Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από guardian4 »

Την ενοτητα να την εγγυηθουν αυτοι, γιατι για καποια πραματα εβαλαν το χερακι τους.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

κατι τετοιες μερες ειλικρινα καταλαβαινω γιατι μας κυβερνουν 60 χρονια 2 οικογενιες....

ναι εορτπολ στον βροντο μιλας.

κραξτε οσους τρεχουν ενω εσεις τρωτε μελομακαρονα ,αλλα το ξερετε οτι παλι αυτοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα οταν πινε φρεντοτσινο στην παραλια.κραξτε τους....

οχι βραδυ ,να πανε πρωι,γιατι πηγαν και ασυναρτησιες.εσυ λες να μην μιλησαν στο τηλεφωνο ? εσυ λες να κουραζονται να πανε αυτα τα παιδια τουμπα που καναν χιλιομετρα για χιλιομετρα ? εχετε χασει καθε μετρο, συνελθετε.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

KilledByDeath_4 έγραψε:κατι τετοιες μερες ειλικρινα καταλαβαινω γιατι μας κυβερνουν 60 χρονια 2 οικογενιες....

ναι εορτπολ στον βροντο μιλας.

κραξτε οσους τρεχουν ενω εσεις τρωτε μελομακαρονα ,αλλα το ξερετε οτι παλι αυτοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα οταν πινε φρεντοτσινο στην παραλια.κραξτε τους....

οχι βραδυ ,να πανε πρωι,γιατι πηγαν και ασυναρτησιες.εσυ λες να μην μιλησαν στο τηλεφωνο ? εσυ λες να κουραζονται να πανε αυτα τα παιδια τουμπα που καναν χιλιομετρα για χιλιομετρα ? εχετε χασει καθε μετρο, συνελθετε.

Εδω αλλοι ειπαν οτι συλλαλητηριο δεν ειναι αυτο που πρεπει για τα χρεη. Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
Τον τροχο απ τη αρχη παμε να ανακαλυψουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεγαλο γατονι παντως ο προεδρος.Μια χαρα στη δικη του συνεντευξη ειπε ενα τιποτα με μπολικο καθολου και αφησε τον Ζηση με τον Παντελη να πουν αυτα που καινε.Αληθεια για ποιο λογο εγιναν 2 συνεντευξεις? Αρκουσε στον κοσμο η σημερινη.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Τελικα, μπορουμε να χωρισουμε τον λαο του ΠΑΟΚ σε δυο ομαδες.

Η πρωτη ομαδα , ειναι αυτη που λεει οτι, με οποια λαθη εκαναν (πχ μπερετα, δερμιτζακης, χουτος, εντινιο, σπαντασιο, λεοναρτντο κτλπ) η διοικηση Ζαγορ=Βρυζα ειναι η καλυτερη που εχει περασει ποτε, εκανε και κανει εργο, και απλα λογω των οικονομικων, αναγκαζετε σημερα να μειωσει το μπατζετ, και να αποδεσμευσει καλους παικτες που ολοι μας, θελουμε στο ροστερ.
Οσοι σκεφτονται με αυτον τον τροπο, αναγνωριζουν το που ηταν ο ΠΑΟΚ προ 4ετηας, και που ειναι σημερα.
Οσοι σκεφτονται με αυτον τον τροπο κατακρινουν οσους πανε μεσανυχτα εξω απο την τουμπα και ζητανε και τα ρεστα απο τον Ζαγορακη.
Οσοι σκεφτονται με αυτον τον τροπο λενε πως πρεπει να συμμορφωθουμε, διοτι σε διαφορετικη περιπτωση, σε 1-2 χρονια η ουεφα θα μας κλεισει το μαγαζι.

Η αλλη ομαδα ειναι αυτη που λεει πως κατι δεν παει καλα.κατι μας κρυβουν.
Τα κυλικεια ποιος τα λειτουργει? ποιος εβγαλε λεφτα απο τον ΠΑΟΚ? ποιος αφησε τον βιτολο να παει στον βαζελουα?
Γιατι ενω σε εχω 12-15-21-14 000 διαρκειας, και καλη ευρωπαικη πορεια, εχω ελλειμα 2-3-4-ποσο ελλειμα?
Αληθεια κανεις δεν μας λεει ποσο ειναι το ελλειμα στ αληθεια?
Που πηγε ο ισολογισμος του ΣΔΟΕ?
Μην κραζετε οσους πηγαν εξω απο την τουμπα και απαιτησαν εξηγησεις διοτι σε αυτους βασιζομαστε καποια στιγμη για να διωξουμε τα λαμογια που πινουν το αιμα του ΠΑΟΚ μας.
Οσοι σκεφτονται με αυτον τον τροπο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ λενε πως τελικα οι ζαγορακης-βρυζας κλεβουν απο τον ΠΑΟΚ μας, και μας πουλανε παπα για να μας κοιμησουν.

