33. Στέφανος Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Ισως το καλυτερο παιχνιδι του για μενα στον ΠΑΟΚ και αυτο γιατι εκτος απο τα γκολ, που εχει βαλει αλωστε και σε πιο σημαντικα παιχνιδια, για πρωτη φορα ειχε τοσο μεγαλη συμμετοχη και στο υπολοιπο παιχνιδι.
- cristiano4
Αν συνεχισεις ετσι βλεπω να ερχεται η προταση απο τα νεα λημερια του Αντρε...
- kataramenos5
ΠΩ!ΠΩ!ΠΩ! ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ.kataramenos5 έγραψε:13-08-11
ΥΓ. Ε ψιτ εκει στην ΠΑΕ,μικρή ρήτρα βάλατε.
ΠΟΥΛΕΝΑΑΑΡΑΑ ΜΟΥ!!
ΥΓ Θα ήθελα να σε δω μια φορά να "σκοτώνεις" τον τερματα.
Aκόμη και στο δεύτερο γκολ ενώ είχε όλη την άνεση, σούταρε με τη μία!
Τρομερός σκόρερ, ο καλύτερος που έχω δει απ' το '90 και μετά.
Τρομερός σκόρερ, ο καλύτερος που έχω δει απ' το '90 και μετά.
- Sick Bastard
Καλα ρε Κλάους, εσύ δεν ήσουν που ήρθες απο τη Β εθνική που δεν κάνεις και δεν ράνεις και δεν μπορείς και τέτοια;
Εσύ, που είσαι 1ο σκόρερ του ΠΑΟΚ με 6 γκολ σε 11 παιχνίδια κι άλλες 2-3 ασσίστ στο πρωτάθλημα;
Κι άλλα 4 γκολ στην Ευρώπη; Και ήσουν και τραυματία;
Που να έκανες κιόλας δηλαδή, τι θα γινόταν;
Ε ρε τι διαβάζουμε κατα καιρούς εδώ μέσα....
Εσύ, που είσαι 1ο σκόρερ του ΠΑΟΚ με 6 γκολ σε 11 παιχνίδια κι άλλες 2-3 ασσίστ στο πρωτάθλημα;
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι σκορερ,βλεπει διχτυα αλλα χρειαζεται διαρκεια κι 'αλλη...Μου αρεσε που κυνηγαγε ολες τις φασεις αλλα θελουμε να το βλεπουμε σε ολα τα ματς...Η πιεση πρεπει να ξεκιναει απο ψηλα..
Μπραβο κλαους...
Το επομενο το θελουμε με την ξανθη...
Μπραβο κλαους...
Το επομενο το θελουμε με την ξανθη...
Τετοια ανεση στο σκοραρισμα,εχω να δω χρονια.Μαλωνω απο περυσι ακομα,με καποιους ντεμεκ,που σε θεωρουν λιγο.Εισαι το πουλεν μου και ειμαι σιγουρος οτι θα γραψεις ιστορια.Νασαι καλα.
- cristiano4
Ξέρει κανενας τι ρήτρα έχει?Πάντως αν συνεχισει έτσι το παλικάρι οι απολαβές του πρέπει να βελτιωθούν στο τέλος της χρονιάς....α και σε βλέπω στο Euro ανετα αν συνεχισεις ετσι
Πουλενάρα βγάζομεν και ασσίστ τώρα;;; πωπωπωπω!!!
Άντε και στο χατ τρικ!
Άντε και στο χατ τρικ!
- ΑποστόληςΑ
Η κάθετη μπαλιά του στον Ivic, με άφησε speachless! Θυμάμαι άλλη μία παρόμοια, ακριβώς πριν ένα χρόνο στις Σέρρες στον Σαλπι, με τακουνάκι.
Χρειάζεται λίγο περισσότερη προπόνηση για να αποκτήσει και τον απαραίτητο τσαμπουκά (εκτόπισμα) στο παιχνίδι του. Η ικανότητά του να ξεμαρκάρεται και να σουτάρει με τη μία είναι μοναδική.
Χρειάζεται λίγο περισσότερη προπόνηση για να αποκτήσει και τον απαραίτητο τσαμπουκά (εκτόπισμα) στο παιχνίδι του. Η ικανότητά του να ξεμαρκάρεται και να σουτάρει με τη μία είναι μοναδική.
Δεστε πριν την πασα του Λαζαρ τα βηματακια που κανει σε γρηφορο ρυθμο για να δωσει δυναμη στο πλασε....
Σταθερή ανοδική πορεία για το Στέφανο....με χαροποιεί ιδιαίτερα και ίσως κατά κει ψάξουμε να βρούμε τον ηγέτη της ομάδας μας με τη φυγή Γκαρσία...
Αρκεί βέβαια να ...
Αρκεί βέβαια να ...
Τσαμπουκάς στο παιχνίδι του = αυτοπεποίθηση και αποδοχή του νέου ρόλου του.... Μακάρι να ανταποκριθεί το παλικάριΑποστόληςΑ έγραψε:
- kataramenos5
Νομίζω οτι το πιο σημαντικό προσόν του Στέφανου είναι οτι τα μάτια του κοιτάνε χαμηλά.. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 05 Ιαν 2012, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33. Στέφανος Αθανασιάδης
και αν Θυμασε ούτε ο Σαντος τον πιστεύε και μάλιστα είπε να όνομα αφήσουμε ελεύθερο αλλα δεν το δέχθηκε ο Ζαγορακης μπράβο ρε κλαους για το πείσμα σου δικαιωθηκες όπως και αυτοι που σε πίστεψαν ......Sick Bastard έγραψε:Καλα ρε Κλάους, εσύ δεν ήσουν που ήρθες απο τη Β εθνική που δεν κάνεις και δεν ράνεις και δεν μπορείς και τέτοια;
- Emprostisghsoitrelamenoi