Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Το θεμα των μεταγραφων θα ειναι το πρωτο μεγαλο τεστ της ''κανουριας'' προσπαθειας της διοικησης.Για μενα αποτελει μονοδρομο αλλα και μπουσουλα για το μελλον μια τακτικη αναλογη της αρχικης της παρουσας διοικηση η οποια για αγνωστο λογο εγκαταλειθφηκε.Παικτες ειτε με βαρυ βιογραφικο σε πτωτικη πορεια (Γκαρσια,Κοντρερας) οι οποιοι θα αποτελουν τις ποιοτικες πινελιες του ροστερ ειτε νεοι σε ηλικια που ξεκινησαν πολυ ελπιδοφορα αλλα καπου στραβωσε το πραγμα στην πορεια χωρις να εχουν προλαβει να καουν (βιερινια,Μαρκος Αντονιο).Μακρια απο παικτες κοντα στα 30 με μετρια βιογραφικα των οποιων η πορεια ειναι σχεδον προδιαγγεγραμενη (Σπαντατσιο,Μπουσαιντι,Φιλομενο,Ρομπερ και, και, και)
συμφωνω και αυτο περιμενω ..ακομα και τωρα να μην ερθουν να κλεισουν για το καλοκαιρι..
ετσι δινεις οραμα σε οσους εχουν κρυωσει...κπς τους εχεις χασει οριστικα πιστευω..κποι ειναι των αποτελεσματων αλλα ο περισσοτερος κοσμος θελω να πιστευω αν δει εργα θα στηρξει ξανα..
ετσι δινεις οραμα σε οσους εχουν κρυωσει...κπς τους εχεις χασει οριστικα πιστευω..κποι ειναι των αποτελεσματων αλλα ο περισσοτερος κοσμος θελω να πιστευω αν δει εργα θα στηρξει ξανα..
ΠΑΡΤ 1 ελευθεροι απο ελλαδα
πιστευω μορας,ταυλαριδης,ενζεγκουελε(2 απο τους 3) θα ηταν καλες περιπτωσεις για την αμυνα..
σηφακης για τερμα οπωσδηποτε
μπερτο για δεξια
αργυροπουλο αριστερα
βασιλακακη,θ.καραγκουνης για κεντρο
ισως λεαλ και κυριως μαρσελινιο και μπερνς λογω ηλικιας στην επιθεση
πιστευω μορας,ταυλαριδης,ενζεγκουελε(2 απο τους 3) θα ηταν καλες περιπτωσεις για την αμυνα..
σηφακης για τερμα οπωσδηποτε
μπερτο για δεξια
αργυροπουλο αριστερα
βασιλακακη,θ.καραγκουνης για κεντρο
ισως λεαλ και κυριως μαρσελινιο και μπερνς λογω ηλικιας στην επιθεση
- Emprostisghsoitrelamenoi
το πουτανοπαιδο ο καστιγιο παιχτικα ισως?? ειναι μια καλη λυση...
αλλα δεν μπορω να τον δω με τπτ με τον δικεφαλο στο στηθος//
εκεινος ο μαρκεζ της γριας που βρισκεται??καλη περιπτωση για αντι βιερι...
βλαχοδημο κ εγω ψηνομαι !!!
αλλα δεν μπορω να τον δω με τπτ με τον δικεφαλο στο στηθος//
εκεινος ο μαρκεζ της γριας που βρισκεται??καλη περιπτωση για αντι βιερι...
βλαχοδημο κ εγω ψηνομαι !!!
απο την ξανθη Βλαχοδήμος και Μαρσελίνιο είναι πολύ καλες περιπτώσεις για μας πιστεύω...
και ο Πόι και ο Μάρκοφσκι δεν είναι ασχημες εναλλακτικες
και ο Πόι και ο Μάρκοφσκι δεν είναι ασχημες εναλλακτικες
Ρε παιδιά, τι μυρώνεστε για το Βλαχοδήμο;
Υπάρχει περίπτωση να βγει στο σφυρί και να μην πάει κανά γαύρο; και λόγω προσφοράς και λόγω παραρτήματος;
Το λέτε το λέτε, στο τέλος θα το πιστέψετε και θα χαλαστείτε οτι "μας φάγανε τον παίκτη μέσα από τα χέρια μας".
