Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
dolphinto
Δημοσιεύσεις: 246
Εγγραφή: Δευ 09 Φεβ 2009, 16:50

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από dolphinto »

cellophan έγραψε:
Θα ξαναπώ κάτι που είπα προχτές και ως συνήθως πέρασε ντούκου....αν ήθελες να πουλήσεις έξυπνα και ακριβά και να μη νιώθεις ο μ@λ@κ@ς που νιώθεις σήμερα αφήνεις τις μαγκιές τύπου δεν πουλάω Ελλάδα και πουλάς όμορφα και ωραία στο γαύρο...

από karl » Τετ Ιαν 04, 2012 3:04 am
Και τι είναι ο παίκτης δηλαδή; Μοσχάρι που το πουλάς σε οποιον γουστάρεις;

Μήπως παίζει και ρολο που θέλει να πάει ο ίδιος ο παίκτης;


:opaokara: :opaokara: :opaokara:
αληθινο περιστατικο καποιας πρωτοχρονιας που περασε...
Ειμαστε σε γνωστο club της πολης σε χωρο prive. Σκαει μυτη αργουτσικα ο μικρος με το φιλαρακι του..μπακ μας ;) ... μπαινουν στον χωρο prive και κατι πιωμενα κ@λο@σκουλικα πιτσιρικια τους την πεφτουν να φυγουν απο εκει... τα ΠΑΟΚια της παρεας προσπαθουν να ηρεμησουν τα βλ@μενα... ο μικρος χωρις να καταλαβαινει τι γινετε και γιατι βγαζει λεφτα απο την τσεπη δειχνοντας οτι εχει να πληρωσει!!!... τους τραβαμε προς το μερος μας... η παρεα μας απο τετραδα ορθιων γινετε 6αδα ορθιων , φυσικα με ευχαριστηση μας, ασχετα αν μας το ζητησανε και ο υπευθηνος και ο ..... :?: ..... κραταω τον μικρο ο οποιος εχει τσαμπουκαλευτη για φασαρια και λεω στον υπευθυνο να φερουν αμμεσα κατι να πιουν... ο μπακ ;) ειναι χαλαρος και χαμογελαστος οπως παντα!!! στην κοσμαρα του... χαχαχ... οι 2 ξανθιες μπυριτσες ερχοντε και η κατασταση εχει χαλαρωσει... μετα απο ωρα αρχιζουν και σκανε μυτη ξανα απο την παρεα που δημιουργησε την φασαρια και τωρα πια ζητανε να βγουνε φωτογραφιες. Εχοντας διασφαλιση οτι ολα πανε καλα, αρχιζουν να βγαινουν φωτο μαζι τους. Καποια στιγμη και ενω καποιος ζηταει να βγει φωτο με τον μικρο, κατι του λεει... ο μικρος αρχιζει να γελαει, ερχετε σε εμμενα και μου λεει σε απταιστα ελληνικα!...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ!!!... γελασαμε με την ψυχη μας...
......................η βραδυα κλεινει με ενα παραξενο περιστατικο......
καποια στιγμη (και ενω εχουν πιει 1 μπυρα ο μικρος και 2 μπουκαλια νερο...και ο αλλλος 2 μπυρες ) αρχισαμε να τους λεμε , αντε ωρα για σπιτι...ηταν αργουτσικα η μαλλον νωρις ;) .... φυγε,φυγε..εε... αποφασισανε σιγα σιγα να την κανουν...ο αλλος ειχε ηδη κατεβει τα σκαλοπατια και ηταν μεσα στον κοσμο και χαζευε κατι στο ξανθο... ο μικρος καπου ενδιαμεσα στα σκαλοπατια , πισω απο το ηχειο, με το μπουκαλι νερο στο χερι και να χαζευει στο γενικα...
κατεβαινω στα σκαλοπατια και του λεω οτι πρεπει να την κανουν γιατι ειναι αργα... οκ... χαιρετηθηκαμε και την εκανε να παει να βρει τον αλλον για να φυγουν...Μετα απο 5' το σταντ που βρισκοταν εκει διπλα, απο τα μπασα, επεσε με ολα τα ποτηρια και τα μπουκαλια που ειχε επανω... σκασανε ακριβως εκει που εισουν Andre!!!

