Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απ το 70 και μετά (που θυμάμαι) βρείτε μου ένα καλό πρόεδρο που να πέρασε απ τον ΠΑΟΚ.
ΟΚ?
Τώρα βρείτε μου ένα πρόεδρο του ΠΑΟΚ που ΔΕΝ έφυγε κυνηγημένος απ το λαό του ΠΑΟΚ.
Κανένας?Πώς το εξηγείται αυτό?
40 χρόνια δηλαδή μας διοικούν λαμόγια? Αυτό σημαίνει οτι ο περήφανος λαός ή μέρος του
τουλάχιστον κάνει συνεχώς λανθασμένες επιλογές.Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.
Ή στραβός ειν' ο γιαλός ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ παλικάρια.Και ειλικρινά φοβάμαι.
Φοβάμαι μη καταντήσω σα την ξαδέρφη Κούλα που έδιωξε τους πάντες και τώρα ψυχορραγεί.

ΥΓ Προσέξτε τι εύχεστε γιατί μπορεί να σας συμβεί..
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Όπως πολύ σωστά λένε κάποιοι συνοπαδοί μας, εμείς από μικροί είμασταν με τους ινδιάνους.

Αυτοί που ήταν με τους άλλους, έιναι οι ίδιοι που τώρα δεν έχουν υπομονή και αγανακτούν που η ΠΑΟΚΑΡΑ δεν παίρνει τίτλους.

Το σφάλμα το έκαναν τότε και έπελεξαν την λάθος ομάδα, προφανώς θα τους ταίριαζε το ΠΟΚ για να ζήσουν μεγαλειώδεις τίτλους.

Πότε όμως δεν είναι αργά...σπεύσατε...!

...διαφορετικά σταματήστε την κλάψα...ΠΑΟΚ είστε ρε !

:nairepaok:

ΥΓ: Όταν θα φύγει ο Σκύλος, εσείς όλοι που τον κράζετε, Θόδωρε θα λέτε και θα κλαίτε.

Άλλα μέχρι τότε, ο Θοδωρής και ο Ζήσης θα σας αναγκάσουν σε ατελείωτες κωλοτούμπες.
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

kataramenos5 έγραψε:Απ το 70 και μετά (που θυμάμαι) βρείτε μου ένα καλό πρόεδρο που να πέρασε απ τον ΠΑΟΚ.
ΟΚ?
Τώρα βρείτε μου ένα πρόεδρο του ΠΑΟΚ που ΔΕΝ έφυγε κυνηγημένος απ το λαό του ΠΑΟΚ.
40 χρόνια δηλαδή μας διοικούν λαμόγια? Αυτό σημαίνει οτι ο περήφανος λαός ή μέρος του
τουλάχιστον κάνει συνεχώς λανθασμένες επιλογές.Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.
Φοβάμαι μη καταντήσω σα την ξαδέρφη Κούλα που έδιωξε τους πάντες και τώρα ψυχορραγεί.

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Όπως πολύ σωστά λένε κάποιοι συνοπαδοί μας, εμείς από μικροί είμασταν με τους ινδιάνους.

Αυτοί που ήταν με τους άλλους, έιναι οι ίδιοι που τώρα δεν έχουν υπομονή και αγανακτούν που η ΠΑΟΚΑΡΑ δεν παίρνει τίτλους.

Το σφάλμα το έκαναν τότε και έπελεξαν την λάθος ομάδα, προφανώς θα τους ταίριαζε το ΠΟΚ για να ζήσουν μεγαλειώδεις τίτλους.

Πότε όμως δεν είναι αργά...σπεύσατε...!

...διαφορετικά σταματήστε την κλάψα...ΠΑΟΚ είστε ρε !

:nairepaok:

ΥΓ: Όταν θα φύγει ο Σκύλος, εσείς όλοι που τον κράζετε, Θόδωρε θα λέτε και θα κλαίτε.