Πάπαλα. Βλαχοδήμους τους τσιμπάς ΠΡΙΝ τους μπανίσουν οι βρυκόλακες, όσο παίζουν στις Στουτγκάρδες, όχι όταν έρθουν στην Ξάνθη για να τους ετοιμάσει για το χοντρό (ο οποίος θα φτάσει 50 παίκτες στάνταρ τώρα που σφίγγουν όλοι - 30 του μυτόγκα και 20 για τα 6ποντα φιλικά)
Υπάρχει περίπτωση να βγει στο σφυρί και να μην πάει κανά γαύρο; και λόγω προσφοράς και λόγω παραρτήματος;
Το λέτε το λέτε, στο τέλος θα το πιστέψετε και θα χαλαστείτε οτι "μας φάγανε τον παίκτη μέσα από τα χέρια μας".
Πάπαλα. Βλαχοδήμους τους τσιμπάς ΠΡΙΝ τους μπανίσουν οι βρυκόλακες, όσο παίζουν στις Στουτγκάρδες, όχι όταν έρθουν στην Ξάνθη για να τους ετοιμάσει για το χοντρό (ο οποίος θα φτάσει 50 παίκτες στάνταρ τώρα που σφίγγουν όλοι - 30 του μυτόγκα και 20 για τα 6ποντα φιλικά)
joshua έγραψε:Το θεμα των μεταγραφων θα ειναι το πρωτο μεγαλο τεστ της ''κανουριας'' προσπαθειας της διοικησης.Για μενα αποτελει μονοδρομο αλλα και μπουσουλα για το μελλον μια τακτικη αναλογη της αρχικης της παρουσας διοικηση η οποια για αγνωστο λογο εγκαταλειθφηκε.Παικτες ειτε με βαρυ βιογραφικο σε πτωτικη πορεια (Γκαρσια,Κοντρερας) οι οποιοι θα αποτελουν τις ποιοτικες πινελιες του ροστερ ειτε νεοι σε ηλικια που ξεκινησαν πολυ ελπιδοφορα αλλα καπου στραβωσε το πραγμα στην πορεια χωρις να εχουν προλαβει να καουν (βιερινια,Μαρκος Αντονιο).Μακρια απο παικτες κοντα στα 30 με μετρια βιογραφικα των οποιων η πορεια ειναι σχεδον προδιαγγεγραμενη (Σπαντατσιο,Μπουσαιντι,Φιλομενο,Ρομπερ και, και, και)
ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΠΟΣΤMANIAKOS έγραψε:υν να κλεισουν για το καλοκαιρι..
καπου παραπανω διαβασα οτι μενει ελευθερος ο μαρσελινιο... αν ειναι αληθεια ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ
Εμενα 2 ενδιαφεροντες παικτες που μου ερχονται στο μυαλο και ειχαν ακουστει για ελλαδα το καλοκαιρι ειναι ο ααρον νιγκεθ για αντιβιερινια και ο μανουτσο για επιθεση.Κατα τα αλλα μακρια μακρια μακρια απο ελευθερους παικτες του εκπληκτικου ελληνικου πρωταθληματος.Αυτο θα πρεπει να ειναι το πρωτο μαθημα μετα το σερι των προηγουμενων αποτυχημενων μεταγραφων.
Ο Μαρσελίνιο φέρνει χρήμα και μεταγραφέςBoksic4 έγραψε:καπου παραπανω διαβασα οτι μενει ελευθερος ο μαρσελινιο... αν ειναι αληθεια ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ
Στο στόχαστρο ομάδων από την Τουρκία βρίσκεται ο μέσος της Ξάνθης Μαρσελίνιο, που αν πουληθεί να φέρει χρήμα και... μεταγραφές.