ολα τα παραπανω γραφτηκαν
1. γιατι ΘΕΛΩ να πιστευω οτι δεν θα πηγαινε ποτε στον γαυρο. Και αφηστε με να ειμαι μ@λ@κ@ς ρομαντικος που το πιστευω.
2. για να υπαρχει μια στιγμη του (και μου :) ) διαφορετικη στο σιτε, ενας φαντεζι ποδοσφαιριστη που φορεσε την φανελα μας

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΙΚΡΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ KAI ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dolphinto την Τετ 04 Ιαν 2012, 08:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Δημοσιεύσεις: 1317
Εγγραφή: Παρ 27 Μάιος 2011, 10:16

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από stathis73 »

Eνα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον ποδοσφαιριστή "πουλεν" αλλα και αλλο τόσο στον άνθρωπο Adelino που τίμησε τα χρώματα της ομάδος μας.

Καλη τύχη και να ειναι πάντα γερός αυτός αλλά και η Ασπρόμαυρη πλέον οικογένεια του που θα τον ακολουθεί παντού.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29751
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα ηθελα πρωτα να παιξεις με τη βολφσμπουργκ και μετα να γραψω στο τοπικ σου...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
Δημοσιεύσεις: 11453
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο Δικεφάλος κι ο Αντελίνο
Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσω το πέρασμα του Κοντρέρας από τη χώρα μας, αλλά ο Βιεϊρίνια είναι άλλη περίπτωση.

Ο Χιλιάνος ήταν άλλος ένας παίκτης «με παρελθόν» που δεν κορόιδεψε, τίμησε το συμβόλαιό του, έδωσε ο,τι είχε ακόμα κι όταν τα πόδια του δεν τον κράταγαν και δεν κρύφτηκε. Προφανώς και όλα αυτά δεν είναι αυτονόητα, οι τουρίστες ήταν, είναι και θα είναι πολλοί, και γι’αυτό ο Κοντρέρας μας αφήνει με ευχάριστη γεύση και με μία φάση – σφραγίδα: Το διπλό σώσιμο πάνω στην γραμμή στο «White Hart Lane» και τις κραυγές από το εγκληματικό τάκλινγκ του Ντεφόε.

Το παράδειγμα

Όμως, είχαμε και έχουμε ακόμα την τύχη να βλέπουμε τέτοιους παίκτες στα γήπεδά μας. Παρά την κρίση, όλο και κάποιος «με όνομα και παρελθόν» θα βρεθεί και στο μέλλον, να έρθει από τα μέρη μας και να μας τιμήσει δίνοντας όση βενζίνη έχει ακόμα στο ρεζερβουάρ του. Αυτός που θα μας λείψει περισσότερο είναι ο Βιεϊρίνια.

Όχι μόνο επειδή το παιχνίδι του και το ταλέντο του ομόρφυναν τα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε, αλλά γιατί η ιστορία του είναι σπάνια και διδακτική. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν όταν διάβασα για τη φυγή του ήταν: «χάνω το αγαπημένο μου παράδειγμα». Η πορεία του Βιεϊρίνια ήταν εξαιρετικό παράδειγμα όσον αφορά την προσωπική διαδρομή ενός παίκτη και την σημασία που αποκτά ο χρόνος όταν τον ξοδεύεις δουλεύοντας για ένα σκοπό.

