15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Να 'σαι καλά αρχηγέ!
Σε ευχαριστούμε για όλα!
Ελπίζω μια μέρα να μας στείλεις τον αντικαταστάτη σου γιατί το κενό που αφήνεις είναι τεράστιο...
Σε ευχαριστούμε για όλα!
Ελπίζω μια μέρα να μας στείλεις τον αντικαταστάτη σου γιατί το κενό που αφήνεις είναι τεράστιο...
ετσι μπραβο βελουδινα ομορφα ωραια με τις ευλογιες μας κλπ...καημενε ΠΑΟΚ αν υπαρχει κατι χειροτερο απο ολα αυτα ειναι η αδρανοποιηση του λαου σου...
εχουμε να διαβασουμε τωρα αρθρα για το ανεβασμα του μπρουνο το νεο προσωπο του μπαλαφα και τα σχετικα...
...Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο παίκτης συμφώνησε μέσα από καλή διάθεση να χαρίσει 200 χιλιάδες ευρώ στον ΠΑΟΚ και να λύσει το συμβόλαιό του από τώρα.
Ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως είναι σαν πώληση, αφού αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να πληρωθούν από την ΠΑΕ....
μη σταυρο μου μη κλαιω δεν μπορω αλλο εισαι θεουλης προσκυνω...
υγ αντιο μεγαλε παμπλο
εχουμε να διαβασουμε τωρα αρθρα για το ανεβασμα του μπρουνο το νεο προσωπο του μπαλαφα και τα σχετικα...
...Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο παίκτης συμφώνησε μέσα από καλή διάθεση να χαρίσει 200 χιλιάδες ευρώ στον ΠΑΟΚ και να λύσει το συμβόλαιό του από τώρα.
Ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως είναι σαν πώληση, αφού αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να πληρωθούν από την ΠΑΕ....
υγ αντιο μεγαλε παμπλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 02 Ιαν 2012, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστουμε ΠΑΜΠΛΟ. απο τους μεγαλυτερους παικταραδες
Στο μυαλο μου το τριο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΓΚΑΡΣΙΑ ηταν το τριο ξένων-κραχτων που συνεβαλε στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ
πλεον έμεινε μονο ένας
Στο μυαλο μου το τριο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΓΚΑΡΣΙΑ ηταν το τριο ξένων-κραχτων που συνεβαλε στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ
πλεον έμεινε μονο ένας
συμφωνω. αρε δημοσιογραφοι σε λιγο θα πουν και οτι είναι φοβερο ντιλ.... τρελα πραματα...Sera4 έγραψε: εχουμε να διαβασουμε τωρα αρθρα για το ανεβασμα του μπρουνο το νεο προσωπο του μπαλαφα και τα σχετικα...

