Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Βλαχοδημος και κανα 2 δανεικοι απο Πορτο και Ιταλια μπας και ηρεμησουμε λιγο!
- Caballo Viejo
Το έγραψα και σε άλλο τόπικ. Ελπίζω εκεί στη διοίκηση να έχουν το ελάχιστο νιονιό να κάνουν δύο ποιοτικές και όχι κατ' ανάγκη ακριβές μεταγραφές για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο που τους έχει συγχωρήσει τόσες και τόσες μ@λ@κίες και συνεχίζει να τους στηρίζει. Ελπίζω...
Ζητάω πολλά;
Ζητάω πολλά;
- ΑποστόληςΑ
+1free4 έγραψε:Βλαχοδημος και κανα 2 δανεικοι απο Πορτο και Ιταλια μπας και ηρεμησουμε λιγο!
Από παίκτες της Superleague μόνο ο Μαυροδήμος έδειξε (απ' όσο είδα) να έχει ελπίδες εξέλιξης. Μην ξαναρχίσουμε πάλι όπως το καλοκαίρι με του "παικταράδες" του Ολυμπιακού Βόλου.
Παντως πρεπει να αρχισει η πανω βολτα στις μεταγραφες με σωστες προσθηκες νεαρων ελπιδοφορων ή καταξιωμενων παιχτων.
Αλλοι ρομπεραμπουμπακαρηδες και φιλομενοσαβινιδες δεν αντεχονται...
Αλλοι ρομπεραμπουμπακαρηδες και φιλομενοσαβινιδες δεν αντεχονται...
ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ,
Ή ΑΠΛΑ ΜΗ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ
Ή ΑΠΛΑ ΜΗ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ
- ΑποστόληςΑ
- trel@menos
βλαχοδημος χωρις δευτερη σκεψη. 200 χιλιαδες, καναν ρομπερ δανεικο, και κανα 25% μεταπωληση και στον φερνει ο πανοπουλος στην πορτα σου τυλιγμενο.
αν υπαρχει ενας προπονητης στην ελλαδα που μπορει να τον εξελιξει σαν παικτη αυτος ειναι ο μπολονι.
αν υπαρχει ενας προπονητης στην ελλαδα που μπορει να τον εξελιξει σαν παικτη αυτος ειναι ο μπολονι.
- georgedoulk
Ρε παιδιά εγώ που τον είδα τον Βλαχοδήμο κανα δυο-τρια ματς με την Ξανθη δεν με εντυπωσίασε.
Σίγουρα είναι μικρός σε ηλικία αλλά δεν με επεισε.
Πολύ τσαλίμι, μετρια κοντρολ, μετρια τεχνική.
Στα θετικά του η ταχύτητα και το θρασος (καποιον μου θυμίζει...).
Τωρα χρειάζεται ενας ετοιμος εξτρεμ. Ο Λόλο ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Νομιζω οτι ο Πανιώνιος εβαλε ρητρα να μην υπογράψει συμβολαιο σε αλλη ευρωπαίκη ομάδα, αλλά δεν ξέρω μεχρι ποτε ή ποσα χρηματα θα πάρει θα δικαιούται αν τελικά υπογράψει.
Σίγουρα είναι μικρός σε ηλικία αλλά δεν με επεισε.
Πολύ τσαλίμι, μετρια κοντρολ, μετρια τεχνική.
Στα θετικά του η ταχύτητα και το θρασος (καποιον μου θυμίζει...).
Τωρα χρειάζεται ενας ετοιμος εξτρεμ. Ο Λόλο ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Νομιζω οτι ο Πανιώνιος εβαλε ρητρα να μην υπογράψει συμβολαιο σε αλλη ευρωπαίκη ομάδα, αλλά δεν ξέρω μεχρι ποτε ή ποσα χρηματα θα πάρει θα δικαιούται αν τελικά υπογράψει.
Τοσο πολυ σας αρεσει αυτος ο Μπαρμπαδημος?
Δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου...
Δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου...
- trel@menos
προσωπικα πιστευω οτι εχει πολυ μελλον αρκει να δουλευτει σωστα. στο στυλ του μοιαζει πολυ με τον κριστιανο ροναλντο. βασικα πιστευω προσπαθει να τον μιμηθει.
αμα δυναμωσει λιγο θα μπορει να κανει τη διαφορα στο ελληνικο πρωταθλημα. τωρα αμα παει σε κανα γαυρο θα θαφτει κι αυτος οπως πολλοι αλλοι. σε βαζελο και αεκ δεν υπαρχει σαλιο.
ελπιζω με τα λεφτα του βιειρι να γινει καποια κινηση.
αμα δυναμωσει λιγο θα μπορει να κανει τη διαφορα στο ελληνικο πρωταθλημα. τωρα αμα παει σε κανα γαυρο θα θαφτει κι αυτος οπως πολλοι αλλοι. σε βαζελο και αεκ δεν υπαρχει σαλιο.
ελπιζω με τα λεφτα του βιειρι να γινει καποια κινηση.
Πάρτε λίγο Βλαχοδήμο για όσους δεν τον ξέρουν
Ακατέργαστο διαμάντι (καμιά σχέση με Κούτσια) αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη σε θέματα τακτικής και στα τελειώματα.Αν τον δώσεις στον Λάζλο θα θυμηθεί ένα δεκαεξάχρονο καθαρόαιμο στην Σπόρτινγκ.