Πρώτη σεζόν

Όταν μας συστήθηκε ο Πορτογάλος ήταν ένας υπέρβαρος 22χρονος, με μάγουλα, καλή τεχνική κατάρτιση και ντρίμπλα, αλλά και άσχημα τελειώματα και μονοδιάστατο παιχνίδι. Η πορεία της προσαρμογής του διεκόπη άσχημα με τον τραυματισμό από εκείνο το δολοφονικό τάκλινγκ του Βιτόλο κι έτσι ο Βιεϊρίνια πέρασε την πρώτη σεζόν σχεδόν ανώνυμος αφήνοντας ανάμικτα συναισθήματα. Αγωνίστηκε βασικός σε δώδεκα ματς, έγινε αλλαγή σε όλα, μπήκε ως αλλαγή σε άλλα εννέα παιχνίδια και τελείωσε τη σεζόν με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Πορτογάλος δεν έβγαλε μάτια με το καλημέρα, όπως έκαναν πχ ο Μιραλάς, ο Μπλάνκο ή ο πολύς Σκόκο. Ακόμα κι ο Χαβίτο είχε αποσπάσει περισσότερα κολακευτικά σχόλια στο τέλος της πρώτης του σεζόν από τον Βιεϊρίνια. Όμως, ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να διαψεύσει όσους δεν τον πίστευαν και να εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους πιστούς του, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Παράλληλη βελτίωση

Τα όπλα του ήταν δύο. Πρώτο, το περιβάλλον του. Το τρίτο καράβι στο οποίο ανέβηκε ως δανεικός ο Βιεϊρίνια μετά την Πόρτο μπορεί να μην ήταν το καλύτερο, να είχε κι αυτό τα προβλήματά του, όμως, ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε για να μείνει σταθερός στη ρότα της σταθερότητας και της σταδιακής ανόδου. Κι όταν ο παίκτης αποκτήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2009 δημιουργήθηκε ένα ζευγάρι: Ο ΠΑΟΚ κι ο Βιεϊρίνια, που θα ανέβαινε χέρι-χέρι τα σκαλιά προς το φως.

Το δεύτερο όπλο του Πορτογάλου ήταν ο ίδιος του ο εαυτός, η διάθεσή του να γίνει ο καλύτερος παίκτης που μπορεί κι η φλόγα που του έδινε τη δυνατότητα να το πετύχει. Μετά την πρώτη χρονιά, ο Βιεϊρίνια έβαλε τον αυτόματο πιλότο κι άρχισε μια αδιάκοπη πορεία βελτίωσης.

Σου έδινε την εντύπωση πως σε κάθε του αγώνα ήταν καλύτερος και βελτιωμένος σε σχέση με τον προηγούμενο. Ολοένα και πιο σίγουρος στις αποφάσεις, πιο σοφός τακτικά, πιο πλήρης επιθετικά, πιο ακριβής εκτελεστικά, πιο χρήσιμος στην ομαδικότητα, πιο ικανός στο να βγει μπροστά και να ηγηθεί. Ο ΠΑΟΚ κι ο Βιεϊρίνια δυνάμωναν μαζί, παιχνίδι με το παιχνίδι πάταγαν πιο σίγουρα στα πόδια τους.

Αριθμοί

Την πρώτη χρονιά του Πορτογάλου την διαδέχθηκε αυτή του 2010 με 34 αγώνες ως βασικός στο πρωτάθλημα, επτά γκολ (χωρίς κανένα πέναλτι) και πέντε ασίστ. Την επόμενη διετία, ο ΠΑΟΚ άνοιξε ακόμα περισσότερο τα φτερά του και πέταξε ψηλότερα, στα ύψη της Ευρώπης. Λογικό κι αναμενόμενο, ο Βιεϊρίνια ανταποκρίθηκε κι αυτός, δεν έμεινε στάσιμος, αλλά συνέχισε την προσωπική του άνοδο και πέρασε κι αυτός, μαζί με την ομάδα, τις εξετάσεις στα δύσκολα βιβλία της Ευρώπης.

Ο απολογισμός του 2011 έγραψε έξι γκολ (πάλι χωρίς κανένα πέναλτι) και ισάριθμες ασίστ σε 30 παιχνίδια ως βασικός στο πρωτάθλημα, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη. Φέτος πρόλαβε να καταγράψει ακόμα πιο εντυπωσιακές επιδόσεις. Πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε μόλις 13 παιχνίδια στην Σούπερλιγκ και τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε εννέα αγώνες στο Europa League.

