Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από nikolasf »

theoPAOK έγραψε:Πάει, αυτό ήταν? τέλος? έφυγε? Δεν θα τον ξαναδούμε? :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Πραγματικά, αυτη τη στιγμή νιώθω μέσα μου άδειος..Σαν να ονειρεύομαι..
Πάντα ήξερα οτι θα έρθει αυτή η μέρα, αλλα τώρα που ήρθε, δεν ξέρω....Δεν έχω όρεξη να κράξω,να υπερασπιστώ..Δεν έχω όρεξη για τίποτα....
Νιώθω οτι ξενιτεύτηκε ενας στενός μου φίλος....
Τι να πώ...Δεν έχω λόγια και κουράγιο για τίποτα... :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll:

Ελπίζω να ανεβεί η ψυχολογία μου με καλές εμφανίσεις της ομάδας....
Τέσπα, ΠΑΟΚ είσαι...συνηθισμένος στα δύσκολα..Μια ζωή στα δύσκολα...
Αλλα γι αυτό γεννηθήκαμε, για να τους μαμάμε (ξέρετε ποιους) και χωρίς λεφτά..
1926+++++++++++++++++++++++++++++++
Εχω πολές μέρες να μιλήσω και να γράψω.... Απλά δεν έχω τίποτα να πώ.... Παρακολουθώ άναυδος και σαστισμένος τις εξελίξεις ..... Λυπάμαι ;;;;;; Φοβάμαι ;;;; Ελπίζω ;;;; Δέν ξέρω πάντως δεν χαίρομαι!!!!! Και για όσους μιλάν ηια κέρδος ... το καλοκάιρι θα βγάζαμαι τα διπλά και θα τον χρησιμοιούσαμε μέχρι τότε!!!
Κακή διαχείριση και χάσαμε ΤΕΣΠΑ!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Antios Amigo!! gracia molto !!! /καλή επιτυχία εκεί που πας!!!!!

Σου έχω στείλει πμ να αλλάξεις την υπογραφή σου βάση των κανονισμών και με γράφεις.
Argonaut4
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Κλειδώστε το ρε μην πέσουμε στα prozac και αρχίσουμε το κάπνισμα...... :cry:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ναι ειναι κριμα που φευγει μια παικταρα αλλα ας ειμαστε ειλικρινεις το επιπεδο του δεν ηταν για εδω...κπ στιγμη αργα ή γρηγορα θα γινοταν...Εγω δε θα πω αν στενοχωριεμαι ακομα ή οχι προτου δω τι θα κανουν τα λεφτα που για μενα δεν πρεπει να πανε μονο σε χρεη..και αν αυτη η θυσια αξιζε ή οχι....
Άβαταρ μέλους
Alessandro

Δημοσίευση από Alessandro »

Ρε αδέρφια γιατί τρελένεστε έτσι μερικοί????

Χαλαρώστε λίγάκι...

Το 2003 έφυγαν πόσοι παίκτες και πήγαμε πήραμε κύπελλο με τον πιτσιρικά σαλπιγγίδη, τον κουτσόπουλο, τον κούτση, τον τοχούρογλου, τον μάρκο, τον αμπονσα και πόσους άλλους που ούτε στο μικρό το δαχτυλάκι δεν τον έφταναν τον βιερίνια. Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, μας αρέσει το θέαμα , γουστάρουμε το καλό ποδόσφαιρο αλλά ρε μάγκες στο γήπεδο πάμε για τα τέσσερα γράμματα και γιατί όλο και κάποιον δικό μας έχουμε που γεννήθηκε στην Πόλη μας. Δεν ήταν δα και ο ρονάλντο. Το αν θα εξελίχθεί στη βολφσμπουργκ είναι άλλο θέμα. Οι συνθήκες εκεί και το επίπεδο του πρωταθλήματος επιτρέπουν να εξελιχθεί ένας αθλητής. Στην Ελλάδα ήταν στάσιμος το τελευταίο διάστημα και νομίζω κιόλας με πτωτικές τάσεις στην απόδοσή του. Καλώς έφυγε αλλά νομίζω θα μπορούσε να είχε προσφέρει και άλλο. Μη ξεχνάμε επίσης ότι αυτή η ομάδα που έχουμε, χτίστηκε με πωλήσεις του μελίση και του μπετατζή στο βάζελο. Και επειδή τότε βρέθηκε ένας μ@λ@κ@ς και έδωσε τόσα φράγκα για αυτούς τους δύο που είναι αυτή τη στιγμή στα αζήτητα, δε σημαίνει ότι η ευρώπη είναι γεμάτη με τέτοιους άσχετους νεόπλουτους.

Αυριο στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

ΑΝΤΙΟ ΑΛΑΝΙ
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Alessandro έγραψε:Ρε αδέρφια γιατί τρελένεστε έτσι μερικοί????

Χαλαρώστε λίγάκι...

Το 2003 έφυγαν πόσοι παίκτες και πήγαμε πήραμε κύπελλο με τον πιτσιρικά σαλπιγγίδη, τον κουτσόπουλο, τον κούτση, τον τοχούρογλου, τον μάρκο, τον αμπονσα και πόσους άλλους που ούτε στο μικρό το δαχτυλάκι δεν τον έφταναν τον βιερίνια
φιλε μου λαθος κανεις... πρωτα πηραμε κυπελλο και μετα φυγαν σχεδον ολοι οι παικτες...