Διοτι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.Τερμα τα ψεματα.

Η ειναι εχθροι και κλεφτες και πρεπει να τους διωξουμε
Η ειναι φιλοι και τιμιοι, και με τα οποια λαθη τους στηριζουμε.

Ο καιρος θα δειξει, ποια ομαδα εχει δικιο.

Παντως, εγω ανηκω στην πρωτη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

πολυ μονοπλευρος , υποκειμενικος και πονηρος ο τροπος που ταξινομησες 2 ομαδες ΠΑΟΚσηδων ,ειδικα απο ατομα που μιλανε για ενοτητα δεν περιμενα τετοιους διαχωρισμους. εγω σε ολα οσα λες εχω αντιρησεις και αντιλογο.τα πραγματα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζεις και βασικα το ξερεις απλα τωρα που σκασαν οι βομβες πολλοι δεν ξερουν τι να πουν και πανε να το σωσουν.εβαλες ολα τα θετικα σε μια πλευρα και ολα τα αρνητικα στην αλλη και περιμενεις να περασει σαν αποψη αυτο ?

να πω λοιπον και εγω 5 πραγματα:

- Οσα λεχθηκαν για σδοε ,ανοιγματα, κακη λειτουργια,επιταγες Βιολιδη,σταρχιδισμο,μιζερια,διαπλοκη με αρδ,κινησεις που εφεραν διχασμο τα επιβεβεωσε ο ιδιος ο ζαγορακης και ο βρυζας και με την αναγνωση του πορισματος αλλα και με την παραδοχη οτι εσφαλαν.προσωπικα ας πουμε δεχομαι και την καλη προθεση και την αγνοια ή ανικανοτητα.δεν χρειαζεται να εισαι κλεφτης ή απατεωνας για να αποδειχτεις λιγος ή ανικανος να διοικησεις τον ΠΑΟΚ.αντε και δεν πιστευεις για ολα αυτα τους "αλητες " που πανε μεσανυχτα στην παε,τον ιδιο σου τον προεδρο και τον ορκωτο δεν τους πιστευεις ?

- Δεν ειναι μονο η οικονομικη κατασταση που μας οδηγησε στην σημερινη κατασταση αλλα σωρία λαθων της παε που και η ιδια τα εχει επισημανει.Η δυσκολη οικ. κατασταση ειναι δεδομενη αλλα η διοικηση αυτη μας εφερε στο χειλος του γκρεμου.το οτι την πηραν χαμπαρι ισως αποδειχτει σε καλο,αλλα μιλαμε υποθετικα και δεν θελω.

-Οσοι πηγαν εξω απο την τουμπα ζητησαν τα ρεστα για την ακριβη γνωση της καταστασης και να συμμορφοθουμαι.να μην γινουν αλλα εγκληματα και να κανονισουν ολοι την πορεια τους.Προφανως ετσι που φτασαν τα πραγματα με διαλογους στο φορουμ και περιμενωντας τον Αι Βασιλη δεν υπαρχει λυση.εγω πιστευω οτι η κριτικη και η πιεση τους αναγκασε να πουνε την αληθεια στον ΛΑΟ. αν διαφωνεις σε μια ειλικρινη σχεση ,διαφωνω και εγω μαζι σου.

- για τα μεσανυχτα απογευματα πρωινα τα χουμε πει και σε αλλο τοπικ το θεωρω αστειο να ασχολουμαστε γιατι πηγαν να ζητησουν να μιλησουν οι οπαδοι μας.σιγουρα παντως το καναν για καλο και εμπρακτα οχι στα λογια.

-αν εσενα σε ικανοποιει να χανεις 3 βασικους παικτες σε 5 μηνες και μαλιστα ο ενας ελευθερος σε αμεσο ανταγωνιστη που σε εκλεψε το πρωταθλημα ,για μενα ειναι ξεφτιλα.η υποθεση κοντρερας ειναι ξεφτιλα,το σφαξιμο του Βιερι ειναι ξεφτιλα,ο δανεισμος μουν -δαρλα ειναι ξεφτιλα.ολα σε μεγαλυτερο ή μικροτερο βαθμο.μπορω να δεχτω οτι καποιος θελει να φυγει αλλα οταν σεπιανει καποιος απο τα @@ φταις και εσυ οχι ο αναδρομος ερμης.

