Σωστα διακρινεις αδερφε, ευχαριστω για τα καλα σου λογια.PAOKhead έγραψε: @Guardian4
Καταθεση ψυχης κανεις φιλε και θα θελα το κειμενο σου να το δω στην κεντρικη.
Ομαδικη ψυχαναλυση θα κανουμε σημερα μου φαινεται...
Πες με ανωμαλο αλλα εγω στο κειμενο σου διακρινω ελπιδα μεσα στην μαυριλα.
Πρεπει σιγα σιγα να αρχισουμε να θυμομαστε τι ειναι ο ΠΑΟΚ εκτος απο ποδοσφαιρικη ομαδα.
Απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρο...
Απο δω και περα ε..kataramenos5 έγραψε:Σωστά τα λές Guardian4 και συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα το θέμα είναι όμως απο δώ και πέρα τι ζητάμε.guardian4 έγραψε:Δηλαδη ρε Ζαγορακη. Τοσα λεφτα, τοσοι κοποι,
.....
Πως θα σε εμπιστευτω παλι?
Μιλα. ΜΠΟΡΕΙΣ? βγαλε λογο και δωσε οραμα.
......
αυτα.
Να φύγει?Να μείνει και να δώσει όραμα?Πως ,αφου δε τον εμπιστευόμαστε πιά?Αρα μάλλον να φύγει?Και μετά ποιός ή τι?Θα ήθελα την άποψη σου για το τι θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια.
Αυτο σκεφτομουν καθως εγραφα χθες..
Η λυση ειναι ΜΟΝΟ μια, να βγει να ξαναμιλησει, με τον βρυζα και τον σβουρα ολοι μαζι, οχι μιζερα, αλλα με τσαμπουκα και να μας κατονομασουν τα λαθη τους, να μας πουν ενα αντρικιο συγγνωμη, και να μας πουν με τον δικο τους τροπο οτι θα αποφευχθουν και πως θα γινει αυτο.
Μετα,ΝΑ ακουσουμε συγκεκριμενο οραμα.
Που αυτο να συνεπαγει την μεγιστη αξιοποίηση της μπουτικ,προσιτες τιμες στις φανελες, νεα προιοντα, καλα σχεδιασμενα,σε προσιτες τιμες να αγοραζει ο κοσμος. Τροπος να παραγγελει καποιος ΕΥΚΟΛΑ κατι απο ολη την Ελλαδα, ακομα και απο εξωτερικο, γερμανια, κυπρος, αγγλια και τα λοιπα.
το ποσο απομενει για να τελειωσει η μεσημβρια, και πως αναμενεται να ανεβει το επιπεδο προπονησεων στις ακαδημιες, προσληψη ικανων προπονητων, ιατρων και φυσιοθεραπευτων και διατροφολογων, για το τμημα ακαδημιων
ποιο θα ειναι το πλανο της νεας χρονιας, για ποσο καιρο θα κινηθουμε αποκλειστικα με δικα μας παιδια μεχρι την αποκτηση ποδοσφαιριστων κλασης που θα τα πλαισιωνουν,
πως θα οργανωθει ο τομεας των οικονομικων, ωστε να υπαρχει αναπασα στιγμη ισολογισμος εσοδων εξοδων σε ολους τους τομεις, με αναλυτικες προβλεψεις, και εκτιμησεις εβδομαδιαιες
τροποι αμεσης οικονομικης ένεσης απο τον κοσμο στην ΠΑΕ, δηλαδη ενας συγκεκρημενος τροπος που ο καθενας θα μπορει με ευκολια να βαλει 5-10 ευρο για την ομαδα, αμεσα ομως και χωρις ψηφισματα,
Τσαμπουκας στα συμφεροντα του ΠΑΟΚ, σε πρωτη φαση με τον Προεδρο(να μη δεχεται πολλα πολλα),
εμεις απαιτουμε ισονομια, αν εχει καποιος αντιθετη γνωμη, εγω απλα θα διαβιβασω τα λεγομενα σας στο κοσμο, καθως αυτος ειναι ο επενδυτης και πρεπει να ξερει.(εκδρομες, εισητηρια, χρεη, χορηγιες απο ΟΠΑΠ)
Ευρεση χορηγου φανελας απο εξωτερικο(bwin) και τα λοιπα.
Οτι θα παν σεμηναρια για το πως να διαπραγματευονται.
Τροπο με τον οποιο θα εξασφαλησουν ρευστοτητα, και οικονομικη διαχειρηση ετσι ωστε οι ποδοσφαιριστες θα ειναι παντα πληρωμενοι.
Να μας πουν τι ποστο θα πιασει ο Γκαρσια.
Και να μας πουν με 21 000 διακρειας σε 3 χρονια, επ ακριβως και ρεαλιστικα , τι μπορουμε να ονειρευομαστε.
Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου.
ΠΑΟΚ ειμαστε.