J.R. Giddens
Re: J.R. Giddens
Ο παιχτης το εχει..απλα με τον τροπο που παιζει η ομαδα καταστρεφει ολα τα αθλητικα του στοιχεια..εκρηκτικοτητα κλπ
Εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλός αλλά όχι για να τραβήξει ο ίδιος την ομάδα. Να παίζει δηλαδή σε ομάδα όπου έχει 1-2 παίκτες που θα τραβάνε μπροστά (πρώτα βιολιά) οπότε αυτός θα κάνει τα τρελα του σε ανοικτό γήπεδο.
18 πόντοι με 70 %
και 10 σκουπίδια
. τέλειος αλλά προσωπικά περιμένω κι άλλα. drives λέγονται.. 

τωρα το δα το πρωτοσελιδο της εξεδρας....με κορυφαιους καλαμποκη ντικουδη και Ντικενς
http://www.sportdog.gr/article/77076/gk ... edra-photo
PS: έλα πείτε την αλήθεια εκεί στην εξέδρα, δεν το κατέχετε το άθλημα ε? εκτός αν κάνανε μία έμμεση αναφορά στη μαγική (Copperfield) εμφάνιση του JR...
PS2: βέβαια καλύτερος ο κυρίτσης με τον Wright του άρη!!!!
PS: έλα πείτε την αλήθεια εκεί στην εξέδρα, δεν το κατέχετε το άθλημα ε? εκτός αν κάνανε μία έμμεση αναφορά στη μαγική (Copperfield) εμφάνιση του JR...

PS2: βέβαια καλύτερος ο κυρίτσης με τον Wright του άρη!!!!
Έβαλε αρκετά μακρυνα σουτάκια και δεν ξέρω αν μπορούμε να αρχίσουμε να τον εμπιστευόμαστε και σε αυτόν τον τομέα.
- xristostsekos
όχι μωρέ, δεν βγαίνει αυτό. Θα υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα.
Και που θα χωρέσει ο Δήμος?
Ίσως κάποιες στιγμές που θέλεις πολύ ελαφρό σχήμα ίσως αλλά μέχρι εκεί.
Και που θα χωρέσει ο Δήμος?
Ίσως κάποιες στιγμές που θέλεις πολύ ελαφρό σχήμα ίσως αλλά μέχρι εκεί.
- xristostsekos
ενώ όταν ήταν στο 3 έσκιζε αμυντικά. την επιστροφή από το 19-28 με τον άρη, την κάναμε όταν μπήκε στη θέση του γκίντενς ο γιαννακίδης.
θα αναγκαστεί με τον καοδ - αν δεν ερθει κάποιος άλλος στο μεταξύ - να τον βάλει στο τέσσερα και θα με θυμηθείς.
θα αναγκαστεί με τον καοδ - αν δεν ερθει κάποιος άλλος στο μεταξύ - να τον βάλει στο τέσσερα και θα με θυμηθείς.
Γενικά λατρεύω αυτού του είδους τα ανακατωματα και συμφωνώ μαζί σου. Απλά δεν είμαι υπέρ της "μονιμοποίησης". Πρέπει δηλαδή να είναι η εξαίρεση ένα τέτοιο σχήμα και όχι ο κανόνας. Έτσι είναι και πιο αποδοτικό.
- xristostsekos
Γενικά αν υπήρχαν άλλες ισορροπίες στην πεντάδα και καλύτερη οργάνωση από τον ράιτ ίσως και να μην με χαλούσε ο γκίντενς στο τρία.
Δεδομένων των συνθηκών και του υλικού που υπάρχει (έστω και μέχρι τη φυγή του γκορί), ο παίκτης δεν τράβαγε ως τριάρι. Τηρουμένων των αναλογιών μου θυμίζει αρκετά τον μάσει στον τρόπο παιχνιδιού του.
Διεισδυτικός, αλτικός, εκρηκτικός με έφεση στο ριμπάουντ και με σουτ (αν και δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι έχει σουτ).
Αν θεωρήσουμε επίσης δεδομένες τις προσθήκες 2 παικτών (που κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι, τέσπα)
ή παίρνεις 2 ψηλούς και αφήνεις ως έχει τον γκίντενς, ή πας για κλασσικό τριάρι αμερικάνο (αχ ρε κρίστμας - άσχετο, έχω κατέβει ρέθυμνο για τις γιορτές και τον πέτυχα στο δρόμο με τον κουφό) και (ημι)αναπληρωματικό ψηλό τύπου όστοιτς και παίζεις όποτε γουστάρεις με γκίντενς μπαλαντέρ τριαροτεσσάρι.
Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τη δεύτερη εκδοχή.
(βέβαια πάντα με τη λογική ότι θα ανέβει οργανωτικά ο ράιτ.)
Δεδομένων των συνθηκών και του υλικού που υπάρχει (έστω και μέχρι τη φυγή του γκορί), ο παίκτης δεν τράβαγε ως τριάρι. Τηρουμένων των αναλογιών μου θυμίζει αρκετά τον μάσει στον τρόπο παιχνιδιού του.
Διεισδυτικός, αλτικός, εκρηκτικός με έφεση στο ριμπάουντ και με σουτ (αν και δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι έχει σουτ).
Αν θεωρήσουμε επίσης δεδομένες τις προσθήκες 2 παικτών (που κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι, τέσπα)
ή παίρνεις 2 ψηλούς και αφήνεις ως έχει τον γκίντενς, ή πας για κλασσικό τριάρι αμερικάνο (αχ ρε κρίστμας - άσχετο, έχω κατέβει ρέθυμνο για τις γιορτές και τον πέτυχα στο δρόμο με τον κουφό) και (ημι)αναπληρωματικό ψηλό τύπου όστοιτς και παίζεις όποτε γουστάρεις με γκίντενς μπαλαντέρ τριαροτεσσάρι.
Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τη δεύτερη εκδοχή.
(βέβαια πάντα με τη λογική ότι θα ανέβει οργανωτικά ο ράιτ.)
1.96 να παιξει τεσσαρι??
και λογω υψους δεν μπορει..
αλλα και οι κινησεις του δεν ειναι τεσσαριου
δεν παιζει καθολου με πλατη
και λογω υψους δεν μπορει..
αλλα και οι κινησεις του δεν ειναι τεσσαριου
δεν παιζει καθολου με πλατη