Πλήρης, no matter what

Ακόμα κι αυτά τα νούμερα είναι λίγα για να περιγράψουν τι παίκτης έγινε σ’αυτήν την διετία ο Βιεϊρίνια. Το τέλος αυτής της πορείας τον βρήκε φέτος να είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο δεν έχει κανείς αμφιβολία. Εξτρέμ υψηλού επιπέδου και στις δύο πλευρές του γηπέδου, παίκτης που δημιουργεί με τρομερή άνεση, που κινείται και στην γραμμή, που εκτελεί πλέον με τελειώματα επιθετικού, που μαρκάρει και συμπεριφέρεται άψογα ως μέσος και μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον φορ.

Ασίστ με κάθε τρόπο, γκολ μετά από εκπληκτικά σόλο, γκολ με το κεφάλι με τρομερά άλματα, στημένα, πίεση στην μπάλα, κλεψίματα, ντουμπλαρίσματα στην άμυνα μέχρι το κόρνερ, μέτρα με την μπάλα από χαμηλά, ρήγματα με ευκολία στο ένας μ’έναν, συμμετοχή στην κατοχή μπάλας και στο passing game. Ο Βιεϊρίνια ήταν ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, ο πιο δημιουργικός και ο ταλαντούχος σταρ, αλλά ταυτόχρονα ήταν ενεργητικός στο μάξιμουμ, αλτρουιστής, εργατικός και πειθαρχημένος όσο όλοι, χωρίς κανένα ίχνος βεντετισμού.

Και το κρέντιτ γι’αυτήν την πορεία ο Βιεϊρίνια το αξίζει ακόμα περισσότερο αν σκεφτούμε πως δεν άφησε τις αλλαγές προπονητών να την διακόψουν. Ο Πορτογάλος δεν βελτιώθηκε μόνο στα ιδανικά χέρια του μέντορα και συμπατριώτη Σάντος. Η προσωπική πορεία προς το «να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ» συνεχίστηκε απρόσκοπτα ακόμα κι όταν μπροστά στο τιμόνι της ομάδας κάθισαν ο Δερμιτζάκης, ο Χάβος κι ο Μπόλονι. Κι αυτό λέει τα πάντα για το πόσο δυνατό είναι το χειροκρότημα που αξίζει ο Βιεϊρίνια γι’αυτήν του τη διαδρομή κι υπογραμμίζει εμφατικά τη σημασία του να ορίζεις, με δουλειά και προσήλωση, την προσωπική σου μοίρα, no matter what.

Καθρέπτες

Το ταυτόχρονο, παράλληλο ταξίδι του ΠΑΟΚ και του Βιεϊρίνια, του παίκτη και της ομάδας που έκαναν χέρι-χέρι τα βήματα μπροστά, ήταν τόσο ξεκάθαρο κι εμφατικό που τους «καταδικάζει» να μείνουν για πάντα συνδεδεμένοι στην ποδοσφαιρική μας μνήμη.

Στο μέλλον, όταν θα θέλουμε να θυμηθούμε πόσο καλός παίκτης έφτασε να γίνει ο Βιεϊρίνια, θα αναφερόμαστε αναγκαστικά στην πορεία του ΠΑΟΚ στην τριετία αυτή και στις μεγάλες στιγμές της, εντός και κυρίως εκτός συνόρων. Κι όταν θα θέλουμε να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ του 2008-2011 θα λέμε πως η πορεία της ομάδας ήταν τέτοια που το 2008 υποδέχθηκε έναν ταλαντούχο, αλλά υπέρβαρο και με ατέλειες 22χρονο και τον αποχαιρετά ως πλήρη ποδοσφαιριστή, που έγινε τόσο καλός στην Θεσσαλονίκη που έφτασε να πουληθεί για 4.5 εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2012, της κρίσης και της φτώχειας.

