Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ενω το πρωτοτυπο το εχεις ακομη και το διαβαζουν ε μοικανε
αντι να τον στυλεις πακετο σβηνεις το δικο μου ε;
κριμα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έσβησα και εγώ κι άλλα, λίγα ποστ πιο πίσω.
Δεν θα υπάρξει επόμενη φορά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

και εσυ δηλ. μετα απο ολο αυτο το κραξιμο ετσι που το ποσταρες θελεις να καταλαβουμε οτι κραζεις τον αρδ ε;
μαλιστα
αν ειναι αυτο συγγνωμη
ακομη περιμενω την προταση σου
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Κριτική και επίβλεψη στην ΠΑΕ και στις αποφάσεις της.Και εξηγήσεις απο αυτήν για την κατάσταση.
Και σούτια στα παπαγαλάκια,στους αρδ και στα λαμόγια.
Σε κάλυψα ?
Δώσε μας τώρα και συ τα φώτα σου.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Κριτική και επίβλεψη στην ΠΑΕ και στις αποφάσεις της.Και εξηγήσεις απο αυτήν για την κατάσταση.. MHNIAIA
Και σούτια στα παπαγαλάκια,στους αρδ και στα λαμόγια.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ναι στην κριτικη την ανιδιοτελη
επιβλεψη σε μια α.ε με ποιαν ιδιοτητα αδυνατο να καταλαβω
εξηγησεις απο αυτην την διοικηση για θεματα ποδοσφαιρου θεωρω οτι ειναι χωρις ουσια αφου απο οποια πλεβρα και να το δω αυτοι ξερουν περισσοτερο ποδοσφαιρο απο εμενα
στα σουτια συμφωνω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τέλος τα οφ τόπικ.

Τέλος οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Τόσο δύσκολο είναι;

Εμπροςτηςγηςοιτρελαμενοι :yellowcard:

abg κι εσύ στα όρια ακροβατείς.

Τέλος εδώ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

η συνεντευξη του βρυζα,παρολο που ειχε θεμα το αγωνιστικο κομματι,με καλυψε πολυ περισσοτερο για το οργανωτικο και το δοιηκιτικο απο τι η συνεντευξη του ζαγορακη την προηγουμενη βδομαδα....ο βρυζας οτι ειναι να πει το λεει στα ισια και προσωπικα αυτο το εκτιμω
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

:redcard: επειδή δεν σε νοιάζει που δεν πήρες τίτλο...
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Alastor έγραψε:η συνεντευξη του βρυζα,παρολο που ειχε θεμα το αγωνιστικο κομματι,με καλυψε πολυ περισσοτερο για το οργανωτικο και το δοιηκιτικο απο τι η συνεντευξη του ζαγορακη την προηγουμενη βδομαδα....ο βρυζας οτι ειναι να πει το λεει στα ισια και προσωπικα αυτο το εκτιμω
+1
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Λάθη γίνανε παρεξηγήσεις γίνανε αλλά το πρόσημο είναι κατά πολύ θετικό.

Πιστεύω αυτήν την διοίκηση και θα την στηρίξω όπως πριν τέσσερα χρόνια. Ντου στα διαρκείας ντου στα εισιτήρια
βγάλτε θετική αύρα και σταματήστε να κλαψομο...ζετε όλη μέρα

ο ΠΑΟΚ πάνω απ`ολα
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

bob έγραψε::redcard: επειδή δεν σε νοιάζει που δεν πήρες τίτλο...
Το διάβασα πριν λίγο,μου είχε ξεφύγει . Μεγάλο φάουλ του Ζήση. Στο τέλος θα πούμε κι ευχαριστώ που μας πήδηξ@ν.. :? :roll:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

bob έγραψε::redcard: επειδή δεν σε νοιάζει που δεν πήρες τίτλο...
+1926
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Alastor έγραψε:η συνεντευξη του βρυζα,παρολο που ειχε θεμα το αγωνιστικο κομματι,με καλυψε πολυ περισσοτερο για το οργανωτικο και το δοιηκιτικο απο τι η συνεντευξη του ζαγορακη την προηγουμενη βδομαδα....ο βρυζας οτι ειναι να πει το λεει στα ισια και προσωπικα αυτο το εκτιμω
+1

Με έκπληξη αντίκρισα τόσα πολλά αρνητικά σχόλια γι'αυτή τη συνέντευξη. Ο Βρύζας κατά τη γνώμη μου τα είπε πολύ καλά σε γενικές γραμμές. Σκληρή η πραγματικότητα, αλλά αυτή είναι. Ήταν πολύ σαφής, ειλικρινής και φάνηκε πως έχει ξεκάθαρες σκέψεις στο δικό του κομμάτι και όχι μόνο (πχ το ότι τόνισε πολλές φορές τα περί εταιρικής οργάνωσης κλπ).