Άλλα μέχρι τότε, ο Θοδωρής και ο Ζήσης θα σας αναγκάσουν σε ατελείωτες κωλοτούμπες.
Δυστυχώς μόνο όταν χάσεις κάτι καταλαβαίνεις την αξία του. Ελπίζω να μην το δούμε σύντομα. Αυτό που με τρελαίνει πάντως είναι η αχαριστία.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Photis έγραψε:
LoverBoy έγραψε:Μοντερεϊτορς γίνονται όσοι γλύφουν τον Ζαγοράκη.
Και όσοι τον κράζουν γίνονται!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
Βρες μου ενα ποσταρισμα μου που να κανω αβαντα τον Ζαγορακη...
Οσο ημουν μοντ κι απο πιο πριν ακομα...
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Γιατί πάντα πρέπει ο ΠΑΟΚ να πουλάει τον καλύτερό του πάιχτη για την οικονομική σωτηρία του? Πόσα χρόνια το έχουμε δει αυτό να επαναλαμβάνεται? Με τον Ζαγοράκη πιστέψαμε όλοι ότι αυτές οι εποχές τελειώσανε. Με επενδυτή τον λαό, και μοτό ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, συσπειρωθήκαμε και βαδίσαμε μαζί από το 2007 και πέρα. Και ήρθε το 2012, όπου τον καλύτερό σου παίχτη της τελευταίας 20ετίας, που τον πήρες με την βοήθεια Σάντος έναντι ενός πινακίου φακής να τον πουλάς γύρω στα 4 μύρια, ενώ του έχεις βάλει ρήτρα για 15, και να θεωρείται αυτό αξιοπρεπής πώληση για να σωθεί η χρονιά. Και ρωτάω εγώ ο φανατίκλας ο γκάου μπίου. Καλά ρε Ζαγοράκη και Βρύζα, πόση ακόμα υπομονή πρέπει να κάνουμε? Πόσα ακόμα χρόνια μας ζητάτε επιπλέον για να φτάσουμε τον γάβρο και τον βάζελο? Έχετε πλάνο για να τους φτάσουμε και να τους ξεπεράσουμε, ή θα εξακολουθήσουμε να είμαστε οι αιώνια 4οι? Ποιος μας λέει ότι το καλοκαίρι δεν θα πουλήσετε τον κλάους, και του χρόνου "αν μας βγει" και τον γεωργιάδη. Εγώ ξέρω πως μαγκιά είναι να μοσχοπουλάς τα παλτά και να κρατάς τους παιχταράδες έτσι ώστε να κάνεις πρωταθλητισμό που θα σου επιφέρει έξτρα κέρδη και πρεστίζ. ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά διψάμε για αυτούς, γιατί να κρυβόμαστε? Αν δεν είχατε τον Βιερίνια τι θα κάνατε? Από τι θα σώνατε την χρονιά? Γιατί δεν μας το λέγατε καθαρά εδώ και 1 χρόνο ότι θέλετε να τον πουλήσετε? Τον φλωρίδη ήθελε σκέψη για να καταλάβετε ότι δεν είχε μαντήλι να κλάψει? Καταφέρατε να συσπειρώσετε έναν λαό, και στο τέλος να τον διχάσετε. Αυτό και αν είναι πισωγύρισμα. Με τι μούτρα θα βγείτε το καλοκαίρι για διαρκείας. Με τι όραμα? Πόσα χρόνια χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να βγάλει έναν Αθανασιάδη? Εχετε την εντύπωση ότι θα βγάλετε φέτος ετοιμοπόλεμα φυντάνια επιπέδου κλάους? Μακάρι! Αλλά εδώ ακόμα και ο Αγιαξ με τις φοβερές ακαδημίες θυμηθείτε πόσα χρόνια πέρασαν, μετά τις πανηγυρικές πωλήσεις πρωτοκλασάτεων παιχτών του, για να ξαναβγεί δυναμικά στο CL. Η εποχή των σαρδέλων ξαναγυρίζει, γιατί η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει άλλες επιτυχίες τύπου κωνσταντινούπολης και white heart lane. Πανικοβληθήκατε με την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ. ¨Καλομάθατε¨ τον ΠΑΟΚτσή να κοιτάζει στα μάτια τους μεγάλους. Ο Δαβίδ να μην φοβάται οποιονδήποτε Γολιάθ συναντήσει στο διάβα του. Μα όχι! Δεν είναι έτσι. Εχουμε χρέη, έχουμε ατσάλινους χαλκάδες γύρω από τον λαιμό μας. Δεν μας παίρνει για τέτοιες χαρές. Ο ΠΑΟΚτσής γεννήθηκε για να υποφέρει, για να αγκομαχά, για να χάνει και να υπομένει. Ποιοι είμαστε εμείς που μας καλόμαθε ο Ζαγοράκης και το υπόλοιπο ΔΣ να σηκώνουμε το κεφάλι και να μην φοβόμαστε κανένα? Το έργο έχει παιχτεί και την δεκαετία του 70, του 80 και αρχές του 00. Πάντα οι ίδια κατάληξη. Πωλήσεις των καλύτερων παιχτών, ελάττωση της ποιότητας, αγωνιστική στασιμότητα και τέλος απαξίωση από τον κόσμο. Η τεχνοκρατία δείχνει να υπερνικά το συναίσθημα και την ιδέα. Για ποια ιδέα και κουραφέξαλα τώρα. Ο ισολογισμός είναι ισοσκελισμένος? Αυτό είναι το πιο σημαντικό! Είναι οι πελάτες (πρώην οπαδοί - φίλαθλοι) ταμειακά εντάξει? Αυτό μετράει. Τι και αν, τόσοι και τόσοι έχουν ξοδέψει τα νειάτα και τα πενιχρά έσοδά τους για την ιδέα ΠΑΟΚ. Αυτά ανήκουν σε μία παρελθούσα κατάσταση που πέθανε πια. Τώρα αξία έχουν μόνο το κουκιά. Για τους μικρούς βέβαια. Για τους μεγάλους ισχύει αυτό που ίσχυε πάντα, δηλ. ο νόμος του ισχυρού και του νταή. Εμείς κάποιες φορές τους χαλάσαμε τη συνταγή, ξεφύγαμε και αλλάξαμε, προς στιγμή κάποια πράγματα, αλλά όχι για πολύ. Και έρχεσαι τώρα ρε Ζαγοράκη και Βρύζα να μας πείσετε πως για να βγούμε από τα σκατά πρέπει να εκδώσουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Ξεχωρίσατε θέσεις και κόσμο. Κοινώς διχάσατε. Η ιστορία θα δείξει ποιος είχε δίκιο.
ethoismenos