Η πορεία του παίκτη είναι ο καθρέπτης της ομάδας κι η πορεία του συλλόγου είναι ο καθρέπτης του παίκτη. Αυτό που συμβαίνει πάντα όταν τα πράγματα πετυχαίνουν και δεν τυχαίνουν.

onsports.

Aντίο μικρέ μάγε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 31617
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ταγματάρχη κουράγιο ρε φιλε.Αφού το ξέραμε οτι κάποτε θα έφευγε.Δεν ήταν για το Ελλαδιστάν.
Του αξίζει μια καλύτερη μοίρα.Για τον ίδιο τον παίκτη θα είναι καλύτερα πιστεύω.
Αν δε πας για ψυχολογικούς λόγους θα σου έλεγα να αναθεωρήσεις.Αργότερα θα το μετανιώσεις..
Άβαταρ μέλους
zoomgr
Δημοσιεύσεις: 2220
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιουν 2008, 09:50

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από zoomgr »

Η Μεταγραφή του Αντελίνο διαφέρει ανάλογα με τι μάτι θα την δεις...

-Αν σκεφτείς ότι είχες τέτοιο παικταρά με τόσο μικρό συμβόλαιο, τον πούλησες 3 εκατομύρια ας πούμε.
Τότε θα σε ευχαριστημένος γιατί είναι σαν να έπαιζε τσάμπα τόσα χρόνια στην ομάδα και έβγαλες και ένα ποσό
για τον αντικαταστάτη του.
-Αν σκεφτείς ότι θέλω να γίνω ομαδάρα σε Ελλάδα και Ευρώπη η φυγή του σίγουρα σε αποδυναμώνει και είσαι δυσαρεστημένος.
-Αν σκεφτείς ότι η ομάδα ματώνει οικονομικά και πληρώνει παίκτες αδιάφορους ή με μηδενική προσφορά και αντί να αποδεσμεύσει αυτούς "διώχνει" παίκτες στυλοβάτες πάλι δυσαρεστημένος θα είσαι.

Όπως και να χει το καλύτερο σενάριο θα ήταν να είχε πωληθεί στα 10+ εκατομμύρια να βουλώναμε τρύπες, να παίρναμε αντικαταστάτη που να πρόσφερε άμεσα, και ο Αντελίνο να πήγαινε σε ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς από την Βόλσμπουργκ.
Επίσης λόγο της ποιότητας άλλα και του χαρακτήρα του όποτε θα έφευγε και το καλύτερο deal να γινόταν πάλι θα υπήρχε μια δυσαρέσκεια απο μεριάς μας.

O ΠΑΟΚ ήταν και πριν τον Βιερίνια θα υπάρχει και μετά από αυτόν. Το διπλό στην Αγγλία το πήραμε χωρίς την βοήθεια του. Αυτό με κάνει να είμαι λίγο αισιόδοξος. ο ΠΑΟΚ κάνει θαύματα όταν υπάρει όραμα με διοίκηση-προπονητή και ηρεμία στα αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9119
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Photis »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Θα παρακαλουσα αυριο οσοι πανε στο γηπεδο.....αν ειναι οπως λενε παρων ο Αντελινο.....
....να δειξουν την αγαπη τους στον παικτη και την ομαδα,με ενα ζεστο χειροκροτημα.
.Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ....αυριο δεν θα ειναι στα τσιμεντα της 4.....
....ειναι πανω απο τις δυναμεις μου και τις αντοχες μου.... .

...επειδη ακουγωνται και γραφωνται πολλα στο δυαδυκτιο για την σταση του κοσμου απεναντι στους Ζαγορακη Βρυζα στο αυριανο ματς,εγω πρωτος λεω....οχι στις αποδοκοιμασιες της διοικισεις και του Ζαγορακη.
Στηριξει στην ομαδα και στους διοικουντες,οσο και αν στεναχωρεθηκαμε.....
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να συνεχισει στον δυσκολο δρομο της αναγεννησης .....
Και ο λαος να ακολουθει......
...ετσι πρεπει.....




