Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
-
dimitris1408
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Ο μαρσελινιο λογικα θα πουληθει τουρκια μερια που υπαρχει ενδιαφερον και φραγκα
να ρωτησω εγω κατι ? διαβαζω σημερα παντου (δεν ξερεις και ποιον να πιστεψεις βλεπεις , ολοι ειναι υποπτοι )
οτι για βιερινια θα παρουμε καθαρα μονο τα 2.7 γιατι τα αλλα θα πανε στην πορτο.. οχι δηλ. δικα μας 3.5 σιγουρα και αλλο 1 χαρτι οταν κανει 30 συμμετοχες εκει.
Αν ειναι αληθεια αυτο τι συζηταμε για μεταγραφες?? αυτα δεν φτανουν ουτε για να καλυψουμε την τρυπα!!!
οτι για βιερινια θα παρουμε καθαρα μονο τα 2.7 γιατι τα αλλα θα πανε στην πορτο.. οχι δηλ. δικα μας 3.5 σιγουρα και αλλο 1 χαρτι οταν κανει 30 συμμετοχες εκει.
Αν ειναι αληθεια αυτο τι συζηταμε για μεταγραφες?? αυτα δεν φτανουν ουτε για να καλυψουμε την τρυπα!!!
Mη το παίρνεις έτσι...Τρόμος έγραψε:Δε μιλάει για Εστογιανωφ Φώτη εμένα τρολάρει.![]()
Δες το σαν μια πινελιά χιούμορ στον τοίχο του ΠΑΟΚμάνια..
ειπαν ομως 2.5 Ρου να μειωσουμε το μπατζετ....που το καναμε....και με το παραπανω...και 2.5 να παρουμε +1 και απο αποδεσμευσεις...παλι κτ πρεπει να κανουμε για μενα.....Αν ειναι να πανε μονο σε χρεη θα απογοητευτω πολυ... 
Εγω για λολο ειμαι θετικος και με νιωνιο πιστευω θα τα βρισκαμε..
πλεον εχουμε μολις 9 ξενους απο τους οποιους οι περισσοτεροι ειναι για φευγιο//
Εγω για λολο ειμαι θετικος και με νιωνιο πιστευω θα τα βρισκαμε..
πλεον εχουμε μολις 9 ξενους απο τους οποιους οι περισσοτεροι ειναι για φευγιο//
Το έγραψα και πριν αδελφέ.3,5 καθαρά στον ΠΑΟΚ και από αυτά το 1/3 στην Πόρτο,άρα σε μας πάνε 2,3.Εφόσον ο Βιεϊρίνια συμπληρώσει 15 συμμετοχές παίρνουμε ακόμα μισό μύριο και με 30 συμμετοχές πάει στο 1.Άρα σύνολο το πολύ 3,3 να πάρουμε κι αυτά σε βάθος χρόνου.Άρα το ντηλ ΔΕΝ ήταν καλό όπως και να το δει κανείς με βάση την αξία του παίκτη δηλαδή.Ο Βιεϊρίνια καθαρα ρεαλιστικά αξίζει κοντά στα 8 μύρια. Ε..δεν τον πούλησες ούτε στα μισά.

