Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το θεμα εινα που θα πανε τα λεφτα....αν πανε να καλυψουν μονο τρυπες θα ναι τεραστιο λαθος....οιι σωστα οργανωμενες ομαδες...οταν πουλαν τα αστερια τους κανουν και επενδυσεις .....ειδικα ομαδες σαν και μας που στιις δυσκολιες καταφευγουν σε πωλησεις...του χρονου τι θα πουλησουμε?..

Πρεπει να παρθουν και καλοι αντικαταστατες με ικανο μπατζετ.....ποιος ρομπερ και Γεωργιαδης αντιβιερι? ...ποιος σωτος και ποιος σεξυ?.........δωστε το 1.5 εκ για παικτες....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ρε παιδια πως θε εδινε 4 εκ ευρω ο γαβρος? ειναι δυνατον..?..οτι να ναι ειναι....ο μαρινακης δε δινει τοσα....
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

jpower73 έγραψε:Στον γαύρο μέσω Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!
Αναρτήθηκε από: Cirith Ungol
AEK LIVE, ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΣΤΗΛΕΣ
18:29

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος οδεύει προς Βόλφσμπουργκ, η υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού όμως έχει πολύ ψωμί... Μετά τον Πάμπλο Κοντρέρας, ήρθε η σειρά του Αντελίνο Βιεϊρίνια να εγκαταλείψει την Τούμπα τη Δευτέρα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν δύο προτάσεις. Μία γερμανικής ομάδας και μία ιταλικής. Οι Γερμαναράδες της Βόλφσμπουργκ δίνουν 4,5 εκατ. Ευρώ, ενώ οι μακαρονάδες 3. Όπως καταλαβαίνετε, πιθανότερος προορισμός του θα είναι μάλλον η Βόλφσμπουργκ του Φέλιξ Μάγκατ, καθώς οι "λύκοι" κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 4,5 εκ. ευρώ στον Δικέφαλο για την απόκτηση του Πορτογάλου. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά οι φωνές που όλο και πιο πολύ πληθαίνουν ότι ο Βιεϊρίνια θα καταλήξει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό. Τώρα ποια θα είναι αυτή η στιγμή ουδείς ξέρει. Οι Πειραιώτες είχαν κάνει κάτι παρόμοιο με τον Χαβίτο του Άρη όπως θυμάστε. Οπότε δεν είναι διόλου απίθανο, ο να πάει στο γαύρο μέσω Βόφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια. Μπράβο σας γαυράκια. Άσοι είστε στη παγαποντιά. Να 'ναι καλά και οι φιλενάδες σας, οι γαύροι του βορρά.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://aek-live.blogspot.com/2012/01/blog-post_1380.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AekLive+%28AEK+LIVE%29
:o :o :o

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη γίνει καμιά τέτοια μαλακία...
Δεν θα μπορούν να το καλύψουν με τίποτα.
Αν και δε θέλω να πιστεύω τέτοιες μπούρδες. Μόνο από αεκάκια και σκουληκάκια τα ακούω αυτά.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

theoPAOK έγραψε:Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο....
Πραγματικά θέλω να δω τον Πόποβιτς..Δεν ξέρω γιατί αλλα έχω την εντύπωση πως αυτό το παιδί μπορεί να γίνει ο αντικαταστάτης του..
μηπως επειδη εισαι εσυ ο ποποβιτς :opaokara: :P
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Μην κάνεται τις παρθένες, μέρες που είναι.
Ο Βιερίνια επρεπε να πωληθεί αργά ή γρήγορα. Ποιος πίστευε δλδ οτι θα έμενε στον Π.Α.Ο.Κ. για πάντα;;;

Αφού είχε συμβόλαιο μεχρι το 2013 ή θα τον πουλούσαμε τωρα ή το καλοκαίρι.
Αν πράγματι πάρουν τα λεφτά που ακούγονται (περίπου 4€) θα είναι απλώς μια αναμενόμενη κίνηση.