Δημοσίευση από ethoismenos »

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

kataramenos5 έγραψε:Απ το 70 και μετά (που θυμάμαι) βρείτε μου ένα καλό πρόεδρο που να πέρασε απ τον ΠΑΟΚ.
ΟΚ?

++++1926
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

guardian4 έγραψε:Δηλαδη ρε Ζαγορακη. Τοσα λεφτα, τοσοι κοποι, Αυξησεις μετοχικου κεφαλαιο που ελαβε μερος ο κοσμος, εσοδα απο τηλεοπτικα , ουεφα. Τοσος ιδρωτας και αιμα για να μας πεις, νταξει παιδια, τωρα εμαθα τα λαθη μου, παμε παλι απ την αρχη?

Αλλα, 5 χρονια?
Δεν ειναι οι δυσκολες συνθηκες που με νοιαζουν ουτε οι αντιξοοτητες.
ΜΕ νοιαζει γιατι σε εμπιστευτηκα οτι θα ξανακανες τον ΠΑΟΚ μεγαλο, και με αφησες να το ζω, να το πιστεψω.
Και οντως το ζω, αλλα ερχεσε και με λες, ξες τι ? Αυτο ολο καταρρεει.Ξεχνα το.
Αυτες ολες οι στιγμες, η αγωνια , το αγχος, τα νευρα, οι θυσιες που εκαναν οι εκατονταδες χιλιαδες οπαδοι του ΠΑΟΚ,πανε χαμενες.
Πολυ περισσοτερες θυσιες απο οσες μπορουσαν να γινουν και αντεχαμε, γιατι ΕΣΥ βγηκες και ειπες και υποσχεθηκες, οτι μαζι θα κανουμε τον ΠΑΟΚ ξανα μεγαλο.

ΕΣΥ Ζαγορακη. Οταν εχασες αυτα που με τοσο κοπο εκτισες, πηγες στο Αγιο Ορος απ την απελπισια.
Εγω τωρα τι θα κανω ρε Ζαγορ?Εμεις τωρα τι θα κανουμε?Να παμε στον Βαρθολομαιο?

