3.Κώστας Σταφυλίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 3. Κώστας Σταφυλίδης
Για να μπορέσει να βρει ομάδα από Γενάρη ως παίκτης του ΠΑΟΚ και όχι ως ελευθέρας βοσκής...
-
θα το πω τωρα...που εισαι 18χρ.
το θρασσος που εχεις στο παιχνιδι σου και η εμπιστοσυνη που δειχνεις στα ποδια σου,ειναι δειγματα παικτη που θα
παει μπροστα.Δουλεια και μονο δουλεια....
Υ.Γ. ... φερνεις στην κοψια...εχεις και το μποι του.....σουταρεις με το αριστερο.....αντε ρε παλληκαρακι μου κανε μας τα γουστα...να τρελαθουμε ...και να ξεχασουμε...
.....μπας και κλεισει γρηγορα η πληγη......
το θρασσος που εχεις στο παιχνιδι σου και η εμπιστοσυνη που δειχνεις στα ποδια σου,ειναι δειγματα παικτη που θα
παει μπροστα.Δουλεια και μονο δουλεια....
Υ.Γ. ... φερνεις στην κοψια...εχεις και το μποι του.....σουταρεις με το αριστερο.....αντε ρε παλληκαρακι μου κανε μας τα γουστα...να τρελαθουμε ...και να ξεχασουμε...
.....μπας και κλεισει γρηγορα η πληγη......
Και μόνο εκείνο το διπλό-τριπλό συνεχόμενο τάκλιν μεταξύ κέντρου και περιοχής μας αρκεί για να σου πω μπράβο για το πάθος σου.
Έτσι γκ@υλωμένοι πρέπει να μπαίνουν ΟΛΟΙ. Νομίζω οτι κάποιος άλλος στο ύψος σου από την άλλη πλευρά πρέπει να σου δίνει παράδειγμα για πάθος.
Έτσι γκ@υλωμένοι πρέπει να μπαίνουν ΟΛΟΙ. Νομίζω οτι κάποιος άλλος στο ύψος σου από την άλλη πλευρά πρέπει να σου δίνει παράδειγμα για πάθος.
- ΑποστόληςΑ
Εχω καλό προαίσθημα για σένα.........θα κάνεις μεγάλα πράγματα στο τελικό Κυπέλλου.
-
Σήμερα ήταν πολύ καλός και άξια ο MVP του ματς!!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι και η θέση του βασικού θα γίνει δικιά του!
Παικτουριδης....2 λαθη μετρησα σε ολο το ματς...που παρασυρθηκε...Δυναμη τεχνικη ταχυτητα αλμα...
εφιαλτες θα βλεπει ο μπελεκ....
μπακ 15ετιας...
ΤΙ μας ελεγες ρε τρελε?(γυρνουσε προς την εξεδρα και κτ ελεγε..) πορωμενο ποντιο ΠΑΟΚτσακι μου
Προστατεψτε τον (για την ομαδα και ολους παει αυτο)

εφιαλτες θα βλεπει ο μπελεκ....
μπακ 15ετιας...
ΤΙ μας ελεγες ρε τρελε?(γυρνουσε προς την εξεδρα και κτ ελεγε..) πορωμενο ποντιο ΠΑΟΚτσακι μου
Προστατεψτε τον (για την ομαδα και ολους παει αυτο)
-
τελικα.......οπως πας,μπορει να κανεις το θαυμα ρε παικταρα και να κλεισει ποιο γρηγορα....η πληγη