Ολοι θα στεναχωρηθούμε για τη φυγη ενος παίκτη που εκανε τη διαφορά αλλά ως εκεί.-

Η κουβεντα για αντικαταστάτη είναι πρόωρη.
Πρέπει πρωτα να αποφασίσεις τί στόχους θα εχεις και μετά να δεις πως θα καλύψεις το κένο του Βιερίνια...
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Παιδια ειτε τωρα ειτε σε μισο χρονο ειτε σε ενα ο παιχτης επρεπε να φυγει για το καλο ολων....Το θεμα ειναι να αναπληρωθει οσο ειναι δυνατον το κενο του...αλλα κυριως ειναι να βγαλεις και αλλους σαν και αυτον!!

Προτιμω π.χ. μια επενδυση 500 χιλιαδων στον βλαχοδημο της ξανθης (αν και αυτην την στιγμη ειναι υπερβολικη η αξια του ) και γενικα ενα πλανο για μελλοντικη εκμεταλευση παιχτων απο ελλαδα και καλο σκαουτινκ στο εξωτερικο παρα να κρατουσα με το ζορι εναν παιχτη που οικονομικα σε ενα χρονο δεν μπορουσα να τον κρατησω.

Ισως αυτη η κακη οικομικη συγκυρια με συνδυασμο μυαλου, γνωσης και υπομονης να μπορει να μας κανει πιο δυνατους στο μελλον!!!

Ειναι οπως λενε οτι αν καποιος σου δωσει φαι θα χορτασεις για μια μερα αλλα αν μαθεις να οργωνεις θα εισαι μια ζωη χορτατος!!Πρεπει να γινουμε ομαδα ευρωπαικων δεδομενων επειδη ειμαστε απο τις λιγες που μπορουμε στην Ελλαδα αν οχι η μοναδικη!!
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Είμαι στο Βενιζέλος κ δίπλα μου είναι οι παίχτες του οφη. Πραγματικά χωρίς βιερι κ κονδορα δεν βλέπω κ καμία ιδιαίτερη διάφορα στα ρόστερ μας. Τελοσπαντων εμείς είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα κ στη φτώχεια. Απλά μας πείραξε λίγο γιατί τα τελευταία 3.5 χρόνια πιστέψαμε ότι τελειώνει ο Γολγοθάς!!!
Στο καλό να πανε όσοι κ αν φύγουν όσο κ αν φύγουν... Και 20 εκατομμυρι να πάρουμε δεν αλλάζει η ξενερα που φάγανε.....

ΥΓ. Η Λειβαδιά πάντως στον ΟΦΗ διπλό έβγαλε
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

paoki_ έγραψε:
Πραγματικά θέλω να δω τον Πόποβιτς..Δεν ξέρω γιατί αλλα έχω την εντύπωση πως αυτό το παιδί μπορεί να γίνει ο αντικαταστάτης του..

Μακάρι αδερφέ :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Όχι καμία σχέση πάντως....Απλά έχω ακούσει πολλά, και σε κάθε αγωνιστική είναι απο τους πρωταγωνιστές....
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

theoPAOK έγραψε:
paoki_ έγραψε:

Μακάρι αδερφέ :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Όχι καμία σχέση πάντως....Απλά έχω ακούσει πολλά, και σε κάθε αγωνιστική είναι απο τους πρωταγωνιστές....
πριν κανενα μηνα επαιξα αντιπαλος του ποποβιτσ στο σχολικο πρωταθλημα, το παιδι ειναι το 95 ειναι σφαιρα και ειναι καρμπον στυλακι φετφατζιδη, βεβαια προκριθηκαμε εμεις στα πεναλτι αλλα δεν εχει σημασια..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Κάποιοι μιλάνε ήδη για αντικαταστάση, αλλά πιο πάνω ειπώθηκε το σωστό...

αντικαταστάτη στην 11αδα για να μην παίζουμε με 10, θα έχουμε.