οι ομαδες λοιπον που εκανες με το μυαλο σου για να παρουσιαστεις σωστος σε ολα εμενα δεν με εκφραζουν και σου τεκμηριωσα γιατι.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Δε νομιζω οτι ετσι ακριβως ειναι ο διαχωρισμος που λες.
Εγω βλεπω δυο πλευρες που και οι δυο θεωρουν οτι η διοικηση εχει κανει εργο αυτα τα χρονια αλλα οχι αυτο που
θα επρεπε. Και οι δυο το καλο του ΠΑΟΚ θελουν. Οι μεν ειναι πιο μετριοπαθεις, οι δε πιο επιθετικοι.
Οι μεν βλεπουν το ποτηρι μισογεματο και οι δε μισοαδειο.
Και η αληθεια ειναι ακριβως εκει.Οτι δηλαδη δεν εχει σημασια πως βλεπεις το ποτηρι αλλα τι εχει αυτο μεσα.
Αρα και οι δυο πλευρες στην τελικη συμφωνουν. Εμενα αυτο που με πειραζει ειναι οτι αντι να δεχτουμε τις αποψεις
ολων και να βρουμε μια κοινη ακρη, καθομαστε και κραυγαζουμε βριζοντας ο ενας τον αλλον πληγωνοντας ακομα περισσοτερο τον συλλογο που ΟΛΟΙ αγαπαμε ανεξαιρετως. Μονο και μονο για να φανουμε καπως.
Προβατα, καθαροαιμοι, φυτα και δε συμμαζευεται...
Ωρες ωρες εχω την αισθηση οτι δεν ασχολουμαι με τον ΠΑΟΚ αλλα με την φαρμα των ζωων

Υ.Γ. Και κατι ασχετο αλλα δε ξερω που να το γραψω. Κουφαλα Πλατινι εισαι μεγαλος μπ!ν$ς εσυ και ολη σου η φαρα.
FFP και πιπες...Οποιος εχει φραγκατο να ξεπλενει χρημα στο πλυντηριο μια χαρα οι υπολοιποι να πανε να γ@μ%θουνε ε?
Να δουμε τι χερι θα βαλεις σε ομαδες που εμφανιζουν ζημια 500μυρια. Και δεν εννοω την Σιτυ αλλα τις παραδοσιακες αυτες που σκυβεις και γλυφεις καθε χρονο.
FFP τι στιγμη που τα εσοδα ομαδας που παιζει τσουλου σε ομιλους με 0 νικες 0 ισοπαλιες ειναι περισσοτερα απο αυτα ομαδας που παιζει europa στους 16. Ποιο FFP ρε καραγκιοζη?
Αλλα τι περιμενεις απο πρωην παιχτη που πανηγυριζε σαν τρελος γκολ απο πεναλτι, τη στιγμη που στις κερκιδες μετρουσαν πτωματα...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε φιλε πολλη σαλτσα χωρις λογο
την θελεις την διοικηση ζαγορακη με αυτα που σου εχεις δει ως τωρα ή οχι;;

τωρα τα εντος εκτος και επι τα αυτα σε ποιους τα λες
ή νομιζεις οτι μονο εσυ εισαι προβληματισμενος
αλλα τι να κανουμε βρηκαμε και καναμε
επρεπε να ειχες καποιον με το 67% να εκανε οτι ηθελε και να μην ελεγες και τιποτα
που θα πηγαινες εξω απο την τουμπα να ζητησεις και εξηγησεις
επρεπε να ειχες καναν γουμενο που με 1.5 μυριο εκανε δικον του τον ΠΑΟΚ ή κανενα ζαχουδανη να εσφαζε οτι ηταν ζωντανο να εβλεπα τι θα εκανες
και οποιος νομιζει οτι ο τζονγου την εκανε απο τον αγωνα του μεγαλου λαου ειναιι βαθια νυχτωμενος
ας μην ειχε κανα βουνο χρεη και ακομα τζονγου θα λεγαμε και θα κλαιγαμε
και ναι επιτελους οσοι τον λιδωρουνε τον ζαγορακη στην ταχα μου κριτικη και εμεις τα λεγαμε τοντορακη και που ειναι το πορισμα και που ειναι ο βιολιδης και γιατι εφυγε ο βιτολας και που ειναι τα λεφτα....
τι τον λετε ρε παιδια... κλεφτη τον λετε
και αν δεν τον λετε κλεφτη τον λετε ασχετο
οριοθετιστε τον σκοπο της κριτικη σας να σας καταλαβουμε
εγω λεω οτι εκ του αποτελεσματος η ομαδα ειναι καλα σε σχεση με αυτο που ηταν....αυταπατες δεν εχω και να θελω να παρω πρωταθλημα απο τον 15χρονια κανω οτι θελω γαυροβαζελο το κυπελο ειναι συνδιασμος γεγονοτων οποτε με τις πορειες που εχω κανει σε ελαδα και ευρωπη ειμαι καλα
εχουν κανει λαθη αλλα εγω εδω ειμαι και τους στηριζω γιατι αγαπανε την ομαδα και ειναι η διοικηση του ΠΑΟΚ οσο δεν περνανε της γραμμες....δεν μπορουν εξαλλου γιατι θα τα χρεωθουν μια λεπτομερια που πολλοι κανουν το παγονι.....τους στηριζω
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