Υ.Γ. ...εγω ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ μου...πουλεν μου..... δεν θα σου πω αντιο.....δεν μπορω.....δεν θελω.....
....δεν εχω το κουραγιο και την δυναμη να σε αποχαιρετησω......

....θα παρακαλουσα τους Mods....αν ειναι δυνατον και δεν υπαρχει προβλημα.... να μην σβησουν το ονομα του
....απο τους '''Παιχτες ομαδας'''.....
Κάπως έτσι θα έκανα κι εγώ αν ήμουνα Θεσσαλονίκη.Δε θα πήγαινα στο γήπεδο και να γυρίσω την πλάτη μου προς το χορτάρι.
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8332
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από moican4 »

Με βαριά καρδιά θα πάω στο γήπεδο σήμερα.
Μόνο και μόνο για να πω ένα ευχαριστώ στον παίκτη που δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ
και παρέμεινε προσηλωμένος στον σκοπό του χωρίς να καβαλήσει κανένα καλάμι.
Απλά και χωρίς να το διατυμπανίζει αριστερά και δεξιά έλεγε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να πάιξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα..
Εδώ παίξανε κάτι κατσιαπλιάδες, ο Βιερίνια δεν θα μπορούσε να σταθεί?

Με τον ΠΑΟΚ έδεσε και τέλος...
Εδώ γνώρισε την γυναίκα της ζωής του, εδώ γεννήθηκε η κόρη του και με την πρώτη ευκαιρία θα έρχεται στην Τούμπα.
Λόγω της σεμνότητας που τον διακατέχει θα μεγαλουργήσει....

Καλή τύχη, ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τα όσα μας χάρισε..
Αυτός έφυγε, εμείς που μένουμε πίσω να δούμε πως θα το παλέψουμε πλέον γιατί το ρίσκο είναι τεράστιο....
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9119
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Photis »

Έτσι ακριβώς.
:pano:
Άβαταρ μέλους
shark4
Δημοσιεύσεις: 4754
Εγγραφή: Δευ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από shark4 »

Νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να παραμενουμε παραπανω στο θεμα Βιερινια . Ηταν ενας καλος παικτης , που ηρθε απο τα αζητητα της Πορτο , και υστερα απο την επιμονη Σαντος ... Εξελιχθηκε , βελτιωθηκε και εγινε ο πολυ καλος παικτης που ολοι γνωρισαμε .
Το οτι θα εφευγε μια ημερα , ηταν " ηλιου φαεινοτερον". Τοσο η αδυναμια του ΠΑΟΚ να τον κρατησει , οσο και οι "σειρηνες" απο αλλα προηγμενα πρωταθληματα...
Αν τωρα σκεφτει καποιος οτι τον αγορασαμε 300.000 και τον πουλησαμε συνολικα 3, 2 εκ. , θα πει οτι ηταν μια καλη συμφωνια...
Αν το δεις απο την αποψη οτι η ποδοσφαιρικη του αξια ηταν πολυ μεγαλυτερη , τοτε θα μελαγχολησεις απο το ποσο της μεταγγραφης , οταν μαλιστα σε αλλες εποχες, παικτες-απατη , τυπου καστιγιο , ειχαν πωληθει για πολυ περισσοτερο...
Ο ΠΑΟΚ υπηρξε και θα συνεχισει να υπαρχει τοσο πριν οσο και μετα τον Βιερινια... Οπως συνεχισε να υπαρχει και μετα τον Φρατζεσκο , και τον Τετρατζε και τον Κονσεισαο και τοσους καλους και μεγαλους παικτες ...
Η ηττοπαθεια ουτε μας αξιζει , ουτε πρεπει να μας πλημμυριζει...