Αντικαταστάτη σε αξία, θα δείξει, αν και δεν το νομίζω, καθώς για τους στόχους που θα έχουμε, δεν νομίζω οτι απαιτείται επίπεδο Βιερίνια.

Μόνο αν μας κάτσει κάτι όπως έκατσε αυτός.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

1,5 Με 2,5 εκ για μεταγραφες αν ισχυει το 4,5 εκ...συν αν φυγουν καποιοι ακομη ,οποτε περιμενω ενα 50-60%να παει σε σωστες κινησεις..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Για Wolfsburg υπήρχαν φήμες και πέρσι. Αυτό που άλλαξε είναι ότι εν τω μεταξύ προέκυψε καινούργιος προπονητής, και δη ο Felix Μagath που είχε πάρει πρωτάθλημα με τη Wolfsburg το 2009! (Kαι παλιότερα βεβαια με τη Bayern)

Αυτό τι θα σημαίνει για το Βιεϊρίνια; Κατ αρχάς ότι θα ζοριστεί παρα πολύ. Ο Μαgath θεωρείται ο πιο απαιτητικός προπονητής της Μπουντεσλίγκα. Και ιδιατέρα αυταρχικός. Όπου δούλεψε τελευταία είχε απαίτησει και θέση τεχνικού διευθυντή.Έξου και κάποια παρατσούκλια όπως: Δικτάτορας και Saddam!

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Δίνει τεραστια βάση στη φυσική κατάσταση.Ένας παλιός παίκτης του στην Eintracht Frankfurt είχε πει για τον Μαgath αφού καταφέρε να την σώσει από τον υποβιβασμό: "Δε ξέρω αν ο Μagath θα είχε καταφέρει να σώσει τον Τιτανικo αλλα οι επιζώντες θα είχαν αριστη φυσική κατάσταση." :D

Προσφιλή του μέθοδος είναι οι γυμναστικές μπάλες τις οποιες ouτε ο Raul γλίτωσε (στη Schalke)

Εικόνα

Μάλιστα έχει επινοηθεί και τη δημιουργία το "λόφου των βασάνων" όπου τρέχει τους παίκτες του ανελέητα.

Εικόνα

Κεντρικό στοιχειο της φιλοσοφίας του Magath είναι: ο επαγγελματιας ποδοσφαιριστής πρέπει όχι μονο να φτάνει στα όρια του αλλα και να τα υπερβαίνει. Aπαιτωντας την υπέρβαση αυτή ο Magath είναι υπεράνω των οποιονδηπoτε συναισθηματισμων.

Αυτό έμπρακτα μεταφράζεται στο ότι συνήθως δουλεύει με ένα πολύ μεγάλο roster το οποιο μεταβάλλεται συνεχώς. Καθώς υπάρχουν συνεχώς προσθήκες και αποχωρήσεις όπως και πολλοί πειραματισμοί για την ενδεκάδα. Μέχρις ότου καταλήξει σε ένα βασικό κορμό.Πρόκειται δηλαδή για έναν αδυσώπητο μηχανισμό διαλογής εν μέσω σκληρότατου ανταγωνισμού. Ο οποιος βεβαια όσο σκληρός και αν είναι προσφέρει μια τεραστια δυνατότητα ανέλιξης.

Οποτε Αντελίνο - αν καταλήξεις προς τα εκεί: καλο κουράγιο και καλή επιτυχία!

Παραθέτω και ένα παλιότερο μου κείμενο (Φλεβάρης 2011) για την Wolfsburg
karl έγραψε:Δυο τρία λόγια για την Wolfsburg, μιας και ακούγεται ως ομάδα που έχει βάλει στόχο τον Vieirinha.

Tο μονο που έχει είναι χρήμα - τίποτε άλλο, γιατί από πίσω είναι η VW (η πόλη είναι έδρα) που τα τελευταία χρονια έριξε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα.