με αυτους που αναφέρεις είχαμε βγει 3οι την επομενη χρονια
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τρίτοι μια χαρά.......!!!!! :nairepaok: :opaokara:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Argonaut4 έγραψε:Τρίτοι μια χαρά.......!!!!! :nairepaok: :opaokara:
:opaokara: και κατι μου λεει οτι θα ναι με τον ιδιο προπονητη :opaokara:

γιατι τον λαζλο δεν τον βλεπω να αντεχει
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Και τώρα δηλαδή που πήγες στην τεράστια βολγκσμπουργκ (12η στη μπουντεσλίγκα) και όχι στον σιχαμένο γάβρο κοιμόμαστε ήσυχοι. Λες και αν σου έριχνε κολλαριστά 15 ο γάβρος ή ο βάζελος θα έλεγε όχι η διοίκησή σου. Γιατί το πρόβλημα του νεοπαοκτσή είναι να μην πουλήσουμε στον γάβρο. Από κει και πέρα όπου θέλει ας πάει ο παιχταράς. Μετά βγαίνουν οι γκέυ της τρούμπας και μας την λένε. Οι μεγάλες ομάδες δεν ασχολούνται με το που θα πουλήσουν, αλλά με το πόσο θα μοσχοπουλήσουν. Και εσύ πουλήθηκες για κάτι ψωροεκατομμύρια λιγότερα από τα δάκχτυλα του ενός χεριού, που δεν είναι και καθαρά του ΠΑΟΚ. Τωρα η διοίκηση θα πάει να κλαφτεί στην πόρτο μπας και κερδίσει κανά ευρώ. Ενώ κανονικά αυτά συμφωνούνται εκ των προτέρων. Μια ακόμα σημαία του ΠΑΟΚ φεύγει "περήφανα". Ως την επόμενη. Και μετά ως την μεθεπόμενη και ύστερα ως την μεθμεθεπόμενη κ.ο.κ. Βιερίνια σε καμμιά δεκαριά χρονάκια πιθανό να ξαναδούμε, αλλά πρόλογο δεν τρώμε ποτέ πια από κανένα, γιατί .......ο ΠΑΟΚ πάνω από τον πάοκ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλα η μπουντεσλιγκα ειναι αλλοπροσαλλη τωρα 12η του χρονου μπορει και να το σηκωσει...ασε που χει παρει και παικταραδες βλεπω...αλλα μεγεθη ..
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Η σκόντα της γερμανίας. Παπατζιλίκι και ομάδα του στοιχήματος. Θησαύρισαν πολλοί γερμανοί τότε που πήρε το πρωτάθλημα από το πουθενά.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Vonapartis έγραψε:Και τώρα δηλαδή που πήγες στην τεράστια βολγκσμπουργκ (12η στη μπουντεσλίγκα) και όχι στον σιχαμένο γάβρο κοιμόμαστε ήσυχοι. Λες και αν σου έριχνε κολλαριστά 15 ο γάβρος ή ο βάζελος θα έλεγε όχι η διοίκησή σου. Γιατί το πρόβλημα του νεοπαοκτσή είναι να μην πουλήσουμε στον γάβρο. Από κει και πέρα όπου θέλει ας πάει ο παιχταράς. Μετά βγαίνουν οι γκέυ της τρούμπας και μας την λένε. Οι μεγάλες ομάδες δεν ασχολούνται με το που θα πουλήσουν, αλλά με το πόσο θα μοσχοπουλήσουν. Και εσύ πουλήθηκες για κάτι ψωροεκατομμύρια λιγότερα από τα δάκχτυλα του ενός χεριού, που δεν είναι και καθαρά του ΠΑΟΚ. Τωρα η διοίκηση θα πάει να κλαφτεί στην πόρτο μπας και κερδίσει κανά ευρώ. Ενώ κανονικά αυτά συμφωνούνται εκ των προτέρων. Μια ακόμα σημαία του ΠΑΟΚ φεύγει "περήφανα". Ως την επόμενη. Και μετά ως την μεθεπόμενη και ύστερα ως την μεθμεθεπόμενη κ.ο.κ. Βιερίνια σε καμμιά δεκαριά χρονάκια πιθανό να ξαναδούμε, αλλά πρόλογο δεν τρώμε ποτέ πια από κανένα, γιατί .......ο ΠΑΟΚ πάνω από τον πάοκ!
Καλά είναι και οι άλλοι από την άλλη πλευρά γραφικοί αλλά και εσύ Ναπολέοντα μου δεν πας πίσω.
Με τέτοια μυαλά καλύτερα να βάλουμε καμιά βόμβα στην Τούμπα να μην αφήσουμε πέτρα στην πέτρα να ησυχάσετε όλοι.
Πόσο μακρυά μπορούμε να πάμε έτσι ? Πόσο ??????

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο παίκτης πωλήθηκε για 3.5 εκατομμύρια εκ των οποίων το 1/3 πάει στην Πόρτο.Επίσης υπάρχει bonus 1 εκατομμύριο σε περίπτωση που συμπληρώσει ο παίκτης έναν αριθμό συμμετοχών.Άρα ο ΠΑΟΚ παίρνει κοντά στα 3,3-3,5 σε βάθος χρόνου.Εγώ αυτό καλό deal για έναν παίκτη του μεγέθους του Βιεϊρίνια δεν το λέω αλλά ας όψεται η καταραμένη φτώχεια.Εγώ πάντως με αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω σε κάτι καλό για τον επόμενο καιρό,στο μέλλον ίσως.Εμείς φυσικά εδώ θα είμαστε να τα βλέπουμε και να τα συζητάμε.
:pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καλή συνέχεια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”