Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Nα θυμίσω πόσα κόσμο είχαμε στο πρώτο αγώνα μετά το πολυπόθητο τίτλο και τη καλύτερη εμφάνιση σε τελικό (2001 4άρα στο γαύρο) με τη Παναχα'ι'κή στη Τούμπα?
10.000 όταν η ζήτηση για το τελικό ήταν τριπλάσια...
Το '85 πόσα εισιτήρια είχαμε μ.ό.? γύρω στις 20.000
Το '76 στον αγώνα φιέστα? 15 και αν...
Τα περί 45.000 αφήστε τα γι΄αλλού
Rizla έγραψε:Δεν βαζω απλα το χερι μου στην φωτια...
ΚΟΒΩ ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΜΟΥ...
ΟΧΙ 21,000 αλλα 45.000 διαρκειας να ειχαμε θα τα πουλουσαμε.
Ακομα και φετος που τα πραγματα εχουν χειροτερεψει,πιστευω ακραδαντα οτι με κουπα θα ειχαμε χαλαρο sold out στα διαρκειας του χρονου.
Παρακαλω να ξυπνησει ο γιγαντας ΠΑΟΚ και να σηκωσουμε καμια ευρωπαικη κουπα...το ελα να δεις...
Exεις ξεφυγει, δεν ξερεις τι λες.
Οι εποχες δεν μπορουν να συγκριθουν,το κυπελλακι δεν συγκρινεται με το πρωταθλημα.Μιλαμε για διαρκειας και οχι για ενα παιχνιδι.brigate4 έγραψε:Nα θυμίσω πόσα κόσμο είχαμε στο πρώτο αγώνα μετά το πολυπόθητο τίτλο και τη καλύτερη εμφάνιση σε τελικό (2001 4άρα στο γαύρο) με τη Παναχα'ι'κή στη Τούμπα?
Ο βαζελος φετος εχει 20,000 μεσο ορο και ο γαυρος 22000.
Εμεις 13000 μαλλον γιατι ειμαστε φτωχοι και οχι γιατι ειμαστε 5οι...
Rizla 2-3 πραγματακα συμβαινουν με σενα ....
Ή σε πινει και δεν το πίνεις ...
... Ή ζεις στη Φινλανδία... Η είσαι δημόσιος υπάλληλος παχιλα αμοιβόμενος...
Αυτα όλα που λες αδελφε είναι εκτός πραγματικότητας. Ζεις σε ΈΝΑ δικό σου κόσμο.
Ή σε πινει και δεν το πίνεις ...

Αυτα όλα που λες αδελφε είναι εκτός πραγματικότητας. Ζεις σε ΈΝΑ δικό σου κόσμο.
- Vonapartis
+1Rizla έγραψε:
Το ξαναμαναματαλεω οτι ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
Ναι μπορει να περναμε σαν χωρα πολυ δυσκολες ωρες,ισως τις πιο δυσκολες,ομως δεν ειναι ολοι οι ελληνες κατω απο το οριο της φτωχιας και ουτε εχει τοσο μεγαλη σημασια για τον ΠΑΟΚ.Σαφως ο περισσοτερος κοσμος περναει πολυ δυσκολα,σαφως υπαρχει μεγαλη ανεργια,σαφως πολλοι να μην εχουν τα ως προς το ζην,
σαφως ομως η ομαδα που λεγεται ΠΑΟΚ μπορει να γεμισει ενα γηπεδακι 27000 θεσεων για πλακα οταν υπαρχει...να δεις πως το 'πε ο Ζαγορ...α,ναι...ΚΑΥΛΑ.
Δλδ αν περναμε περσι το πρωταθλημα δεν θα ειχαμε sold out στα διαρκειας?
Τωρα μιλαμε για αλεν ντελον γιουβετσι κοκορετσι.
Κάπου πρέπει να τελειώσει το παραμύθι ότι ΠΑΟΚ δεν έγινα από τους τίτλους. Ναι δεν έγινα από αυτό. Αλλά ΔΙΨΑΩ για τίτλους και ειδικά για πρωτάθλημα. Και ΣΥΜΦΩΝΩ με πρωτάθλημα το sold out στα διαρκέιας θα ήταν γεγονός. Οικονομικές κρίσεις όπως βολεύει τον καθένα έχουμε. Οικονομική κρίση της κατανάλωσης και του νεοπλουτισμού.