Το μονο που με τρελαινει ειναι αυτη η ελλειψη προγραμματισμου απο την διοικηση , που την υστατη στιγμη ετρεχε να πουλησει οσο-οσο τον παικτη , για να ειναι ενταξει στον επικειμενο ελεγχο ....
Αυτη η προχειροτητα της τελευταιας στιγμης με αποδεσμευσεις , πωλησεις κλπ, ειναι για γελια και για κλαματα...
Ας το δουνε εκει στην διοικηση και ας παρουν τα μετρα τους ... Και ας καταλαβουν οτι πειραματισμοι με 3 προπονητες , κολλητους , φιλομενους , κουτσιανικουληδες και λοιπες χλιμωδιες , μονο προβληματα , χρεη και δυσκολιες δημιουργουν...

Ο παικτης ουτως 'η αλλως εχει δεσμους οικογενειακους με την πολη και την ομαδα και δεν αποκλειεται καποτε να επιστρεψει παλι ... Τον ευχαριστουμε και του ευχομαστε καλη τυχη...

Υ.Γ Προς την διοικηση : Την επομενη φορα που θα βρειτε εναν παικτη τυπου Βιερινια , σταματηστε τις ηλιθιοτητες τυπου "ρητρες " και δηλωσεις του τυπου "δεν παει εδω αλλα εκει "...Αν δεν μπορειτε να τα εφαρμοσετε μην τα λετε τουλαχιστον... Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν πηγε στους Λυκους-Ηλτεξ της Γερμανιας 'η στον Βυζαντα Μεγαρων ... Αυτο που κοιταω ειναι το ποσο της μεταγγραφης και τι κερδισε η ομαδα απο την πωληση του ... Καθαρα οικονομικα και χωρις συναισθηματισμους ....

Υ.Γ2 Οσο σκεφτομαι οτι εκεινο το @ρχιδι ο Βιτολο , κοντεψε να του σταματησει την καριερα , τρελαινομαι ...
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16924
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από eorptol »

Όσο και να πουλιόταν θα μας έλειπε μας χάρισε μεγαλες στιγμές εύχομαι γρήγορα να έχουμε άλλον παίκτη που να πλησιάζει την αξΙα του....αν ειναι σήμερα στο γήπεδο να τον χειροκροτησουμε γιατι το αξίζει .....ο χοντρος πριν 3,5 χρονια έγινε ο τωρινος παίκτης με την μεγάλη βοήθεια του ΠΑΟΚ την στιγμη που ούτε η πορτο τον πίστεψε......
Άβαταρ μέλους
cellophan
Δημοσιεύσεις: 3464
Εγγραφή: Δευ 03 Αύγ 2009, 03:24

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από cellophan »

karl έγραψε:
cellophan έγραψε:Θα ξαναπώ κάτι που είπα προχτές και ως συνήθως πέρασε ντούκου....αν ήθελες να πουλήσεις έξυπνα και ακριβά και να μη νιώθεις ο μ@λ@κ@ς που νιώθεις σήμερα αφήνεις τις μαγκιές τύπου δεν πουλάω Ελλάδα και πουλάς όμορφα και ωραία στο γαύρο......σιγά μην εξαρτάται η πορεία μας από το αν θα πάει ο Βιερίνια στον ολυμπιακό......από τη στιγμή που για άλλη μια φορά είσαι ημιεπαγγελματίας μάνατζερ πουλάς στη Βόλφσμπουργκ, παίρνεις ότι παίρνεις και το βουλώνεις. 2,3? ναι 2,3 και ένα ακόμα θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.....τώρα διάβασα πως η Πόρτο διεκδικεί μόνο το 33% της τιμής πώλησης και όχι του bonus......αν κάτι τέτοιο στέκει νομικά και είναι μαχητό σε Ευρωπαικό δικαστήριο γιατί δεν πουλούσαμε 1 εκατομμύριο και τα άλλα 3,5 με τη μορφή bonus κλιμακούμενου ανά πεντάδα αγώνων; Αν υπάρχει τόση πρεμούρα όση υποψιάζομαι να δείξουμε ταμείο στις 10 Γενάρη, τις μεταγραφές ξεχάστε τες.....αν γίνει κάτι από τις 11 και μετά το ΟΚ των φραγκολεβαντίνων.....μνημόνιο κανονικό!

