Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από gergeo4 »

αν διωξουν τον βιερι +κοντρερας+σαλπι περιμενω διωξιμο και καποιων αλλων παππουδων αυτη τη φορα για να ελαφρυνει και αλλο το μπατζετ.. :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Holypaok

20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Holypaok »

Δλδ εκει που το καλοκαιρι παιρναμε 4 καθαρα ,πλεον ακουγεται οτι παιρνουμε 4,5 μαζι με Πορτο.Οντως πολυ λιγοτερα απο οσα ελπιζαμε οτι θα λαβουμε για τον Πορτογαλο.
Γνωμη μου ειναι οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ μπορει να ειναι οικονομικο, μπορει εμεις να γιναμε ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ αλλα οι εποχες εχουν αλλαξει κι εδω στη Νοτια Ελλαδα πολλα παιδακια εγιναν ΠΑΟΚτσακια εξαιτιας παικτων οπως ο Βιειρινια.Συνεπως προβλημα δεν αποτελει μονο το οικονομικο ωστε με μια πωληση του αστεριου μας να σωθουμε.
Εγω μια φορα με το Βιειρινια περα απο το να υποστηριζω τον ΠΑΟΚ οποτε παω Τουμπα, εμαθα να βλεπω και ωραιο ποδοσφαιρο.Μαλακαμου φοβαμαι μην ερθει ξανα η εποχη που ο Σαλπιγγιδης πετουσε τη μπαλα μπροστα ,σπρινταρε , περνουσε τον αντιπαλο και φωναζαμε απο την εξεδρα σακουλες σακουλες.Χαχα οσο το συγκρινω με τις ντριμπλες του Βιειρινια γελαω με τον εαυτο μου.

Sent from my iPad using my own fingers
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Holypaok την Δευ 02 Ιαν 2012, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος... Αντικειμενικά, το ποσό αυτό, με το ποσοστό της Porto, είναι υπερβολικά μικρό. Από την άλλη, 4.500.000€ καθαρά, για την εποχή που ζούμε είναι σχετικά καλό ποσό.
Έχουν περάσει οι εποχές, που οι ομάδες δίνανε μεγάλα ποσά. 1.5 δις για παίκτες όπως ο Bratic και 6 δις όπως ο Κωνσταντίνου, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...
Τουλάχιστον να σε χαρούμε έστω για ένα ακόμη παιχνίδι, μέχρι να φύγεις...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

χαλκιας και Ιβιτς οι επομενοι, αντε και ο Τσιριλο...
και κατα δευτερο λογο Λινο και Γκαρσια, τουλαχιστον να φυγει ο παικταρας με ψηλα το κεφαλι γιατι αν μεινει με τις μετριοτητες θα φαει κι αυτος κραξιμο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γκαρσια Λινο πρεπει να μεινουν οπωσδηποτε πλεον...οπως και ο σαλπι..με κουρεμα...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Όλοι ξέραμε οτι κάποια στιγμή θα φύγει..
Βέβαια στην σωστή τιμή..και όχι ξεπούλημα..
Τώρα, αν αυτα τα 4-5εκ δωθούν και στην Πόρτο και σε εμάς, τότε δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος..
Αν βέβαια, δώσουν 4εκ μόνο σε εμάς για το 65%, τότε ναι...Να φύγει..
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό. Δηλαδή αν είναι να πάρουμε καθαρα 2,5 να βγει η χρονιά και να φέρουν και έναν αντικαταστάτη με 300-400 χιλ όπως είχαν φέρει το βιερινια το προτιμώ από το να πάρουμε 3,5-4 και για 2 χρόνια να ψάχνουμε το νέο βιερίνια και να αλλάζουμε κάθε 6 μήνες εξτρέμ μέχρι να πετύχουμε το καλό. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ έτσι το βλέπω.

Βέβαια όποιος και να έρθει αντικαταστάτης και όσο καλός και να είναι πιστεύω ότι ο Αντελίνο θα μας λείψει όσο λίγοι και το ίδιο θα του λείψουμε και εμείς...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο....
Πραγματικά θέλω να δω τον Πόποβιτς..Δεν ξέρω γιατί αλλα έχω την εντύπωση πως αυτό το παιδί μπορεί να γίνει ο αντικαταστάτης του..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

εχουμε αντικαταστατη,ελληνα και λεγεται Γεωργιαδης ;) οποτε προς το παρον ειμαστε καλυμμενοι...

καναν Αντι-Σαλπι να βρουμε για τα δεξια λεω γω...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Δεν περίμενα να φύγεις με αυτόν τον τρόπο...έτσι ξαφνικά...χωρίς ένα ευχαριστώ.... :(
Όλοι κωλοεπαγγελματίες του κερατά είστε...σας παίρνουμε παρτάλια σας κάνουμε παιχταράδες και μετά αντίο..
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Παιδιά η άποψη μου είναι ότι πλέον ο Βιερίνια είναι μόνο η αρχή. 3,5 -4 εάν πάρουμε είναι καλά λεφτά, μην τρελαθούμε δεν αξίζει παραπάνω ο Βιερίνια, αυτή τη στιγμή, στο πρωτάθλημα που παίζει και όντας κατώτερου επιπέδου όλων των πορτογάλων που παίζουν στη θέση του στην εθνική πορτογαλίας. Είναι στο μάξιμουμ για Ελλάδα, έξω μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω. Μάγκες της ΠΑΕ μια παρέναιση.Ποσοστό μεταπωλησης εάν μπορείτε έστω και 10%.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει 5-6 παικτάκια Ελληνάκια. Του χρόνου ίσως πουληθεί ο Κλάους. Βαίζουμε σε χνάρια Πόρτο και Άγιαξ
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Μακάρι να βαίνουμε σε χνάρια Πόρτο και Άγιαξ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτές οι ομάδες ξοδεύουν στις ακαδημίες και στο σκάουτιν όσα εμείς στο μπάτζετ των παικτών. Επίσης κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους (η Πόρτο και στην Ευρώπη) και έτσι καταφέρνουν να πουλάνε σε πολύ υψηλές τιμές. Αν ήταν τεταρτοπεμπτοέκτοι δεν πιστεύω να καταφέρναν να πουλάνε τόσο καλά. Αν και αυτοί δεν έχουν γαυροβάζελους αλλά τέλος πάντων...

Και για να είμαι και ον τόπικ, πιστεύω πως ο αντιβιερίνια αν δεν έρθει με μεταγραφή θα αργήσει 2-3 χρονάκια τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

xlebouras έγραψε:Δεν περίμενα να φύγεις με αυτόν τον τρόπο...έτσι ξαφνικά...χωρίς ένα ευχαριστώ.... :(
Όλοι κωλοεπαγγελματίες του κερατά είστε...σας παίρνουμε παρτάλια σας κάνουμε παιχταράδες και μετά αντίο..

:lol: :lol: :lol:
Iakovidis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει 5-6 παικτάκια Ελληνάκια. Του χρόνου ίσως πουληθεί ο Κλάους. Βαίζουμε σε χνάρια Πόρτο και Άγιαξ

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Βέβαια τον πήραμε 300.000 και θα πάρουμε με την πώλησή του κοντά στα 4,000,000€...Δεν είναι και καταστροφή αυτό το ντηλ..
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

dioxte tous olous....... min afisete kanenan.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”