László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Photis »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Κίνητρο, δώστε του κίνητρο ΤΩΡΑ. Και εν λευκώ όλα, ΟΛΑ! Μεταγραφές, προωθήσεις, αποχωρήσεις, σχήματα, τα πάντα.

Είναι ο μόνος στον οποίο μπορώ να ελπίζω για κάτι μελλοντικά.

Και μην περιμένετε να πάει Μάιος, να πει ότι δεν συνεχίζει, για να αρχίσετε να ψάχνετε με το μυξομάντιλο στο χέρι για την αφραγκία...

Το καλοκαίρι χτίστε από την αρχή, πάνω σε 4 παίκτες: Σάλπι (εάν δεν την κάνει), Γκαρσία (εάν δεν την κάνει), Κλάους (εάν δεν τον πουλήσετε), Μαλεζά (εάν δεν τον πουλήσετε). Δώστε του χρόνο, πάρτε του την πίεση για τίτλους, πορείες, νίκες κλπ (και να την βάλετε, χλωμό), αφήστε τον να κάνει δικιά του ομάδα με πιτσιρίκια, ρίξτε του ανανέωση εν λευκώ και δώστε του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Κάντε τον μάνατζερ α λα αγγλικά. Μάθετε από αυτόν και εάν είμαστε τυχεροί, θα κάτσει 2-3 χρόνια στο σύνολο και θα μας βγάλει 4-5 παίκτες και λίγη ελπίδα.

Το οτι δεν έφυγε τώρα πάντως, που θα είχε και την καλύτερη δικαιολογία, μου αφήνει μία ελπίδα για να μείνει. Στα 58-59 μετράει περισσότερο η υστεροφημία και ο εγωισμός, παρά τα φράγκα και το πρεστίζ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Sera 4 ...Μπά για οποιαδήποτε αποτυχία φταίει εδω και 80 χρονια ο ζαγορ οποιαδήποτε επιτυχία γίνεται με αυτόματο πιλοτο....
Βρηκαμε βέβαια και δικαιολογία για τα επόμενα χρονια όταν δεν θα ειναι ο ζαγορ για όλα θα φταίει αυτός είμαι σίγουρος ότι και αυτήν την καραμέλιτσα θα πιπιλιζουμε ......αλλα οπαδοι που πετουσαμε πέτρες τον παντελακη και
τον ζητούσαμε συγνώμη 20 χρονια μετα μας αξίζουν ότι παθαίνουμε δυστυχώς ......
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

donis ??? Μονο ??? Για να σας φτιαξω το κεφι , θα σας πω οτι 3η εναλλακτικη ειναι ο πολλα υποσχομενος Νικος Κολομπουρδας ..... 8-)

Τελος παντων ... Τον Λαζλο και τα ματιας τους εκει στην διοικηση ....

Υ.Γ. Αυτη η προσπαθεια αναδειξης νεων παικτων σε βασικες θεσεις της ομαδας , ισως επρεπε να ειχε αρχισει νωριτερα ... Και αν οχι την 1η και την 2η , αλλα ισως την 3η χρονια του πορτογαλλου... :?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω πάντως τον γουστάρω τον Κολομπούρδα.

Υ.Γ. Γνωρίζει και τους παίχτες. Τους ίδιους που έχει τώρα, τους ίδιους θα έχει και στην 1η ομάδα :oops:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Εχω μεγαλη απορια τη μπορει να τον ειπε ο Κωνσταντινιδης το καλοκαιρι και τον επεισε να ρθει στην ομαδα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

eorptol έγραψε:.....αλλα οπαδοι που πετουσαμε πέτρες τον παντελακη και
++ Ξέχασες τον Γκιούλα Λόραντ :(
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

eorptol έγραψε:Sera 4 ...Μπά για οποιαδήποτε αποτυχία φταίει εδω και 80 χρονια ο ζαγορ οποιαδήποτε επιτυχία γίνεται με αυτόματο πιλοτο....
Βρηκαμε βέβαια και δικαιολογία για τα επόμενα χρονια όταν δεν θα ειναι ο ζαγορ για όλα θα φταίει αυτός είμαι σίγουρος ότι και αυτήν την καραμέλιτσα θα πιπιλιζουμε ......αλλα οπαδοι που πετουσαμε πέτρες τον παντελακη και
Συγνώμη αλλά για οτιδήποτε γραφτεί σαν προβληματισμός/κριτική προς τη διοίκηση, η ρητορική η δικη σου είναι η ίδια.
Λες και είσαι ο Ζαγορακής ο ίδιος ή η Λίλη ξέρω γω.
Ότι, μα ότι και να γίνει, βάζεις το όνομα του Ζαγοράκη μπροστά λες και έχει περπατήσει στο νερό ξέρω γω.
Επιχειρήματα; Μηδέν.
Μόνο το ''ο Ζαγοράκης ξέρει'', ''πάλι θα κωλοτουμπιάζεστε'' και τέτοια.
Ε, νισάφι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Είπατε ότι εξ αρχής συζητήσατε με Ζαγοράκη και Κωνσταντινίδη για να μη φύγουν με τίποτα οι Βιεϊρίνια, Γκαρσία και Σαλπιγγίδης. Θα θυσίαζε κάποιον για να καλύψετε άλλες ανάγκες, ίσως με περισσότερους παίκτες;

«Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο. Αν γίνονταν αυτό θα έπρεπε να αλλάξω και κάποια πράγματα και στο συμβόλαιό μου…».

