Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.
- Emprostisghsoitrelamenoi
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΠΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΖΟΚΕΡ. ΤΑ 3 ΜΥΡΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΤΖΟΚΕΡ
ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΤΖΟΚΕΡ
H μόνη ΣΤΑΘΕΡΑ που θα έχει πλέον ο ΠΑΟΚ αγαπητέ Ζήση θα είναι ο Γκαρσία μετά το ξεπούλημα.
Αυτές είναι οι σταθερές μας ??? Ή ο Στάφ ,ο Κατς,ο Γιάννου και ο Πέλκας ?
Αυτές είναι οι σταθερές μας ??? Ή ο Στάφ ,ο Κατς,ο Γιάννου και ο Πέλκας ?
ρε ληξτε τη συνεντευξη ξεφτυλιζεστε δεν το βλεπετε??ξαφνικα ανακαλυψαν οτι πρεπει να συμμαζευτουν τα πραγματα ενω 3 χρονια μας το λενε τωρα...ο παντελος μιλαει για το ποσο χαρουμενοι πρεπει να ειμαστε που ο προπονητης μας εχει προτασεις(να στησουμε και κανενα τσιμπουσι ρε αδερφε)...απο τη μια μιλανε για την πληρη αποδυναμωση και απο την αλλη για ιδιους στοχους...μετα απο 5 χρονια φτασαμε στο σημειο να ακουμε αυτα που ακουγαμε την πρωτη χρονια και φτου και απο την αρχη...ο λαος για ακομη μια χρονια ειναι ο μονος που την πληρωνει...
ο προεδρος εκανε καμια ερωτηση ή ακομα??μπουχαχα...
Τι ρωτάει ρε ο ΠΑυλίδης ?? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ?
Για την εθνική και την καριέρα του ΖΗΣΗ ρε ζώα ??
Για την εθνική και την καριέρα του ΖΗΣΗ ρε ζώα ??
Έτσι όπως κυλάει η συνέντευξη, περιμένω απο τον Ζήση να ανακοινώσει αύξηση-διπλασιασμό των αντικειμενικών αξιών ακινήτων και μείωση αφορολόγητου στα 1.500,00 ευρώ 

Παντού "υστερούμε" Ζήση .. Κάπου που να υπερτερούμε ?
Θα τρελαθούμε.
Και μετά λέτε για άκυρες και άκαιρες "επισκέψεις" στην ΠΑΕ.
Θα τρελαθούμε.
Και μετά λέτε για άκυρες και άκαιρες "επισκέψεις" στην ΠΑΕ.
Όσο και να με πληγώνουν αυτά που ακούω ...
... δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα δω ξανά τον μικρό στο χορτάρι της Τούμπας ...
ακούω έναν σπουδαίο επαγγελματία και άνθρωπο ...
τον πιστεύω απόλυτα και χαίρομαι που τον ακούω κάθετο, γνώστη και σίγουρο για τον ευατό του και το πλάνο του.
Για όλα φταίει η νεότητα της διοίκησης Ζαγοράκη. Παραγνωρίστηκαν εκεί μέσα με μεγάλο φταίχτη κυρίως τον Ζαγόρ που δεν κατάλαβε νωρίς τι πήγε να γίνει ...
Αυτό πληρώνουμε τώρα ...
αλλά αδέρφια κάλιο αργά παρά ποτέ ...
Με Ζήση και Ζαγόρ ενωμένους και την δική μας στήριξη δεν φοβάμαι τίποτα για το μέλλον ...
Sera και Guardian συμμερίζομαι την ξεφτίλα που νιώθετε ...
αλλά δεν μπορώ να μην τονίσω την χαρά μου και την ελπίδα μου ...
ίσως είμαι αφελής ... μακάρι όχι !
... δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα δω ξανά τον μικρό στο χορτάρι της Τούμπας ...
ακούω έναν σπουδαίο επαγγελματία και άνθρωπο ...
τον πιστεύω απόλυτα και χαίρομαι που τον ακούω κάθετο, γνώστη και σίγουρο για τον ευατό του και το πλάνο του.
Για όλα φταίει η νεότητα της διοίκησης Ζαγοράκη. Παραγνωρίστηκαν εκεί μέσα με μεγάλο φταίχτη κυρίως τον Ζαγόρ που δεν κατάλαβε νωρίς τι πήγε να γίνει ...
Αυτό πληρώνουμε τώρα ...
αλλά αδέρφια κάλιο αργά παρά ποτέ ...
Με Ζήση και Ζαγόρ ενωμένους και την δική μας στήριξη δεν φοβάμαι τίποτα για το μέλλον ...
Sera και Guardian συμμερίζομαι την ξεφτίλα που νιώθετε ...
αλλά δεν μπορώ να μην τονίσω την χαρά μου και την ελπίδα μου ...
ίσως είμαι αφελής ... μακάρι όχι !
- DimisK
- Επικοινωνία:
GI4NNEN4 έγραψε:Έτσι όπως κυλάει η συνέντευξη, περιμένω απο τον Ζήση να ανακοινώσει αύξηση-διπλασιασμό των αντικειμενικών αξιών ακινήτων και μείωση αφορολόγητου στα 1.500,00 ευρώ
Να σου πω...