Αλλά εκείνος που είναι έτοιμος και κυρίως φέτος έχω πάθει πλάκα είναι ο Μαρσελίνιο που τον είδα και στην Τούμπα.Από τους πιο γρήγορους παίκτες στην Ελλάδα με την μπάλα στα πόδια.Λίγο να δυναμώσει μυικά και θα κάνει θαύματα.Παίζει αριστερά και με κάποια ερωτηματικά μπορεί και δεκάρι.Αριστερό πόδι ποίημα . Αυτόν τον κλείνεις ΧΘΕΣ.
Το παν είναι στο σημερινό ποδόσφαιρο η ταχύτητα.Νέους παίκτες (18-23 χρ.) και γρήγορους θέλει ο ΠΑΟΚ.
Ο βάζελος με Ζέκα και Κουίνσι δανεικούς είναι άλλη ομάδα.Και δεν τους βγήκε και αυτός ο Ρούντολφ που τον έχω δει και είναι σφαίρα(μόνιμο πρόβλημα στους κοιλιακούς που μάλλον θέλει εγχείρηση).Τρεις δανεικούς πήρε ο Φερέιρα και οι τρεις είναι σφαίρες. Αυτό είναι το μυστικό και μακάρι να κινηθούμε για τέτοιους έστω και για δανεικούς.

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport24.gr/football/omades/SkodaXanthi/thymizei_kristiano_ronalnto_o_vlaxodhmos.1515089.htmlΑλλά εκείνος που είναι έτοιμος και κυρίως φέτος έχω πάθει πλάκα είναι ο Μαρσελίνιο που τον είδα και στην Τούμπα.Από τους πιο γρήγορους παίκτες στην Ελλάδα με την μπάλα στα πόδια.Λίγο να δυναμώσει μυικά και θα κάνει θαύματα.Παίζει αριστερά και με κάποια ερωτηματικά μπορεί και δεκάρι.Αριστερό πόδι ποίημα . Αυτόν τον κλείνεις ΧΘΕΣ.
Το παν είναι στο σημερινό ποδόσφαιρο η ταχύτητα.Νέους παίκτες (18-23 χρ.) και γρήγορους θέλει ο ΠΑΟΚ.
Ο βάζελος με Ζέκα και Κουίνσι δανεικούς είναι άλλη ομάδα.Και δεν τους βγήκε και αυτός ο Ρούντολφ που τον έχω δει και είναι σφαίρα(μόνιμο πρόβλημα στους κοιλιακούς που μάλλον θέλει εγχείρηση).Τρεις δανεικούς πήρε ο Φερέιρα και οι τρεις είναι σφαίρες. Αυτό είναι το μυστικό και μακάρι να κινηθούμε για τέτοιους έστω και για δανεικούς.
- cristiano4
http://www.sport-fm.gr/article/525078
Ο Λεονάρντο σκέφτεται να αλλάξει δικέφαλο και να φορέσει τον ασπρόμαυρο της Θεσσαλονίκης,
λέει σε ενα σημειο ο Σαμπράκος....απο τους λιγους συμπαθητικούς ρεπορτερ άλλων ομαδων....ελευθερος πλεον εννοειται δεν με χαλουσε σαν μια επιπλεον λυση... θα γουσταρα να εκανα μια κινηση στην κουλα που ειναι πολυ φουστικη ομάδα και στο παρελθον μας εχει φερθει αναλογως
Ο Λεονάρντο σκέφτεται να αλλάξει δικέφαλο και να φορέσει τον ασπρόμαυρο της Θεσσαλονίκης,
λέει σε ενα σημειο ο Σαμπράκος....απο τους λιγους συμπαθητικούς ρεπορτερ άλλων ομαδων....ελευθερος πλεον εννοειται δεν με χαλουσε σαν μια επιπλεον λυση... θα γουσταρα να εκανα μια κινηση στην κουλα που ειναι πολυ φουστικη ομάδα και στο παρελθον μας εχει φερθει αναλογως
2 3 καλους παικτες οπωσ και δηποτε...Και απο οτι βλεπω παλι ο χαλκιας εκτος αποστολης ας φυγει απο τωρα...ας κλεισουμε και 2ον απο τη διαφημιση της νιβεα τον σηφακα...
Με τα λεφτα του βιερι καθαρα παιρνουμε 3? + 1 απο τις αποδεσμευσεις οι οποιες ΝΑ συνεχιστουν
πρεπει ενα μπατζετ τουλ 1.5 εκ ευρω να πανε σε παικτες..2 το πολυ 3 αλλα καλους..
Με τα λεφτα του βιερι καθαρα παιρνουμε 3? + 1 απο τις αποδεσμευσεις οι οποιες ΝΑ συνεχιστουν
πρεπει ενα μπατζετ τουλ 1.5 εκ ευρω να πανε σε παικτες..2 το πολυ 3 αλλα καλους..
cristiano4 έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/525078
Αυτήν την πουστροομ@δα πολύ θα ήθελα να την δαγκώσω κάποια στιγμή.Στέκεται στην σκιά των άλλων 2 βρυκολάκων του ΠΟΚ , το παίζει αιώνια αδικημένη αλλά πολλές φορές στο παρελθόν μας έκανε ζημιές σε παρόμοιες καταστάσεις.
- navigator11
το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να πάρουμε απο 0 έως 1 παίχτη βλέπω δεν αγγίζει και πολλούς ...
λεονάρδος;πόσα παίρνει;
λεονάρδος;πόσα παίρνει;