Π.Α.Ο.Κ.-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-1 MVP, σχολια και παραλειπομενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Γλύκος
3
1%
Κατσικάς
2
1%
Γκαρσία
15
6%
Ίβιτς
10
4%
Μαλεζάς
23
9%
Λίνο
1
0%
Έτο
1
0%
Φωτάκης
3
1%
Γεωργιάδης
6
2%
Αθανασιάδης
140
54%
Σαλπιγγίδης
30
12%
Γιάννου
2
1%
Λάζαρ
1
0%
Σταφυλίδης
23
9%

Σύνολο ψήφων: 260

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-1 MVP, σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Argonaut4 »

kataramenos5 έγραψε:Οχι ρε Αργοναυτη,είχε τη "Ζωή της άλλης" σήμερα γι αυτό...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Kataramenos διαβασε πιο πανω τι γραφτηκε..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Περιεργο ματς απο πολλες σκοπιες...Ηρθε μια ευκολη νικη αλλα με πολλα αποτελεσματα κυριως για τον προπονητη...

Θα σταθω κυριως στην αμυντικη μας συμπεριφορα που ισως ειναι αυτο που θα πρεπει να δουλευτει πιο πολυ..Κατσικας-μαλεζας θα πρεπει να βρεθουνε για να ισχυροποιηθουν ως διδυμο.Ο κατσικας εδειξε αυτο που ειπε και ο μπολονι,την ποιοτητα του,αλλα λογω πρωτου ματς υπεπεσε σε καποια λαθη...Αναμενουμε πιο δυνατη συνεχεια..
Επιθετικα δε θελω να κρινω αλλα μου αρεσε η μαχητικοτητα του κλαους...

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΗΚΕ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΠΟΛΟΝΙ....

ΞΑΝΘΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το έτος ξεκίνησε με το δεξι και έτσι να μας συνεχίσει αδέρφια. Την ομάδα μπορεσα να την δω ως το 60" δυστυχώς, και ανυπομονώ να δω το δοκάρι του μικρου. Ως εκεί μου άρεσε πολύ η ομάδα, που έβγαλε μια πιο αποτελεσματικη ομαδική λειτουργεία, έχοντας τελικες πάσες και 3 γκολ. Αθαασιάδης MVP, και ως το 60 που ειδα έχω τον Ίβιτς για τον επομενο και ίσως τον πολύ καλό Σάλπι. Τα μπακ μας παίζουν σταθερα καλά με συχνα ανεβάσματα (ειδικα με μικρες ομάδες). Η ομάδα γυρίζει πάλι σελίδα και ελπίζω με ενότητα και ομαδικότητα να πάει καλύτερα στο 2ο μισό του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Το πρώτο crash test του μνημονιακού ΠΑΟΚ θα είναι στην Ξάνθη, ακολουθεί το παιχνίδι κυπέλου με Αεκ και τα παιχνίδια με ουντινέζε. Εκεί μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τι μπορεί να κάνει η αποδυναμωμένη ομάδα για φέτος. Τα παιχνίδια με δόξα και λεβαδειακό ήταν 2 καλές επίσημες προπονήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vonapartis την Πέμ 05 Ιαν 2012, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

vs40 έγραψε:Την ομάδα μπορεσα να την δω ως το 60" δυστυχώς, και ανυπομονώ να δω το δοκάρι του μικρου. Ως εκεί μου άρεσε πολύ η ομάδα, που έβγαλε μια πιο αποτελεσματικη ομαδική λειτουργεία, έχοντας τελικες πάσες και 3 γκολ. Αθαασιάδης MVP, και ως το 60 που ειδα έχω τον Ίβιτς για τον επομενο και ίσως τον πολύ καλό Σάλπι. Τα μπακ μας παίζουν σταθερα καλά με συχνα ανεβάσματα (ειδικα με μικρες ομάδες).
Κι όλα αυτά τα είδες σε 60 δευτερόλεπτα ρε θηρίο? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Parolos έγραψε:Kataramenos διαβασε πιο πανω τι γραφτηκε..

