουσαν να τον κρατησουν,εκτος και αν ηθελε τοσο πολυ να γυρισει στην πατριδα του!
Υ.Γ: Τωρα για την ακριβεια δακρυζω,γιατι μου 'ρχονται στο μυαλο ολες οι μαγικες στιγμες που μας χαρισαν!
Οτι και να πεις γι'αυτους τους παιχταραδες ειναι λιγο!
Σας ευχαριστουμε ρε παλικαρια για οτι προσφερατε,να 'στε παντα καλα!
Ανεβασατε τον ΠΑΟΚ επιπεδο,τον ξανακατε πρωταγωνιστη οπως του αρμονιζει να ειναι μας προσφερατε σπουδαιες ευρωπαικες βραδιες!

Εγω προσωπικα στην ομαδα δεν εχω δει καλυτερο ποδοσφαιριστη
απο τον Παμπλο Κοντρερας (οχι οτι ο Βιερι παει πισω)

Ποιος θα σωζει την μπαλα στην γραμμη,ποιος θα ανεβαζει την μπαλα απο την αμυνα σαν 10αρι,ποιος θα βαζει γκολαρες λες και ειναι επιθετικος,ποιος θα ηγειται τις αμυνας μετα απο σενα?
Ποιος,ποιος ποιος...
Κριμα,κριμα,που εφυγε! Τουλαχιστον αφου πωληθηκε ο Βιερι θα μπορουσαν να τον κρατησουν,εκτος και αν ηθελε τοσο πολυ να γυρισει στην πατριδα του!
Υ.Γ: Τωρα για την ακριβεια δακρυζω,γιατι μου 'ρχονται στο μυαλο ολες οι μαγικες στιγμες που μας χαρισαν!

Σαν να με εχει παρατησει η γυναικα μου (παμπλο) και η καψουρα μου (βιερι) νιωθω ρε π****** ! Δεν χωνευεται με τιποτα! Παμπλο ησουν μια ποδοσφαιρικη ιδιοφυια.. Θα μου λειψουν οι προσποιησεις σου τα τακουνακια σου οι επελασεις σου κατι σεμηναριακα τακλιν που εκανες...! Αντιο αρχηγε!
Ο captain my captain
Ο captain my captain
Only you!!
Thank you for all!!
[youtube]lwWsAGEaQ74[/youtube]
Muchas gracias captain!
Thank you for all!!
[youtube]lwWsAGEaQ74[/youtube]
Muchas gracias captain!
- Maximus
Στο πιο σημαντικο δηλαδη!mjt4 έγραψε: Στο μονο που μπορει να κανω λαθος ειναι στα χρωστουμενα προς τον κοντρερας.

Απορώ γιατι εκνευριστήκατε με τον άνθρωπο... Δεν είπε κάτι συνταρακτικό! Είπε ότι ο Κοντρερας δεν ήθελε να φύγει και ότι του πρότειναν μείωση μισθού... Όλα καλα και όλα ωραία. Το πρόβλημα είναι αν του ζήτησαν να τους χαρίσει τα δεδουλευμένα... Αυτό θα ήταν χοντρό. Αλλα οταν τον ψιλοπιέσατε λίγο, σας είπε ότι δεν είναι σίγουρος για αυτό...
Άρα δεν μας είπε κάτι καινουριο ο φίλος. Φήμες ξέρω και εγώ να λέω, άπειρες...
ΥΓ.
Μας εφυγε ο καλυτερος τερματοφυλακας...

- ΑποστόληςΑ
Προλαβαίνω να (ξανα)πω αντίο σε έναν μεγάλο παίκτη που λάμπρινε το ποδόσφαιρό μας!
Adios amigo!
Adios amigo!
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
καποιος να κανει μεταγραση και στον μεταφραστη γιατι τα χανει ωρες ωρες...

Tι τον ρωτανε τα ταγαρια? ουστ ρε αχρηστοι ρουφιανοι αστοιχειωτοι ζωα.
Στο καλό ΜΕΓΑΛΕ!!!Είσαι πολύ μεγάλος και με αυτά που λες γίνεσαι ακόμη μεγαλύτερος!!!Καλή συνέχεια και μακάρι κάποτε να βρεθούμε ξανά μαζί.

- cristiano4