Γιατι Ζαγορακη δεν ηταν οτι ολα πηγαν μελι γαλα και δεν εκατσε.
Πικριες φαγαμε.

Την περηφανεια μας θυσιασαμε για σενα κυριε Ζαγορακη. Την περηφανεια μας.
Γκαγκατση ειδαμε.Χουτο ειδαμε. Σαλπι(που θα διχαζε) δεχτηκαμε, βιτολο ελευθερο, ειδαμε,
φωτιες στα οπαδικα(ξερεις εσυ) , ειδαμε. Να παιζω ενα χρονο(τη χρονια που ειχα 21 000 διαρκειας) χωρις προπονητη ,ειδαμε, ξεφτιλα σε εκδρομη να μας καιν πουλμαν οι κροατες, και να χει μονο αρχοντες μεσα , ειδαμε,
και στο τελος να χανω το κυπελο, μεσ την εδρα μου, και κατ επεκταση , την καθοδο των δεκαδων χιλιαδων ΠΑΟΚτσηδων απο ολο τον κοσμο στο ΟΑΚΑ.
Αφησες τον καθε ΑΡΔ να εχει προσβαση στα του ΠΑΟΚ, με το λαο μιλησες συνολο σε 5 χρονια 4 φορες, και μεις παλι στηριξη στηριξη, και σσσσ ησυχια μην ακουσει τιποτα ο Προεδρος και φυγει. Γιατι ο Ζαγορακης προσεχει τον ΠΑΟΚ μας.

9 μυρια χρεος παρελαβες, 9 παρεδωσες. Μπραβο ρε Ζαγορακη.
Οταν συζητουσαμε κατι ΠΑΟΚια. Μαντραχαλοι τωρα εμεις, για το που πανε τα λεφτα. Και ελεγα εγω.
Ρε μαγκες, ο Ζαγορακης τα χρεη πληρωνει. Δηλαδη μπορει καθε χρονο να μη παιρνουμε παικταραδες, και να παιρνουμε μετριες μεταγραφες, αλλα τουλαχιστον σουλουπωνει τα χρεη.
Και ειχα και την κρυφη ελπιδα, οτι φυλαει στην ακρη λεφτα για να πληρωσει τα παγοποιημενα.
Για να δεις ποση εμπιστοσυνη σε ειχα τι σεναρια εκανα.
Λεω δεν πειραζει που δεν υψωνει τον τονο της φωνης του σε κεντρα αποφασεων, αλλα τουλαχιστον τη δουλεια του τη κανει καλα. Και πανω απ ολα τιμιος να ναι ο ανθρωπος, και τα αλλα ερχονται.

Αλλα εσυ ρε Ζαγορακη. Μας ξεπουλας θυσιες ολοκληρες, και τι μας λες, κακοδιαχειρηση.
Ε ΠΕΣ ΕΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΣΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ.

Συντηρουσα τον Βερον,σε εφερα τον φιλομενο, τον σαβινι, τον ζουελα , τον μπουσαιντι, σακελαριου, μουν,χουτο,σπαντατσιο, ρομπερ, αριας, παπαζογλου,κριστιανο, εντινιο που ολοι μαζι αυτοι ειναι ομαδα πρωταθληματος , θεσεως προτελευταιας, και αφηνω τα παπαγαλακια να μιλαν για τα προστιματα των 900 000 τη στιγμη που στους προαναφερθεντες εχουν σπαταληθει παρα πολλα εκατομυρια.

Τελοσπαντων.
Θα πλακωσουν τωρα ολοι απο κατω να λεν και να λεν. Αυτα μας φαγανε.
Ολοι εδω περα που κρινουν, αν φωναζουν στο γηπεδο, εγω να κοψω τα @@ μου. Εδρα του 1990 θα μασταν.

Ε ρε ΠΑΟΚ πως καταντησες.