5 χρονια τωρα ταιζαμε τον καθε κεφτε και μπακλαβα και ηρθε ο κομπος στο χτενι και τωρα, δωσε βιτολο δωσε κοντρερας δωσε βιερινια, δωσε τη μανα σου την ιδια.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Να φροντισουν να μαθουν, μη γινει καμια μ@λακια απ το κρατος , και πει οτι βοηθαμε τη κουλα και το βαζελο, και πει αντε και τον ΠΑΟΚ μισο μυριο ενω εμεις εχουμε ήδη κανει αποδεσμευσεις.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤ ΕΜΕ , ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
...
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΕΤΣΙ?
ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΕ ΕΡΧΕΤΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Να φροντισουν να μαθουν, μη γινει καμια μ@λακια απ το κρατος , και πει οτι βοηθαμε τη κουλα και το βαζελο, και πει αντε και τον ΠΑΟΚ μισο μυριο ενω εμεις εχουμε ήδη κανει αποδεσμευσεις.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤ ΕΜΕ , ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
...
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΕΤΣΙ?
ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΕ ΕΡΧΕΤΕ.
αυτό ακριβώς ακούσαμε και από το ζαγοράκη. δυστυχώς στον πέμπτο χρόνο ξανα-ακούμε ότι πάμε για εξυγείανση και ξεκίνημα...Sera4 έγραψε:ρε ληξτε τη συνεντευξη ξεφτυλιζεστε δεν το βλεπετε??ξαφνικα ανακαλυψαν οτι πρεπει να συμμαζευτουν τα πραγματα ενω 3 χρονια μας το λενε τωρα...ο παντελος μιλαει για το ποσο χαρουμενοι πρεπει να ειμαστε που ο προπονητης μας εχει προτασεις(να στησουμε και κανενα τσιμπουσι ρε αδερφε)...απο τη μια μιλανε για την πληρη αποδυναμωση και απο την αλλη για ιδιους στοχους...μετα απο 5 χρονια φτασαμε στο σημειο να ακουμε αυτα που ακουγαμε την πρωτη χρονια και φτου και απο την αρχη...ο λαος για ακομη μια χρονια ειναι ο μονος που την πληρωνει...
(και με τόσες αγωνηστικές επιτυχίες)
Χαρά;;;;;;
Εδώ ο Ατρόμητος από το νέο έτος θα έχει καλύτερο ρόστερ από το δικό σου, και θα παλέψεις μήπως και καταφέρεις να βγεις Ευρώπη, κι εσύ λες ΧΑΡΑ και ΕΛΠΙΔΑ;;;;;;

Εδώ ο Ατρόμητος από το νέο έτος θα έχει καλύτερο ρόστερ από το δικό σου, και θα παλέψεις μήπως και καταφέρεις να βγεις Ευρώπη, κι εσύ λες ΧΑΡΑ και ΕΛΠΙΔΑ;;;;;;

Ψυχραιμίααααα....
Αν
λέω αν
ο Βιεϊρίνια πουληθεί για κανα 5αρι μια χαρά θα είμαστε αν δεν φτερά τα λεφτά και δεν αξιοποιηθούν.
Αν
λέω αν
ο Βιεϊρίνια πουληθεί για κανα 5αρι μια χαρά θα είμαστε αν δεν φτερά τα λεφτά και δεν αξιοποιηθούν.