Επειδή μάλλον εννοείς εμένα, αν πραγματικά πιστεύεις οτι αυτό εννοούσα, τότε ή μάλλον δεν κατάλαβες καλά, ή εγώ είμαι χαζός και άλλα λέω άλλα γράφω...
Τέσπα..Θα το ξαναπώ..
Με βάση τις φάσεις που είδα μόνο, γιατί ήμουν φροντιστήριο και δεν κατάφερα να δω τον αγώνα, είδα τον Γεωργιάδη να βρίσκετε μέσα σε αυτές...Και με βάση το αποτέλεσμα της ομάδας , και γενικά την ικανοποίηση πολλών εδώ μέσα, καταλαβαίνω πως η απουσία του Βιειρίνια δεν έγινε τόσο αισθητή όσο περιμέναμε...Μιας και ο ΠΑΟΚ φέτος, είναι ομάδα..και δεν στηρίζεται μόνο στον 1 παίκτη..
Αλλα μπορεί να γίνει αργότερα...Βέβαια, μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία απ το χέρι ο Γεωργιάδης και ο κάθε Γεωργιάδης και να καλύψει ένα μέρος του κενού του..

Το οτι έφυγε τώρα και κλάιν , ποτέ μου δεν είπα και ποτέ μου δεν θα πώ, ακόμα και αν πάρουμε Τσου Λου..
Απλά, θέλω να πω, πως, έφυγε, εντάξει, σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή ρε παιδιά..
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

τι διαβαζω θεε μου βραδιατικα!!!!

τα σχολια ορισμενων εδω μεσα ειναι copy-paste με τα σχολια φιλαθλων την ξανθης σε αντιστοιχο forum
οπου γλυκος και κατσικας βαλτε π.χ βλαχοδημος η τατος........(τα ονοματα ειναι τυχαια)

καλο ταλεντο ο μικρος
μπορει να βοηθησει την ομαδα
πρεπει να παιζει και ας κανει μαλακιες λογω απειριας
δεν πειραζει θα κανει λαθη αλλα θα μαθει
αυτο το ταλεντο θα πουληθει σε ομαδα του ποκ μη σου πω και στο εξωτερικο...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

rosanera έγραψε:Αιντε παοκαρα!!! θριαμβος!!! Για να σταματησουν επιτελους οι κακομοιριδες με τις κατηγοριες στον Προεδρο. Με ελληνακια και μπαλλαρα ρε. Ετσι ρε!! Ασε στον παγκο και τον Κοντρερας και τον Βιειρινια και βαλε ταλεντακια ελληνακια... Ωχ, σορρυ ρε , αυτοι (ξε)πουληθηκαν... Σορρυ
χεχεχε ;)
Argonaut4 έγραψε: (Μόνο) 2 σελίδες ποστ........μήπως είναι αργία?
Μήπως χάσαμε?
Μηπως αν παίζαμε με 11 ξένους στη εντεκάδα να σας άρεσε καλύτερα?

Α ρε ΠΑΟΚ......οι οπαδοί σου σε μικραίνουν πρώτα και μετά οι διοικήσεις σου.
kataramenos5 έγραψε:Οχι ρε Αργοναυτη,είχε τη "Ζωή της άλλης" σήμερα γι αυτό...
:opaokara:

Ε ρε γλέντια ! !

και τα καλύτερα έρχονται...!

ΥΓ: Κάτι άσχετο με τα παραπάνω.

Αγαπητοί συνοπαδοί, επειδή τα γραπτά μένουν, ορισμένοι εδώ μέσα προπονηθείτε από τώρα στην κυβίσθηση, γιατί αυτές που θα ακολουθήσουν θα είναι ατελείωτες...!

ΠΑΟΚ είσαι....!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΣΤΑΦΥ - ΚΑΤΣΙΚΑΣ - ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΛΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ .....ΡΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΨΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.....ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Parolos έγραψε:Δηλαδή για να κερδίσεις στην Τούμπα τη Λειβαδειά,ομάδα Β εθνικής, χρειάζεσε Βιειρινια?? Αυτούς τους νικούσαμε με Κνολ και Σαλμον.. έλεος μη μικραίνεται την ομάδα..
Το βγάλατε το συμπερασμα.. Δεν έλλειψε ο Βιειρινια σήμερα οπότε κλαιν που εφυγε..
Ο καιρος γαρ εγγυς..
Μπά με αυτούς τρωγαμε τεσσαρες απο το Αιγάλεω στην τούμπα και απο κάτι αστέρες Τρίπολης πάλι στην τούμπα ....ο βιερινια δεν έπαιξε και στο Λονδίνο αυτο δεν σημαίνει ότι δεν ήταν βασικό στέλεχος της ομαδας ....ελπίζω ότι η απουσία του να μην ειναι πολυ αισθητή αν και λίγο δύσκολο αυτο εκτός αν ο γεωργιαδης κάνει παπάδες .....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

δε μου άρεσε που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέλος και από το να ζητάμε πέναλτυ, φάγαμε το γκολ. Χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”