Τωρα τι να σε πει κανεις?
Μη και πωλησεις ποδοσφαιριστη?Θα παρουμε μπουλο απο ουεφα.
Δεν ξερω πως,κοφτο λαιμο σου βρες λεφτα? Αφου δε μπορεις.
Κανε πραξεις? Τι πραξεις? Αφου για να κανεις πραξεις , πρωτα πρεπει παλι να σε στηριξουμε.
Ενοτητα εχουμε σαν κοσμος?Για ποιο λογο Ζαγορακη? Που πηγε η κ@υλα?

Και δε λεω. Προσπαθεις.Λιγο γιατι δεν ακουγες ρε Ζαγορακη?

Και για να δεις οτι ειμαι δικιος, δε σε καταλογιζω τα δυο μυρια του κουτσιανικουλι γιατι,εκεινα κανεις μας δεν το προβλεπε οτι θα καταλειξει ετσι.

Γιατι εγω σε στηριζω παλι.Αλλα ποιος με εγγυαται οτι θα βαρας το χερι στο τραπεζι απο δω και περα?
Οτι θα λες την αληθεια? Οτι θα εχεις διαφανεια και θα ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με τον ΜΟΝΟ αιμοδοτη του ΠΑΟΚ που ειναι ο λαος του?
Οτι θα τον υπερασπιζεσαι? Οτι δε θα γινουν ξανα σπαταλες? Οτι δε θα ξαναπαρασηρθεις?
Οτι αυτη τη φορα ο μπολονι δε θα φυγει για να παει στη Χ εθνικη?
Οτι δε θα με λεει ο γαυρος να αλλαξουν η σειρα των παιγνιδιων στα πλει οφ, και να τουμπεκιαζω, και να βγαζει ανακοινωση η κουλα οτι θα αποχωρησει, και μετα να συνυπογραφω.

Οτι δε θα ξαναμεινω χωρις προπονητη, για ενα χρονο?
Οτι σε 5 χρονια δε θα με πεις, ξες τι, εξοικονομισαμε 2 μυρια.

Οτι δε θα ξανακανω περηφανες αποδεσμευσεις των καλυτερων μου ποδοσφαιριστων...
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ,
'Η οτι ΔΕ θα κανω περηφανες πωλησεις.
Οτι δε θα ξανασυντηρησεις παιχτες λογο του ποδοσφαιρικου σου ηθους και θα σκεφτεις οτι το καθε σεντ ηθους το στερουμαστε απο το φαι μας.

Πως θα σε εμπιστευτω παλι?
Μιλα. ΜΠΟΡΕΙΣ? βγαλε λογο και δωσε οραμα.
Αμα δε μπορεις να κανεις εσυ την υπερβαση και να ΜΙΛΗΣΕΙΣ και να δωσεις οραμα, απο τωρα ποιος ειναι ο στοχος καθε χρονιας, μη περιμενεις να κανουμε εμεις την υπερβαση και να σε στηριξουμε απ την αρχη.
Μετα πραγματικα μεγαλης μου λυπης, και στεναχωριας...

