Spoiler alert:Ακολουθει σεντονι-οφ τοπικ
city_boy έγραψε:Βασικα παιδια να αναθεωρισουμε μια αποψη γιατι μου γυρναει το μυαλο λιγο?
ΠΑΟΚτσηδες δεν γιναμε για τα κυπελλα αλλα μαχομαστε καθε μερα-καθε μηνα-καθε χρονο για να δυναμωσει τοσο η ομαδα ωστε καποια γαμημενη μερα να τα παρει.
ΠΑΟΚτσηδες δεν γιναμε για τα κυπελλα αλλα προσπαθουμε τα παιδια μας να γινουν ΚΑΙ για τα κυπελλα.
Αντε να πουμε με αυτην την καραμελα.
Κατα τη γνωμη μου,η πιο σωστη σκεψη/νοοτροπια ή δε ξερω και γω πως να το πω,που εχω διαβασει.Ετσι θα επρεπε να σκεφτομαστε ολοι μας σαν ΠΑΟΚτσηδες.
Δε γιναμε για τους τιτλους,δεκτο.
Αυτο τι σημαινει?Οτι θα ειμαστε βολεμενοι με τη "μιζερια" μια ζωη?
Ολοι ξερουμε τις "ιδιαιτεροτητες" του ελληνικου πρωταθληματος.Ειδαμε ομως οτι με τις σωστες ποδοσφαιρικες κινησεις της πρωτης τριετιας,χρειαστηκε σφαγειο για να μην παρεις το πρωταθλημα.Μετα τα σκατωσαμε.
Προσωπικα,το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορακη ηταν οτι δεν καθαρισε την ομαδα απο τα χρεη οταν ειχε ποσοστο συσπειρωσης 100% και ο κοσμος θα αντεχε πιο ανετα μια διετια τριετια χωρις στοχους.Ας μην παιρναμε τους -παιχταραδες- που πηραμε,ας φροντιζαμε για την οργανωση και καθαρισμο της ομαδας σε ολα τα επιπεδα.Μπορει το καλοκαιρι του '08 αντι για την αρχη της αναγεννησης,σε λιγα χρονια να φαινεται σαν το καλοκαιρι της χαμενης ευκαιριας.Μπορει επισης να λεω μ@λ@κιες και να ειμαι μετα Χριστόν προφήτης.Δε ξερω,ειμαι μπερδεμενος γιατι απλα ειναι πολλες οι σκεψεις και τα συναισθηματα ολες αυτες τις μερες γυρω απο την καψουρα μου.Γιατι για μενα,η γκαυλα δεν ηρθε το καλοκαιρι του '07.Η γκαυλα υπηρχε απο τη στιγμη που ενιωσα ΠΑΟΚ.Και δε θα φυγει ποτε,ειτε με Ζαγορακη ειτε με Τζον Γου,ειτε με Φρινγκερ ειτε με Σαντος,ειτε με Ραιαν Καπαγιανιδη ειτε με Αντελινο Βιερινια.Η ΓΚΑΥΛΑ να κανω οτι μπορω για να γινει ο ΠΑΟΚ πιο μεγαλος απο τα ονειρα μου μαγκες ειναι κομματι του εαυτου μου.Απλα ορισμενες φορες,απογοητευομαι που τα ονειρα μου παιρνουν παραταση.Οτι θα τα καταφερω καποια στιγμη το εχω δεδομενο.Το θεμα ειναι ποτε.