συγκρινεις ρε φιλε τροπο λειτουργιας πορτο με ΠΑΟΚ?xristos14 έγραψε:Άρα προτείνεις να τον χάναμε του χρόνου τσάμπα?Ξέρεις ότι απ το Γενάρη του '13 θα μπορούσε να υπογράψει όπου θέλει κ εμείς να μην παίρναμε φράγκο έτσι?gika έγραψε:Εγώ δεν πάω γήπεδο για κανέναν Βιείρινια.barlow4 έγραψε:εσυ πηγαινε στο γηπεδο gika για τον βιειρινια και καθε βιειρινια.αυτοι που πανε γηπεδο οταν εχουν μονο θελω δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο την ουσια του ΠΑΟΚ.και δεν θα λειψουν παρα μονο σε οικονομικο επιπεδο.
λες και αν εφευγε σε δυο χρονια τσαμπα θα σκιζονταν ολοι οι φιλοθεαμωνες να παρουν διαρκειας.
επισης πολυ τιμιο να εχεις αλλα δυο χρονια τον καλυτερο παικτη σου ομηρο με χαμηλο συμβολαιο.ευγε.
νιου ορντερ βρε γιαγια σε λεω.νιου ορντερ.ακομα kolynos?
Και με τις ακαδημίες να παίζαμε εγώ πάλι Τούμπα θα ήμουν.
Πολλοί όμως, η πλειοψηφία βασικά, ΔΕΝ θα ήταν.
Και το "δεν θα λείψουν παρά μόνο σε οικονομικό επίπεδο", είναι αστείο. Νομίζω ότι εξαιτίας αυτού του επιπέδου πουλάμε τον παίκτη.
Όσο για το τελευταίο.
Και γω θα γούσταρα να 'μαι όμηρος παίζοντας στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να μεγαλώνω το παιδί μου στη χώρα του, να με λατρεύει ο κόσμος και να παίρνω και 300 χιλιάρικα minimum το χρόνο.
Άλλωστε μόνο για ομηρία δεν πρόκειται. Αυτός δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που είχε μάλιστα και ρήτρα 15 εκ; Πως τώρα θα είχε την απαίτηση να τον αφήσουμε με 3;
Η απόφαση αυτή δεν θα βγει σε καλό στην ομάδα. Αυτό πιστεύω και μακάρι να κάνω κολοτούμπα.
Τεσπα.
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ"...
Ελπίζω να το υποστηρίζετε αυτό με το ίδιο πάθος και όταν θα πηγαίνετε να πληρώνετε τα χαράτσια.
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ"..
Δεύτερον ποιά 15 εκατομμύρια?Είναι ίδοι οι καιροί με το '09 που υποφράφηκε το συμβόλαιό του?Δηλαδή δεν έχεις ιδέα πως είναι η Ευρώπαική οικονομία αυτή τη στιγμή?Εδώ ο Σουάρες πουλήθηκε στη Λιβερπουλ για 12 εκατομμύρια.
Τρίτον για να τα βάλουμε κάτω, τον αγοράσαμε 300.000 και τον πουλάμε 3-4 μύρρια..αυτό σημαίνει ότι βγαίνουμε 1500% κερδισμένοι, ε τι άλλο θέλουμε δηλαδή?Αν επενδυθούν σωστά αυτά τα λεφτά είμαστε σε καλό δρόμο.
Και η Πόρτο κάθε 2 χρόνια πουλάει τ'αστέρια της και δε τη θυμάμαι τα τελευταία 10 χρόνια να έπεσε επίπεδο ποτέ
εισαι σοβαρος στην ελλαδα ζεις