Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
paokstefanovikio

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από paokstefanovikio »

εγω θα πω κατι αλλο..πως θελετε να γεμιζει το γηπεδο οταν οι ιδιοι οι ΠΑΟΚτσηδες την "πεφτουν"στους ιδιους τους ΠΑΟΚτσηδες???(στο παιχνιδι με ρουνπιν εξω απο το γηπεδο ρωταω μια παρεα 5-6 παιδιων 20 εως 25 ετων..."παιδια για την ταδε οδο καλα παω"..με ρωταει ενας απο που εισαι και τι ομαδα εισαι...του απανταω και γω..."ειμαι απο βολο και φυσικα ειμαι ΠΑΟΚαρα"...μου λεει μετα ιδιος τι ΠΑΟΚαρα ρε μη σε αρχισω στα κλοτσωμπουνια????πεταγεται ενας αλλος και μου λεει βγαλτο κινητο σου....εγω τα χω ψιλοπαιξει..τελικα ο 4ος της παρεας λεει στους αλλους "ΟΧΙ ΕΔΩ"!!!!) :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δυστυχώς τέτοιες καταστάσεις κρατάνε αρκετό κόσμο μακριά απ το γήπεδο και κυρίως οικογένειες με παιδιά.Τους μελλοντικούς μαχητές της κερκίδας αλλα και αιμοδότες της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

δυστυχως αυτα τα τσουτσεκια κανουνε κουμαντο στην 4 200-300 ολοι και ολοι

ειναι ντροπη να τους ανεχομαστε
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

ειμαι κοριτσι και δυστυχως μενω στον βρωμοπειραια...αλλα εχω την ιδια τρελα με τον ΠΑΟΚ οπως ολοι..οποτε μπορω ανεβαινω και παω και στα εκτος της αθηνας και θα δηλωσω σαλονικα ως φοιτητρια για να μαι κοντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ..οσες φορες εχω παει γηπεδο εχω παει στην 5 κι φετος με την ξανθη πηγα στην 4 γιατι το ηθελα τοσο πολυ και ξενερωνω στην 5 που φωναζουν ελαχιστα(εννοειται οτι φωναζα ολη την ωρα οπως σε καθε ματς).ομως οταν ορισμενους βλεπω να με κοιτανε καπως επειδη ειμαι κοριτσι ή οταν ακουω εξω οι γυναικες απο την 4 στεναχωριεμαι.ενταξει σιγουρα η πλειοψηφια που παει γηπεδο και γουσταρει τα αθλητικα ειναι αντρες αλλα γιατι ομως μια μειοψηφια εστω 100 συνολο να ειναι γυναικες που εχουν την ιδια αγαπη και πορωση για την ομαδα να τις αποπαιρνουν καποιοι???και εγω οταν πηγα στην 4 ειδα διαφορες που να εχουν ντυθει λες και οτι πανε για κλαμπ ομως αυτες φαινονται που πανε για να βρουν γκομενο(κ ενοειται για να πηγαινουν υπαρχουν και αντρες που τσιμπανε).δεν ειναι ωραιο να μαζοποιουμε εστω και αν ειμαστε πολυ μειοψηφια...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τους ενδιαφερει στην 4 να παει οποιος δινει την φωνη του κ τη ψυχη του ολη την ωρα ανεξαρτητα τι ειναι και πως ειναι...αλλωστε στον ΠΑΟΚ ολοι χωρανε αλλα σε αυτην το ΙΕΡΟ πεταλο θεωρω οτι το μοναδικο κριτηριο πρεπει να ειναι η ΦΩΝΗ και τιποτα αλλο.εγω παντως που θαυμαζω αυτον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ απογοητευομαι οταν ακουω εξω οι κοπελες απο την 4 και θεωρω οτι δεν ανηκω εκει...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Βασικα οταν λενε εξω οι γυναικες,εννοουν τα γκομενακια που ερχονται με τον γκομενουλη τους για να φιλιουνται και να βγαλουν φωτο για το φεις...

Υπαρχουν γυναικες που ερχονται τουμπα και ειναι ανωτερες πολλων.

Οποτε απλα διαχωρισε την θεση σου (που το εχεις κανει) ντυσου οπως αρμοζει και μια ζωη 4.... ;)
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

σωστο αυτο...παντως αυτη η κατηγορια θεωρω οτι ειναι ευκολο να τους διωξουν απο την 4...και αυτες οι γκομενες δεν πληρωνουν κιολας εισητηριο γιατι οταν πηγα στο ματς με την ξανθη και πηγαμε να δωσουμε τα εισητηρια με ρωτησε αυτος αν εχω και εγω εισητηριο και το εδειξα και μου ειπε μπραβο λες και οτι γινοταν σπανια...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Ε κοιτα εχουν γινει πολλα...Βεβαια δεν φταινε αυτες.Οι ΠΑΟΚαρες οι γκομενοι τους φταινε.

Τεσπα τα τελευταια χρονια εχω δει πολλα σκηνικα με γκομενες στην 4 που καλυτερα να μην αναφερω.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

σιγουρα αυτες δεν φταινε..και ακομα και αυτες που πανε μονες τους χωρις γκομενο και παλι δεν φταινε τοσο..γιατι για να πηγαινουν εκει σημαινει οτι και πολλοι τσιμπανε και το γουσταρουν αυτο...αλλα παλι θεωρω οτι και δεν ειναι τοσο το προβλημα της 4 αυτο..γιατι αυτες ευκολα φευγουν...εδω η μιση τεσαρα δεν φωναζει σχεδον καθολου (αυτοι που ειναι διπλα απο τα επισημα λες και οτι εκεινο το μερος ειναι επισημα) και οι περισσοτεροι απο αυτους μαλιστα ερχονται και με ασχετα μπλουζακια..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδερφέ city boy, όντως έχουν δει πολλά τα ματάκια μας τελευταία...