- cristiano4
8 μυρια αν επαιζε σε ενα καλυτερο πρωταθλημα απο αυτα που ψωνιζουν μεγαλα κλαπμ...οπως ολλανδια,Βελγιο...εμας μας εχουν για παρακατιανους εξω με μια ομαδα να παιρνει 15 σερι πρωταθληματα,γηπεδα χωραφια,στησιματα απο τυπους σαν τον Μπεο κλπ..τα σιγουρα ειναι τα 2,3...ελπιζω να ειναι ηδη στα ταμεια μας....τα μπονους με προβληματιζουν με τις συμμετοχές αλλα θα δειξει οσο για το ποσοστο της πορτο θα δειξει σημερα....αν πιαναμε τα 4 θα ημουν οκ....μεχρι τοτε οχι ομως....θα δειξει στο τελος το ταμειο
30 συμμετοχες θα κανει λογικα...15 τις εχει φετος πιστευω ...το μονο που φοβαμαι μην μας την κανουν οι γερμαναραδες και τον πουλησουν το καλοκαιρι..
οσο για την ανυποληψια που μας εχουν θυμαμαι ο προπονητης της λιβερπουλ μετα την αποκτηση κυργιακου απο την αεκ...λεει καλος παικτης τον ειδαμε με εθνικη και στη σκωτια και γερμανια που επαιζε παλιοτερα...για ελλαδα ουτε λογος...κακα τα ψεμματα ειμαστε γι α τα μπαζα...
οσο για την ανυποληψια που μας εχουν θυμαμαι ο προπονητης της λιβερπουλ μετα την αποκτηση κυργιακου απο την αεκ...λεει καλος παικτης τον ειδαμε με εθνικη και στη σκωτια και γερμανια που επαιζε παλιοτερα...για ελλαδα ουτε λογος...κακα τα ψεμματα ειμαστε γι α τα μπαζα...
- Emprostisghsoitrelamenoi
+Photis έγραψε:Το έγραψα και πριν αδελφέ.3,5 καθαρά στον ΠΑΟΚ και από αυτά το 1/3 στην Πόρτο,άρα σε μας πάνε 2,3.Εφόσον ο Βιεϊρίνια συμπληρώσει 15 συμμετοχές παίρνουμε ακόμα μισό μύριο και με 30 συμμετοχές πάει στο 1.Άρα σύνολο το πολύ 3,3 να πάρουμε κι αυτά σε βάθος χρόνου.Άρα το ντηλ ΔΕΝ ήταν καλό όπως και να το δει κανείς με βάση την αξία του παίκτη δηλαδή.Ο Βιεϊρίνια καθαρα ρεαλιστικά αξίζει κοντά στα 8 μύρια. Ε..δεν τον πούλησες ούτε στα μισά.
2.3 Θα σκάσω,δεν αντέχω.
2.3 ρε???
Ο ριέρα 45 χρονών με 5 ματς την περσινή σαιζόν 3 μύρια στην Τουρκία.
ΘΑ ΣΚΑΣΩ
ΘΑ ΣΚΑΣΩ
Ναι αλλά ο Ριέρα έχει από πίσω ιστορικό καλών μεταγραφών άρα δεν μπορούσαν να τον αγοράσουν με λιγότερα έστω και αν είναι σε φθίνουσα η καριέρα του.Πάντως αν το δεις καθαρά παικτικά τα 3 που έδωσαν για εκείνον είναι υπερβολικά.Φυσικά άλλο ΠΑΟΚ στο παζάρι και άλλο γκέι,παίζει ρόλο και αυτό,το τσάμπιονς Λίγκ κλπ..

για ριερα τα κλαινε φυσικα..οι τουρκοι...για τον κρεσιτς ακομα ερχονται κι αυτοι..

Εμείς που να βρούμε ομάδα να τα κλαίει....Πρέπει να ψάξουμε για μλκες, πχ τύπου Βγενόπουλου,Πατέρα
Εγώ γιατί νομίζω πως έιναι 3,5 καθαρά για τον ΠΑΟΚ, +1 μύριο απο μπόνους?
Έμεινα πίσω??
Γιατί θυμάμαι έλεγε πως συνολικά για τον παίχτη, μαζι με το συμβόλαιο, θα δώσουν 8 μύρια...
Έμεινα πίσω??
Γιατί θυμάμαι έλεγε πως συνολικά για τον παίχτη, μαζι με το συμβόλαιο, θα δώσουν 8 μύρια...
- paoki_sweden
My brother we and everyone will always have different opinions but we all love PAOK!danirifle έγραψε:σουηδέ, αν και διαφωνώ με πολλά π λες, σου βγάζω το καπέλο για μια ταλεντάρα που είχες προτείνει εδώ μέσα κάποτε
rasmus elm είχες πει, ο νέος ibrahimovic.
ίμπρα μπορεί να μην είναι, αλλά είναι παικτάρα! ρίξε λοιπόν τη νέα πρότασή σου και ας ανοίξει τα μάτια της η παε
I know, Rasmus will sign to a big club if not now in january, in the summer. There is talents in sweden, and I can tell when I see someone but who will leasen and who will show the money to buy the talent?
Είναι όπως σου τα είπα,τελεσίδικα.Παίρνουμε 3,5 καθαρά αλλά από αυτά πρέπει να πληρώσεις την Πόρτο.Το 1 μύριο είναι bonus δηλαδή θα το πάρεις αν ο παίκτης συμπληρώσει έναν αριθμό αγώνων.Η μεταγραφή στοίχισε 3,5 μύρια για το 66% του ΠΑΟΚ και το 33% της Πόρτο.theoPAOK έγραψε:Εγώ γιατί νομίζω πως έιναι 3,5 καθαρά για τον ΠΑΟΚ, +1 μύριο απο μπόνους?
Έμεινα πίσω??