Συνεντευξη του Λαζλου , γυρω στον Ιουλιο .... Δασκαλε , μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλο λογο μην λες ... Εδω που ηρθες τα παντα μπορουν να γινουν .... 8-)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μα και γι αυτό θα αλλάξει κάποια πράγματα στο συμβόλαιο του αδελφέ μου...
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ισως δουμε και απο τεταρτη κπ πραγματα.....π.χ αν δουμε και καναν μικρο παραπανω στην 11αδα...π.χ κατσικας αντι τσιριλο κλπ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μιλώντας στην ρουμανική ιστοσελίδα ziare.com, ο Λάσλο Μπόλονι δήλωσε μεταξύ άλλων πως: "με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω".

"Έχω καλή συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι οικονομικό. Γενική η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Ετσι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί".

Ακόμη ο Μπόλονι είπε ότι άλλα συμφώνησε με τον ατζέντη του και άλλα είδε όταν υπέγραψε, αλλά επικράτησε η επιθυμία του να κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

κονδρα

και πριν αλεκτωρ,,,
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μπόλονι: "Δεν το έχω ξαναζήσει"
Ανήσυχος εμφανίζεται ο Λάσλο Μπόλονι σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε ρουμανική ιστοσελίδα.

Μιλώντας στην ρουμανική ιστοσελίδα ziare.com, ο Λάσλο Μπόλονι δήλωσε μεταξύ άλλων πως: "με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω".

"Έχω καλή συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι οικονομικό. Γενική η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Ετσι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί".

Ακόμη ο Μπόλονι είπε ότι άλλα συμφώνησε με τον ατζέντη του και άλλα είδε όταν υπέγραψε, αλλά επικράτησε η επιθυμία του να κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

contra.gr
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αρχίσαμε...είπαμε.Μέχρι το καλοκαίρι ο Μπόλονι καλοκαίρι έφυγε.Να δω τι πρότζεκτ θα κάνουν τα ξεφτέρια μας χωρίς τον προπονηταρά...
:pano:
ΥΓ:Με το δίκαιο του.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

"Μετά από ένα χρόνο άψογης συνεργασίας και θητείας δίπλα στο δάσκαλο της ανάδειξης νεαρών παικτών, ήρθε η ώρα για τις μεγάλες εξετάσεις του φερέλπιδος Έλληνα προπονητή ο οποίος χαίρει της εκτίμησης και των διοικούντων την ΠΑΕ - μετά από το έργο που έχει παρουσιάσει στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ -, αλλά και πολλών από των παικτών που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας στις πλάτες τους, μιας και κάτω από τις δικές του οδηγίες εξελίχθηκαν και προωθήθηκαν στη σεζόν που μόλις τελειώνει, από τον πρώην πια προπονητή του ΠΑΟΚ."

Ή

"Ένα φλερτ που επιτέλους καταλήγει σε γάμο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει τέλεια τα κατατόπια και τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και του ονόματος του ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν υπήρξαν αρκετές οι φορές που οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά στην έναρξη συνεργασίας, ωστόσο διάφορες λεπτομέρειες, αλλά και εξωγενείς παράγοντες, δεν τις άφησαν να προχωρήσουν σε γάμο. Σήμερα όμως, οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, και όλα τα σενάρια καταλήγουν οτι το νέο πλάνο 3ετίας της ομάδας του δικέφαλου του βορρά θα κληθεί να το υλοποιήσει ένας από τους πιο ικανούς Έλληνες νέους προπονητές, ο οποίος συμφωνεί σε όλα με το δίδυμο που οδηγεί τον ΠΑΟΚ, ειδικά όσον αφορά στη στήριξη της ομάδας στα ταλέντα που η ίδια αναδεικνύει μέσα από τις ακαδημίες της. Μάλιστα στο στενό του κύκλο αφήνει να εννοηθεί οτι τον εξιτάρει το ενδεχόμενο να δουλέψει με τόσο ταλαντούχους νέους παίκτες, ώστε να οδηγήσει και πάλι τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια της Ευρώπης".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”