αυτα.
Vonapartis έγραψε:Γιατί πάντα πρέπει ο ΠΑΟΚ να πουλάει τον καλύτερό του πάιχτη για την οικονομική σωτηρία του? Πόσα χρόνια το έχουμε δει αυτό να επαναλαμβάνεται? Με τον Ζαγοράκη πιστέψαμε όλοι ότι αυτές οι εποχές τελειώσανε. Με επενδυτή τον λαό, και μοτό ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, συσπειρωθήκαμε και βαδίσαμε μαζί από το 2007 και πέρα. Και ήρθε το 2012, όπου τον καλύτερό σου παίχτη της τελευταίας 20ετίας, που τον πήρες με την βοήθεια Σάντος έναντι ενός πινακίου φακής να τον πουλάς γύρω στα 4 μύρια, ενώ του έχεις βάλει ρήτρα για 15, και να θεωρείται αυτό αξιοπρεπής πώληση για να σωθεί η χρονιά. Και ρωτάω εγώ ο φανατίκλας ο γκάου μπίου. Καλά ρε Ζαγοράκη και Βρύζα, πόση ακόμα υπομονή πρέπει να κάνουμε? Πόσα ακόμα χρόνια μας ζητάτε επιπλέον για να φτάσουμε τον γάβρο και τον βάζελο? Έχετε πλάνο για να τους φτάσουμε και να τους ξεπεράσουμε, ή θα εξακολουθήσουμε να είμαστε οι αιώνια 4οι? Ποιος μας λέει ότι το καλοκαίρι δεν θα πουλήσετε τον κλάους, και του χρόνου "αν μας βγει" και τον γεωργιάδη. Εγώ ξέρω πως μαγκιά είναι να μοσχοπουλάς τα παλτά και να κρατάς τους παιχταράδες έτσι ώστε να κάνεις πρωταθλητισμό που θα σου επιφέρει έξτρα κέρδη και πρεστίζ. ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά διψάμε για αυτούς, γιατί να κρυβόμαστε? Αν δεν είχατε τον Βιερίνια τι θα κάνατε? Από τι θα σώνατε την χρονιά? Γιατί δεν μας το λέγατε καθαρά εδώ και 1 χρόνο ότι θέλετε να τον πουλήσετε? Τον φλωρίδη ήθελε σκέψη για να καταλάβετε ότι δεν είχε μαντήλι να κλάψει? Καταφέρατε να συσπειρώσετε έναν λαό, και στο τέλος να τον διχάσετε. Αυτό και αν είναι πισωγύρισμα. Με τι μούτρα θα βγείτε το καλοκαίρι για διαρκείας. Με τι όραμα? Πόσα χρόνια χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να βγάλει έναν Αθανασιάδη? Εχετε την εντύπωση ότι θα βγάλετε φέτος ετοιμοπόλεμα φυντάνια επιπέδου κλάους? Μακάρι! Αλλά εδώ ακόμα και ο Αγιαξ με τις φοβερές ακαδημίες θυμηθείτε πόσα χρόνια πέρασαν, μετά τις πανηγυρικές πωλήσεις πρωτοκλασάτεων παιχτών του, για να ξαναβγεί δυναμικά στο CL. Η εποχή των σαρδέλων ξαναγυρίζει, γιατί η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει άλλες επιτυχίες τύπου κωνσταντινούπολης και white heart lane. Πανικοβληθήκατε με την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ. ¨Καλομάθατε¨ τον ΠΑΟΚτσή να κοιτάζει στα μάτια τους μεγάλους. Ο Δαβίδ να μην φοβάται οποιονδήποτε Γολιάθ συναντήσει στο διάβα του. Μα όχι! Δεν είναι έτσι. Εχουμε χρέη, έχουμε ατσάλινους χαλκάδες γύρω από τον λαιμό μας. Δεν μας παίρνει για τέτοιες χαρές. Ο ΠΑΟΚτσής γεννήθηκε για να υποφέρει, για να αγκομαχά, για να χάνει και να υπομένει. Ποιοι είμαστε εμείς που μας καλόμαθε ο Ζαγοράκης και το υπόλοιπο ΔΣ να σηκώνουμε το κεφάλι και να μην φοβόμαστε κανένα? Το έργο έχει παιχτεί και την δεκαετία του 70, του 80 και αρχές του 00. Πάντα οι ίδια κατάληξη. Πωλήσεις των καλύτερων παιχτών, ελάττωση της ποιότητας, αγωνιστική στασιμότητα και τέλος απαξίωση από τον κόσμο. Η τεχνοκρατία δείχνει να υπερνικά το συναίσθημα και την ιδέα. Για ποια ιδέα και κουραφέξαλα τώρα. Ο ισολογισμός είναι ισοσκελισμένος? Αυτό είναι το πιο σημαντικό! Είναι οι πελάτες (πρώην οπαδοί - φίλαθλοι) ταμειακά εντάξει? Αυτό μετράει. Τι και αν, τόσοι και τόσοι έχουν ξοδέψει τα νειάτα και τα πενιχρά έσοδά τους για την ιδέα ΠΑΟΚ. Αυτά ανήκουν σε μία παρελθούσα κατάσταση που πέθανε πια. Τώρα αξία έχουν μόνο το κουκιά. Για τους μικρούς βέβαια. Για τους μεγάλους ισχύει αυτό που ίσχυε πάντα, δηλ. ο νόμος του ισχυρού και του νταή. Εμείς κάποιες φορές τους χαλάσαμε τη συνταγή, ξεφύγαμε και αλλάξαμε, προς στιγμή κάποια πράγματα, αλλά όχι για πολύ. Και έρχεσαι τώρα ρε Ζαγοράκη και Βρύζα να μας πείσετε πως για να βγούμε από τα σκατά πρέπει να εκδώσουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Ξεχωρίσατε θέσεις και κόσμο. Κοινώς διχάσατε. Η ιστορία θα δείξει ποιος είχε δίκιο.

