ΥΓ αν επαιζα στοιχημα θα εβαζα λεφτά στο 1-2 παικτες.
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
- georgedoulk
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Σιγουρα λιγότερα απο οσα διναμε στον κουτσιαμικρούλη
Το μεγαλύτερο λάθος της διοίκησης αυτή τη στιγμή είναι να χρησιμοποιήσει τα λεφτά απο τη πώληση Βιερίνια για να πάρει άλλους παίχτες.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ.
Αμα δώσετε έστω και 100.000 σε μεταγραφή καινούργια το Γενάρη......είστε άξιοι της μοίρας σας και της κούτρας σας εκεί στη ΠΑΕ.
Αμα δώσετε έστω και 100.000 σε μεταγραφή καινούργια το Γενάρη......είστε άξιοι της μοίρας σας και της κούτρας σας εκεί στη ΠΑΕ.
- cristiano4
λιμπερο λενε για αντιβιειρινια οτι εχει ηδη εχει βρεθει και ειναι στην χωρα του ο Κωνσταντινιδης για τελικές επαφές
Αμα είναι αλήθεια λυπάμαι......γιατί πλέον η κοροιδία......βαράει κόκκινα.
Γιατι Αργοναυτη? οχι ολα τα λεφτα ενα μερος απο αυτα που ''περισσευουνε'' πρεπει να παει...ολες οι οργανωμενες ομαδες οταν πουλαν καλυτερες γινονται εμεις ας συμβιβαστουμε με το λιγοτερο αποδυναμωμενοι...αλλα πρεπει να παρουμε...προσεχτικες κινησεις να γινουν και να συνεχιστει η σκουπα αλλα στις μετριοτητες...
Αλλά με τα κενά που δημιουργήθηκαν, και αν γίνει καμιά στραβή και δεν βγούμε Ευρώπη ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο ?Argonaut4 έγραψε:Το μεγαλύτερο λάθος της διοίκησης αυτή τη στιγμή είναι να χρησιμοποιήσει τα λεφτά απο τη πώληση Βιερίνια για να πάρει άλλους παίχτες.
Πιστεύω ότι κάτι φθηνό , πολύ φθηνό θα πάρουμε και τώρα αλλά το καλοκαίρι θα πέσει πυρηνική βόμβα στην Τούμπα.
Θα φύγει όλη η σαβούρα και θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα.
- cristiano4
τα λεφτα της μεταγραφης του δεν θα πειραχθουν....απλά το συμβολαιο που θα επαιρνε αυτος θα πάει εκει....σε παιχτη επενδυση που εχει δειξει καποια πραγματα....μαζι σου αν δεν πανε τα χρηματα σε παιχτες απληρωτους και ανοιγματα
Η λέξη ''περισσεύουν'' δε νομίζω ότι χωράει στο λεξιλόγιο κανενός στελέχους της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή.MANIAKOS έγραψε:Γιατι Αργοναυτη? οχι ολα τα λεφτα ενα μερος απο αυτα που ''περισσευουνε'' πρεπει να παει...ολες οι οργανωμενες ομαδες οταν πουλαν καλυτερες γινονται εμεις ας συμβιβαστουμε με το λιγοτερο αποδυναμωμενοι...αλλα πρεπει να παρουμε...προσεχτικες κινησεις να γινουν και να συνεχιστει η σκουπα αλλα στις μετριοτητες...
Πουλάω το δίλιτρο γιατί δεν έχω μαντήλι να κλάψω........αλλά να μη πάρω ενα 1600 τούρμπο μετά....?
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...!
Αργοναυτη θα το δειξει η ιστορια.τι να πω..εγω ελπιζω σε καλυτερες μερες απο το καλοκαιρι και μετα αν κανουν αυτα που υποσχεθηκαν..
ο εστογιανοφ αν και ειχε υπογραψει ρητρα να μην ερθει σε εκ ομαδα νομιζω....δε βρισκω.. σε ποια ομαδα παιζει τωρα? αν ειναι λευτερος και τους διναμε καναν σακ λευτερο δε νομιζω να τους χαλαγε..
ο εστογιανοφ αν και ειχε υπογραψει ρητρα να μην ερθει σε εκ ομαδα νομιζω....δε βρισκω.. σε ποια ομαδα παιζει τωρα? αν ειναι λευτερος και τους διναμε καναν σακ λευτερο δε νομιζω να τους χαλαγε..
- georgedoulk
Κατσε ρε Αγροναυτη,
πουλάω το Καγιεν γιατί δεν μπορω να το συντηρήσω, αλλά δεν πρεπει να πάρω ενα Γιαρις για να πηγαίνω στην δουλειά μου σαν ανθρωπος;
Τα λεφτά που γλυτώσαμε απο Σπαντάτσιο, Αριας, Κοντρέρας, Βιερίνια είναι αρκετά για να φέρουμε τουλάχιστον ενα εξτρεμ. Αυτη τη στιγμή εχουμε μονο Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και Ρομπέρ για δυο θέσεις...
Να κάνουμε εξυγίανση επιτέλους αλλα να μην αφησουμε την ομάδα γυμνη αγωνιστικά.
πουλάω το Καγιεν γιατί δεν μπορω να το συντηρήσω, αλλά δεν πρεπει να πάρω ενα Γιαρις για να πηγαίνω στην δουλειά μου σαν ανθρωπος;
Τα λεφτά που γλυτώσαμε απο Σπαντάτσιο, Αριας, Κοντρέρας, Βιερίνια είναι αρκετά για να φέρουμε τουλάχιστον ενα εξτρεμ. Αυτη τη στιγμή εχουμε μονο Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και Ρομπέρ για δυο θέσεις...
Να κάνουμε εξυγίανση επιτέλους αλλα να μην αφησουμε την ομάδα γυμνη αγωνιστικά.
Εγώ κάθομαι αδερφέ.....
Να δω ποιοι θα κάθονται στις καρέκλες τις ΠΑΕ σε λίγο καιρό έτσι και δε πιάσει τόπο η πώληση Βιερίνια.....και όσων ακολουθήσουν.
Και ξέρετε όσοι συμμετέχετε στο φόρουμ ότι εχω στηρίξει τη διοίκηση αρκετά....πριν πέσετε να με φάτε.
Στηρίζουμε τη διοίκηση και δε θα τη σταυρώσουμε πριν δούμε τι ακριβώς θέλει να κάνει ......και φυσικά....η σούμα θα γίνει την Άνοιξη......!
Να δω ποιοι θα κάθονται στις καρέκλες τις ΠΑΕ σε λίγο καιρό έτσι και δε πιάσει τόπο η πώληση Βιερίνια.....και όσων ακολουθήσουν.
Και ξέρετε όσοι συμμετέχετε στο φόρουμ ότι εχω στηρίξει τη διοίκηση αρκετά....πριν πέσετε να με φάτε.
Στηρίζουμε τη διοίκηση και δε θα τη σταυρώσουμε πριν δούμε τι ακριβώς θέλει να κάνει ......και φυσικά....η σούμα θα γίνει την Άνοιξη......!
Τον Αύγουστο θα'μαστε καλά.Με μια νέα ομάδα,την ομάδα του Μπόλονι.
Το ελπίζω δηλαδή γιατί με τη ψυχοσύνθεση του Έλληνα γενικά και του Παοκτσή ειδικά δεν μπορείς να βάλεις και στοίχημα.

Το ελπίζω δηλαδή γιατί με τη ψυχοσύνθεση του Έλληνα γενικά και του Παοκτσή ειδικά δεν μπορείς να βάλεις και στοίχημα.
- cristiano4