αρχισαμε τα γουμενος που σας χρειαζεται παλι ελειψη επιχειρηματων ?

δεν εγινε αγωνας να φυγει ο γουμενος ? αυτο να το πεις στους δεκαδες δικους μας που εχουν μεχρι και σημερα δικαστηρια,να το πεις σε αυτους που πηγαν σπιτι του ωραιοκαστρο και τους φακελωνας ,του κυνηγουσαν μπραβοι με το αμαξι να του χτυπησουν τις μηχανες και πολλα πολλα αλλα. ακου δεν εφυγε για τον αγωνα,μια χουφτα ανθρωπω και εξηγουμε εγω οχι επαιξαν την ζωη τους κορωνα γραμματα μεγαλε για να εχεις Ζαγορακη σημερα.Αχαριστε.

εγω μιλησα συγκεκριμενα κα ιμε στοιχεια εσυ πες για γουμενους....το πιο βαζε σαλτσες καθε νοημων ανθρωπος το καταλαβαινει.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

abg12d34 έγραψε:
και οποιος νομιζει οτι ο τζονγου την εκανε απο τον αγωνα του μεγαλου λαου ειναιι βαθια νυχτωμενος
ας μην ειχε κανα βουνο χρεη και ακομα τζονγου θα λεγαμε και θα κλαιγαμε
Πωπω παλικάρι μου Θεός να σε φυλάει.
Μην τα λες και μέσα στην Τούμπα αυτά,ΑΝ πηγαίνεις.

Έχεις θέμα σήμερα δεν εξηγείται αλλιώς.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕ
και κοντρερας εχωωωωωω και βιερινια εχωωωωωωω
και σαλπιγγιδη εχω σου λεω σε καλη τιμη....και εκπτωσεις καλες εχωωωω...
ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

ποσο θελω να βγουμε κερδισμενοι απο πιθανες πωλησεις παικτων..εχει να πεσει πολυ κωλοτουμπα! Μερικοι δε μπορειτε να καταλαβετε οτι η ομαδα απλα δε μπορει χωρις πωλησεις.. Ουτε οτι ο βιερινια και ο καθε βιερινια δε θα ειναι για παντα στον ΠΑΟΚ και πανω απολα δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ο διαχωρισμος ειναι ακριβώς όπως τον είπε ο Σαμανος απλώς στη δεύτερη περίπτωσή μετά το κλέφτες βάλτε "ή ανίκανοι και πρέπει να τους διώξουμε", δεν αλλαζει το αποτελεσμα. Δεν πρόκειται να γινουν ικανοί με το κραξιμο ή κριτική όπως το λένε μερικοί .
ainamkoap

Δημοσίευση από ainamkoap »

Άσε τις κωλοτούμπες στην άκρη, χορτάσαμε χορευτικά στην Τούμπα.

Ας παρακαλάμε καλύτερα να μην έχουμε άλλες καρτέλες ανοιχτές προς τρίτους με δανειάκια , γιατί ο τεο μας έκανε μπακάλικο το 09-11.

το 07-09 ήτανε πρώτος νοικοκύρης, το 09-11 έιδαμε και την άλλη όψη του.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Τώρα Ζαγόρ είναι η δική σου σειρά να μας δείξεις που πήγε η γκαύλα. Η δημιουργία νέας ανταγωνίστικής και πιο υγειούς ομάδας είναι μεγάλη πρόκληση. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”