:pano:
Και τι είναι ο παίκτης δηλαδή; Μοσχάρι που το πουλάς σε οποιον γουστάρεις;

Μήπως παίζει και ρολο που θέλει να πάει ο ίδιος ο παίκτης;
Karl, εχω διαβάσει κατά καιρούς αυτά που γράφεις και ευθύς εξ΄αρχής θα σου πω, πως τείνω να συμφωνήσω στο 90% αυτών που συχνά πυκνά λες. Μου φαίνεται πως και μπάλα βλέπεις, και σοβαρός και ψύχραιμος είσαι. Συμφωνώ λοιπόν πως ο παίκτης δεν είναι μοσχάρι. Είναι όμως ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος που καθημερινά συμβάλλει στην παραγωγή ενός αθλητικού προϊόντος με σημαντικές άυλες υπεραξίες. Ως εκ τούτου και κατά την άποψη μου, το σωστό μάνατζμεντ μιας ΠΑΕ 'επιβάλλει' στον παίκτη τη μεταγραφή του με βάση το συμφέρον της ομάδας παρέχοντας του ταυτόχρονα και την ηθική κάλυψη που χρειάζεται. Ο χοντρός ακόμα και φέτος θα έδινε 4 μύρια για τον Βιέρι, μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις, + 2-3 παίκτες εντεκάδας. Εγώ λοιπόν αυτό θα το θεωρούσα καλό ντηλ και θα εκτιμούσα ακόμα πιο πολύ το Βιέρι επειδή έκανε την καρδιά του πέτρα για το καλό του ΠΑΟΚ και το δικό του φυσικά. Βλέπετε όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης. Αν πιστεύεις ότι κάποιος σε αγαπάει, αν πραγματικά έχεις δεθεί μαζί του και αν χωρίζεις για το καλό όλων, τότε η αγάπη είναι παντοτινή. Δυστυχώς, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου το μάνατζμεντ που έχουμε είναι ημιεπαγγελματικό (ή ημιερασιτεχνικό αν προτιμάτε) και μου θυμίζει τους πολιτικούς μας. Παίρνουμε αποφάσεις αλλά χαϊδεύουμε και αυτιά.

Υ.Σ. Μοσχάρι δεν είναι κανένας παίκτης. Δε με ανησυχεί αυτό. Η αγωνία που έχω είναι μήν τυχόν και είμαστε εμείς βόδια.

:pano:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc
Δημοσιεύσεις: 1312
Εγγραφή: Δευ 15 Νοέμ 2010, 22:30
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από xrictoforoc »

[youtube]BfW5lO41JQI&feature=player_embedded[/youtube]

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ

Θα του λήψει κάποια στιγμή ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και θα θέλει να επιστρέψει,τώρα πάει στις αδερφές που είναι σαν εκκλησίες τα γήπεδα τους.Είναι θέμα χρόνου....
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi
Δημοσιεύσεις: 1903
Εγγραφή: Τρί 12 Ιούλ 2011, 16:31
Τοποθεσία: Παντού και πουθενά.

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

'Ελα κλείστε το,φτάνει.
Ή ανοίξτε κάτι σαν Hall of Fame ή τίποτα.
Να βαυκαλιζόμαστε εδω μέσα δεν κάνει καλό σε κανέναν.
Πληγωνόμαστε και μας πειράζει ακόμα περισσότερο.

Καλή τύχη Αντελίνο και εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να κάνεις παπάδες και να σε πουλήσει η Βολφ στα 4πλάσια χρήματα να δω που θα κρύφτούν μερικοί.
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9119
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Photis »

Νομίζω αξίζει να μείνει ακόμη λίγες μέρες ανοικτό το τόπικ του.Μέχρι της Παρασκευή ίσως όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα από τη Βολφσπουργκ.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”