Μπραβο ρε αλανια!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Τρί 03 Ιαν 2012, 05:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

ετσι φιλε!! και γω απο το 70 και μετα θυμαμαι μονο λαμογια στην πολιτικη! δε φταινε αυτοι που πλουτισαν! εμεις φταιμε που τους εμπιστευτηκαμε εχεις δικιο!!! ναιιιιιιιιιιιιι
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

αφησατε το καθε ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να σας σβηνει τα ποστ και να περναει οτι ο λαος θελει 95% κοντο πισω ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ??????????????
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Να ξερατε ποσος κοσμος που δε μιλαει εχει καταλαβει τι συμβαινει...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Vonapartis έγραψε:Γιατί πάντα πρέπει ο ΠΑΟΚ να πουλάει τον καλύτερό του πάιχτη για την οικονομική σωτηρία του? Πόσα χρόνια το έχουμε δει αυτό να επαναλαμβάνεται? Με τον Ζαγοράκη πιστέψαμε όλοι ότι αυτές οι εποχές τελειώσανε. Με επενδυτή τον λαό, και μοτό ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, συσπειρωθήκαμε και βαδίσαμε μαζί από το 2007 και πέρα. Και ήρθε το 2012, όπου τον καλύτερό σου παίχτη της τελευταίας 20ετίας, που τον πήρες με την βοήθεια Σάντος έναντι ενός πινακίου φακής να τον πουλάς γύρω στα 4 μύρια, ενώ του έχεις βάλει ρήτρα για 15, και να θεωρείται αυτό αξιοπρεπής πώληση για να σωθεί η χρονιά. Και ρωτάω εγώ ο φανατίκλας ο γκάου μπίου. Καλά ρε Ζαγοράκη και Βρύζα, πόση ακόμα υπομονή πρέπει να κάνουμε? Πόσα ακόμα χρόνια μας ζητάτε επιπλέον για να φτάσουμε τον γάβρο και τον βάζελο? Έχετε πλάνο για να τους φτάσουμε και να τους ξεπεράσουμε, ή θα εξακολουθήσουμε να είμαστε οι αιώνια 4οι? Ποιος μας λέει ότι το καλοκαίρι δεν θα πουλήσετε τον κλάους, και του χρόνου "αν μας βγει" και τον γεωργιάδη. Εγώ ξέρω πως μαγκιά είναι να μοσχοπουλάς τα παλτά και να κρατάς τους παιχταράδες έτσι ώστε να κάνεις πρωταθλητισμό που θα σου επιφέρει έξτρα κέρδη και πρεστίζ. ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά διψάμε για αυτούς, γιατί να κρυβόμαστε? Αν δεν είχατε τον Βιερίνια τι θα κάνατε? Από τι θα σώνατε την χρονιά? Γιατί δεν μας το λέγατε καθαρά εδώ και 1 χρόνο ότι θέλετε να τον πουλήσετε? Τον φλωρίδη ήθελε σκέψη για να καταλάβετε ότι δεν είχε μαντήλι να κλάψει? Καταφέρατε να συσπειρώσετε έναν λαό, και στο τέλος να τον διχάσετε. Αυτό και αν είναι πισωγύρισμα. Με τι μούτρα θα βγείτε το καλοκαίρι για διαρκείας. Με τι όραμα? Πόσα χρόνια χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να βγάλει έναν Αθανασιάδη? Εχετε την εντύπωση ότι θα βγάλετε φέτος ετοιμοπόλεμα φυντάνια επιπέδου κλάους? Μακάρι! Αλλά εδώ ακόμα και ο Αγιαξ με τις φοβερές ακαδημίες θυμηθείτε πόσα χρόνια πέρασαν, μετά τις πανηγυρικές πωλήσεις πρωτοκλασάτεων παιχτών του, για να ξαναβγεί δυναμικά στο CL. Η εποχή των σαρδέλων ξαναγυρίζει, γιατί η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει άλλες επιτυχίες