και γενικά απορώ γιατί οι γκόμενες (οι περισσότερες) έρχονται στην 4 και μπαίνουν χωρίς εισιτήριο, απλά επειδή ο γκόμενός τους είναι "ΠΑΟΚΑΡΑΣ" όπως το είπες

εγώ πάντως ίσως και να μαι λάθος, αλλά είμαι υπέρ της άποψης "έξω οι γκόμενες από την 4"
υπάρχει και η 5. ας φωνάξουν εκεί. κάποια πράγματα είναι θέματα ιδεολογίας
Άβαταρ μέλους
city_boy

φιλαρακι αμα μπορουσα να σου γνωρισω τις κοριτσαρες που αναφερομαι θα αλλαζες γνωμη.Μιλαμε για κοπελες με φουλ ιδεολογια και 100% αρρωστια για τον δικεφαλο.

Χαιρομαι πολυ που μοιραζομουν στιγμες με μια απο αυτες σε εναν συνδεσμο τις επαρχιας.

Οι ΠΑΟΚαρες πριν μπουν στο γηπεδο με το γκομενακι για να κανουν το εφε,ας σκεφτουν πρωτα μην τους γυρισει μπουμεραγκ οπως εγινε πολλες φορες αυτα τα χρονια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

elpaoki έγραψε: ....
εννοειται οτι φωναζα ολη την ωρα οπως σε καθε ματς
.....
να παει οποιος δινει την φωνη του κ τη ψυχη του ολη την ωρα ανεξαρτητα τι ειναι και πως ειναι.
++++ Μακάρι να σκεφτόταν όλοι σαν και σένα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η Δώρα Τσαμπάζη σε ποια κατηγορία να ανήκει;; :lol: :lol: :lol:

Το "έξω οι γκόμενες απ' την Τούμπα" περιλαμβάνει και αυτούς που κρύβουν τη θηλυπρέπεια πίσω απ' τα παντελόνια;; ;)

Και σαφώς άτομα σαν την elpaoki ή την paokintepo (μέλη νυν αλλά και παλιά του φόρουμ) όπως και πολλές ακόμα κοπέλες (έχω μια φίλη πχ που παίζει και στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ -στο εφηβικό τους- και όποτε μπορεί είναι στην 4) δεν νομίζω να περιλαμβάνονται στην κατηγορία "γκόμενες".
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Υπαρχουν οντως γυναικες που νοιωθουν πολυ περισσοτερο ΠΑΟΚ απο πολλους μεσα στην 4 και θα της ηθελα να φωναζουν διπλα μου στο πεταλο....οσο για τις υπολοιπες που ερχονται εκει μεσα εχει να πεσει πολυ δαχτυλο οπως ειπε ο speedy σε 3 απο αυτες....
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

γηπεδο δεν ημουν αλλα και απο την τηλεοραση καταλαβαινε κανεις οτι η κερκιδα στο πρωτο ημιχρονο οχι μονο δεν ειχε παλμο αλλα οι οπαδοι βριζονταν μεταξυ τους...μπορει να σταματησει αυτη η κοντρα επιτελους που τωρα ειναι παρα πολυ εντονη στο γηπεδο και στις κερκιδες και παραλιγο να παιξουμε ξυλο μεταξυ μας ??ποιος μπορει να το φανταστει να παιζουν ξυλο τα ''αδερφια'' επειδη εχουν διαφορετικη αποψη.δηλαδη αν χαναμε τι θα γινοταν??ο καθενας εχει την αποψη του και την γνωμη του και πρεπει να σεβομαστε τον συνοπαδο μας οποιαδηποτε αποψη εχει ..ειναι πολυ ασχημο αυτο που συμβαινει και πολυς κοσμος απομακρυνεται απο το γηπεδο.ο καθενας μας εχει διαφορετικες αποψεις για το καθετι αλλα ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ και αυτο μας ενωνει...ας ξεκολησουμε με φυτα και καθαροαιμα..ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε...
δηλαδη αδερφια και ΠΑΟΚ ειμαστε οταν υπαρχουν αντιπαλοι οπαδοι και οταν ειμαστε μονοι μας ειμαστε αντιπαλοι ή θυρες???ας σταματησει αυτο και σε αυτο πρεπει να παρουν μια αποφαση κοινη ολοι οι συνδεσμοι...
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

5-6-7 γιατι ηταν αδειες ? ειχε κρυο ε ?
τουλαχιστον οι "αλητες" που βριζανε ηταν εκει και οχι σε καφε και στα τζακια...

ο καθενας εχει την αποψη του ακριβως και εχει το δικαιωμα να την εκφρασει αλλα ενω μια μεριδα αποδοκιμασε την διοικηση για Α,Β,Γ λογους ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ οι υπολοιποι δεν επευφημησαν την ομαδα αλλα γιουχαραν τα "αδερφια" τους.Θα μορουσαν να χειροκροτησυν,να πουνε κανα συνθημα κτλ αλλα αφενως ειχε κρυο και προτιμησαν την ζεστασια σπιτι και αφετερου το κομπλεξ με τους ΣΦ ειναι τοσο ριζωμενο στον αβουλο ακροατη των αρδ που βασικο του μελημα ειναι να την πει στην μεριδα που αντιδραει.

το οτι ολοι οι ΣΦ φαινεται να συμφωνουν πλεον για κοινη γραμμη ειναι θετικο.Για αυτο και οι απουσιες πανο απο ολην την 4.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”