Φεύγει ο αρχηγός μας, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά δεν παίρνει τίποτα και σε λίγο θα χαρούμε για το deal.
Κρίμα. Για τον λαό πρώτα απ' όλα, για την προσπάθεια 5 χρόνων μετά και τέλος για τον παικταρά που χάνουμε.
Κρίμα.
Καλή συνέχεια αρχηγέ.
Κρίμα. Για τον λαό πρώτα απ' όλα, για την προσπάθεια 5 χρόνων μετά και τέλος για τον παικταρά που χάνουμε.
Κρίμα.
Καλή συνέχεια αρχηγέ.
Στο καλό και με υγεία.
Δεν κλαίω καθόλου. Τους λόγους τους αναλύσαμε. Άλλος μαύρο άλλος άσπρο, η αλήθεια είναι πάντα στη μέση.
Η καταστροφή σίγουρα δεν ήρθε. Σίγουρα είναι πλήγμα αλλά ως εκεί.
Όποιος θέλει μόνο να αγοράζει και να κατέχει, κατοικεί σε άλλον πλανήτη. Και, ΟΧΙ, δεν είναι κέρδος η φυγή του.
Αλλά, η αρκετή χασούρα, είναι καλύτερη απο την περισσότερη χασούρα.
Δεν κλαίω καθόλου. Τους λόγους τους αναλύσαμε. Άλλος μαύρο άλλος άσπρο, η αλήθεια είναι πάντα στη μέση.
Η καταστροφή σίγουρα δεν ήρθε. Σίγουρα είναι πλήγμα αλλά ως εκεί.
Όποιος θέλει μόνο να αγοράζει και να κατέχει, κατοικεί σε άλλον πλανήτη. Και, ΟΧΙ, δεν είναι κέρδος η φυγή του.
Αλλά, η αρκετή χασούρα, είναι καλύτερη απο την περισσότερη χασούρα.
Συμφωνώ απόλυτα...ειδικά στο θέμα της αδρανοποίησης...να δεις πως το λένε...Sera4 έγραψε:ετσι μπραβο βελουδινα ομορφα ωραια με τις ευλογιες μας κλπ...καημενε ΠΑΟΚ αν υπαρχει κατι χειροτερο απο ολα αυτα ειναι η αδρανοποιηση του λαου σου...
μη σταυρο μου μη κλαιω δεν μπορω αλλο εισαι θεουλης προσκυνω...υγ αντιο μεγαλε παμπλο
ααα ναι...το δόγμα του σοκ...
για κάποιους είσαι μεγαλύτερο "σύμβολο" και από το γκαρσία
για μένα ΕΣΥ είσαι το ιερό τοτέμ της ομάδας
ΕΣΥ είσαι ο άρχοντας και ηγέτης
έβγαλες τη μπάλα πάνω από τη γραμμή έπειρες φορές και φωνάζαμε "στάση κοντρέρας"
ΑΨΟΓΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
για μένα ΕΣΥ είσαι το ιερό τοτέμ της ομάδας
ΕΣΥ είσαι ο άρχοντας και ηγέτης
έβγαλες τη μπάλα πάνω από τη γραμμή έπειρες φορές και φωνάζαμε "στάση κοντρέρας"
ΑΨΟΓΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
- PaOkArAsIrAkLiO
Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκα την αποχώρηση σου, αν και τελευταία είχα συμβιβαστεί με αυτό το ενεδεχόμενο.Η προσφορά σου ανεκτίμητη και δυστυχώς κάποια λάθη σε έφεραν από τώρα στην πόρτα της εξόδου για το καλό του ΠΑΟΚ.Είσαι από τους μεγαλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του ΠΑΟΚ και η φανέλα σου θα με συντροφεύει πάντα (άσε που είναι γούρικη), όπως και το γκολ που έβαλες μπροστά μου και ανέτρεψες το σκορ με τον Τέλη πέρυσι. Καλή συνέχεια εκεί που πας και μην μας ξεχνάς όπως δεν θα σε ξεχάσουμε και εμείς. Αποχαιρετώ με αυτό το βίντεο:
[youtube]lwWsAGEaQ74[/youtube]

[youtube]lwWsAGEaQ74[/youtube]

Καλή τύχη Πάμπλό....Ήσουν από τους μεγαλύτερους παίχτες που θαυμάσαμε στην Τούμπα και ευχαριστούμε για την προσφορά σου.
Εγώ πρωσοπικά σε έχω κριτικάρει φέτος πολύ άσχημα αλλά πιστεύω δικαιολογημένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήσουν από τους αγαπημένους μου παίχτες και ότι δεν αναγνωρίζω την μεγάλη αξία σου.
Ισως να είχες εδώ και καιρό το μυαλό σου αλλού και ίσως αυτό που έγινε πρώτα από όλα εσύ να το επιθυμούσες. Κρατάω πάντως μόνο τις καλές αναμνήσεις και σε ευχαριστώ.
Καλή τύχη αρχηγέ
Εγώ πρωσοπικά σε έχω κριτικάρει φέτος πολύ άσχημα αλλά πιστεύω δικαιολογημένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήσουν από τους αγαπημένους μου παίχτες και ότι δεν αναγνωρίζω την μεγάλη αξία σου.
Ισως να είχες εδώ και καιρό το μυαλό σου αλλού και ίσως αυτό που έγινε πρώτα από όλα εσύ να το επιθυμούσες. Κρατάω πάντως μόνο τις καλές αναμνήσεις και σε ευχαριστώ.
Καλή τύχη αρχηγέ

Καλή συνέχεια παικταρά.Ήσουν ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία μας, στο χαλαρό.Εύχομαι ο Στελλάκης να πάρει τα σκήπτρα μέσα από τα χρόνια.

- trel@menos
αντιο μεγαλε παμπλο. σ ευχαριστω για τις ομορφες στιγμες που μας χαρησες ολα αυτα τα χρονια. και σ ευχαριστω που στην τελευταια σου συμμετοχη θυσιαστηκες για να γραφτει μια χρυση σελιδα στην ιστορια του ΠΑΟΚ. ο μεγαλυτερος αμυντικος του ελληνικου πρωταθληματος.
απλα ρισπεκτ.
απλα ρισπεκτ.
- navigator11
οι πολλές κουβέντες όπως και το μοιρολόϊ τέτοιες ώρες είναι αχρείαστα.ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα μεγάλο παίχτη είναι υπεραρκετό.ελπίζω πως,πέραν της αδιαμφισβήτητα μεγάλης προσωπικής του αγωνιστικής προσφοράς,αφήνει μία σημαντική παρακαταθήκη αποχωρώντας ονόματι στέλιος μαλεζάς.καλή συνέχεια παιχτάρα.εδώ θα'χεις μιά ζωή φίλους και μόνο φίλους.