τύπου κωνσταντινούπολης και white heart lane. Πανικοβληθήκατε με την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ. ¨Καλομάθατε¨ τον ΠΑΟΚτσή να κοιτάζει στα μάτια τους μεγάλους. Ο Δαβίδ να μην φοβάται οποιονδήποτε Γολιάθ συναντήσει στο διάβα του. Μα όχι! Δεν είναι έτσι. Εχουμε χρέη, έχουμε ατσάλινους χαλκάδες γύρω από τον λαιμό μας. Δεν μας παίρνει για τέτοιες χαρές. Ο ΠΑΟΚτσής γεννήθηκε για να υποφέρει, για να αγκομαχά, για να χάνει και να υπομένει. Ποιοι είμαστε εμείς που μας καλόμαθε ο Ζαγοράκης και το υπόλοιπο ΔΣ να σηκώνουμε το κεφάλι και να μην φοβόμαστε κανένα? Το έργο έχει παιχτεί και την δεκαετία του 70, του 80 και αρχές του 00. Πάντα οι ίδια κατάληξη. Πωλήσεις των καλύτερων παιχτών, ελάττωση της ποιότητας, αγωνιστική στασιμότητα και τέλος απαξίωση από τον κόσμο. Η τεχνοκρατία δείχνει να υπερνικά το συναίσθημα και την ιδέα. Για ποια ιδέα και κουραφέξαλα τώρα. Ο ισολογισμός είναι ισοσκελισμένος? Αυτό είναι το πιο σημαντικό! Είναι οι πελάτες (πρώην οπαδοί - φίλαθλοι) ταμειακά εντάξει? Αυτό μετράει. Τι και αν, τόσοι και τόσοι έχουν ξοδέψει τα νειάτα και τα πενιχρά έσοδά τους για την ιδέα ΠΑΟΚ. Αυτά ανήκουν σε μία παρελθούσα κατάσταση που πέθανε πια. Τώρα αξία έχουν μόνο το κουκιά. Για τους μικρούς βέβαια. Για τους μεγάλους ισχύει αυτό που ίσχυε πάντα, δηλ. ο νόμος του ισχυρού και του νταή. Εμείς κάποιες φορές τους χαλάσαμε τη συνταγή, ξεφύγαμε και αλλάξαμε, προς στιγμή κάποια πράγματα, αλλά όχι για πολύ. Και έρχεσαι τώρα ρε Ζαγοράκη και Βρύζα να μας πείσετε πως για να βγούμε από τα σκατά πρέπει να εκδώσουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Ξεχωρίσατε θέσεις και κόσμο. Κοινώς διχάσατε. Η ιστορία θα δείξει ποιος είχε δίκιο.
Μεγάλη κίνηση απο΄τον στρατηγό.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Χωρίς να έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω και τίποτε τρομερό σε αυτά τα 32 χρόνια της ζωής μου, εντούτοις, κατάφερα να κάνω αρκετά λάθη και μαλακίες. Ίσως οι δικοί μου άνθρωποι διέκριναν πως τίποτε δεν έγινε με κακή πρόθεση. Χαίρομαι πάντως που έδειξαν κατανόηση. Η σκληρή κριτική μου τη δίνει πολύ άσχημα. Αλοίμονο εαν όλοι γύρω μας μας έκριναν με την ίδια σκληρότητα που εμείς κατα καιρούς κρίνουμε προπονητές, προέδρους ή παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

free4 έγραψε:
Photis έγραψε:
LoverBoy έγραψε:Μοντερεϊτορς γίνονται όσοι γλύφουν τον Ζαγοράκη.
Και όσοι τον κράζουν γίνονται!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Βρες μου ενα ποσταρισμα μου που να κανω αβαντα τον Ζαγορακη...
Οσο ημουν μοντ κι απο πιο πριν ακομα...
++++++
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

DASKALOS4 έγραψε:αφησατε το καθε ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να σας σβηνει τα ποστ και να περναει οτι ο λαος θελει 95% κοντο πισω ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ??????????????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”