Λεφτά- τίποτε άλλο. Oμάδα χωρίς παράδοση, χωρίς αίγλη, χωρίς κόσμο (για να γεμίζει το γήπεδο χαρίζουν εισιτήρια σε μαθητές σχολειων της περιοχής!)- και ως πόλη δε λέει απολυτως τίποτε, ένα χωριο για γερμανικά δεδομένα με 100.000 κατοικους. Ιδρύθηκε μάλιστα επί κώλο Xίτλερ.

Στην Μπουντεσλίγκα μόλις από το 1997 - κλασσική ομάδα ασανσέρ. Ωστόσο πρωταθλήτρια το 2009 με το μάγκα Magath, που ξέροντας καλά ότι παρόμοιο κατόρθωμα δε πρόκειται να ξαναγίνει, την μυρίστηκε καλά και έφυγε (Schalke)

Έκτοτε η αντιπαθής αυτή ομάδα παραπάιει. Αυτή τη στιγμή βαθμολογικά είναι δωδέκατη με 4 βαθμούς μόλις διαφορα από τις θέσεις υποβιβασμού. Οποτε έφαγε και ένα ωραίο σουτ ο προπονητής (McLaren) και ανέλαβε ο βοηθός, που δε γεμίζει με τίποτε το μάτι (Littbarski). Νωρίτερα έφυγε με μεταγραφή για Manchester City ο gkoltzsis dzeko (30-35 εκατ. €).

Ένα τσουβάλι φράγκα άνευ ψυχής σε τοπίο ξενέρωτο που μοναχα ένας ικανός προπονητής μπορεί να χρωματίσει (όπως ήταν ο Magath), ας πούμε ο Rangnick.

Είπαμε εξωτερικό, αλλα όχι τετοιο ξενερωμα. Εκεί θα σε πάρει η κάτω βόλτα αυτή τη στιγμή.

Κάτι τελευταίο: Μου μοιάζει απίθανο ομάδα γερμανική να δώσει πάνω από 10 εκατ για ένα παίκτη σαν το Vieirinha, παίκτη δηλ άγνωστο στο κόσμο - oταν δίνεις 15.000.000€ για Diego (Wolfsburg), 15.000.000 € για Klose (Bayern) ή 10.000.000 για Podolski (Köln) Οι αριθμοί μιλούν από μονοι τους αναφορικά με το τι παίζεται στη γερμανική αγορά που είναι αρκετά εκλογικευμένη.

Αν είναι μια μεταγραφή να φέρει ποσο πάνω των 10.000.000 σίγουρα δε θα είναι από γερμανική ομάδα. Και σε καμια περίπτωση δε κάνει να καταλήξει το παιδί στο Wolfsburg.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Revolution is over! The days of Sardela are back!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από αυτά που ακούω και διαβάζω, ο ΠΑΟΚ θα πάρει 3.000.000 και αν καταφέρουν και κλείσουν καμιά καλή συμφωνία με την Πόρτο ίσως το ποσό αυτό φτάσει στα 3.500.000, αν και δεν μπορώ να σκεφτώ τη συμφωνία θα είναι αυτή.

Το ποσό είναι πάρα πολύ χαμηλό και για αυτό φταίει το ότι κάναμε σημαία την ανάγκη της πώλησης. Η μ@λακίες του επικοινωνιακού τμήματος μειώσανε ραγδαία την αξία του Βιειρίνια.

Δεν ξέρω αν ο Βιειρίνια θα μπορέσει να σταθεί στην Βολφσμπουργκ, μιας και άλλο επίπεδο το Ελληνικό και άλλο το Γερμανικό. Μακάρι να παίξει μπαλάρα το παιδί. Αντικειμενικά πιστεύω ότι η αξία του είναι κάπου εκεί. Αδυνατώ όμως να πιστέψω ότι δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε το ότι είναι "ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα", ώστε να ανέβει η τιμή.

Πολύ άσχημη συμφωνία, κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

καλα αν φυγει με 3 τοτε ειναι απαραδεκτοι! :redcard: :redcard: :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”