Μαρσελίνιο
Επιμέλεια: Γιώργος Χριστοφόρου Δημοσίευση: 01 Ιαν. 2012 13:05
Η βαθμολογική θέση της Ξάνθης μπορεί να έχει σκορπίσει αισιοδοξία στους φίλους της ομάδας, που βλέπουν πως τα πλέι οφ δεν είναι αδύνατος στόχος, όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Όπως έχει πει και ο Χρήστος Πανόπουλος τα οικονομικά είναι δύσκολα και κάθε καλή πρόταση θα εξεταστεί.
Δημοσιεύματα από την Τουρκία λοιπόν θέλουν τον Μαρσελίνιο Λεϊτέ να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από τη γειτονική χώρα, με δυο από αυτές να είναι αρκετά "ζεστές".
Ο Βραζιλιάνος άσος κάνει καλό πρωτάθλημα, αν και βρέθηκε για λίγο στο "ψυγείο", είναι σε εξαιρετική ηλικία και μπορεί να αποφέρει χρήματα στο σύλλογο. SPORT24
Μόνο αν κινηθούμε με απευθείας κρούση στον παίκτη μέσω μάνατζερ και ματώσουμε οικονομικά μπορούμε να τον κλείσουμε για το καλοκαίρι.
Υ.Γ.Τώρα θα με βρίσετε αλλά θα το πω...Πρίττας για 1,5 χρόνο για μπακ απ Γκαρσία,Λάζαρ με λίγα φράγκα (ο Μπαλάφας θα παίζει στόπερ,Στάμου,Τσουκαλάς ερωτηματικά,Παναγιοτούδης ελπίδα αλλά 16.5) χρειάζεται ένας αμ χαφ.
εγω για πριττα ψιλοψηνομαι το γραψα και χτες...ειδα και ποιος ειναι ο μανατζερ του

αλλα κυριως για Μορα που δεν παιζει στη σουνσι.....χουντομπιακ της καρπατυ που ληγει το συμβολαιο...
και να κανουμε προταση συνιδιοκτησιας για τον Λουκας....και μετα ξυπνησα
αλλα κυριως για Μορα που δεν παιζει στη σουνσι.....χουντομπιακ της καρπατυ που ληγει το συμβολαιο...
και να κανουμε προταση συνιδιοκτησιας για τον Λουκας....και μετα ξυπνησα
κανεναν η χρονια οσο αφορα το πρωταθλημα ειναι χαμενη ευρωπη θα βγεις ετσι και αλλιως βαλε πιτσιρικια σε σειρα αγωνων να εισαι σιγουρος ποιοι κανουν για του χρονου
-
john4serres
Παπαστεριανος ;;;
( σε περιπτωση που μεινει ελευθερος απο συμπολιτη )
( σε περιπτωση που μεινει ελευθερος απο συμπολιτη )
- george aspromayros
1.αυτο το νημα ειναι για φετος???
2.ειναι κατι σα το πηγαδι των ευχων??
3.αφορα αλλη ομαδα?
4.εννοει εσωτερικες μεταγραφες?
5.μηπως ειναι σα την καρεκλα του ψυχολογου? εγω λεω κι αυτος σημειωνει..στα @@ του!!
6.εχει μηπως και χωρο να αναψω το κερακι μου, μετα την προσευχη μου??
ας παρουμε λοιπον τα απομειναρια καποιων...
ειμαι καπως..........
2.ειναι κατι σα το πηγαδι των ευχων??
3.αφορα αλλη ομαδα?
4.εννοει εσωτερικες μεταγραφες?
5.μηπως ειναι σα την καρεκλα του ψυχολογου? εγω λεω κι αυτος σημειωνει..στα @@ του!!
6.εχει μηπως και χωρο να αναψω το κερακι μου, μετα την προσευχη μου??
ας παρουμε λοιπον τα απομειναρια καποιων...
ειμαι καπως..........