δηλαδή εννοείς να βάλει τα λεφτά να κάνει μεγάλη ομάδα ικανή να κερδίσει το πρωτάθλημα και εμείς μετά ως επιβράβευση να κάνουμε σολντ άουτ στα διαρκείας. Σωστά;
Καλα αν γινοταν ολα αυτα που γιναν τα τελευταια 2 χρονια επι οποιουδηποτε αλλου προεδρου σημερα θα ειχαμε συλλαλητηρια και αυριο διακοπη αγωνα. Καληνυχτα ΠΑΟΚΑΡΑ τεσσερα χρονια μετα παλι ζω τη μερα της μαρμοτας. Μονο τα ονοματα αλλαξανε...
και ποιος είναι αυτός που δεν κάνει συλλαλητήρια ούτε διακόπτει τον αγώνα και μας αφήνει να καταστραφούμε;
Προφανως οι Συνδεσμοι
Φιλε αν εννοεις για τη μελουσσα διοικηση δεν θα μπω στο τρυπακι
Φιλε αν εννοεις για τη μελουσσα διοικηση δεν θα μπω στο τρυπακι
- Sick Bastard
Εννοείται!lamosas έγραψε:Καλα αν γινοταν ολα αυτα που γιναν τα τελευταια 2 χρονια επι οποιουδηποτε αλλου προεδρου σημερα θα ειχαμε συλλαλητηρια και αυριο διακοπη αγωνα. Καληνυχτα ΠΑΟΚΑΡΑ τεσσερα χρονια μετα παλι ζω τη μερα της μαρμοτας. Μονο τα ονοματα αλλαξανε...
Πρόεδρε έχεις υποχρέωση να αποδείξεις πόσο πουλήθηκε ο Βιεϊρίνια.
Πρόεδρε, αν όπως ακούμε, ο Βιεϊρίνια (ξε)πουλήθηκε για 2,3 καθαρά, αν είσαι άντρας παραιτήσου.
αυτο το ποστ ειναι το αποτελεσμα του ευνουχισμου του Παοκτσηδικου κοσμου.Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?
Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΟΙΑ.
Ψυχραιμία και το μέλλον θα δείξει.
ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?
αλλες δεκαετιες οι κυριοι που σημερα διοικουν την ομαδα βαζοντας μονο "μυαλο" και ονομα (γαμημενο 2004) θα ειχαν φυγει απο το παραθυρο πριν ολοκληρωσουν το εγκλημα. σημερα ειμαστε υστερικες χηρες. εκει που μας χρωστανε θα μας παρουν και το βοδι.....
οσο για την απαιτηση να εχει ο οπαδος που εκφραζει αποψη γνωσεις σχετικες με τις επιχειρησεις την θεωρω ακρως παραλογη απο την στιγμη που υποστηριζεις εναν προεδρο που εχει μαυρα μεσανυχτα πανω στα θεματα απο τα οποια εχει απαιτησεις απο τους συνοπαδους σου.
-
θα μιλησουμε οπαδικα ή θα μιλησουμε τεχνοκρατικα; Οπαδικα η πωληση ειναι απαραδεκτη, τελεία. Τεχνοκρατικα, εχει λογικη, αφου φαινεται οτι ηταν μονοδρομος. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ; Δεν πρεπει να παρω μια τεχνοκρατικη απαντηση για αυτο; Εγω αισθανομαι οτι το χρεος μου το εκανα. Οποιος δεν το εκανε, δεν πρεπει να αναλαβει ευθυνες; Οταν μιλουσαμε εδω και δυο χρονια για τεχνοκρατες στη διοικηση, και αντ'αυτου εμπαινε στο ΔΣ ο καθε πικραμενος, γι αυτο δεν το λεγαμε; Τωρα; Τωρα ειναι αργα για δακρυα...
Το χειροτερο για μενα ειναι οτι με εκαναν πλεον ΠΕΛΑΤΗ του ΠΑΟΚ, ενω εγω ημουν οπαδος. Αντιλαμβανομαι τη λογικη τους, αλλα δεν μπορω να τη δεχτω. Πλεον πρωτα θα βλεπω, και μετα θα αγοραζω διαρκειας, μετοχες κτλ..θα πρεπει να την κερδισουν παλι την εμπιστοσυνη μου
Το χειροτερο για μενα ειναι οτι με εκαναν πλεον ΠΕΛΑΤΗ του ΠΑΟΚ, ενω εγω ημουν οπαδος. Αντιλαμβανομαι τη λογικη τους, αλλα δεν μπορω να τη δεχτω. Πλεον πρωτα θα βλεπω, και μετα θα αγοραζω διαρκειας, μετοχες κτλ..θα πρεπει να την κερδισουν παλι την εμπιστοσυνη μου