Κανείς δεν θέλει να φεύγουν παίχτες πρώτης γραμμής όπως ο Κοντρέρας και ο Βιτόλο πριν την ώρα τους και μάλιστα χωρίς όφελος για την ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει άνετα ακούγοντας πως θα φύγει ο καλύτερος σέντερ μπακ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, θα πουληθεί πρωτοκλασάτος παίχτης (ίσως και ο "λαμπρότερός" σου, πχ Βιεϊρίνια) και μετά από όλα αυτά και πάλι ίσως να μην είμαστε ΟΚ οικονομικά. Κανένας δεν μπορεί να τα χωνέψει αυτά. Ωστόσο γιατί να απολογηθεί ο Βρύζας για τις τεράστιες περικοπές και την άρδην αλλαγή πολιτικής που ανακοίνωσε; Του έδωσαν τόσους πόρους για το αγωνιστικό που είναι υπεύθυνος κι αυτός θα κάνει τις ανάλογες κινήσεις. Αλλιώς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Τόσο απλό.

Φυσικά και έκανε κι αυτός λάθη, όπως και όλη η διοίκηση, πολλά μάλιστα τα παραδέχτηκαν, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάποια εναλλακτική; Μάλλον όχι. Εγώ χαίρομαι που βγαίνουν και τα αναγνωρίζουν έτσι ευθέως, έστω και με καθυστέρηση, και μου λένε σαν οπαδό "κοίτα, η κατάσταση έχει αλλάξει ριζικά, κιδυνεύουμε να μην βγούμε Ευρώπη, εμείς θα παλέψουμε σαν Διοίκηση να κινηθούμε σε άλλη κατεύθυνση" (ακαδημίες κλπ). Είναι κάτι ξεκάθαρο. Γι'αυτούς που λένε "δηλαδή επειδή παραδέχτηκαν τα λάθη όλα καλά;", όχι, δεν σβήνεται τίποτα με μια συγγνώμη, αλλά και τι να κάνουμε; Να τους στήσουμε στον τοίχο; Δεν ξέραμε ότι αναλάμβαναν έργο πολύ πάνω απ'τις δυνάμεις τους; Ότι ήταν άπειροι; Εγώ προσωπικά "πάλι καλά" λέω που έχουμε κάνει ό,τι έχουμε κάνει με αυτή τη διοίκηση.

Δύο τα μεγάλα αρνητικά για μένα από τη σημερινή "εμφάνιση" Βρύζα:
1. Δεν απάντησε (αν και δεν ξέρω κατά πόσο πιέστηκε) για το πόσο μεγάλη ευθύνη φέρει ο ίδιος προσωπικά για την υπόθεση Φλωρίδη. Είναι ο ίδιος κουμπάρος του Σαχπα; Τον εμπιστεύτηκε τυφλά; Μέσω αυτής της σχέσης του με τον Σαχπα εμπιστεύτηκε και τον Φλωρίδη; Αν ναι, φέρει τεράστια ευθύνη. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι η υπόθεση αυτή άλλαξε όλο τον καλοκαιρινό σχεδιασμό με αποτέλεσμα να τρέχουμε και να μην φτάνουμε στα μέσα της χρονιάς!!
2. Είπε ότι η ομάδα θα χάσει σχεδόν ό,τι πιο αξιόλογο έχει, μιλώντας με μεγάλη ευκολία για τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις Κοντρέρας, Σαλπι, Βιεϊρίνια και γενικώς για "πωλήσεις" που μάλιστα είναι υποχρεωτικές αν θέλουμε να πάρουμε ανάσα (άρα ισχύει αυτή η πολιτική και για ενδεχόμενες κρούσεις σε Κλαους, Φωτάκη, Λάζαρ, Γεωργιάδη, Μαλεζά, και γενικώς ό,τι πιο αξιόλογο έχουμε) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δεν θα αλλάξει στόχους. Πώς γενεν αυτό; Θα κάνει πρωταθλητισμό με Μπαλάφα και Παπάζογλου; Θα χτυπάει 2η θέση και ΤσουΛου; Δεν γίνεται!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αυτα τα χρονια του Ζαγορακη ενιωσα υπερηφανος που ειμαι ΠΑΟΚτσης...
εκανα μεγαλες νικες, φοβερες προκρισεις στην ευρωπη και χιλιομετρα πολλα για να δω την αγαπημενη μου ομαδα....
απ οτι καταλαβα η ομαδα θα μειωσει το μπατζετ και θα πουλησει για να επιβιωσει....
πολυ ωραια τα καταφεραν...εγω θα κοψω το γηπεδο γιατι ξανα Σαλμον και Κνολ δεν μπορω να δω.....
Ευχαριστω την διοικηση Ζαγορακη για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισαν αλλα δεν θελω να δω την ομαδα σε ανυποληψια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”